Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD

MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD

€ 489,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

MS Project 2021 Standard - de nieuwste versie van de projectbeheersoftware als koopversie...meer
Productinformatie "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"

MS Project 2021 Standard - de nieuwste versie van de projectbeheersoftware als koopversie

Project 2021 Standard is de nieuwste versie van de veelzijdige projectbeheersoftware Microsoft, die in de eerste plaats is ontworpen voor het MKB en zelfstandigen om zakelijke projecten te ontwerpen, te controleren en uiteindelijk te documenteren. Daartoe biedt de toepassing uitgebreide functies die nodig zijn voor de gedifferentieerde besturing van alle fasen en componenten. Voor dit doel kan ook worden gekozen uit vele typische sjablonen, die alle essentiële processen weergeven die een belangrijke rol spelen bij het beheer van alle taken en fasen die zich voordoen, aangevuld met vele praktische functies die een efficiënte manier van werken aan een of meer projecten mogelijk maken.

MS Project 2021 Standard Edition voldoet daarmee aan alle eisen voor succesvol portfolio-, risico- en documentenbeheer, inclusief de centrale administratie van resources en tijdregistratie. De voorgeïnstalleerde Gantt-diagrammen met verschillende geïntegreerde tijdschema's bieden ook duidelijkheid, vooral voor complexere projecten, b.v. voor een sneller begrip van de verschillende taakrelaties; voor rapportage over de status quo en na voltooiing zijn ook geïntegreerde rapporten beschikbaar, die duidelijk essentiële bevindingen en informatie geven in de communicatie met andere deelnemers.

Voor welke doelgroep werd MS Project 2021 Standard ontwikkeld?

De standaardeditie van Microsoft Project 2021 is speciaal ontwikkeld voor gebruikers die gewoonlijk zelfstandig diverse projecten ontwerpen en deze in alle fasen en details beheren, wat vaak het geval is bij zelfstandigen en kleine tot middelgrote bedrijven. Net als eerdere versies biedt deze Standard editie van MS Project geen geïntegreerde synchronisatie met Microsoft SharePoint of Project Server, maar het heeft wel alle noodzakelijke functies - inclusief business intelligence tools - om de typische gebieden van projectplanning en -beheer te beheersen: het maken van projectplanningen, kostenplanning, de gedifferentieerde administratie van taken en de doorlopende en eindrapportage.

Wiresoft biedt de Microsoft Project 2021 Standard Edition al als gebruikte software aan in de vorm van een enkele licentie als koopversie - en tegen een aanzienlijk lagere prijs - neem contact op met ons team en verneem onmiddellijk wanneer deze voor u beschikbaar zal zijn.

Kom meer te weten over alle andere Microsoft toepassingen die beschikbaar zijn in de Wiresoft software online shop, die u ook als gebruikte software tegen een gereduceerde prijs kunt kopen, evenals Microsoft programma's die compatibel zijn met Project 2021 Standard, bijv. Windows 10. Het volgende overzicht informeert u over de belangrijkste optimalisaties en functies van de nieuwe MS Project 2021 Standard Edition.

Wat kan MS Project 2021 Standard doen?

Visueel biedt Project 2021 Standard al een duidelijkere, meer geconcentreerde desktopinterface die zich onderscheidt van oudere versies. De dessins "gekleurd", "donkergrijs" en "wit", die ook bekend zijn van Office, zijn hier naar keuze verkrijgbaar, waarbij vooral de laatste een geconcentreerde werksfeer mogelijk maken.

Nieuwe projecten kunnen in MS Project 2021 Standard met slechts een paar klikken worden gecreëerd, zelfs door onervaren gebruikers, omdat een grote selectie van typische sjablonen voor veel voorkomende projecttypes beschikbaar is; als alternatief kunnen professionals ook een neutrale, lege Gantt chart gebruiken. Gegevens en takenlijsten kunnen gemakkelijk in Project worden geïmporteerd vanuit Excel, Word, Outlook of PowerPoint, met behoud van de juiste opmaak en overzichten.

Gemakkelijker projecten aanmaken in Project 2021 Standard

Naast de Standard sjablonen en een leeg Gantt-diagram (staafdiagram) staan in Project 2021 Standard nog vele andere sjablonen ter beschikking, zoals het netwerkdiagram (stroomdiagram) voor speciale projecten alsmede weergaven als formulier, sheet (tabel) of afhankelijk van het gebruik (kolommen), om een project weer te geven, alsmede verdere uitgebreide mogelijkheden zoals verschillende filters om afzonderlijke taken en resources inclusief hun koppelingen evenals opdrachten afhankelijk van het gewenste aspect overzichtelijk weer te geven.

Structureren en koppelen van projecttaken

In Project 2021 Standard kunnen taken ook worden geïmporteerd in een staafdiagram met behulp van het taakmasker, dat ook de gelijktijdige toevoeging van meerdere taken ondersteunt, inclusief de toewijzing van de respectieve hulpmiddelen en de relaties. Taken kunnen aan elkaar worden gekoppeld, b.v. via het uitklapmenu, en deze optie is ook beschikbaar via het veld "Verzameltaaknaam" in de taaktabel. Voor elke tijdas kunnen de begin- en einddatum afzonderlijk worden gespecificeerd. Tijdasbalken kunnen worden gelabeld en de voortgang van de taak kan worden weergegeven, wat meer duidelijkheid verschaft over de betrokken taken.

Voor de weergave van hiërarchieën binnen een project kunnen afzonderlijke taken ook een positief of negatief streepje krijgen door middel van de tab-toets; wijzigingen worden dan automatisch toegepast op alle relevante taken, wat vooral belangrijk is voor complexere projectplanningen. Afzonderlijke taken in een project kunnen ook naar wens aan elkaar worden gekoppeld om ze in een relatie weer te geven. Daartoe volstaat het de overeenkomstige cel in de kolom "Voorganger" te selecteren om alle bijbehorende taken weer te geven en de juiste te activeren.

Andere belangrijke gebieden in MS Project Standard 2021

MS Project 2021 Standard heeft ook alle beproefde functies voor portfoliobeheer, resourcebeheer en het genereren van rapporten, in sommige gevallen met extra optimalisaties.  

Portefeuillebeheer

Portfoliobeheer, een van de belangrijkste onderdelen van MS Project 2021 Standard, houdt alle projecten bij en bewaakt hun voortgang. Op die manier hebben projectmanagers altijd een overzicht van de huidige status en kunnen zij onmiddellijk reageren als een project niet volgens plan verloopt, bv. als bepaalde taken nog niet volgens planning zijn voltooid, de kosten uit de hand lopen of de middelen niet beschikbaar zijn of tekortschieten. Dankzij de onafhankelijke actualisering kan de huidige status met één klik onmiddellijk worden weergegeven.

Het budgetbeheer in MS Project 2021 Standard Edition beschikt over gedetailleerde weergavemogelijkheden voor analyse, inclusief suggesties voor verbeteringen, dankzij de verbinding met Power BI.

Beheer van de middelen

Hulpmiddelenbeheer in MS Project 2021 Standard maakt een gedetailleerde, duidelijkere en dus efficiëntere planning en beheer van de betrokken hulpbronnen mogelijk dankzij de geïntegreerde hulpmiddelen en functies. Hier worden de verschillende soorten gedifferentieerd naar "arbeid", "materiaal" en "kosten", die centraal worden beheerd via de middelenpool, met name voor projectoverkoepelende planning, en nauwkeurig worden toegewezen aan afzonderlijke taken; hierdoor kan rekening worden gehouden met beperkingen van hun beschikbaarheid in de tijd en met kostenlimieten en kunnen risico's met betrekking tot de benutting van mankracht en overbelasting worden vermeden.

Rapportgeneratie in MS Project Standard 2021

Een essentieel aspect van Agile Project Management in het bijzonder is het maken van rapporten om projectgegevens te visualiseren voor specifieke doeleinden - om de status quo van een lopend project te illustreren, of om belangrijke bevindingen te delen met anderen na de voltooiing ervan. Gebruikers vinden in Project 2021 Standard een selectie van typische rapportsjablonen voor de meest voorkomende projecttypes, die verder kunnen worden verrijkt met grafieken, afbeeldingen en diagrammen. Naast formaten als Project 2007 kunnen de projectgegevens ook beschikbaar worden gesteld als .PDF, .XPS, .CSV, .XML, alsmede als Microsoft Excel-werkmap.

Hardwarevereisten voor Microsoft Project 2021 Standard

Verwacht wordt dat de volgende minimumvereisten van toepassing zullen zijn op deze versie van Microsoft Project 2021 Standard; afhankelijk van het gebruik van extra apps of programma's kan het nodig zijn rekening te houden met verdere vereisten:

 • Besturingssystemen: Windows 10, Windows Server 2019/2021
 • Processor: min. 1,6 GHz, dubbele kern (32 of 64 bits)
 • RAM: 2 GB RAM (32 bit) of 4 GB RAM (64 bit)
 • Harde schijf: 4 GB
 • Schermresolutie: 1.280 x 768 pixels
 • Grafische kaart: DirectX 10
 • Voor speciale functies voor bestandsbeheer in de cloud kan OneDrive, OneDrive for Business of SharePoint nodig zijn

Als u vragen heeft of meer informatie wenst over het Microsoft Project 2021 Standard Edition, neem dan contact op met een lid van het Wiresoft team.

koopMicrosoft Project 2021 Standard in de softwarewinkel Wiresoft

De nieuwe MS Project 2021 Standard Edition is reeds beschikbaar in de Wiresoft software shop als een gebruikte enkele licentie - dit betekent dat de prijs lager is dan die van overeenkomstige nieuwe software van deze editie. Bij aankoop van gebruikte software voor Microsoft Project 2021 Standard profiteert u van deze voordelen bij Wiresoft:

 • De rechtsgrondslag voor de wederverkoop van gebruikte Microsoft Project software is het toepasselijke recht, dat de verkoop en de aankoop, alsmede het gebruik van deze Project software toestaat.
 • Bij aankoop van Wiresoft ontvangt u een enkele licentie van MS Project 2021 Standard, die eerder werd aangekocht en doorverkocht door een Europees bedrijf. Bij wederverkoop wordt deze licentie van MS Project 2021 Standard gemarkeerd als gebruikt, zonder dat "gebruikt" enige beperking van de functionaliteit van de Project Software impliceert of impliceert dat deze licentie daadwerkelijk is gebruikt.
 • Indien een oorspronkelijke koper deze licentie of de software van het Microsoft Project Standard reeds had geïnstalleerd en geactiveerd, werd dit bij de verkoop aan Wiresoft opnieuw gewist, zodat de desbetreffende softwarelicentie opnieuw 100% vrij beschikbaar is.
 • MS Project 2021 Standard evenals andere gebruikte Microsoft licenties die te koop worden aangeboden op Wiresoft zijn geen beperkt bruikbare of in de tijd beperkte testversies, noch bevatten zij een reeds geactiveerde licentiesleutel, maar het is een softwareproduct dat na uw aankoop alleen voor uzelf is geautoriseerd.
 • Alle van Wiresoft gekochte gebruikte licenties zijn vóór de verkoop ook door ons op hun volledige bruikbaarheid getest.
 • Onmiddellijk na de succesvol afgeronde aankoop, is uw MS Project 2021 Standard toepassing voor u beschikbaar via Electronic Software Delivery (ESD).
 • Wanneer u dus een licentie koopt met Wiresoft, kunt u er zeker van zijn dat u een legaal en origineel Microsoft product koopt en gebruikt van de Standard editie van Project 2021.

Als u nog vragen heeft over uw aankoop van een gebruikte licentie van Microsoft Project 2021 Standard als gebruikte software of een andere editie van MS Project 2021 evenals oudere MS Project versies of andere Microsoft software, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of chat.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken