Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Standaard 2-Core Windows Server 2016 Standard is ontworpen voor de virtualisatiebehoeften en IT van kleinere bedrijven en is de serverversie van Windows 10. Met een 2-core pakket kunnen bestaande...
€ 45,90 *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 2-core Windows Server 2016 Datacenter biedt alle vereisten om volledig te voldoen aan de eisen van grote organisaties en bedrijven voor een hoge mate van virtualisatie met betrekking tot de...
€ 241,90 *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Standaard 16-core De Windows Server 2016 Standard-editie biedt met name kleinere bedrijven, die slechts in beperkte mate met gevirtualiseerde omgevingen werken of voornamelijk fysieke servers gebruiken, een...
€ 247,90 *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-core Windows Server 2016 Datacenter biedt alle vereisten om volledig te voldoen aan de eisen van grote organisaties en bedrijven voor een hoge mate van virtualisatie met betrekking tot de...
€ 1.233,90 *

Microsoft Windows Server 2016: fundament voor moderne infrastructuren

Overzicht van Windows Server 2016

Windows Server 2016 is een robuust serverbesturingssysteem van Microsoft dat dient als een solide basis voor bedrijfsinfrastructuren. Met verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers biedt het een combinatie van prestaties, beveiliging en innovatieve functies die het geschikt maken voor een breed scala aan servertaken, van het beheren van netwerkservices tot het hosten van webapplicaties.

Belangrijkste elementen van Windows Server 2016

Windows Server 2016 introduceert baanbrekende innovaties zoals Windows Containers, Nano Server en verbeterde beveiligingsfuncties om te voldoen aan de behoeften van moderne IT-omgevingen.

Belangrijkste kenmerken van Windows Server 2016

Verbeterde beveiliging

Beveiliging staat voorop in Windows Server 2016, waarbij het besturingssysteem functies introduceert zoals Shielded Virtual Machines en Just Enough Administration om serveromgevingen veiliger te maken.

Afgeschermde virtuele machines

Afgeschermde virtuele machines beschermen je virtualisatieomgeving tegen ongeautoriseerde toegang en bieden een extra beveiligingslaag voor gevoelige gegevens en applicaties.

Innovatieve containerisatie

Containers zijn een lichtgewicht alternatief voor traditionele virtualisatie en Windows Server 2016 maakte deze technologie voor het eerst toegankelijk voor Windows-gebruikers met Windows Containers en Docker-ondersteuning.

Integratie van Windows Containers en Docker

De integratie van Windows Containers en Docker stelt ontwikkelaars in staat om snel applicaties te bouwen, te testen en in te zetten, waardoor de flexibiliteit en efficiëntie in softwareontwikkelingsprocessen aanzienlijk worden vergroot.

Geavanceerde infrastructuurdiensten

Met Windows Server 2016 zijn veel infrastructuurservices zoals netwerkfuncties en opslagtechnologieën verbeterd om de prestaties te verbeteren en het beheer te vereenvoudigen.

Hyper-V en Storage Spaces Direct

Nieuwe functies in Hyper-V, zoals Virtual Machine Checkpoints en Storage Spaces Direct, bieden verbeterde virtualisatie- en opslagopties voor complexe vereisten.

Het belang van Windows Server 2016 vandaag

Stabiel platform voor bedrijven

Hoewel er nieuwere versies beschikbaar zijn, blijft Windows Server 2016 een populaire en betrouwbare keuze voor veel organisaties die een stabiel en bewezen serverplatform nodig hebben.

Onderhoud en ondersteuning op lange termijn

Dankzij Microsofts inzet voor service en ondersteuning op lange termijn kunnen gebruikers van Windows Server 2016 blijven rekenen op regelmatige beveiligingsupdates en technische ondersteuning.

Windows Server 2016 vertegenwoordigt een belangrijke stap in de evolutie van Windows Server besturingssystemen en legt de basis voor de huidige standaarden in serverbeheer en beveiliging. Deze categorietekst biedt een uitgebreid overzicht van de functies en de blijvende waarde van Windows Server 2016 voor moderne IT-infrastructuren.

Categorieën