Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10495
 • 3YF-00233
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 85,90 * € 94,90 * (9,48% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + Licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Als het erom gaat inhoud op een overtuigende en levendige manier te presenteren, is Microsoft PowerPoint daarvoor nog steeds het klassieke softwareprogramma. Met de vele ontwerpmogelijkheden en ondersteunende functies is het mogelijk om informatieve dia's te maken die de aandacht trekken met dynamische overgangen en animaties. Met PowerPoint voor Mac 2021 is de nieuwste versie van de beproefde Office software voor macOS besturingssystemen nu te koop via Wiresoft. Niet alleen professionals en ervaren gebruikers, maar ook beginners en gebruikers die niet vertrouwd zijn met Windows worden door de geïntegreerde, intuïtief bruikbare hulpmiddelen op het werk, op school en op de universiteit ondersteund bij het voorbereiden van onderwerpen en inhoud op dia's en het samenstellen daarvan tot een levendige presentatie die ook informatief en indrukwekkend is als een professionele videopresentatie. De mogelijkheid om bij het maken van de presentatie aandacht te besteden aan toegankelijkheid vergroot ook de kring van mensen die bereikt kunnen worden met behulp van PowerPoint 2021 voor Mac .

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"

Microsoft PowerPoint voor Mac 2021 als één enkel kantoorprogramma

Als het erom gaat inhoud op een overtuigende en levendige manier te presenteren, is Microsoft PowerPoint nog steeds het klassieke softwareprogramma voor dit doel. Met zijn uitgebreide ontwerpopties en ondersteunende functies kunt u informatieve dia's maken die de aandacht trekken met dynamische overgangen en animaties.

Met PowerPoint voor Mac 2021 is de nieuwste versie van de beproefde kantoorsoftware voor macOS-besturingssystemen nu te koop bij Wiresoft. Niet alleen professionals en ervaren gebruikers, maar ook beginners en niet-Windows gebruikers worden door de geïntegreerde, intuïtief bruikbare hulpmiddelen op het werk, op school en op de universiteit ondersteund bij het voorbereiden van onderwerpen en inhoud op dia's en het samenstellen daarvan tot een levendige voordracht, die ook informatief en indrukwekkend is als een professionele videopresentatie. De mogelijkheid om tijdens de creatie aandacht te besteden aan toegankelijkheid vergroot ook de kring van mensen die bereikt kunnen worden met PowerPoint 2021 for Mac .

De gebruikersinterface van Microsoft PowerPoint for Mac 2021 is daarbij opnieuw ontworpen en is daardoor nog gebruiksvriendelijker geworden; nieuwe gebruikers kunnen daardoor snel met het programma aan de slag. Ze worden ook ondersteund door de grote keuze aan sjablonen en ontwerpopties, die het mogelijk maken om presentatiedia's met een individuele uitstraling te maken.

Bovendien ondersteunt PowerPoint voor Mac 2021 gebruik met aanraakfunctionaliteit - dit geldt zowel voor tablets als voor het algemene gebruik van digitale pennen - met name het nieuwe tekengereedschap uit de vrije hand heeft een breed scala aan effecten en vormen voor spontaan professioneel schetsen.

PowerPoint voor Mac 2021 is bij conventionele leveranciers alleen verkrijgbaar als vast geïntegreerd onderdeel van de overeenkomstige Office-versie, maar u kunt de software ook afzonderlijk kopen in de onlineshop van Wiresoft - en dat voor een onklopbare prijs! Let ook op de hieronder vermelde systeemvereisten om alle functies te kunnen gebruiken. Bij Wiresoft kunt u niet alleen PowerPoint voor Mac 2021 krijgen, maar ook de vorige versies tegen een lage prijs als een single-user versie, evenals andere kantoorprogramma's. Alle belangrijke nieuwe functies in PowerPoint voor Mac 2021 vindt u in het volgende gedetailleerde overzicht.

Overzicht van de nieuwe PowerPoint-functies in de Mac 2021-versie

PowerPoint voor Mac 2021 bevat talrijke optimalisaties en uitbreidingen van de functies van de bestaande hulpmiddelen, alsmede vele nieuwe functies. Bijzonder opmerkelijk zijn de morph-functie, de toevoeging van SVG en 3D-afbeeldingen, en een nog betere ondersteuning voor het maken van toegankelijke presentaties.

Specifieke PowerPoint functies van de Mac versie 2021

Microsoft heeft verschillende nieuwe functies in PowerPoint voor Mac 2021 geïntegreerd die het verloop van presentaties nog interessanter en gevarieerder maken - daartoe behoren met name morphing en verbeterde video-opname:

 • De morphing-functie biedt geheel nieuwe mogelijkheden voor animaties. Dit creëert naadloze overgangen tussen afzonderlijke dia's door afzonderlijke objecten te animeren, zoals vormen, afbeeldingen en SmartArt- en WordArt-afbeeldingen, maar ook tekst - alleen diagrammen zijn uitgesloten. Om dit te doen moeten twee dia's tenminste één gemeenschappelijk object hebben om een morph overgang te kunnen maken, waarvoor verschillende effecten beschikbaar zijn.
 • Bij het opnemen van een presentatie is het nu mogelijk om niet alleen video- en audiocommentaar op te nemen, maar ook gebaren voor digitale invoer uit de vrije hand: alle elementen - zoals commentaar en animaties, maar ook aanwijsbewegingen en de weergaveduur - worden in de presentatie zelf opgeslagen. Dit maakt er een video van die in PowerPoint kan worden bekeken.
 • Door een online video te integreren, kan een dia meer dynamiek krijgen. Het is mogelijk om de video af te spelen zonder de PowerPoint app te hoeven verlaten. Deze functie is beschikbaar vanaf macOS versie 10.13.4 (High Sierra).

Nieuwe, schaalbare diagrammen en 3D-modellen

Het assortiment diagrammen en modellen voor het ontwerpen van PowerPoint-dia's is in PowerPoint voor Mac 2021 eveneens uitgebreid met een hele reeks extra diagrammen, waaronder driedimensionale modellen die nog meer mogelijkheden bieden bij het illustreren van presentaties:

 • Alle beschikbare 3D-modellen kunnen vrij 360° worden geroteerd en ook geschaald zonder verlies.
 • Door gebruik te maken van de nieuwe morph-functie kunnen deze 3D-modellen ook worden geanimeerd.
 • Gebruikers kunnen ook hun eigen driedimensionale inhoud creëren en deze in een PowerPoint-dia invoegen.
 • Ook nieuw zijn de SVG-bestanden (Scalable Vector Graphics) - schaalbare vectorafbeeldingen; net als de 3D-modellen hebben deze het voordeel dat ze naar wens kunnen worden vergroot of verkleind - zonder verlies van beeldkwaliteit - maar ook vrij kunnen worden gedraaid en bewerkt met gekleurde filters.
 • Het nieuwe type trechterdiagram is vooral geschikt om procesfasen te illustreren.

Algemene functies in PowerPoint voor Mac 2021

Naast de genoemde nieuwe gereedschappen en functies bevat PowerPoint for Mac 2021 nog vele andere vernieuwingen en optimalisaties. Daartoe behoren met name ondersteuning voor tekenen uit de vrije hand en ondersteuning voor het maken van toegankelijke presentatiedocumenten.

Nieuwe opties voor bureaubladweergave in PowerPoint voor Mac 2021

Het typische Windows-kantoorontwerp is aangepast in PowerPoint voor Mac 2021. De nieuwe weergaveopties kunnen ook worden gedeactiveerd:

 • De voor alle Office-programma's kenmerkende lintlook is in PowerPoint voor Mac 2021 gecombineerd met de Windows-tegellook die kenmerkend is voor het Windows 10-besturingssysteem.
 • Vaak gebruikte functies en kenmerken zijn nu prominenter aanwezig, waardoor ze gemakkelijker te vinden zijn.
 • Tabbladen kunnen ook worden gerangschikt volgens individuele behoeften en het lint kan volledig worden verborgen; de functies zijn dan beschikbaar via de menubalk bovenaan.
 • PowerPoint voor Mac 2021 bevat nu ook thema's die de typische vensterkleuren (rood) van het programma vervangen door achromatische tinten. Dit bevordert de concentratie, vooral bij het lezen van de inhoud van een dia. De witte weergave is zeer helder, terwijl donkergrijs en zwart met de donkere modus een bijzonder gereduceerde, contrastrijkere programmaweergave bieden.

Praktisch gereedschap voor uit de vrije hand en nieuwe pennen

PowerPoint voor Mac 2021 heeft nu een praktisch gereedschap uit de vrije hand dat kan worden gebruikt om onmiddellijk formules of diagrammen te tekenen, alsook grafieken en deze in een dia in te voegen. Het gereedschap kan niet alleen worden gebruikt met een pen of, in het geval van aanraakbediening, met een vinger, maar ook met de computermuis. Er zijn een aantal gekleurde pennen beschikbaar om tekstpassages in kleur te markeren, zoals al lang bekend is van Word. Het tekengereedschap uit de vrije hand in PowerPoint voor Mac 2021 biedt met name de volgende mogelijkheden en effecten:

 • Om te tekenen en te schrijven en om details te markeren is een breed scala aan digitale pennen beschikbaar, die daarvoor verschillende sterktes en kleuren hebben: een pen voor normaal notenschrift, een potlood waarmee schetsen en grafieken kunnen worden getekend, en de klassieke tekstmarker om woorden of tekstpassages in kleur te onderstrepen. Het programma bevat ook pennen met metallic en andere grafische effecten, waaronder galaxy en regenboog, zilver en goud, en lava en oceaan.
 • De bijsnijfunctie voor het verwijderen van storende achtergronden is in PowerPoint voor Mac 2021 aanzienlijk verbeterd: het programma detecteert nu automatisch het achtergrondgebied en selecteert het. Met de geïntegreerde pen kan de selectie worden gecorrigeerd door onderdelen toe te voegen of te verwijderen.
 • De uitsnijfunctie kan ook worden gebruikt om bepaalde delen van een tabel te selecteren om ze als grafiek voor een dia te gebruiken.

Toegankelijke presentaties maken in PowerPoint voor Mac 2021

De mogelijkheden om dia's in PowerPoint zo te ontwerpen dat ze gemakkelijker te lezen en te begrijpen zijn voor kijkers met een visuele handicap zijn in Mac versie 2021 niet alleen verbeterd, maar ook uitgebreid met nieuwe functies:

 • De ondersteunende foutcorrectie in PowerPoint voor Mac 2021 doet reeds suggesties voor verbetering tijdens het werk, mede op basis van de hier internationaal geldende normen. Deze kunnen gemakkelijk rechtstreeks worden aanvaard met één klik en het programma past ze automatisch toe op een oppervlakte.
 • Het hulpmiddel voor foutcorrectie voegt ook ontbrekende alternatieve tekst toe aan foto's en afbeeldingen, en corrigeert onvoldoende kleurcontrast. De "grijstinten" bootsen de waarneming door een kleurenblinde levendig na.
 • De voorgedefinieerde toegankelijke diasjablonen die in PowerPoint voor Mac 2021 zijn geïntegreerd, bevatten al geschikte diatitels, inclusief de koppenstructuur.
 • De AI-functie QuickStarter biedt een praktische starthulp voor het maken van een presentatie: deze ondersteunt gebruikers eerst bij het thematisch onderzoek. Wanneer een onderwerp wordt ingevoerd, toont de QuickStarter een lijst van geschikte deelonderwerpen en stelt voor elk daarvan een geschikte diaset voor. Op basis van de resultaten van het onderzoek in Bing, creëert het hulpmiddel dia's met de overeenkomstige inhoud en hun structuur; de gewenste dia's kunnen dan worden geselecteerd door erop te klikken. Tot slot hoeft alleen nog maar een passend uiterlijk te worden gegeven, inclusief achtergrondafbeeldingen, en de basis voor de presentatie is in een paar minuten klaar.

Verbeterde online samenwerking aan een PowerPoint-document

Als meerdere mensen aan een PowerPoint-presentatie willen werken, kan dat ook op een Mac. Voorwaarde hiervoor is het gebruik van een van de twee Microsoft clouddiensten OneDrive of SharePoint. Eerst wordt daar een kopie van de presentatie gepubliceerd, die vervolgens wordt bewerkt door de respectieve uitgenodigde medewerkers. Nadat alle betrokkenen hun wijzigingen of aantekeningen hebben aangebracht, worden het origineel en de kopie(ën) opnieuw samengevoegd, waarbij de verschillen worden getoond en zo nodig ook weer ongedaan kunnen worden gemaakt.

Systeemvereisten voor het gebruik van Microsoft PowerPoint 2021 op een Mac

In de volgende informatie vindt u de minimumvereisten om PowerPoint for Mac 2021 op een Apple-apparaat te installeren en uit te voeren.

Let op: om sommige functies van de software te kunnen gebruiken, moet ten minste macOS versie 10.13.4 (High Sierra) zijn geïnstalleerd.

 • Besturingssysteem: een versie van de drie huidige macOS-besturingssystemen
 • Processor: Intel of Apple Silicon (M1)
 • Werkgeheugen: ten minste 4 GB
 • Harde schijf: ten minste 10 GB beschikbare ruimte
 • Grafische kaart: min. 1.280 x 800 pixels

Koop PowerPoint voor Mac 2021 als een enkel programma van de Office Suite tegen een speciale prijs bij Wiresoft

MS PowerPoint 2021 voor Mac is een typisch onderdeel van de overeenkomstige Microsoft Office suite voor Mac en is gewoonlijk niet afzonderlijk verkrijgbaar in de conventionele softwarewinkels. Bij Wiresoft kunt u het programma PowerPoint voor Mac 2021 ook afzonderlijk kopen!

Uw voordelen: De aankoopversie van PowerPoint die door Wiresoft wordt aangeboden is een licentie voor één gebruiker, die u niet verplicht tot een duur abonnement op langere termijn inclusief updates, noch enige beperking van de functies inhoudt. Het is daarom dubbel de moeite waard voor u om PowerPoint voor Mac 2021 als een enkel programma van Wiresoft te kopen, vooral als u de andere Office-programma's niet nodig hebt.

Uw software-aankoop bij Wiresoft is altijd goedkoop en veilig tegelijk! De PowerPoint voor Mac 2021 licentie voor één gebruiker die u hier koopt is ofwel afkomstig van een grotere volumelicentie voor bedrijven of is een gebruikte softwarelicentie - vandaar het speciale prijsvoordeel! Qua functionaliteit is de aangeboden software identiek aan het overeenkomstige PowerPoint-programma, dat eveneens deel uitmaakt van de Office Suite voor Mac 2021. Dit betekent dat kleinere bedrijven en individuele gebruikers zoals freelancers of particulieren kunnen profiteren van alle voordelen van de PowerPoint voor Mac 2021-versie en tegelijkertijd geld kunnen besparen.

Elk Microsoft-programma dat door Wiresoft wordt aangeboden, is bovendien op zijn reële, foutloze bruikbaarheid getest - zodat het onmiddellijk na uw aankoop kan worden gedownload en ook onbeperkt kan worden gebruikt.

U kunt er altijd zeker van zijn dat noch u, noch wij in een juridisch onduidelijke situatie verkeren bij het kopen of verkopen van gebruikte software! Dit komt omdat handel met Used Software in de EU uitdrukkelijk is toegestaan.

In de software shop van Wiresoft kunt u PowerPoint voor Mac in de huidige en oudere versies en alle andere Office programma's afzonderlijk kopen, en ook vele andere Microsoft programma's.

Als u vragen hebt over PowerPoint voor Mac 2021 of andere Office-software, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies via e-mail, telefoon en chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën