Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10138
 • MX3-00098
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 1.411,90 * € 1.567,90 * (9,95% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentiesleutel
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Met de Enterprise editie van Visual Studio 2017 hebben gebruikers toegang tot een breed scala aan krachtige functies om apps te ontwikkelen voor elk vakgebied op de populairste besturingssystemen, terwijl de geïntegreerde tools elke stap van ontwikkeling tot release nog efficiënter maken: Alleen beschikbaar in de Visual Studio 2017 Enterprise  Edition is de Live Unit Testing functie voor C# en Visual Basic, om de aandacht te vestigen op fouten tijdens het schrijven, evenals de IntelliTrace functie, die kan worden gebruikt om snapshots te maken en te schakelen tussen de toestanden van een applicatie - deze editie ondersteunt met name ook het samenwerken in grotere teams.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"

Visual Studio 2017 Enterprise - de editie voor veeleisende ontwikkelaars als aankoopversie

De Enterprise-Editie van Visual Studio 2017 biedt gebruikers een breed scala aan krachtige functies voor het ontwikkelen van apps voor elk gebied op de meest populaire besturingssystemen, terwijl de geïntegreerde tools elke stap van de ontwikkeling tot aan de release nog efficiënter maken: Alleen beschikbaar in de Visual Studio 2017 Enterprise Edition zijn Live Unit Testing voor C# en Visual Basic, waarmee gebruikers bugs kunnen identificeren terwijl ze worden geschreven, en IntelliTrace, waarmee gebruikers snapshots kunnen maken en kunnen schakelen tussen staten van een applicatie, evenals de mogelijkheid om samen te werken in grotere teams.

Visual Studio 2017 Enterprise biedt ontwikkelaars een breed scala aan talen, van C en C++ en C# tot iOS, JavaScript, Python, ASP.NET en meer, inclusief live ondersteuning voor het schrijven van code: De praktische functies maken het niet alleen gemakkelijker om te navigeren tijdens het analyseren en debuggen, maar ook om correcties en overschrijvingen uit te voeren tijdens het debuggen en refactoring - IntelliSense is slechts een voorbeeld, net als CodeLens, dat wijzigingen in de code direct in de editor weergeeft.

Voor wie is de Visual Studio 2017 Enterprise Edition?

De Visual Studio 2017 Enterprise Edition is ontworpen voor professionele ontwikkelaars die samen met anderen applicaties voor de desktop, mobiel en het web willen ontwikkelen en gebruik willen maken van de uitgebreide code-analyse- en refactoringmogelijkheden. Visual Studio 2017 heeft het voordeel dat het ook Windows 7 ondersteunt. Dankzij de ruimtebesparende installatie kan de software ook op oudere apparaten worden gebruikt, wat het scala aan toepassingen uitbreidt.

De Visual Studio 2017 Enterprise Edition die beschikbaar is bij Wiresoft biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om alle voordelen van de beproefde Microsoft-software te verwerven zonder het gebruikelijke abonnement en in plaats daarvan in de vorm van een gekochte versie als één enkele licentie. Naast deze Visual Studio 2017 Enterprise Edition biedt de Wiresoft Software Online Shop nog meer edities of versies aan, evenals compatibele Microsoft-programma's, zoals Windows 7, Windows 8 en Windows 10, wat een voorwaarde is voor het gebruik van bepaalde functies. Het volgende overzicht toont de belangrijkste optimalisaties en exclusieve kenmerken van Visual Studio 2017 Enterprise.

Exclusieve functies in Visual Studio 2017 Enterprise

De Enterprise-Editie van Visual Studio 2017 is ontworpen voor ontwikkelaars met behoeften op een hoger niveau die effectieve test- en debuggingmogelijkheden vereisen, waaronder

Live Unit Testing voor Visual Studio 2017 Enterprise

Vroegtijdige opsporing en eliminatie van fouten in de code behoren tot de belangrijkste standaardtaken in de programmering. Live Unit Testing maakt het mogelijk om de code nog betrouwbaarder te wijzigen of te herontwerpen. Deze functie is uitsluitend beschikbaar in de Enterprise-Editie voor projecten in C# en Visual Basic op basis van .NET Core en .NET Framework. Zelfs als een ontwikkelaar code wijzigt, voert Live Unit Testing automatisch unit tests uit in real time om te bepalen of ze de code voldoende bedekken en om ervoor te zorgen dat mogelijke wijzigingen geen regressie veroorzaken. De codedekking van Live Unit Testing wordt grafisch in realtime weergegeven, zodat gebruikers direct kunnen zien of en hoeveel regels code door de tests worden gedekt, en de 2017-editie bevat de volgende verbeteringen en optimalisaties:

 • Bij het openen van een oplossing kunnen gebruikers zien of Live Unit Testing is ingeschakeld of uitgeschakeld.
 • De integratie van Live Unit Testing in het Task Center van Visual Studio betekent dat het Task Center nu laat zien of Live Unit Testing is ingeschakeld.
 • Live Unit Testing in Visual Studio 2017 Enterprise ondersteunt nu veelgebruikte raamwerken zoals xUnit, NUnit en MSTest.
 • Ondersteuning voor .NET Core en .NET Standard is nu ingebouwd in Standard in C# of Visual Basic.
 • Tests kunnen binnen de uitvoeringscontext in het UI-venster worden gedebugd zonder de code-editor te verlaten.
 • Het nieuw geïntroduceerde bekerpictogram wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen de verschillende Live Unit testmethoden.
 • De hernoeming van de functie "Live Test Set - Include/Exclude" naar "Live Unit Testing - Include/Exclude" elimineert ook begrijpelijke problemen die bekend zijn van de vorige versie bij het gebruik ervan.

IntelliTrace voor Visual Studio 2017 Enterprise

IntelliTrace is specifiek ontworpen voor C#, C++ en Visual Basic talen om tijd te besparen bij het vastleggen en volgen van code-uitvoeringsgeschiedenis. Dit maakt het onder andere mogelijk

Vooral de step-back debugging, die in de vorige versie alleen voor C# beschikbaar was, is nu ook beschikbaar voor C++. Met de functies "Events" en "Snapshots" kunnen ontwikkelaars direct heen en weer schakelen tussen verschillende toestanden van een applicatie (voorwaarde hiervoor is de Windows 10 Anniversary Update (1607)).

Gebruikers kunnen snapshots maken en met "Stap terug" en "Stap vooruit" door de gebeurtenissen navigeren die worden weergegeven in het tabblad Events van het venster Diagnostic Tool. Bij het navigeren wordt het debuggen op basis van progressie automatisch ingeschakeld voor een geselecteerde gebeurtenis.

Overzicht van andere belangrijke functies in Visual Studio 2017 Enterprise

De 2017 versie van Visual Studio Enterprise bevat verschillende verbeteringen ten opzichte van de vorige versie, evenals nieuwe functies om het ontwikkelingsproces sneller en efficiënter te maken. Admins kunnen in de installatiefase beslissen welke applicaties de voorkeur hebben: bijvoorbeeld, alleen de Core Editor kan worden gebruikt, of .NET desktop applicaties, Python, etc. Verder

versnelt opstarttijden bij het starten van het programma, het starten van sessies en het laden van oplossingen, evenals de herkenning van sjablonen voor projecten en elementen.

Talen ondersteund door Visual Studio 2017

Een hoogtepunt van Visual Studio Enterprise 2017 is het extreem brede scala aan ondersteunde talen: Naast oudere talen zoals Visual Basic en C, C++, C#, TypeScript en Python voor snelle applicatieontwikkeling, zijn ook de webtalen HTML en CSS beschikbaar, evenals ASP.NET Core voor het maken van webapplicaties en -diensten en mobiele back-end, ASP.NET Razor, Java en JavaScript, maar ook F#, PHP en Objective-C voor de ontwikkeling van apps voor iOS, etc.

Daarnaast bevat Visual Studio 2017 ook verbeteringen aan de editors voor C++, C#, Visual Basic, F#, JavaScript en TypeScript, naast optimalisaties van de code debugging en probleemdiagnosetools voor softwareontwikkeling met onder andere .NET Core, ASP .NET Core, maar ook Unity en MS SQL Server.

Ondersteuning voor Xamarin Mobile Development in Visual Studio 2017 Enterprise

Met de integratie van Xamarin is de ontwikkeling van mobiele apps voor Windows, Android en iOS op deze basis nu mogelijk in Visual Studio 2017. Typische Xamarin functies zijn onder andere de Xamarin Forms Previewer, die een live preview geeft van de effecten van een regel code op een toepassing. Ook inbegrepen zijn Xamarin.Forms, Xamarin Profiler en Xamarin Test Recorder functies, evenals IntelliSense voor XAML verbeteringen aan Xamarin Forms.

IntelliSense in Visual Studio 2017 Enterprise

De IntelliSense-functie beschrijft API's zodra ze worden ingevoerd en vult ze automatisch aan met behulp van de ingebouwde IntelliSense-involledigingslijsten, wat de bijbehorende processen versnelt. Tooltips geven problemen aan door kritische plaatsen te markeren met een golvende lijn. De lijsten bieden ook snelle toegang tot leden, namespaces en code-snippets, evenals namen van variabelen, commando's en functies. Specifiek in C# bevatten de voltooiingslijsten de penningen voor "Lijstlid" en "Volledig Woord".

CodeLens in Visual Studio 2017 Enterprise

De CodeLens-functie biedt ontwikkelaars de tijdbesparende optie om naar individuele functies te navigeren zonder de code te hoeven verlaten. CodeLens markeert ook alle codewijzigingen in de editor en laat zien of een test is geslaagd op het betreffende punt, evenals de laatste ontwikkelaar die daar wijzigingen heeft aangebracht.

Nieuwe Refactorings in Visual Studio 2017 Enterprise

Refactorings bieden de praktische mogelijkheid om de interne structuur van de code te updaten of te verbeteren zonder het gedrag ervan te veranderen. Extra refactoren zijn beschikbaar in Visual Studio 2017 Enterprise; deze omvatten het converteren van If statements naar Switch statements, het toevoegen van parameters, zoals NULL controles, en argumenten, evenals het genereren van overschrijdingen; het invoegen van getalscheidingstekens voor letters - vooral numerieke letters, het veranderen van de basis van "hexadecimaal" naar "binair" - en ga zo maar door.

Broncodebeheer in Visual Studio 2017 met Git

Als u geen gebruik wilt maken van Microsoft's eigen Azure DevOps oplossing in Visual Studio 2017 Enterprise om de broncode te beheren, kunt u in plaats daarvan Git gebruiken voor de remote repository. Git is de veelgebruikte Standard voor versiebeheer van bestanden en maakt het ook mogelijk voor leden van een groter team om tegelijkertijd aan een project te werken.

Met de Visual Studio 2017 Edition heeft Git nu direct toegang tot deze repositories via geïntegreerde knoppen in de IDE voor het instellen, bewerken en publiceren van code. Het bevat ook nieuwe toevoegingen zoals push en commit functies, en SSH-ondersteuning. Bij gebruik van Azure DevOps Services verbindt Visual Studio Enterprise gebruikers ook met Git of GitHub repositories en TFVC repositories via Team Explorer.

Hardwarevereisten voor Visual Studio 2017 Enterprise

Om Visual Studio 2017 Enterprise te installeren is het .NET Framework versie 4.5.2 vereist. De .NET Framework 4.7.2 versie die nodig is om de Visual Studio software uit te voeren, wordt tijdens de installatie geïnstalleerd. Voor bepaalde functies kan Windows 10 nodig zijn en er moet aan de volgende minimumeisen worden voldaan:

Systeemvereisten:

Een van de volgende Windows is nodig om Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise te kunnen draaien:

 • Windows 10 (minstens versie 1507) Home, Professional, Education, Enterprise
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter
 • Windows 8.1 (met update 2919355): Core, Professional, Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (met update 2919355): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 SP1 (inclusief de laatste updates): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate

Verdere eisen:

 • Processor: 1,8 GHz of sneller; dual core of beter aanbevolen
 • Geheugen: 2 GB RAM, 4 GB RAM aanbevolen (minimaal 2,5 GB bij gebruik op een virtuele machine)
 • Harde schijf: tot 130 GB, afhankelijk van de geïnstalleerde functies, vereist de standaardinstallatie 20 - 50 GB vrije ruimte.
 • Om de prestaties en snelheid te verbeteren, is het aanbevolen om Visual Studio 2017 en Windows op een SSD te installeren om te profiteren van de snelheid van de harde schijf.
 • Grafische kaart: Geschikt voor DirectX 9, min. 1.280 x 720p (720p) resolutie, 1.366 x 768 WXGA of hoger aanbevolen.

Koop Visual Studio 2017 Enterprise enkelvoudige licentie als gebruikte software in de Wiresoft online shop

De Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise Edition wordt in de online shop van Wiresoft aangeboden als één enkele licentie in de aankoopversie - en is beschikbaar als gebruikte software tegen een bijzonder gunstige prijs, het is dus niet de standaard abonnementsversie. Deze licentie van Visual Studio 2017 Enterprise Edition komt voort uit een overeenkomstige volumelicentie van een bedrijf dat bij Wiresoft is aangekocht, die is ontbonden en omgezet in enkelvoudige licenties, waardoor ze een nieuwe benaming krijgen als "Gebruikte Software".

De licenties van Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise of andere Microsoft-software die Wiresoft aanbiedt, zijn afkomstig van een in Europa gevestigd bedrijf, waarop de EU-wetgeving van toepassing is. Noch de splitsing van de volumelicentie, noch de nieuwe aanduiding als "Gebruikte Software" zal leiden tot beperkingen met betrekking tot de functionaliteit van de Visual Studio 2017 Enterprise-software.

Software kopen met Wiresoft is altijd goedkoop en veilig tegelijk! De licentie van Visual Studio 2017 Enterprise die Wiresoft in de shop aanbiedt heeft geen groot prijsvoordeel ten opzichte van de andere abonnementsverplichtingen door de eenmalige aankoop, maar kan direct gebruikt worden door de onmiddellijke download en de licentieactivatie met de bijgeleverde geldige volumelicentiesleutel. Bovendien is de aankoop van een gebruikte software zoals Visual Studio 2017 Enterprise of andere Microsoft-software ook voor Wiresoft-klanten rechtsgeldig: de handel met gebruikte software is uitdrukkelijk wettelijk toegestaan, wat ook duidelijk is bevestigd door overeenkomstige gerechtelijke uitspraken, zodat Wiresoft-software ook controlebestendig is.

Om al deze redenen zijn enkelvoudige licenties voor gebruikte software zoals Visual Studio 2017 Enterprise een kosteneffectief alternatief voor conventionele aanbiedingen van softwarelicenties voor kopers, en bieden ze dus een economische mogelijkheid om dergelijke exclusieve programma-edities te gebruiken.

In de Wiresoft software shop vindt u niet alleen deze Visual Studio 2017 Enterprise Edition, maar ook andere versies en edities van deze software en bijpassende Microsoft-besturingssystemen zoals Windows 8 en Windows 10 - altijd als gebruikte software met directe download. Als u vragen heeft over Visual Studio 2017 Enterprise of een ander Microsoft-programma, gebruik dan ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën