Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCEL 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT EXCEL 2019

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10125
 • 065-04598
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 51,90 * € 56,90 * (8,79% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibel


Microsoft Excel is ook in de huidige versie 2019 de tot nu toe onovertroffen spreadsheet software voor het maken van complexe commerciële en statistische berekeningen, aangevuld met een veelheid aan functies die ook logische en zakelijke wiskundige berekeningen en het gebruik van draaitabellen mogelijk maken. De analyseresultaten kunnen informatief en duidelijk worden gepresenteerd met een ruime keuze aan grafiektypen. Excel hiervoor werkt 2019 samen met PowerBI, de krachtige bedrijfsanalysedienst van Microsoft, die ook de directe export van gegevens naar andere omgevingen mogelijk maakt.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT EXCEL 2019"

Microsoft Excel 2019 als enkele licentie

Microsoft Excel is in de huidige versie 2019 nog steeds de onovertroffen spreadsheetsoftware voor het maken van complexe commerciële en statistische berekeningen, aangevuld met een breed scala aan functies die ook logische en wiskundige berekeningen en het gebruik van draaitabellen mogelijk maken. De resultaten van de analyse kunnen op een informatieve en overzichtelijke manier worden gepresenteerd door middel van een brede selectie van diagramtypen. Excel 2019 werkt samen met PowerBI, de krachtige bedrijfsanalysedienst van Microsoft, die ook directe export van gegevens naar andere omgevingen mogelijk maakt.

Met Microsoft Excel 2019 zijn nog uitgebreidere of complexere berekeningen mogelijk met behulp van uitgebreide formules en nieuwe functies voor het koppelen en selecteren van gegevens. Belangrijke gegevens kunnen in kleur worden gemarkeerd om ze te accentueren. Nieuwe diagrammen bieden meer mogelijkheden voor grafische weergave.

De Microsoft Excel Online die voor dit doel beschikbaar is, kan worden gebruikt met alle gangbare browsers, waardoor tabellen kunnen worden gemaakt en gegevens in realtime kunnen worden verwerkt en met andere gebruikers kunnen worden gedeeld. De verbeterde touch-ondersteuning maakt het gemakkelijker om Excel te gebruiken op tablets of smartphones.

Daarnaast zijn er nieuwe hulpmiddelen beschikbaar, zoals tekenen uit de vrije hand en verbeterde opties voor het eenvoudig maken van toegankelijke tafels en werkboeken.

Door gebruik te maken van clouddiensten is het delen van documenten met andere gebruikers voor samenwerking zeer eenvoudig.

Overigens: Om Excel 2019 op uw computer of ander eindapparaat te kunnen gebruiken, is de installatie van Windows 10 vereist. In de Wiresoft Onlineshop kunt u niet alleen de huidige Word Excel-versie 2019 krijgen, maar ook de voorganger en andere Office als single user-versie, zonder software-abonnement. Alle belangrijke nieuwe functies in Word 2019 vindt u in het volgende overzicht.

Overzicht van de nieuwe Excel-functies van versie 2019

Excel 2019 bevat niet alleen verbeteringen van de vorige versie, maar ook veel nieuwe functies, waarvan sommige voorheen alleen in het Office 365-abonnementsmodel waren opgenomen - deze zijn nu ook beschikbaar in de aangeschafte versie.

Specifieke Excel-spreadsheetfuncties

Voor het koppelen van tabellen aan geavanceerde query's is Excel 2019 uitgebreid met enkele nieuwe praktische functies:

 • TEXT CHAIN: Op het eerste gezicht lijkt deze functie niets nieuws te bieden ten opzichte van de vorige CHAIN-functie, maar in tegenstelling tot deze functie is ze korter en kan ze gemakkelijker worden ingevoerd. Bovendien ondersteunt de TEXT CHAIN-functie ook gebiedsreferenties, terwijl voorheen alleen eencellige referenties mogelijk waren. Dit betekent dat TEXTCHAIN ook een reeks cellen of hele kolommen kan overwegen.
 • Met de TEXT LINK-functie is het mogelijk om tekst uit verschillende gebieden te combineren. Elk element wordt gescheiden door een door de gebruiker opgegeven scheidingsteken. Zo kunnen bijvoorbeeld woorden die in cellen zijn verdeeld, worden gecombineerd tot een zin.
 • IF: Deze functie vereenvoudigt de invoer van gecompliceerde IF-functies door het testen van de voorwaarden in de vooraf bepaalde volgorde. Hiervoor geeft de MAXWENNS-functie het grootste getal dat aan ten minste één van de criteria in een gedefinieerd bereik voldoet; hetzelfde geldt voor de MINWENNS-functie voor het kleinste getal.
 • Annuleer de selectie: In eerdere versies van Excel was het niet mogelijk om individuele cellen, rijen of kolommen in een eerder geselecteerd bereik te deselecteren. In Excel 2019 kunnen gebruikers nu bijvoorbeeld overbodige rijen die te veel of verkeerd zijn geselecteerd, deactiveren.

Optimalisaties voor draaitafel

PivotTable, de krachtige Excel-tool voor de analyse en evaluatie van grote hoeveelheden gegevens, inclusief de duidelijke presentatie van de resultaten in documenten, is in de versie 2019 uitgebreid met een aantal extra praktische functies:

 • Gepersonaliseerde draaibare standaardlay-outs: Met deze functie kunt u nu een draaitabel instellen volgens uw eigen individuele voorkeuren, inclusief de weergave van gedeeltelijke resultaten, evenals de algemene resultaten en de gewenste vorm van de rapportlay-out, en deze voorkeuren vervolgens opslaan als een standaardlay-out, zodat deze direct beschikbaar is de volgende keer dat u deze gebruikt.
 • Automatische herkenning van relaties: Deze functie bouwt voort op stappen die gebruikelijk zijn in analytics door automatisch relaties te creëren tussen tabellen die al zijn gebruikt in het datamodel van een werkboek. Excel detecteert bijvoorbeeld wanneer voor een analyse ten minste twee tabellen moeten worden gekoppeld en waarschuwt de gebruiker. Met een enkele klik zijn de respectievelijke relaties beschikbaar.
 • Door de gebruiker gedefinieerde maatregelen kunnen direct in de PivotTable-veldlijst in Excel 2019 worden aangemaakt, bewerkt en verwijderd.
 • OLAP PivotTables kunnen nog sneller worden gemaakt: Bij gebruik van OLAP (Online Analytical Processing) servers voor PivotTables zijn de query's nu nog sneller. Dit geldt niet alleen voor de draaitabellen die zijn aangesloten op Microsoft SQL Server Analysis Services, maar ook voor andere OLAP-servers van derden.
 • Intelligente hernoeming: Als de tabellen en kolommen van een gegevensmodel in een werkmodel in Excel 2019 worden hernoemd, worden alle bijbehorende tabellen en berekeningen, inclusief alle werkbladen en DAX-formules, automatisch door Excel bijgewerkt wanneer er wijzigingen worden aangebracht.
 • Power Query: Door het optimaliseren van bestaande en nieuwe connectoren - zoals de connector SAP Hana - kunnen gegevens uit verschillende bronnen nog sneller en eenvoudiger worden geïmporteerd in Excel 2019 tijdens ETL (Extract, Transform & Load) processen.

Nieuwe diagrammen en 3D-modellen

Voor analyses en rapporten biedt Excel 2019 nu een reeks aanvullende diagrammen en driedimensionale modellen om nog meer gebieden in de evaluaties te bestrijken.

 • Kaartkaarten: Met deze nieuwe functie in Excel 2019 kunnen ook geografische waarden worden weergegeven. De statistische verdeling van de gegevens kan dus snel en duidelijk op een kaart per gebied worden weergegeven - van globaal zicht naar geografische regio's tot administratieve districten of zelfs postcodes.
 • Trechterdiagrammen: Dit type diagram kan de distributie- en procesgegevens van een proces in verschillende fasen duidelijk illustreren, bijvoorbeeld in verkoopprocessen of bij klantenwerving.
 • 3D-modellen: Nieuw in Excel 2019 zijn de driedimensionale modellen voor de illustratie van rapporten - gebruikers kunnen kiezen uit verschillende direct beschikbare weergaven, die ook 360° kunnen worden geroteerd, of ze zelf maken en direct in een document invoegen.
 • Schaalbare Vector Graphics: SVG (Scalable Vector Graphics) bestanden bieden het voordeel dat ze kunnen worden vergroot, verkleind of zelfs geroteerd zonder verlies van beeldkwaliteit. De integratie van vectorafbeeldingen in Excel 2019 is daarom bijzonder praktisch voor presentaties.

Algemene functies

Naast de specifieke Excel-functies biedt Excel 2019 ook een aantal andere functies die ook in andere Office beschikbaar zijn.

Nieuwe opties voor weergaven en bureaubladfuncties

 • Nieuwe ontwerpen: De vorige ontwerpen zijn nu in Excel aangevuld met de thema's Donkergrijs en Wit en Zwart. Zwart biedt het sterkste contrast.
 • Gebruikersinterface van het lint: De tot nu toe bekende lintdisplay is gecombineerd met de voor het Windows 10 besturingssysteem typische tile-look. Veelgebruikte elementen en functies worden prominent geplaatst om ze sneller beschikbaar te maken voor de gebruikers. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze weergave aan te passen en bijvoorbeeld alleen de lint-look te laten zien.

Freehand tool om te schrijven en te tekenen

Een aantal nieuwe functies en effecten uit de vrije hand zijn nu ook beschikbaar in Excel 2019. De nieuwe Freehand Drawing tool kan niet alleen gebruikt worden door peninvoer en aanraakbediening, maar ook met de computermuis om gebieden te markeren of om formules of zelfgetekende diagrammen in te voegen en te bewerken.

 • Hiervoor zijn digitale pennen in verschillende diktes en kleuren beschikbaar: een potlood om te tekenen, een potlood om te schrijven en de markeerstift om tekstpassages te markeren. Metalen potloden en freehand effecten zoals regenboog, melkwegstelsel, lava, oceaan, goud, zilver en andere breiden de mogelijkheden bij het ontwerpen uit.
 • Gebruikers kunnen ook complexe wiskundige formules in een werkboek invoegen met behulp van de Freehand FormulaInsert functie.
 • Lasso selectie: Met de vingertoppen kan een bepaald gebied van een tekening uit de vrije hand worden geselecteerd voor bewerking. Dit is ook mogelijk met de Surface pen.

Geoptimaliseerde toegankelijkheid

Excel 2019 biedt ook verbeterde en nieuwe functies om de inhoud te optimaliseren, zodat het makkelijker te lezen en te bewerken is, zelfs voor gebruikers met een handicap. De ondersteunende foutcorrectie suggereert verbeteringen na activering, onder andere de volgende kenmerken zijn geïntegreerd:

 • Gebruik van internationaal geldende normen.
 • Door te klikken op "Controleren" onder "Toegankelijkheid controleren" doet het programma suggesties die met één muisklik onmiddellijk kunnen worden geïmplementeerd.
 • De cue-audiofunctie ondersteunt de gebruiker actief via audio feedback met geluidseffecten en audio-hints, bijvoorbeeld wanneer (onbedoeld) bepaalde functies worden gewijzigd, of als bevestiging wanneer een e-mail wordt verzonden of inhoud wordt verwijderd of ingevoegd.

Andere functies in Excel 2019

Ook andere nieuwe functies maken het werken met Excel nog makkelijker in een team:

 • Wijzigingen in vrijgegeven werkboeken kunnen worden weergegeven en indien nodig sneller ongedaan worden gemaakt; de betrokken personen worden ook genoemd.
 • Vertaler: Het vertalen van afzonderlijke woorden, passages of hele teksten is nu nog eenvoudiger in Excel: Terwijl gebruikers voorheen een website via de browser moesten oproepen om deze te vertalen, is dit nu rechtstreeks in Excel mogelijk met de geïntegreerde vertaalfunctie en automatische taalherkenning. Meer dan 60 talen zijn beschikbaar in de Microsoft Translator.
 • De integratie van Data Loss Protection (DLP) maakt het nog gemakkelijker om te voldoen aan de regels voor gegevensbescherming, waardoor content in real time kan worden doorzocht op basis van een vooraf vastgesteld beleid voor zeer gevoelige gegevenstypes, zoals account- en creditcardnummers, enz.

Systeemvereisten voor Excel 2019

 • Besturingssysteem: Windows 10 - absoluut noodzakelijk; Windows Server 2019
 • Processor: Min. 1,6 GHz
 • Harde schijf: Min. 16 GB (32 bit) of 20 GB (64 bit)
 • Werkgeheugen: Min. 2 GB RAM (32 bit) of 4 GB RAM (64 bit) - aanbevolen: 4 GB RAM
 • Grafische kaart: Min 1.280 x 768 pixels, Min DirectX 9 met WDDM 2.0 - aanbevolen: DirectX 10

Koop Excel 2019 als Office single programma bij Wiresoft

MS Excel is een onmisbaar, vast onderdeel van de Microsoft Office. Bij Wiresoft hoeft u de Excel-versie 2019 niet aan te schaffen als onderdeel van de bijbehorende Office, maar kunt u de software ook als stand-alone programma kopen - in tegenstelling tot veel andere softwareleveranciers.

Uw voordeel: Met de Single User License hoeft u geen langdurige, dure abonnementsverplichting aan te gaan of een tijdslimiet op het gebruik te accepteren. Daarom is het de moeite waard om Excel 2019 van Wiresoft te kopen als een enkel programma, want dan hoeft u geen updates met kosten te downloaden.

Deze stand-alone Excel single-user licentie heeft dezelfde functionaliteit als Excel, dat ook is opgenomen in Office Suite 2019. Zo kunnen ook kleinere bedrijven of freelancers profiteren van de voordelen van Excel 2019 en geld besparen - want de single-user software is bij Wiresoft bijzonder voordelig.

Niet alleen Excel, maar ook alle andere Microsoft softwarelicenties die u in de Wiresoft Software Shop kunt kopen zijn originele Microsoft-producten. Vaak komen ze uit een volumelicentie of zijn ze vrijgegeven door een bedrijf, wat hun bruikbaarheid niet beperkt en ook niet in een juridisch grijs gebied terechtkomt. Met de verkoop aan Wiresoft werd de eerder geïnstalleerde software verwijderd en is dus weer gratis en kan door een andere gebruiker worden gebruikt. Als serieuze software reseller biedt Wiresoft ook alleen volledige versies aan die onbeperkt en 100% bruikbaar zijn.

Als u vragen heeft over Excel 2019 of een ander Office, kunt u ook profiteren van ons deskundig advies per e-mail, telefoon en chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT EXCEL 2019"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCEL 2019"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën