Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 VOOR MAC
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 VOOR MAC

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10150
 • 77D-00092
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 118,90 * € 130,90 * (9,17% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Visual Studio 2017 voor Mac in de Professional Edition biedt gebruikers krachtige functies en productiviteitsverbeteringen voor de IDE om cross-platform apps te maken voor macOS, Android, iOS, tvOS of watchOS - voor mobiel en desktop, maar ook voor het web en de cloud. Het Microsoft-programma bevat alle tools voor ontwikkeling, debugging en refactoring, inclusief grafische ontwerpers, functies voor het aanvullen van code en voor broncodebeheer en versiecontrole.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 VOOR MAC"

Visual Studio voor Mac 2017 - professionele ontwikkelsoftware voor macOS in de aankoopversie

Visual Studio 2017 for Mac in Professional Edition biedt gebruikers krachtige functies en productiviteitsverbeteringen voor de IDE om platformoverschrijdende programma's voor macOS, Android, iOS, tvOS of watchOS te maken - op de mobiele en desktop, op het web en in de cloud - met alle ontwikkel-, debugging- en refactoringstools in Microsoft, inclusief grafische ontwerpers, codeaanvulling, broncodebeheer en versiebeheer.

Naast oudere ontwikkeltalen zoals C en C++ en meer recente varianten zoals C#, ondersteunt Visual Studio voor Mac 2017 ook Apple Metal, iOS, JavaScript en andere webstandaarden. Geïntegreerde live-ondersteuning voor elke taal versnelt het schrijven van code, en de debuggingmogelijkheden verminderen de tijd die nodig is voor het ontwikkelen van apps. De snelle weergave van de structuur maakt het voor ontwikkelaars gemakkelijk om door de structuur van een code te navigeren, een centrale foutenlijst geeft een overzicht van bugs tijdens het compileren en bouwen, evenals domeinspecifieke problemen voor sommige talen door middel van live-analyse van de code tijdens het invoeren.

Niet alleen zijn belangrijke functies zoals IntelliSense, CodeLens en refactoring verbeterd in Visual Studio for Mac Professional 2017, maar ook de code-navigatie en -correctie zijn verbeterd, waardoor het voor ontwikkelaars gemakkelijker wordt om met code te werken door codewijzigingen, referenties en meer te markeren in de Editor.

Wie moet Visual Studio 2017 gebruiken voor Mac Professional?

De Visual Studio 2017 for Mac editie is ontworpen voor professionele ontwikkelaars die willen profiteren van de krachtige functies van Microsoft-software op een Mac-besturingssysteem, of ze nu alleen of in teamverband werken. Met ondersteuning voor Xamarin in Visual Studio 2017 voor Mac gelden ook bepaalde minimumeisen voor de macOS-besturingssystemen, zie hieronder voor details.

Wiresoft biedt Visual Studio 2017 for Mac Professional tegen een speciale lage prijs als gebruikte software in de vorm van een enkele licentie. Ontwikkelaars kunnen dus profiteren van alle voordelen van de efficiënte Microsoft-software op hun eigen Mac zonder enige verplichting tot abonnement. Naast Visual Studio 2017 voor Mac Professional biedt de Wiresoft Software Online Shop ook andere versies van Visual Studio voor Mac als enkele licentie in de aankoopversie, evenals vele andere Microsoft-programma's in de macOS-versie. Het volgende overzicht toont de nieuwste functies en toevoegingen aan Visual Studio 2017 voor de Mac

Wat biedt Visual Studio 2017 voor Mac?

De 2017-editie van Visual Studio voor Mac is klaar om te starten, maar verschilt van de vorige versie door de kortere opstarttijd en het snellere opstarten van de sessies en het laden van de oplossingen. Het herkent ook sneller templates voor projecten en elementen dan voorheen.

Kort overzicht van de IDE voor macOS

Visual Studio voor de Mac bevat verschillende onderdelen voor het beheer van programma's, voorkeuren en het maken en debuggen van code: De geïntegreerde werkbalk op de welkomstpagina biedt directe toegang tot recent geopende oplossingen, het openen en maken van projecten, het configureren van apps en het bekijken van fouten. Ook is hier een nieuwsfeed beschikbaar met nieuwe informatie voor ontwikkelaars.

Talen en ontwikkelingstypes die worden ondersteund in Visual Studio 2017 voor de Mac

Visual Studio 2017 voor Mac ondersteunt veel van de bestandstypen die in de Windows versie zijn geïntegreerd, zoals .csproj, .fsproj en .sln, evenals EditorConfig. Visual Studio 2017 voor de Mac ondersteunt met name ontwikkelingstypen zoals ASP.NET Core Web-programma's in C#, F#, .NET Core Console-programma's in C# of F#, pagina's die zijn gemaakt met Razor, en JavaScript en TypeScript. Verder zijn er cross-platform Unity applicaties of games in C# en ook Android, iOS, tvOS en watchOS applicaties in Xamarin met C#, F# of XAML en ook Cocoa desktop apps in C# of F#, naast webstandaarden zoals HTML, CSS en JSON. Hierdoor kunnen Mac-ontwikkelaars altijd werken in de geïntegreerde ontwikkelomgeving die het beste bij hun behoeften past.

Velen in de Windows-De functies en voorzieningen van de Mac-versie zijn ook opgenomen in de Mac-versie, waaronder het Roslyn Compiler-platform dat wordt gebruikt voor refactoring en IntelliSense, MSBuild voor Project System and build engine en TextMate voor de bronbewerker. Mac-gebruikers kunnen dezelfde engines ook gebruiken voor het debuggen van Xamarin en .NET-core-programma's, en dezelfde ontwerpers voor Xamarin.iOS en Xamarin.Android.

Broncodebeheer in Visual Studio 2017 voor Mac met Git

Visual Studio 2017 voor Mac biedt twee systemen voor het beheer van de broncode: Naast Subversion is dit voornamelijk Git, de vrij te gebruiken Standard is geïntegreerd in deze versie van het programma, waardoor meerdere ontwikkelaars van een team tegelijkertijd aan projecten kunnen werken. Repositories kunnen direct worden beheerd in Visual Studio 2017 voor Mac met behulp van knoppen die in de IDE zijn ingebouwd om code over te dragen en te publiceren naar een Git service. Nieuwe push en commit functies en SSH-ondersteuning breiden de mogelijkheid van de IDE om Visual Studio 2017 voor Mac te gebruiken voor Git-taken uit.

Krijg het grote plaatje met CodeLens in Visual Studio 2017 voor Mac Professional

De CodeLens functie is specifiek ontworpen om ontwikkelaars te helpen elk punt in een project bij te houden zonder de code te hoeven verlaten. Met CodeLens kunnen ze gemakkelijk direct naar de afzonderlijke functies navigeren. Daarnaast toont CodeLens in de editor niet alleen alle wijzigingen in de code, maar geeft het ook de naam van de laatste ontwikkelaar die wijzigingen heeft aangebracht en geeft het ook aan of een test op een bepaald moment is geslaagd.

Nieuwe refactoring mogelijkheden in Visual Studio 2017 voor Mac

Refactoring is een van de Standard bij het ontwikkelen van code om deze achteraf te verbeteren zonder het gedrag ervan te veranderen. Visual Studio 2017 voor Mac Professional biedt contextuele acties en bronanalyse, evenals andere refactoren, zoals overschrijven, het toevoegen van parameters (bijv. NULL-controles) en argumenten. Literalen kunnen nu ook worden bewerkt door het invoegen van getalscheidingstekens en, vooral voor numerieke letters, door de basis te veranderen van "hexadecimaal" in "binair". Daarnaast biedt Visual Studio 2017 voor Mac de mogelijkheid om If statements om te zetten naar Switch statements en om ongebruikte variabelen te verwijderen.

Debuggen in Visual Studio 2017 voor Mac - met een focus op Xamarin

Visual Studio voor Mac 2017 maakt gebruik van de Mono soft debugger voor het debuggen, die in de Mono runtime is geïntegreerd om managed code op alle platforms te debuggen. Het biedt ook een native debugger voor Xamarin.iOS, Xamarin.Mac en Xamarin.Android-gebaseerde applicaties. Inbegrepen zijn uitgebreide quick views voor speciale types, zoals maten, coördinaten en beziercurves, maar ook strings, kleuren en URL's.

Speciaal voor Xamarin-programma's bevat Visual Studio 2017 voor Mac de Xamarin Forms Previewer, waarmee ontwikkelaars direct de impact van een regel code op een programma kunnen bekijken in een live-preview. Xamarin Forms bevat ook verbeteringen aan IntelliSense voor XAML, waaronder ondersteuning voor bindingen, converters, eigenschappen, controles en meer.

Directe controle met IntelliSense in Visual Studio 2017 voor de Mac

De IntelliSense-functie vult automatisch API's aan terwijl ze worden getypt met behulp van de beschikbare IntelliSense-afwerkingslijsten, waardoor ontwikkelingsprocessen niet alleen sneller maar ook nauwkeuriger verlopen. IntelliSense maakt het ook mogelijk om API's in het algemeen sneller te analyseren door het aantal waarden boven da via categorieën te beperken. De tooltips maken het gemakkelijker om API-definities te onderzoeken, problemen aan te geven bij het invoeren en de relevante locaties te markeren met een golvende lijn.

Andere voordelen van IntelliSense zijn onder andere filters om bepaalde onnodige leden te verwijderen van de lijst met de voltooiing. De IntelliSense-invullingslijsten voor C# in het bijzonder hebben tokens zoals "Complete Word" of "List Member" en bieden ook snelle toegang tot leden van een bepaald type, code snippets, en de namen van variabelen, functies en commando's.

Hardware en andere vereisten voor Visual Studio 2017 voor Mac

De minimumvereisten voor het installeren en uitvoeren van Visual Studio 2017 voor Mac staan hieronder vermeld; voor Xamarin.iOS en Xamarin.Mac projecten kunnen andere vereisten voor het besturingssysteem van toepassing zijn:

 • Besturingssystemen: macOS Mojave 10.14, macOS Sierra 10.12, Mac OS X El Capitan 10.11
 • Processor: ten minste 1,8 GHz of sneller; dual-core of beter aanbevolen
 • Werkgeheugen: min. 4 GB RAM; 8 GB RAM aanbevolen
 • Harde schijfruimte: minstens 1 GB of 5,6 GB

Aanvullende eisen:

 • Voor bepaalde .NET-kernkenmerken: .NET-kern SDK 1.1
 • Xamarin.Android: 64 Bit Java Development Kit (JDK)
 • Xamarin.iOS: Apple Xcode-IDE en iOS-SDK, voor Xcode 10.2 macOS Mojave 10.14 is vereist.
 • Xamarin.Forms: Gebruik voor Android- of iOS-platforms onder de genoemde eisen

Ondersteunde talen:

 • Duits, Frans, Engels, Italiaans, Spaans, Portugees (Brazilië), Tsjechisch, Pools, Turks, Russisch, Chinees (Vereenvoudigd en Traditioneel), Japans, Koreaans

Koop een enkele licentie van Visual Studio 2017 voor Mac bij Wiresoft Online Shop

De enkele licentie van Microsoft Visual Studio 2017 voor de Mac voor de Professional Edition is in de Wiresoft online shop verkrijgbaar als gebruikte software tegen een bijzonder gunstige speciale prijs. De aan te schaffen licentie is een volumelicentie van Visual Studio 2017 voor Mac, voorheen gekocht door een bedrijf. Bij de verkoop aan Wiresoft werd deze licentie ontbonden en omgezet in individuele licenties, die ook gemarkeerd waren als "Gebruikte Software". Noch het splitsen van de onderliggende volumelicentie, noch het herlabelen als Gebruikte Software van deze Visual Studio 2017 voor Mac Professional Software brengt beperkingen met zich mee met betrekking tot de omvang van de functies of de geldigheid.

Deze licenties van Microsoft Visual Studio 2017 voor Mac en alle andere individuele softwarelicenties die Wiresoft aanbiedt, zijn uitsluitend afkomstig van in Europa gevestigde bedrijven, waarop dus het EU-recht van toepassing is. Elke aankoop van gebruikte software van Visual Studio 2017 voor Mac Professional of een ander Microsoft-programma in de softwarewinkel van Wiresoft vormt geen aansprakelijkheidsrisico voor onze klanten, aangezien de handel met gebruikte software uitdrukkelijk is toegestaan door de wet, wat ook duidelijk is bevestigd door overeenkomstige gerechtelijke uitspraken. Bovendien is gebruikte software van Wiresoft ook audit-proof!

Software kopen met Wiresoft is dus altijd een veilige aankoop voor u! Deze licentie van Visual Studio 2017 voor Mac Professional aangeboden in de Wiresoft Shop biedt naast het grote voordeel van een absoluut lage prijs ook zekerheid door onmiddellijke download en licentie-activatie met de bijgeleverde geldige volumelicentiesleutel.

Bovendien biedt de enkele licentie van gebruikte software zoals Visual Studio 2017 voor Mac Professional kopers een economisch alternatief voor de gebruikelijke nieuwe software-aanbiedingen en geeft het hen de kans om exclusieve programma-edities te gebruiken - zelfs in oudere versies. Daarom kunt u ook profiteren van ons gunstige aanbod van gebruikte software voor Microsoft-producten!

In de Wiresoft-softwareshop vindt u de editie van Visual Studio 2017 voor Mac en andere versies van Visual Studio voor Mac en andere Microsoft-programma's voor macOS als gebruikte software om direct te downloaden. Als u vragen heeft over Visual Studio 2017 voor Mac Professional of een ander macOS-programma van Microsoft, gebruik dan ons deskundig advies in de chat of per e-mail of telefoon.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 VOOR MAC"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 VOOR MAC"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën