Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10010
 • 021-10609
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 109,90 * € 120,90 * (9,1% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Microsoft Office 2019 is de nieuwste versie van de beproefde productiviteitssoftware voor het maken en vormgeven van teksten en berekeningen, inclusief de duidelijke presentatie en publicatie ervan en voor veilige communicatie met andere medewerkers en partners. De Standard Edition Office 2019 biedt zakelijke professionals een breed portfolio aan functies en tools waarmee alle typische taken in bedrijven moeiteloos kunnen worden uitgevoerd. Gebruik Word met zijn veelzijdige opties voor het verwerken van teksten, Excel voor het maken en evalueren van tabellen en PowerPoint voor aantrekkelijke presentaties van de resultaten, die je ook drukklaar kunt vormgeven met de desktop publishing software Publisher. Met Outlook wordt het beheer van de dagelijkse stroom e-mails overzichtelijk en de organisatie van de communicatie met zakelijke partners en collega's efficiënter.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"

Microsoft Office 2019 Standard - de editie voor professionele gebruikers

Microsoft Office 2019 is de nieuwste versie van de beproefde productiviteitssoftware voor het maken en ontwerpen van teksten en berekeningen, inclusief de duidelijke presentatie en publicatie ervan, en voor een veilige communicatie met andere medewerkers en partners.

De Office 2019Standard Edition biedt zakelijke professionals een breed portfolio aan functies en tools die alle typische zakelijke taken eenvoudig maken. Gebruik Word met zijn veelzijdige tekstverwerkingsmogelijkheden, Excel voor het maken en analyseren van tabellen en PowerPoint voor aantrekkelijke presentaties van de resultaten, die u ook klaar kunt maken om af te drukken met de desktop publishing software Publisher. Met Outlook wordt het beheer van de dagelijkse stroom aan e-mails duidelijk en wordt de organisatie van de communicatie met zakenpartners en collega's efficiënter.

Met de aanschaf van Microsoft Office 2019 Standard krijgen particuliere en commerciële gebruikers alle belangrijke hulpmiddelen die ze nodig hebben om alle dagelijkse taken voor het bewerken van gegevens en documenten - inclusief wereldwijde communicatie - met de componenten Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher en het digitale notitieboekje OneNote succesvol te kunnen uitvoeren. Bovendien beschermen beproefde functies zoals het voorkomen van gegevensverlies tegen gegevensverlies, en uitgebreid hanteerbare beveiligingsregels regelen ook de individuele toegangsrechten tot bestanden; natuurlijk voldoet MS Office ook aan de strenge gegevensbeschermingsregels van de EU.

Het softwarepakket van de huidige Standard Edition 2019 bevat een aantal praktische optimalisaties voor professioneel en efficiënt barrièrevrij werken en het uitwisselen van documenten voor samenwerking, vooral in de cloud. Alle Office's kunnen ook worden gebruikt als Office Web Apps.

De Office 2019 Standard Edition - anders alleen verkrijgbaar onder een volumelicentieovereenkomst - is in de Wiresoft Software Shop verkrijgbaar als één enkele licentie; daarnaast kunt u ook profiteren van ons bijzonder laag geprijsde aanbod. Het volgende overzicht toont u alle voordelen die Office 2019 u biedt.

Verhoogde gebruiksvriendelijkheid in Office 2019 Standard

Naast nieuwe programmafuncties scoort de 2019 Office Suite ook met veel individuele verbeteringen aan bestaande applicaties, die de gebruiksvriendelijkheid en het gebruiksgemak in het algemeen aanzienlijk verhogen.

Dit omvat ook functies in alle programma's om de toegankelijkheid te optimaliseren, bijvoorbeeld door het ondersteunen van internationale standaarden, inclusief praktische suggesties voor het ontwerp van overeenkomstige documenten, die worden aangevuld met audioaantekeningen. Voor dit doel bevat de sectie "Gebruiksgemak" extra opties met een breed scala aan tonen voor "Geef feedback met geluid". In Office 2019 heeft Word nu subtielere achtergronden voor geconcentreerd werk en een tekst-naar-spraak functie, met de donkere thema's donkergrijs en zwart.

De leermiddelen - te vinden onder het menu-item "Weergave" - maken het nog gemakkelijker om kolombreedtes, kleuren en andere instellingen aan te passen om de leesbaarheid van teksten te verbeteren. Met de voorleesfunctie kunt u ook de leessnelheid aanpassen.

Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden om in de verschillende programma's gebruik te maken van tekeningen uit de vrije hand, die kunnen worden geïntegreerd voor de illustratie van teksten en tabellen.

Bij gebruik van Office 2019 Standard op een aanraakscherm kunnen de programma's zowel met een vinger als met een stylus worden bediend.

Ook het gelijktijdig bewerken en beheren van documenten en bestanden door meerdere gebruikers is verder geoptimaliseerd - voor dit doel is de Microsoft cloud service OneDrive beschikbaar, die gelijktijdige toegang tot gegevens en real-time bijwerken of delen van gegevens vanaf elke plek mogelijk maakt. Uitgebreide beveiliging wordt geboden door het up-to-date beheer van toegangs- en wijzigingsrechten, zodat zelfs gevoelige informatie via de cloud kan worden uitgewisseld.

De belangrijkste nieuwe functies van de Office 2019 in één oogopslag

In Office 2019 Standard zijn er ook veel nieuwe functies en tools in de gevestigde programma's Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Access:

 • Word 2019 versnelt het werk aan teksten door middel van verschillende tools - de gebruiker kan bijvoorbeeld onmiddellijk vreemde woorden of vreemde taaluitdrukkingen opzoeken met de "Check"-functie zonder het programma te verlaten. Het is ook mogelijk om uit de vrije hand direct in het document te tekenen; er zijn ook gekleurde pictogrammen beschikbaar om passages visueel te markeren.
 • Excel 2019 biedt nieuwe mogelijkheden voor visualisatie in rapporten, onder andere met kaart- en trechtertrechterdiagrammen, inclusief schaalbare vectorafbeeldingen, evenals de verbeterde integratie en weergave van tekeningen uit de vrije hand. Bovendien is het nu mogelijk de teksten aaneen te rijgen. Ook nieuw in Excel is Data Loss Protection voor het zoeken naar vertrouwelijke datatypes, zoals creditcardnummers.
 • PowerPoint 2019 bevat nieuwe visuele effecten om presentaties te animeren of dynamischer te maken, zoals zoom- of morphingovergangen. Er zijn ook nieuwe afbeeldingen en bewerkbare pictogrammen beschikbaar, waaronder vectorafbeeldingen, en de mogelijkheid om uw eigen illustraties op te nemen die met een digitale pen zijn gemaakt. De markeerstift, die vroeger bekend was van Word, kan nu ook in PowerPoint worden gebruikt om passages in kleur te accentueren.
 • Outlook 2019 bevat nieuwe functies waarmee u e-mailberichten kunt sorteren op basis van hun belang en relevantie, evenals de mogelijkheid om ze hardop te lezen, wat vooral handig is als u op reis bent. Data Loss Protection (DLP) helpt kritieke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang.

Verdere kenmerken van Office 2019 Standard in een oogopslag

Naast de reeds genoemde programmafuncties zijn de volgende functies beschikbaar voor gebruikers van de Office Editie, waarvan sommige bijzonder belangrijk zijn voor de beheerders en met name meer veiligheid en uitgebreide controlemogelijkheden bieden.

Activering van Office 2019 Standard via Volume License Key (VLK)

In deze Office, die voornamelijk beschikbaar is voor klanten met een volumelicentie, biedt de Volume License Key beheerders in grotere organisaties een handig hulpmiddel voor geautomatiseerde activering en beheer van Microsoft-software.

Groepsbeleid voor meer veiligheid

Group Policy Object (GPO) biedt groepsbeleid om Office 2019 te beveiligen met behulp van ADMX-bestanden. Naast het controleren van updates heeft dit ook invloed op de beveiligingsinstellingen, waaronder die voor het controleren van macro's in externe documenten.

Gebruik via Terminal Services / Remote Desktop Services (RDS)

Office 2019 Standard kan ook worden gebruikt op een terminal of remote desktop server. Bovendien omvat de licentie een tweede gebruiksrecht voor een draagbare computer van een bepaalde gebruiker.

Telemetrie App

De Telemetrie-app is ontworpen om de gebruikerservaring te verbeteren. Daartoe zendt Telemetrie technische gegevens (telemetriegegevens) uit over het besturingssysteem van de computer waarop Office Standard is geïnstalleerd.

Update controle

De updatecontrole biedt beheerders verschillende opties voor functie- of functie-updates en veiligheidsrelevante kwaliteitsupdates zoals patches en hotfixes: minder belangrijke functie-updates kunnen worden genegeerd en essentiële updates kunnen maximaal 5 weken worden uitgesteld.

Algemene systeemvereisten voor Microsoft Office 2019 Standard

De volgende systeemvereisten zijn van toepassing op alle MS Office 2019 Standard en alle andere edities.

 • Besturingssysteem: Windows 10 is vereist
 • Processor: 1,6 GHz of hoger, dual-core processor
 • Werkgeheugen: 2 GB RAM (32 bit) of 4 GB RAM
 • Harde schijf: 4 GB of meer beschikbare ruimte
 • Resolutie/grafische kaart: min. 1.280 x 768
 • en voor GPU-versnelde interface: DirectX 10

Compatibiliteit van de Office Standard met Windows en -serversystemen

Op dit punt willen we er nogmaals op wijzen dat Microsoft Office 2019 Standard en alle andere edities Windows 10 als besturingssysteem nodig hebben om de installatie en goede werking van de software te garanderen. Microsoft Office 2019 is niet compatibel met de vorige versie Windows 8 en ook niet met oudere versies.

Windows Server 2019 is vereist om Office Standard 2019 te gebruiken in combinatie met Remote Desktop Services.

32-bits of 64-bits versie - waar moet ik rekening mee houden bij de installatie van Office 2019 Standard?

Office 2019 is beschikbaar in zowel 32-bits als 64-bits versie. De software wordt uitsluitend geïnstalleerd met het Click-To-Run installatieprogramma (ook wel "click and go file" genoemd) op een PC. Daarom moet u het volgende weten: Wanneer u uw Microsoft Office 2019 Standard licentie activeert, wordt de 32-bits versie van Office standaard gedownload en geïnstalleerd. Deze versie wordt aanbevolen door Microsoft, zelfs als u anders de 64-bits versie van Windows op die computer gebruikt. Het voordeel van de 32-bits versie is een grotere compatibiliteit met vele andere toepassingen en add-ins die worden gedeeld met Office.

Het is niet mogelijk om de Office 32-bits en 64-bits versies van Office 2019 Standard tegelijkertijd op één PC te installeren.

Goed om te weten: Wat zijn de voorwaarden van Microsoft Office 2019 Standard licensing?

Elke editie van Microsoft Office 2019 is gelicentieerd voor een specifiek apparaat - desktop PC, laptop, enz. Met de softwarelicentie krijgt u ook het recht om zoveel exemplaren van Office Standard te installeren als u wilt, evenals alle voorgaande versies, op het betreffende eindapparaat. U kunt ook één exemplaar installeren op een netwerkserver voor gebruik op afstand of Virtual Desktop Infrastructure (VDI) met het gelicentieerde apparaat.

Microsoft Office 2019 Standard in de softwarewinkel van Wiresoft goedkoop kopen

De Microsoft Office 2019 Standard Edition is normaal gesproken alleen beschikbaar als volumelicentie - maar bij Wiresoft kunt u het kopen als een veel goedkopere enkele licentie - inclusief de volgende voordelen:

 • Nadat uw betaling is afgerond, is uw licentie van Office 2019 Standard direct beschikbaar als een Electronic Software Download (ESD) voor installatie.
 • De Microsoft Office 2019 Standard die u hebt aangeschaft is een enkele licentie die afkomstig is van de volumelicentie.
 • Bij alle Microsoft Office licenties, die u bij Wiresoft kunt kopen, ontvangt u een softwareproduct dat uitsluitend door uzelf wordt gebruikt.
 • Elke geïnstalleerde Office van een eerste koper werd bij de verkoop aan Wiresoft verwijderd, zodat de betreffende licentie 100% gratis en bruikbaar is.
 • Alle individuele licenties van volumelicenties zijn door Wiresoft grondig getest op hun daadwerkelijke bruikbaarheid.
 • Als serieuze software reseller biedt Wiresoft geen testversies aan die geldig zijn voor een beperkte periode of die beperkt bruikbaar zijn.
 • Wanneer u een licentie van Wiresoft koopt, kunt u er echt zeker van zijn dat u een origineel Microsoft-product koopt in overeenstemming met de wettelijke voorschriften.

Voor alle vragen met betrekking tot de licentieaankoop van Microsoft Office 2019 Standard kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën