Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

  • SW10156
  • D86-05558
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 118,90 * € 130,90 * (9,17% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Op veel gebieden moeten technische weergaven, diagrammen of plattegronden worden weergegeven. De softwareoplossing Microsoft Visio 2016 Standard is ideaal voor dit doel. Dit is een visualisatietool die sinds 2003 beschikbaar is in de versies Standard en Professional. Microsoft Vision behoort tot de bekende Office-familie, maar maakt niet direct deel uit van een Office-pakket. Je moet deze software daarom desgewenst apart bestellen. Desondanks is Microsoft Visio 2016 Standard volledig compatibel met de Office-toepassingen wat betreft het importeren en exporteren van gegevens, zodat je hier zonder problemen gegevens uit Excel kunt verwerken. De 2016 versie is met zijn menubalk en functies aangepast aan de huidige Windows versie. Je profiteert hier dus van een eenvoudige bediening.

Als je nog vragen hebt over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"

Microsoft Visio 2016 Standard

Op veel gebieden moeten technische illustraties, schema's of plattegronden worden weergegeven. De Microsoft Visio 2016 Standard software oplossing is ideaal voor dit doel. Dit is een visualisatietool die sinds 2003 beschikbaar is in de Standaard en de Professionele versie. Microsoft Vision behoort tot de bekende Office, maar maakt niet direct deel uit van een Office. Daarom moet u deze software desgewenst apart bestellen. Desalniettemin is Microsoft Visio 2016 Standard volledig compatibel met Office wat betreft het importeren en exporteren van gegevens, zodat u hier eenvoudig de gegevens uit Excel kunt verwerken. De versie 2016 is aangepast aan de huidige Windows met zijn menu en functies. U profiteert hier dus van een eenvoudige bediening.

Welke speciale functies biedt Microsoft Visio 2016 Standard?

De Microsoft Visio 2016 Standard visualisatiesoftware wordt bediend met behulp van drag and drop. U kunt gebruik maken van een grote verscheidenheid aan sjablonen, symbolen en afbeeldingen. Zelfs het verdere gebruik van AutoCAD-tekeningen is mogelijk met Visio. Architecten gebruiken Visio bijvoorbeeld om kamerplannen met meubilair duidelijk weer te geven. Voor zakelijke afbeeldingen biedt de tool u tal van gekleurde pictogrammen en vormen, zodat deze zeer duidelijk en aantrekkelijk kunnen worden weergegeven.

U kunt ook touch-screen monitoren gebruiken met Microsoft Visio 2016 Standard, zodat u uw afbeeldingen met uw vinger kunt tekenen. Maar mobiel gebruik is ook mogelijk. U hebt onderweg toegang tot Visio vanaf uw iOS- of Android-toestel. Toegang via de huidige webbrowsers wordt ondersteund.

De voordelen van Microsoft Visio 2016 Standard

Met de vele sjablonen, afbeeldingen en vormen kan u of uw medewerkers nog creatiever werken. Creëer uw jaarverslagen, schema's en plattegronden met slechts enkele muisklikken en onderscheid u effectief van de massa. De Standard is gericht op kleine tot middelgrote bedrijven, maar ook op thuiswerkers. Ze kunnen tegelijkertijd in een team aan een taak werken en zo het werk delen. Een hoog niveau van gegevensbescherming wordt gegarandeerd dankzij de activering van Information Rights Management. Koppel uw Excel-bestanden en Access-databases met Microsoft Visio. Het werk wordt vergemakkelijkt doordat wijzigingen in de gekoppelde bestanden ook op alle andere Office onmiddellijk worden bijgewerkt.

Wat zit er in de levering?

U ontvangt een volumelicentie voor de volledige versie van Microsoft Visio 2016 Standard. Dit komt van een ander bedrijf dat deze licentie heeft vrijgegeven. U kunt deze licentie eenvoudig op uw naam registreren. Na activering profiteert u van een regelmatige updateservice. U mag uw Microsoft Visio 2016 Standard voor onbepaalde tijd gebruiken. Uiteraard ontvangt u een licentie voor een Duitse Visio-versie.

Wat zijn de systeemvereisten?

Voor een soepele werking moet u een PC met een 1 GHz-processor gebruiken. Hierdoor kunt u alle functies van deze Visio-versie soepel en efficiënt gebruiken. Als u besluit om de 32-bits versie te gebruiken, moet u 1 GB hoofdgeheugen hebben. Als u kiest voor de 64-bits versie heeft u minimaal 2 GB RAM nodig. Voor installatie op de harde schijf heeft u ongeveer 3 GB aan schijfruimte nodig.

Microsoft Visio 2016 Standard draait op de volgende besturingssystemen:

- Windows Server 2008 R2 - 64 bit,
- Windows Server 2012 - 64 Bit,
- Windows 7 - 32 en 64 bit,
- Windows 8 - 32 en 64 bit,
- Windows 8.1 - 32 en 64 bit en
- Windows 10 - 32 en 64 bit.

Als u ook professionele grafieken, diagrammen en diagrammen wilt maken, raden wij u Microsoft Visio 2016 Standard aan. U kunt de Duitse licentie hier bestellen tegen redelijke prijzen. 

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën