Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT POWERPOINT 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT POWERPOINT 2013

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10040
 • 079-01714
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 21,90 * € 22,90 * (4,37% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Compatibel


PowerPoint  is een typisch onderdeel van depakketten Microsoft Office en onmisbaar voor het maken van overtuigende presentaties, die live of via video als lezing worden gehouden, om informatie duidelijk over te brengen aan collega's en Business partners. De PowerPoint versie 2013 overtuigt door de veelzijdigheid van zijn toepassingsmogelijkheden; het kan niet alleen beroepsmatig worden gebruikt, maar ook op school en in de studie om succesvol met andere mensen te communiceren. Dankzij het brede scala aan sjablonen en ontwerpelementen ondersteunt PowerPoint 2013 zowel beginners als professionals bij het maken van helder vormgegeven dia's en het levendig communiceren van onderwerpen.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT POWERPOINT 2013"

Microsoft PowerPoint 2013 - de klassieke Office als een stand-alone programma

PowerPoint is een typisch onderdeel van de Microsoft Office en is onmisbaar voor het maken van overtuigende presentaties, die live of via video als lezing kunnen worden gegeven, om de informatie duidelijk over te brengen aan collega's en zakenpartners. De PowerPoint 2013 versie overtuigt door zijn veelzijdigheid aan toepassingsmogelijkheden. Hij kan niet alleen op de werkplek, maar ook op school en op de universiteit worden gebruikt om succesvol met andere mensen te communiceren. Met zijn brede scala aan sjablonen en ontwerpelementen ondersteunt PowerPoint 2013 zowel beginners als professionals bij het maken van duidelijk gestructureerde dia's en het op een levendige manier communiceren van onderwerpen.

De gebruiksvriendelijke interface van Microsoft PowerPoint 2013 maakt het zeer eenvoudig om met het programma aan de slag te gaan, vooral voor onervaren gebruikers. Intuïtief bruikbare tools en een grote selectie van gestandaardiseerde diasjablonen en grafische types vergemakkelijken het maken van professioneel ogende presentaties en geven ze ook een individuele uitstraling. Intelligente hulplijnen helpen de gebruikers om de afzonderlijke ontwerpelementen optimaal en nauwkeurig te plaatsen en met de live-weergave kan de actuele bewerkingsstatus te allen tijde direct worden gecontroleerd.

PowerPoint 2013 biedt ook ondersteuning voor tablets, waardoor de toepassingsmogelijkheden van het programma aanzienlijk worden uitgebreid. Voor teamgebruik zijn in deze versie ook commentaarkolommen geïntegreerd, zodat andere medewerkers hun commentaar kunnen toevoegen aan de dia's van een presentatie.

De PowerPoint versie 2013 heeft het voordeel ten opzichte van nieuwere edities dat het draait op Windows 7-besturingssystemen of Windows Server 2008. Daarom kan de software nog steeds worden gebruikt op oudere computers - wat een economisch voordeel is, vooral voor particuliere gebruikers, maar ook voor zelfstandigen of studenten, maar ook voor kleinere bedrijven die op zoek zijn naar een financieel voordelige oplossing om hun softwarebehoeften te dekken zonder dat ze hun hardware hoeven te vernieuwen.

PowerPoint 2013 heeft al de mogelijkheid om de Microsoft SkyDrive cloudservice te gebruiken om presentaties online op te slaan zodat ze beschikbaar zijn voor andere gebruikers; via SharePoint kunnen ze worden gedeeld en bewerkt door andere gebruikers.

Het PowerPoint 2013 programma is ook verkrijgbaar bij Wiresoft als onderdeel van de bijbehorende Office, maar u kunt het ook los van ons kopen!

De aanschaf van PowerPoint 2103 als één programma van Wiresoft heeft naast de lage prijs het voordeel dat het geen softwareabonnement is, maar een aangeschafte versie. In het volgende overzicht worden alle belangrijke functies en hulpmiddelen van deze beproefde Office gepresenteerd.

Naast PowerPoint 2013 vindt u in de Wiresoft online shop ook oudere en nieuwere versies van de software - ook als laaggeprijsde single-user versie zonder abonnementsverplichting.

Praktische functies en functies gebruiken in PowerPoint 2013

PowerPoint 2013 breidt de voorgaande mogelijkheden voor het grafisch ontwerp van presentatie-slides uit. Hiervoor zijn onder andere de volgende hulpmiddelen en functies beschikbaar:

  • Gebruik SmartArt effecten: De SmartArt-tool die beschikbaar is in PowerPoint 2013 maakt de integratie van dynamische, vloeiende overgangen tussen de dia's mogelijk, waardoor een presentatie nog levendiger wordt. Hiervoor zijn diverse SmartArt-sjablonen of lay-outs beschikbaar, die op een SmartArt-afbeelding kunnen worden toegepast: Effecten zoals lijnstijlen, schuine kanten of 3D-weergaven kunnen worden gecombineerd en het is ook mogelijk om kleurvariaties toe te passen op de vormen van een SmartArt-grafiek. Daarnaast bevatten sommige soorten SmartArt-graphics plaatshouders waarin u vervolgens uw eigen illustraties of foto's kunt invoegen.
  • Nieuwe designvarianten voor diadesigns: PowerPoint 2013 is ook uitgebreid met extra kleurenpaletten en lettertypefamilies. Ook nieuw zijn hier de breedbeeldontwerpen als alternatief voor de vorige standaardmaten. De nieuwe Standard is 16:9, wat goed te gebruiken is voor presentaties met een beamer, maar het oudere 4:3-formaat is nog steeds beschikbaar - het is ook mogelijk om een individueel diaformaat te maken.
  • Pipetapparaat voor individuele kleurselectie: De individuele kleuren van een PowerPoint slide kunnen direct met een klik worden gewijzigd. Zo kunnen, naast de standaardtinten, ook kleuren buiten het in PowerPoint 2013 aangeboden kleurenpalet worden geselecteerd en gebruikt voor ontwerpdoeleinden.
  • Voeg dia's van verschillende twee PowerPoint-bestanden samen: PowerPoint 2013 heeft nu een eigen dialoogvenster, bijvoorbeeld om de concept- en correctieversie samen te voegen in één bestand. Hierdoor kunt u specifieke onderdelen van het bestand selecteren en integreren in het originele bestand. Na het samenvoegen kunnen wijzigingen individueel worden geaccepteerd of ongedaan worden gemaakt.
  • Voeg afbeeldingen van online media toe: Foto's en afbeeldingen van sociale media zoals Facebook en Flickr kunnen nu direct worden geïntegreerd in een PowerPoint-presentatie zonder dat ze eerst lokaal op de PC moeten worden opgeslagen. Het enige wat nodig is, is dat de gebruiker zich registreert bij de betreffende dienst. Dit geldt ook voor het zoeken naar Bing-foto's, die zonder registratie kunnen worden gebruikt.

Daarnaast biedt PowerPoint 2013 ook andere praktische functies die de toepassingsmogelijkheden verder vergroten - zowel voor de samenwerking als vooral voor de presentatie zelf:

  • Compatibiliteitsmodus: In PowerPoint 2013 kunnen gebruikers de compatibiliteitsmodus gebruiken om niet alleen .PPT-bestanden te openen en te bewerken die in een oudere versie van de software zijn gemaakt, maar ook om ze opnieuw op te slaan zodat ze nog steeds met ze kunnen worden gebruikt. Een compatibiliteitscontrole zorgt voor extra veiligheid, zodat er geen problemen met de weergave van elementen zijn.
  • Open XML-formaat: PowerPoint-bestanden kunnen nu ook worden opgeslagen in een Microsoft XML-bestandsformaat - kort voor Extensible Markup Language - zoals .PPTX. Afhankelijk van het feit of bijvoorbeeld ook macro's of add-ins etc. geïntegreerd zijn, zijn hiervoor andere XML-formaten beschikbaar. XML biedt een hele reeks voordelen: De bestanden die ermee worden opgeslagen worden automatisch gecomprimeerd, waardoor de reductie veel sterker is dan voorheen. Dit maakt het versturen van PowerPoint-bestanden als bijlagen nog minder problematisch, wat kan gebeuren als de gegevensgrootte te groot is. De bescherming van de geïntegreerde gegevens is ook aanzienlijk hoger: gevoelige informatie wordt gemakkelijker geïdentificeerd en kan ook uitsluitend vertrouwelijk worden vrijgegeven.
  • Gebruik Microsoft OneDrive: Met PowerPoint 2013 kunnen de clouddiensten van Microsoft worden gebruikt om te werken aan een presentatie of om deze als lezing te geven vanaf elke plek, of om deze beschikbaar te stellen aan andere collega's om te bewerken of te becommentariëren.
  • Volg het commentaar van de medewerkers: Commentaar van verschillende medewerkers op een PowerPoint-presentatie is niet alleen duidelijk gerangschikt op basis van de betreffende persoon, inclusief contactgegevens zoals e-mailadres, maar kan ook overal aan de rand van de afzonderlijke presentatiedia's worden toegevoegd en kan dus zowel tijdens de bewerking als tijdens de presentatie worden bekeken.
  • Speaker's view: Deze nieuwe view is beschikbaar voor de diavoorstelling, een praktische functie die de spreker een PowerPoint-presentatie tegelijkertijd in twee weergaven laat zien: aan de ene kant, zoals voorheen, de pure presentatie dia's, die ook door het publiek worden gezien, en aan de andere kant de weergave van de spreker, die deze laat zien inclusief alle aantekeningen en aantekeningen of commentaren. Bovendien biedt deze modus een overzicht van alle dia's, wat de navigatie vergemakkelijkt, evenals hulpmiddelen zoals pennen en laserpointers en ook een zoomfunctie om afbeeldingen en diagrammen naar wens te vergroten.
  • Gebruik video voor presentaties: Met PowerPoint 2013 kunnen presentaties ook worden geëxporteerd of opgeslagen als video, wat de extra mogelijkheid biedt om ze eenvoudig af te spelen op een extern apparaat.
  • Gebruik PowerPoint voor sociale media: Presentaties gemaakt in PowerPoint 2013 zijn ook compatibel met sociale media zoals Twitter of Facebook. Hierdoor wordt de cirkel van geadresseerden ook online groter, wat verdere mogelijkheden biedt om het bereik uit te breiden en de aandacht te vergroten.

Hardware systeemvereisten voor PowerPoint 2013:

PowerPoint 2013 wordt aangeboden als een Windows die standaard kan worden gedownload in een 32-bits en een 64-bits versie; als gevolg daarvan kunnen de individuele hardwarevereisten verschillen. De 64-bits versie wordt standaard automatisch geïnstalleerd, maar alleen de 32-bits versie kan worden geïnstalleerd op een 32-bits besturingssysteem met een x86-processor. Voor het overige moeten de volgende minimumeisen in acht worden genomen:

 • Besturingssystemen: minimaal Windows 7 tot en met Windows 10, Windows Server 2008 tot en met 2012 R2
 • Processor: ten minste 1 GHz, x86 of 64-bits processor
 • Werkgeheugen: minstens 1 GB (32 Bit) of minstens 2 GB 64 Bit)
 • Harde schijf: minstens 3 GB
 • Beeldresolutie: min. 1.024 x 576, grafische kaart met directe X10-versnelling

Koop PowerPoint 2013 als enkelvoudig programma uit de identieke Office Suite bij Wiresoft tegen een gunstige prijs

De PowerPoint-software is een vast onderdeel van Microsoft Office. Daarom is het programma niet apart verkrijgbaar in de reguliere winkels, maar wordt het alleen samen met de andere Office aangeboden. Bij Wiresoft kunt u PowerPoint 2013 en andere versies van deze software volledig apart kopen als één programma.

Uw grote voordeel bij het kopen van software met Wiresoft is dit: De aangeboden single user licentie van PowerPoint 2013 is een pure aankoopversie, die u dus niet verplicht tot een langdurig en mogelijk duurder softwareabonnement, noch betekent het de gebruikelijke verplichte updates of tijdelijke beperkingen in het gebruik van de functies. Daarom is het kopen van de software van Wiresoft zelfs dubbel de moeite waard, vooral als u de andere programma's van de Office 2013 niet wilt gebruiken. Zo profiteren niet alleen particuliere gebruikers, maar ook zelfstandigen en KMO's van alle voordelen van MS PowerPoint 2013 en besparen ze geld.

Uw softwareaankoop bij Wiresoft is in ieder geval ook veilig: Deze PowerPoint 2013 single user licentie, die in onze softwarewinkel te koop wordt aangeboden, is afkomstig van een grotere volumelicentie, die normaal gesproken alleen in bedrijven wordt gebruikt, daarom is het een zogenaamde used software - een reden voor de bijzonder gunstige prijs bij Wiresoft! Dit betekent echter geen nadelen voor u, want de gebruikte PowerPoint-softwarelicentie die u koopt is volledig identiek aan het programma PowerPoint 2013, dat ook is opgenomen in de gelijknamige Office Suite 2013.

U kunt er ook zeker van zijn wanneer u software koopt met Wiresoft dat noch wij, noch u zelf in een juridisch onduidelijke situatie verkeert bij het gebruik van gebruikte software, want: De handel met gebruikte software is absoluut legaal en juridisch toegestaan!

Elk Microsoft-programma dat afkomstig is van een dergelijke volumelicentie en bij Wiresoft wordt aangeboden, is vooraf door Wiresoft getest op zijn onberispelijke en onbeperkte bruikbaarheid, zodat PowerPoint 2013 door 100% van u kan worden gebruikt na uw aankoop en activering met de meegeleverde licentiesleutel.

Wiresoft biedt ook alleen volledige versies van Microsoft-programma's aan, die identiek zijn aan de overeenkomstige versies die beschikbaar zijn bij Microsoft. Naast de PowerPoint 2013-versie kunt u zowel nieuwere als oudere  -versies van deze software individueel kopen in de Wiresoft-softwareshop, evenals andere Office, server- en andere Microsoft-programma's.

Als u vragen heeft over PowerPoint 2013 of een ander MS-programma, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies per e-mail, telefoon en chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT POWERPOINT 2013"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën