Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

 • SW10535
 • ST7-STD-DT10-C
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 983,90 * € 1.091,90 * (9,89% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack - Efficiënte en veilige opslag voor desktopvirtualisatie

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack is een ultramoderne opslagoplossing die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van organisaties met vereisten voor desktopvirtualisatie. In dit artikel lees je waarom VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack de optimale keuze is om de prestaties, beveiliging en schaalbaarheid van je virtuele desktopinfrastructuur te maximaliseren.

De belangrijkste kenmerken van VMware vSAN 7 Enterprise voor Desktop 10 Pack

 1. Hyperconvergentie voor desktops: VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack biedt een hyperconvergente oplossing die storage- en computermiddelen voor virtuele desktops combineert in één cluster. Dit optimaliseert het gebruik van resources en vereenvoudigt het beheer.
 2. Snelle implementatie: Het platform maakt een snelle implementatie van virtuele desktops mogelijk en vergemakkelijkt het schalen om aan de behoeften van je organisatie te voldoen.
 3. Geavanceerde beveiliging: VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack heeft geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder versleuteling en toegangscontrole om gevoelige gegevens in virtuele desktops te beschermen.
 4. Hoge beschikbaarheid: Het platform zorgt voor hoge beschikbaarheid van je virtuele desktops, zelfs in het geval van hardwarestoringen, om ononderbroken workflows te garanderen.

De voordelen van VMware vSAN 7 Enterprise voor Desktop 10 Pack

 • Kostenefficiëntie: Door storage en computing te combineren in een cluster, kun je de hardwarekosten verlagen en het onderhoud vereenvoudigen.
 • Snelle schaalbaarheid: Met VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack kun je je desktopvirtualisatieomgeving eenvoudig schalen om te voldoen aan de behoeften van je bedrijf.
 • Beveiliging en hoge beschikbaarheid: Het platform biedt geavanceerde beveiligings- en hoge beschikbaarheidsfuncties om je virtuele desktops te beschermen en ononderbroken workflows te garanderen.

De toekomst van uw desktopvirtualisatie met VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack

VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack is de essentiële oplossing voor organisaties die een krachtige en veilige desktopvirtualisatieomgeving nodig hebben. Met dit platform ben je optimaal voorbereid op de uitdagingen van de moderne werkwereld. Maximaliseer de efficiëntie van je virtuele desktops, bescherm je gegevens en stel de toekomst van je desktopvirtualisatieomgeving veilig met VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack. Het is de storageoplossing waarmee je concurrerend kunt blijven in de dynamische wereld van desktopvirtualisatie en de productiviteit van je medewerkers kunt verhogen. VMware vSAN 7 Enterprise for Desktop 10 Pack is de toekomst van desktopvirtualisatie.

Doorverwijzende links naar "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën