Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10446
 • 076-05905
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 293,90 * € 325,90 * (9,82% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Project 2021 Standard is de nieuwste versie van Microsofts veelzijdige projectmanagementsoftware, voornamelijk ontworpen voor het MKB en zelfstandigen om zakelijke projecten te ontwerpen, controleren en uiteindelijk te documenteren. Hiervoor biedt de applicatie uitgebreide functies die nodig zijn voor de gedifferentieerde controle van alle fasen en onderdelen. Voor dit doel zijn er ook veel typische sjablonen om uit te kiezen, die alle essentiële processen weergeven die een belangrijke rol spelen bij het beheer van alle taken en fasen die zich voordoen, aangevuld met veel praktische functies die een efficiënte manier van werken aan een of meer projecten mogelijk maken.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"

MS Project 2021 Standard - de nieuwste versie van de projectbeheersoftware als koopversie

Project 2021 Standard is de nieuwste versie van de veelzijdige projectbeheersoftware van Microsoft, die in de eerste plaats is ontworpen voor het MKB en zelfstandigen om zakelijke projecten te ontwerpen, te controleren en uiteindelijk te documenteren. Daartoe biedt de toepassing uitgebreide functies die nodig zijn voor de gedifferentieerde besturing van alle fasen en componenten. Voor dit doel kan ook worden gekozen uit vele typische sjablonen, die alle essentiële processen weergeven die een belangrijke rol spelen bij het beheer van alle taken en fasen die zich voordoen, aangevuld met vele praktische functies die een efficiënte manier van werken aan een of meer projecten mogelijk maken.

De MS Project 2021 Standard Edition voldoet daarmee aan alle eisen voor succesvol portfolio-, risico- en documentenbeheer, inclusief de centrale administratie van resources en tijdregistratie. De voorgeïnstalleerde Gantt-diagrammen met verschillende geïntegreerde tijdschema's, onder andere voor een sneller begrip van de verschillende taakrelaties, bieden duidelijkheid, vooral voor complexe projecten; voor de rapportage over de status quo en na voltooiing zijn ook geïntegreerde rapporten beschikbaar, die duidelijk essentiële bevindingen en informatie geven in de communicatie met andere deelnemers.

Voor welke doelgroep werd MS Project 2021 Standard ontwikkeld?

De Standard Edition van Microsoft Project 2021 is speciaal ontwikkeld voor die gebruikers die gewoonlijk zelfstandig diverse projecten ontwerpen en deze in alle fasen en details beheren, wat vaak het geval is bij zelfstandigen en kleine tot middelgrote bedrijven. Net als eerdere versies biedt deze standaardeditie van MS Project geen geïntegreerde synchronisatie met Microsoft SharePoint of Project Server, maar het beschikt wel over alle noodzakelijke functies - inclusief business intelligence tools - om de typische gebieden van projectplanning en -beheer te beheersen: het maken van projectplanningen, kostenplanning, het gedifferentieerd beheren van taken en de doorlopende en eindrapportage.

Wiresoft biedt de Microsoft Project 2021 Standard Edition reeds aan als gebruikte software in de vorm van een enkele licentie als aankoopversie - en aan een beduidend lagere prijs - neem contact op met ons team en kom onmiddellijk te weten wanneer het voor u beschikbaar zal zijn.

Ontdek ook alle andere Microsoft-toepassingen die beschikbaar zijn in de Wiresoft Software online shop, die u ook kunt kopen als Tweedehands Software aangeboden aan een verminderde prijs, evenals Microsoft-programma's die compatibel zijn met Project 2021 Standard, zoals Windows 10. Het volgende overzicht informeert u over de belangrijkste optimalisaties en functies van de nieuwe MS Project 2021 Standard Edition.

Wat kan MS Project 2021 Standard doen?

Visueel biedt Project 2021 Standard al een duidelijkere, meer geconcentreerde desktopinterface die zich onderscheidt van oudere versies. De uitvoeringen "gekleurd", "donkergrijs" en "wit", die ook bekend zijn van Office, zijn hier naar keuze verkrijgbaar, waarbij vooral de laatste een geconcentreerde werksfeer mogelijk maken.

Nieuwe projecten kunnen in MS Project 2021 Standard met slechts enkele muisklikken worden aangemaakt, zelfs door onervaren gebruikers, omdat een grote selectie van typische sjablonen voor gangbare projecttypes beschikbaar is; als alternatief kunnen professionals ook een neutrale, lege Gantt chart gebruiken. Gegevens en takenlijsten kunnen gemakkelijk in Project worden geïmporteerd vanuit Excel, Word, Outlook of PowerPoint, met behoud van de juiste opmaak en overzichten.

Eenvoudiger projecten aanmaken in Project 2021 Standard

Naast de standaardsjablonen en een leeg Gantt-diagram (balkweergave) zijn in Project 2021 Standard nog vele andere sjablonen beschikbaar, zoals het netwerkdiagram (stroomdiagram) voor speciale projecten, alsmede weergaven als formulier, sheet (tabel) of afhankelijk van het gebruik (kolommen) om een project weer te geven, alsmede andere uitgebreide opties zoals diverse filters om afzonderlijke taken en resources inclusief hun koppelingen alsmede opdrachten duidelijk weer te geven, afhankelijk van het gewenste aspect.

Structureren en koppelen van projecttaken

In Project 2021 Standard kunnen taken ook worden geïmporteerd in een staafdiagram met behulp van het taakmasker, dat ook de gelijktijdige toevoeging van meerdere taken ondersteunt, inclusief de toewijzing van de respectieve hulpmiddelen en de relaties. Taken kunnen bijvoorbeeld aan elkaar worden gekoppeld via het uitklapmenu, en deze optie is ook beschikbaar via het veld "Verzameltaaknaam" in de taaktabel. Voor elke tijdas kunnen de begin- en einddatum afzonderlijk worden gespecificeerd. Tijdasbalken kunnen worden gelabeld en de voortgang van de taak kan worden weergegeven, wat meer duidelijkheid verschaft over de betrokken taken.

Voor de weergave van hiërarchieën binnen een project kunnen afzonderlijke taken ook een positief of negatief streepje krijgen door middel van de tab-toets; wijzigingen worden dan automatisch toegepast op alle relevante taken, wat vooral belangrijk is voor complexere projectplanningen. Afzonderlijke taken in een project kunnen ook naar wens aan elkaar worden gekoppeld om ze in een relatie weer te geven. Daartoe volstaat het de overeenkomstige cel in de kolom "Voorganger" te selecteren om alle bijbehorende taken weer te geven en de juiste te activeren.

Andere belangrijke gebieden in MS Project Standard 2021

MS Project 2021 Standard heeft ook alle beproefde functies voor portefeuillebeheer, resourcebeheer en het genereren van rapporten, in sommige gevallen met extra optimalisaties.  

Portefeuillebeheer

Bij portefeuillebeheer, een van de belangrijkste onderdelen van MS Project 2021 Standard, worden alle projecten geregistreerd en wordt de voortgang ervan bewaakt. Op die manier hebben projectmanagers altijd een overzicht van de huidige status en kunnen zij onmiddellijk reageren als een project niet volgens plan verloopt, bv. als bepaalde taken nog niet volgens planning zijn voltooid, de kosten uit de hand lopen of de middelen niet beschikbaar zijn of tekortschieten. Dankzij de onafhankelijke actualisering kan de huidige status met één klik onmiddellijk worden weergegeven.

Dankzij de verbinding met Power BI beschikt het budgetbeheer in MS Project 2021 Standard Edition over gedetailleerde weergavemogelijkheden voor analyse, inclusief suggesties voor verbeteringen.

Beheer van de middelen

Resource management in MS Project 2021 Standard maakt een gedetailleerde, duidelijkere en dus efficiëntere planning en beheer van de betrokken resources mogelijk, dankzij de geïntegreerde tools en functies. Hier worden de verschillende soorten gedifferentieerd naar "arbeid", "materiaal" en "kosten", die centraal worden beheerd via de middelenpool, met name voor projectoverkoepelende planning, en nauwkeurig worden toegewezen aan afzonderlijke taken; hierdoor kan rekening worden gehouden met beperkingen van hun beschikbaarheid in de tijd en met kostenlimieten en kunnen risico's met betrekking tot de benutting van mankracht en overbelasting worden vermeden.

Rapportage in MS Project Standard 2021

Een essentieel aspect van Agile Project Management in het bijzonder is het maken van rapporten om projectgegevens te visualiseren voor specifieke doeleinden - om de status quo van een lopend project te illustreren, of om belangrijke inzichten te delen met anderen na de voltooiing ervan. Gebruikers vinden in Project 2021 Standard een selectie van typische rapportsjablonen voor de meest voorkomende projecttypes, die verder kunnen worden verrijkt met grafieken, afbeeldingen en diagrammen. Naast formaten als Project 2007 kunnen projectgegevens ook beschikbaar worden gesteld als .PDF, .XPS, .CSV, .XML en Microsoft Excel-werkmappen.

Hardwarevereisten voor Microsoft Project 2021 Standard

Verwacht wordt dat de volgende minimumvereisten van toepassing zullen zijn op deze 2021-versie van Microsoft Project 2021 Standard; afhankelijk van het gebruik van aanvullende apps of programma's kan het nodig zijn verdere vereisten in overweging te nemen:

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Processor: min. 1,6 GHz, dubbele kern (32 of 64 bits)
 • RAM: 2 GB RAM (32 bit) of 4 GB RAM (64 bit)
 • Harde schijf: 4 GB
 • Schermresolutie: 1.280 x 768 pixels
 • Grafische kaart: DirectX 10
 • Voor speciale functies voor bestandsbeheer in de cloud kan OneDrive, OneDrive for Business of SharePoint nodig zijn

Als u vragen heeft of meer details wenst over Microsoft Project 2021 Standard Edition, neem dan contact op met een lid van het Wiresoft-team.

Koop Microsoft Project 2021 Standard in de Wiresoft Software Shop

De nieuwe MS Project 2021 Standard Edition is reeds beschikbaar in de Wiresoft Software Shop als een gebruikte enkele licentie - de prijs is dus lager dan de prijs van overeenkomstige nieuwe software van deze editie. Wanneer u gebruikte software voor Microsoft Project 2021 Standard koopt, profiteert u van deze voordelen bij Wiresoft:

 • De rechtsgrondslag voor de wederverkoop van gebruikte Microsoft Project software is het toepasselijke recht, dat de verkoop en de aankoop, alsmede het gebruik van deze Project software toestaat.
 • Bij aankoop bij Wiresoft ontvangt u een enkele licentie van MS Project 2021 Standard, die eerder werd aangekocht en doorverkocht door een Europees bedrijf. Bij wederverkoop wordt deze licentie van MS Project 2021 Standard gemarkeerd als gebruikt, zonder dat "gebruikt" enige beperking van de functionaliteit van de Project Software impliceert of impliceert dat deze licentie daadwerkelijk is gebruikt.
 • Indien een initiële koper deze licentie of de Microsoft Project Standard software reeds had geïnstalleerd en geactiveerd, werd dit met de verkoop aan Wiresoft opnieuw gewist, zodat de betreffende softwarelicentie opnieuw 100% vrij beschikbaar is.
 • MS Project 2021 Standard evenals andere gebruikte Microsoft-licenties die bij Wiresoft te koop worden aangeboden, zijn geen beperkt bruikbare of in de tijd beperkte testversies, noch bevatten zij een reeds geactiveerde licentiesleutel, maar het gaat om een softwareproduct dat na uw aankoop alleen voor uzelf geautoriseerd is.
 • Alle gebruikte licenties die bij Wiresoft worden gekocht, zijn vóór de verkoop ook door ons getest op hun volledige bruikbaarheid.
 • Onmiddellijk na de succesvol voltooide aankoop, is uw MS Project 2021 Standard toepassing voor u beschikbaar via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Dit betekent dat wanneer u een licentie bij Wiresoft koopt, u er zeker van kunt zijn dat u een legaal en origineel Microsoft-product van de Standard Edition van Project 2021 koopt en gebruikt.

Als u nog vragen heeft over uw aankoop van Microsoft Project 2021 Standard als gebruikte software licentie of een andere editie van MS Project 2021 evenals oudere MS Project versies of andere Microsoft software, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën