Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE vSAN 7 STANDAARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 STANDAARD

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10541
  • ST7-STD-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 1.793,90 * € 1.991,90 * (9,94% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSAN 7 STANDAARD"

Als klant van VMware vSan 7 Standard  heb je recht op deze krachtige software. vSan 7 Standard is ontworpen voor gevirtualiseerde omgevingen en biedt opslagprestaties en -functies van Enterprise-klasse. Met zijn all-flash architectuur en vereenvoudigd beheer is vSan 7 Standard perfect voor kleine bedrijven die hun infrastructuur moeten optimaliseren en tegelijkertijd de kosten laag moeten houden. Hieronder staan enkele van de belangrijkste kenmerken van dit product:

enterprise-class opslagprestaties
● Vereenvoudigd beheer
● All-flash architectuur
● Kosteneffectief

VMware vSan 7 Standard is de perfecte opslagoplossing voor kleine bedrijven. Hij is eenvoudig in te stellen en te beheren en levert bliksemsnelle prestaties. Bovendien heeft vSan 7 Standard alle functies die je nodig hebt om je gegevens veilig te houden. Dus als je een betrouwbare, betaalbare opslagoplossing zoekt, dan is VMware vSan 7 Standard iets voor jou!

VMware vSan 7 Standard  is de nieuwste versie van hypergeconvergeerde infrastructuursoftware van VMware. Het bouwt voort op het succes van eerdere versies met nieuwe mogelijkheden en verbeteringen die het inzetten en beheren van hyperconverged infrastructuren nog eenvoudiger maken. De belangrijkste hoogtepunten zijn:

Verbeterde prestaties en schaalbaarheid - Met vSan 7 kun je nu tot 2 miljoen I/O-bewerkingen Pro seconde (IOPS) bereiken met een cluster van slechts vier nodes. En dankzij ondersteuning voor grotere harde schijven (tot 10 TB) kun je meer gegevens op minder ruimte opslaan.

Vereenvoudigd beheer - De nieuwe vSphere Web Client biedt een enkel controlepunt voor het beheer van je hele virtuele infrastructuur, inclusief je vSan inzet. Door integratie met andere VMware producten kun je je hyperconverged omgeving eenvoudig uitbreiden naar de Cloud of naar meerdere locaties.

Grotere flexibiliteit - Je kunt nu elke combinatie van flash en diskdrives gebruiken in je vSan cluster, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het ontwerpen van je opslagoplossing. Door uitgerekte clusters te ondersteunen, kun je bovendien de beschikbaarheid van applicaties in stand houden in het geval van site-uitval.

Bedankt dat u VMware vSan 7 Standard overweegt als onderdeel van uw IT-strategie!

 
Doorverwijzende links naar "VMWARE vSAN 7 STANDAARD"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSAN 7 STANDAARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën