Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10534
 • ST7-ENTPL-C
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 5.393,90 * € 5.991,90 * (9,98% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSAN 7 Enterprise Plus - De ultieme storageoplossing voor bedrijfskritische toepassingen

VMware vSAN 7 Enterprise Plus is de top-of-the-line software-defined storageoplossing van VMware, die organisaties een uitgebreid platform biedt voor hun meest veeleisende storagevereisten. In dit artikel lees je waarom VMware vSAN 7 Enterprise Plus de beste keuze is om de prestaties, beschikbaarheid en schaalbaarheid van je storage-infrastructuur te maximaliseren.

De belangrijkste kenmerken van VMware vSAN 7 Enterprise Plus

 1. Hyperconvergentie: VMware vSAN 7 Enterprise Plus biedt hyperconvergentie op het hoogste niveau door reken- en opslagbronnen te combineren in één cluster. Dit optimaliseert het gebruik van resources en vereenvoudigt het schalen.
 2. Hoge beschikbaarheid en veerkracht: Het platform zorgt voor een uitzonderlijk hoge beschikbaarheid van je gegevens door ze te spiegelen en te verdelen over meerdere nodes. Je gegevens blijven beschermd, zelfs in het geval van hardwarestoringen.
 3. Prestatieverbetering: VMware vSAN 7 Enterprise Plus biedt geavanceerde functies voor prestatieoptimalisatie om ervoor te zorgen dat je applicaties altijd op maximale snelheid draaien.
 4. Verbeterde beveiliging: De geïntegreerde beveiligingsfuncties beschermen je gegevens tegen bedreigingen en ongeautoriseerde toegang.

H2: De voordelen van VMware vSAN 7 Enterprise Plus

 • Kostenefficiëntie: Dankzij hyperconvergentie en de optie om Standard hardware te gebruiken, kun je aanzienlijk besparen op hardwarekosten.
 • Schaalbaarheid: Met VMware vSAN 7 Enterprise Plus kun je je storage-infrastructuur naadloos schalen om te voldoen aan de groeiende behoeften van je organisatie.
 • Hoogste beschikbaarheid: Dankzij de functies voor hoge beschikbaarheid en veerkracht zullen je gegevens altijd beschikbaar zijn, waardoor de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

De toekomst van je storage-infrastructuur met VMware vSAN 7 Enterprise Plus

VMware vSAN 7 Enterprise Plus is de essentiële oplossing voor organisaties die een uitstekende opslagoplossing nodig hebben voor bedrijfskritische applicaties. Met dit platform ben je ideaal voorbereid op de uitdagingen van digitale transformatie. Maximaliseer de efficiëntie van je opslagbronnen, verhoog de beschikbaarheid van je gegevens en stel de toekomst van je bedrijfsapplicaties veilig met VMware vSAN 7 Enterprise Plus. Het is de ultieme storageoplossing die je helpt je storage-infrastructuur naar een hoger niveau te tillen en concurrerend te blijven in de steeds veranderende wereld van IT. VMware vSAN 7 Enterprise Plus is de toekomst van softwaregedefinieerde opslag voor bedrijfskritische applicaties.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën