Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2016 USER CAL

MICROSOFT SQL SERVER 2016 USER CAL

€ 129,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10061
 • 359-06322
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Koop User CAL voor Microsoft SQL Server 2016 als een gebruikte licentie Bij het licenseren van...meer
Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2016 USER CAL"

Koop User CAL voor Microsoft SQL Server 2016 als een gebruikte licentie

Bij het licenseren van de standaardeditie van Microsoft SQL Server 2016 is naast de serverlicentie voor elke gebruiker ook een licentie voor clienttoegang nodig: de SQL Server 2016 User CAL; deze verleent één geregistreerde gebruiker toegangsrechten voor de bijbehorende SQL Server. Dit komt omdat de serverlicentie, in tegenstelling tot de core-licenties voor de standaardeditie, geen gebruikersrechten bevat in het geval van server/CAL-licenties van een SQL 2016-server, zodat deze afzonderlijk moeten worden aangeschaft als een User CAL, zodat een specifieke gebruiker persoonlijk gemachtigd is om toegang te krijgen tot de SQL Server via elk eindapparaat.

User CAL's voor SQL Server 2016 als gebruikte software van Wiresoft hebben niet alleen een gunstige prijs in vergelijking met de gebruikelijke CAL-aanbiedingen in de softwarehandel, maar zijn ook per stuk verkrijgbaar. Ze hebben dezelfde functionaliteit als de gebruikelijke gebruikerslicenties voor clienttoegang voor SQL Server 2016 van het officiële Microsoft-volumelicentieprogramma.

Profiteer van alle voordelen van MS SQL Server 2016 met gebruikte User CAL's

De standaardeditie van SQL Server 2016 biedt alle functies voor zowel de ontwikkeling als het beheer van schaalbare hybride databaseplatforms. Bovendien bevat deze versie ook tools die typische intelligente bedrijfskritische toepassingen op BI-gebied ondersteunen. Gebruikers met een User CAL kunnen ook gebruikmaken van het Apache Hadoop-framework en cloudintegratie, evenals R-analyses en extra query-opties; SQL Server 2016 biedt ook verbeterde beveiligingsfuncties die efficiënte en veilige bedrijfsprocessen ondersteunen. Andere nieuwe functies en optimalisaties van de software omvatten:

 • In-memory column store, query store en temporele tabellen om gegevens te historiseren, voor betere serverprestaties
 • Versnelde uitvoering van R-scripts via SQL Server R Services met de statistische taal R rechtstreeks op de SQL Server
 • Master Data Services maken optimaal beheer en levering van stamgegevensreeksen mogelijk
 • Row-Level Security (RLS), Altijd versleuteld en Dynamische gegevensafscherming bieden verbeterde beveiliging
 • Stretch Databases-integratie breidt cloud-ondersteuning uit
 • Conventionele OLAP-oplossingen (Online Analytical Processing) worden ondersteund
 • SQL Server Reporting Services maken het mogelijk om gepagineerde en mobiele rapporten te maken
 • Analysediensten leveren analytische gegevens voor verslagen van bedrijfs- en rapportagediensten
 • Gebruik PolyBase voor Transact-SQL queries van externe gegevensbronnen
 • Transact-SQL maximaliseert SQL Server-prestaties

Info over gebruikte gebruikers CAL's voor SQL Server Standard Edition 2016

Als Gebruikte Software heeft de User CAL van Wiresoft dezelfde autorisaties om de functies van de SQL Server 2016 Standard Edition te gebruiken als een "nieuwe" Client Access Licentie: Dit is met name gunstig voor het MKB, maar ook voor grotere bedrijven die hun SQL Server met Server/CAL licenties willen exploiteren, waar Client Access Licenties nodig zijn voor gebruikers.

Informatie over Server/CAL-licenties van SQL Server 2016 Standard

Afhankelijk van de editie bieden de Microsoft licentievoorwaarden ook de alternatieve optie om SQL Server 2016 te licenseren met een serverlicentie plus User CAL's - de zogenaamde Server/CAL-licenties. In dit geval wordt de basislicentie van een SQL Server gecombineerd met de licenties van individuele gebruikers of eindtoestellen. In de Server/CAL-licentievariant voor de Standard Edition is dus eerst voor elke afzonderlijke server waarop een SQL Server-instance moet draaien, een Server-licentie 2016 nodig; de daarin opgenomen CAL's zijn alleen voorzien van beheerdersrechten, zodat voor het gebruik van de SQL Server-services elke specifieke gebruiker een eigen persoonlijke toegangslicentie(User CAL) nodig heeft, die bovendien moet overeenkomen met minstens dezelfde of een hogere SQL Server-versie.

Alleen deze User CAL geeft hem het recht om de SQL Server-functies van versie 2016 te gebruiken; hij bevat geen extra software die nog geïnstalleerd moet worden, maar alleen de toegangsrechten voor de client/server-omgeving van SQL Server 2016.

Voordelen van het licenseren van de SQL Server 2016 Standard Edition met User CALs

Door te kiezen tussen core-licenties en server/CAL-gebaseerde licenties voor gebruikers (of eindapparaten) voor de standaardeditie van SQL Server 2016, houdt Microsoft rekening met die bedrijven en organisaties waarvan SQL Server een lagere performance heeft. De aanvullende licenties met CAL's voor gebruikers vormen een voordeligere optie voor deze klanten om de SQL Server-diensten te gebruiken, aangezien hier een licentie voor client-toegang moet worden gekocht voor slechts zoveel werknemers als zij daadwerkelijk nodig hebben. Het Microsoft-licentiemodel biedt twee soorten CAL's voor SQL Server 2016:

 • SQL Server 2016 User CAL: dit geeft een specifieke gebruiker server toegangsrechten
 • SQL Server 2016 User CAL: dit geeft servertoegangsrechten aan een specifiek eindapparaat (pc, laptop, tablet, telefoon)

Let op versie compatibiliteit van User CALs met SQL Server 2016!

De User CAL voor SQL Server 2016 geeft een gebruiker niet alleen toegang tot een SQL Server 2016, maar ook tot oudere versies zoals 2014 (downgrade). Omgekeerd kan deze User CAL voor SQL Server 2016 niet worden gebruikt om toegang te krijgen tot een hogere SQL Server-versie, zoals 2019 (upgrade). Bij de aanschaf van User CAL's voor SQL Server 2016 moet daarom rekening worden gehouden met de compatibiliteit tussen de serverlicentie en de licentie voor clienttoegang.

Waarmee moet rekening worden gehouden bij het licenseren van SQL Server 2016 met User CALs?

Zoals reeds vermeld, ontvangt een specifieke werknemer de persoonlijke toegangsrechten voor SQL Server 2016 op een vrij te selecteren Windows-geschikt eindapparaat via de User CAL. Zodra de registratie van de gebruiker is voltooid, kan deze niet meer worden gewijzigd. Het is ook niet mogelijk om het CAL type te veranderen van User naar User CAL of vice versa. Deze beperkingen op CALs zijn bedoeld om oneigenlijke toegang tot de SQL Server te voorkomen. Op die manier biedt server/CAL-licentie ook veiligheid voor het bedrijf en zijn gegevens, aangezien onbevoegde gebruikers of derden worden uitgesloten.

Wat zijn de voordelen van de User CAL voor SQL Server 2016?

De User CAL voor SQL Server verschilt qua functies in principe niet van de apparaatgebaseerde client-toegangslicentie. Hun respectieve voordelen zijn af te lezen aan het soort SQL Server-toegang dat typisch is in een bedrijf waar een SQL Server wordt gebruikt.

Hoewel de gebruikerslicentie voor SQL Server 2016 uitsluitend gebonden is aan één persoon, biedt deze de vrije keuze van het eindapparaat via hetwelk in elk geval toegang kan worden verkregen, zelfs indien dit slechts mogelijk is vanaf één enkele pc of iets dergelijks.

Vergeleken met de Device CAL voor eindapparatuur, biedt de User CAL voor SQL Server dus een ander toepassingsgebied, aangezien een gelicentieerde gebruiker minder lokaal gebonden is - op voorwaarde dat het gebruikte eindapparaat toegang heeft tot het internet. Dit betekent dat zij zowel op hun werkplek in het bedrijf als extern via een laptop, tablet of smartphone toegang hebben tot de SQL Server - ongeacht of zij op zakenreis zijn of zich in het thuiskantoor bevinden.

Gebruikte User CAL's voor SQL Server 2016 bieden dus een flexibeler gebruik van de SQL Server-functies, vooral voor medewerkers die zich regelmatig op verschillende locaties bevinden en regelmatig met hun respectieve computers verbinding maken met de server, omdat ze met de User CAL altijd hun persoonlijke account gebruiken.

Conclusie

Welk type client access licentie voor SQL Server 2016 meer voordelen biedt in een werkomgeving verschilt dus van geval tot geval. De aankoopbeslissing hangt af van het aantal werknemers dat gebruik maakt van de SQL Server in verhouding tot het overheersende type gebruik van de overeenkomstige eindapparatuur: Zodra de meerderheid gebruik maakt van een mobiele laptop of tablet, of van verschillende computers die zich op verschillende werkplekken bevinden om toegang te krijgen tot de SQL Server, bieden de User CAL's meer voordelen. Zoals hierboven aangegeven, moet de beslissing voor het juiste type clienttoegangslicentie vóór de aankoop worden genomen, omdat de User CAL voor SQL Server 2016 niet kan worden omgezet in een Device CAL of vice versa.

Gebruikte User CAL's voor Microsoft SQL Server 2016 zijn verkrijgbaar vanaf een enkele licentie in de Wiresoft Online Shop

De User CAL's voor MS SQL Server 2016 zijn in de Wiresoft Online Shop al als gebruikte software verkrijgbaar als licentie voor één gebruiker - omdat de gebruikelijke volumelicentievoorschriften hier niet van toepassing zijn. De markering "Gebruikt" betekent geen nadelen voor de bruikbaarheid van gebruikers-CAL's, aangezien software in principe niet kan slijten.

Info over gebruikte User CALs voor SQL Server 2016

De gebruikte User CAL's voor SQL Server 2016 van Wiresoft zijn typische toegangslicenties voor gebruikers, zoals ze beschikbaar zijn binnen het toepassingsgebied van het Microsoft licentieprogramma; het enige verschil met deze is dat ze voorheen deel uitmaakten van een gebruikersvolumelicentie voor SQL Server 2016 als Gebruikte Software; de oorspronkelijke koper, meestal een bedrijf, verkocht de onnodige individuele gebruikerstoegangslicenties of zelfs een volledige volumelicentie door aan Wiresoft. De volumelicentie werd ontbonden en omgezet in individuele licenties, waarbij de resulterende CAL's voor individuele gebruikers voortaan als gebruikte software werden aangeduid. Ondanks het feit dat deze User CAL's voor SQL Server 2016 als "gebruikt" worden bestempeld, kunnen ze in hun geheel worden gebruikt omdat er geen beperkingen zijn ontstaan in hun functionaliteit of hun gebruiksduur.

Welke kopersbeveiliging biedt gebruikte software voor User CALs voor SQL Server 2016?

User CAL's voor SQL Server als gebruikte software van Wiresoft bieden onze klanten niet alleen een voordelig alternatief voor SQL Server licenties, maar zijn ook veilig! Als klant ontvangt u niet alleen een single User CAL voor Microsoft SQL Server 2016 tegen een gereduceerde prijs in vergelijking met "ongebruikte" nieuwe software, maar kunt u ook profiteren van de gebruikelijke koperszekerheid door onmiddellijke download en onmiddellijke licentieactivering met de meegeleverde volumelicentiesleutel.

Zijn gebruikte CAL's voor SQL Server 2016 legaal?

De licenties voor gebruikerstoegang voor SQL Server 2016 die u bij Wiresoft kunt kopen, zijn afkomstig uit de licentievoorraden van organisaties en bedrijven. Dit betekent dat de koop of verkoop ook onderworpen is aan de toepasselijke wetgeving, die de handel in gebruikte software uitdrukkelijk toestaat; dit is duidelijk bevestigd door verschillende rechterlijke uitspraken.

Voor klanten van Wiresoft biedt de aankoop van User CAL's voor SQL Server 2016 evenals andere aangeboden client-toegangslicenties als gebruikte software inclusief het gebruik ervan daarom ook juridische zekerheid, aangezien noch Wiresoft noch u als klant wettelijke bepalingen overtreedt. Bovendien zijn gebruikte CAL's ook audit-proof dankzij het volledige bewijs van alle vorige kopers van de kant van Wiresoft!

Uw voordelen bij het kopen van gebruikte User CAL's voor SQL Server 2016

Gebruikte software van Wiresoft biedt onze klanten een laaggeprijsd alternatief voor de meeste aanbiedingen van andere aanbieders - niet alleen voor User CAL's voor SQL Server 2016, maar ook voor andere toegangslicenties. Bovenal zijn er geen beperkingen voor het aantal benodigde User CAL's in vergelijking met de inflexibele schaal voor clienttoegangslicenties, wat betekent dat de kosten voor serverlicenties kunnen worden verlaagd, omdat het daadwerkelijke gebruik van de SQL Server-services precies kan worden gelicentieerd.

In de Wiresoft online shop vindt u niet alleen User CAL's maar ook Device CAL's voor SQL Server 2016 in de Used Software access licenties - inclusief andere versies van client access licenties voor SQL evenals voor andere Microsoft servers, incl. de respectievelijke server licenties. Hierdoor kunt u uw bestaande softwarevoorraad tegen een gunstige prijs in licentie geven, omdat u zowel aanschafkosten voor nieuwe hardware als compatibiliteitsproblemen als gevolg van niet-uniforme softwareversies vermijdt.

Naast User CALs vindt u in de Wiresoft Software Shop ook andere Microsoft softwareproducten - met de voordelen van Wiresoft gebruikte software. Als u vragen hebt over User CAL's voor SQL Server 2016 of een ander Microsoft-product, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2016 USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken