Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10026
 • D86-05338
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 57,90 * € 62,90 * (7,95% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Visio Standard 2013 biedt een breed scala aan sjablonen voor het maken van diagrammen op vele zakelijke gebieden: technische en bedrijfsprocessen en wetenschappelijke structuren kunnen op een gedifferentieerde manier worden gevisualiseerd. Visio Standard 2013 is daarom overal geschikt waar complexe feiten en processen en organisatiestructuren worden uitgelegd door middel van een grafische voorstelling. Alle diagramtypen zijn overzichtelijk gerangschikt volgens sjablonen voor het betreffende toepassingsgebied en kunnen naar eigen behoefte worden gevuld met informatie of via drag & drop verder worden aangepast met vormen. Gebruikers kunnen gemakkelijk hun weg vinden in Visio 2013 Standard via de vertrouwde bureaubladinterface van Office-programma's. Bovendien kunnen de geïntegreerde tools ook hier intuïtief worden gebruikt om specificaties of ideeën onmiddellijk om te zetten in informatieve diagrammen.

Als je nog vragen hebt over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"

MS Visio Standard 2013 - koop het bewezen programma voor professionele visualisaties als gebruikte software

Visio Standard 2013 biedt een breed scala aan sjablonen voor het maken van diagrammen op vele bedrijfsgebieden: hiermee kunnen zowel technische en bedrijfsprocessen als wetenschappelijke structuren op gedifferentieerde wijze worden gevisualiseerd. Visio Standard 2013 is dus overal geschikt waar complexe feiten en processen en organisatiestructuren worden uitgelegd door een grafische voorstelling.

Alle diagramtypes zijn overzichtelijk gerangschikt volgens sjablonen voor het desbetreffende toepassingsgebied en kunnen naar eigen behoefte met informatie worden gevuld of via drag & drop verder worden aangepast met vormen.

Gebruikers kunnen gemakkelijk hun weg vinden in Visio 2013 Standard met behulp van de vertrouwde bureaubladinterface van de programma's Office. Bovendien kunnen de geïntegreerde tools ook hier intuïtief worden gebruikt om specificaties of ideeën onmiddellijk om te zetten in informatieve diagrammen.

Voor welke gebruikersgroepen is de Visio 2013 Standard Edition bedoeld?

Deze Standard editie van MS Visio 2013 biedt nu al alle voorwaarden om te worden gebruikt voor het maken van geavanceerde visualisaties in diagramvorm - op totaal verschillende gebieden en altijd op een professioneel niveau, zoals zowel het MKB als zelfstandigen verwachten. De basis van het Visio programma zijn hier de vormen, die overzichtelijk in sjablonen zijn geordend, afhankelijk van het toepassingsgebied, ze kunnen ook verder naar eigen wens worden aangepast en opgeslagen, zodat ze als nieuwe sjablonen weer beschikbaar zijn.

Een ander voordeel van Visio 2013 Standard Edition is de brede compatibiliteit, die gaat van Windows 7 tot Windows 10, waardoor deze versie bijzonder aantrekkelijk is voor gebruikers die nog met een ouder besturingssysteem werken en niet afhankelijk zijn van het bijwerken van hun bestaande Microsoft-programma's om deze software te kunnen gebruiken.

De Standard-editie van Microsoft Visio 2013 is in de Wiresoft Software Shop verkrijgbaar als losse licentie in een koopversie - als zogenaamde gebruikte software, die is ontstaan uit de ontbinding van een volumelicentie, dus ook deze heeft een aanzienlijk lagere prijs in vergelijking met nieuwe goederen. Gebruikte softwarelicenties van Wiresoft zijn een bijzonder voordelige oplossing voor gebruikersgroepen zoals kmo's en zelfstandigen om zelf professionele Microsoft-software zoals Visio 2013 te gebruiken.

Bovendien kunnen ze in de Wiresoft Software Online Shop veel andere Microsoft-toepassingen vinden, waaronder Windows besturingssystemen die compatibel zijn met Visio 2013 - altijd als goedkope gebruikte softwarelicenties voor eenmalig gebruik. In het volgende overzicht worden de belangrijkste functies en hulpmiddelen van Visio 2013 Standard Edition gepresenteerd.

Gebruik veel sjablonen in Visio Standard 2013 - of pas ze aan met vormen

Visio Standard 2013 heeft een grote verscheidenheid aan Standard-diagrammen die geschikt zijn voor het visualiseren van typische projecten en van opdrachtstructuren en processen die in de meeste bedrijfsgebieden voorkomen. Deze omvatten de volgende soorten diagrammen:

 • Standard-stroomdiagrammen voor het documenteren van processen, maar ook speciale vormen zoals
 • Datastroomdiagrammen voor het visualiseren van systemen,
 • Schema's van de processtroom, zoals die vooral in de chemische procestechniek worden gebruikt, alsmede
 • Workflow-diagrammen, die worden gebruikt om de dynamiek van processen uit te leggen, en
 • Diagrammen voor bedrijfsprocesmodellering.

Verder zijn er ook types beschikbaar zoals kaarten, maar ook plattegronden, netwerkdiagrammen, en software- en databasediagrammen - vooral die van het type Unified Modeling Language (UML), de veelgebruikte standaardmethode voor het visualiseren van softwaremodellen en -ontwerpen, inclusief varianten:

 • Klassendiagrammen voor algemene structuurmodellen
 • Componentendiagrammen voor de weergave van systeemcomponenten
 • Inrichtingsschema's voor runtime-systemen van hardware- en software-elementen
 • Sequentiediagrammen om alle elementen die betrokken zijn bij een interactie vast te leggen, en
 • Activiteitendiagrammen, use case diagrammen, communicatie diagrammen, database notatie diagrammen, enz.

Al deze sjablonen kunnen in Visio Standard 2013 worden verbeterd of uitgebreid met de bestaande vormen of met aangepaste vormen die door de gebruiker zijn gemaakt, en kunnen ook worden opgeslagen als aangepaste sjablonen.

Basisinformatie over de structuur van Visio 2013 Standard

Visio 2013 Standard is, net als alle andere Visio-software, georganiseerd volgens een modulair principe, zodat gebruikers er snel hun weg in kunnen vinden. Dit betekent dat zelfs de onervarene onmiddellijk en met relatief gemak diagrammen kunnen maken.

Vormen

De basiselementen zijn de zogenaamde shapes - voorgedefinieerde tekenobjecten - waaruit een diagram wordt samengesteld. Zo'n shape component wordt met Drag&Drop op een nieuw tekenvel gesleept; dit is een kopie van de master shape. Afhankelijk van hoeveel van dergelijke vormen er nodig zijn, kunnen ze van de master shape worden gesleept. In Visio worden deze kopieën instances genoemd, in tegenstelling tot de master shapes.

De gekopieerde vormen kunnen nu verder worden bewerkt door verschillende bestaande selectiepunten - b.v. gedraaid, in breedte en hoogte veranderd, geschaald of ook met elkaar verbonden door pijlen etc., ook kan tekst worden ingevoegd en de kleur, lijndikte of omtrek worden aangepast.

Vormen

Bepaalde soorten vormen worden in Visio 2013 altijd gecombineerd in zogenaamde sjablonen, dat zijn vormenverzamelingen die bij een bepaald diagramtype horen. Dezelfde vormen kunnen dus in verschillende sjablonen voorkomen. Dit heeft het voordeel dat, afhankelijk van het gekozen diagramtype - b.v. een standaard stroomdiagram - alle vereiste vormen in het betreffende sjabloon aanwezig zijn, maar ook in de andere sjablonen die bedoeld zijn voor het maken van geheel andere diagrammen, maar voor een deel soortgelijke vormen gebruiken.

Sjablonen in Visio 2013

Om een diagram van een bepaald type te maken, kunnen gebruikers nu eenvoudigweg het juiste sjabloon oproepen en aan de slag gaan - een andere optie is om eenvoudigweg een overeenkomstig sjabloon te openen dat al een soort basisstructuur van een diagram bevat, en het verder te bewerken met de vormen in het geassocieerde sjabloon, dat tegelijkertijd wordt geopend. In het "Organigram"-sjabloon bijvoorbeeld zijn alle passende vormen beschikbaar: deze omvatten onder meer  vaak voorkomende functies zoals "Consultant", "Manager", "Managing Director", enzovoort. Deze kunnen dan verder worden aangepast of aangevuld met uw eigen vormen.

Het is ook mogelijk om een voltooid diagram in Visio 2013 op te slaan, zodat het beschikbaar is de volgende keer dat het programma wordt geopend. De Visio-bestanden van het type .vsd kunnen ook worden gebruikt in andere Microsoft-programma's via drag & drop, waaronder PowerPoint, waar ze kunnen worden gebruikt als onderdeel van een presentatie. Er moet alleen worden opgemerkt dat bestanden die zijn gemaakt met Visio Standard 2013 niet compatibel zijn met recentere Office programma's.

Verbeteringen en nieuwe functies in Visio Standard 2013

De bureaubladweergave van Microsoft Visio 2013 Standard ziet er onmiddellijk vertrouwd uit door de visuele oriëntatie op de Office-programma's. Bovendien biedt het een hele reeks verbeteringen, uitbreidingen en nieuwe functies in vergelijking met de vorige versie:

 • Optimalisering van de diagramtemplates: in de diagramtemplates van Microsoft Visio 2013 Standard zijn enkele verbeteringen geïntegreerd, die niet alleen betrekking hebben op de Standard-Shapes, maar ook op de tijdas, de Standard- en het gedetailleerde netwerk. Dit betreft met name de sjablonen voor databases, organigrammen, alsmede de gebieden Business Process Modeling en UML - Unified Modeling Language - de modelleertaal die wordt gebruikt om het ontwerp en de documentatie van softwarecomponenten te visualiseren.
 • Nieuwe drag & drop-functie: De integratie van drag & drop maakt het gebruik van Visio 2013 Standard veel eenvoudiger en flexibeler. Niet alleen kunnen gegevens rechtstreeks in diagrammen worden geïntegreerd, maar diagrammen die in Visio 2013 zijn gemaakt, kunnen ook in Excel- en Word-documenten worden ingevoegd.
 • Nieuwe bestandsformaten: Alle bestanden die met Visio worden gemaakt, worden standaard opgeslagen als .vsdx-bestanden. Het programma herkent ook de bestandsformaten vsdm, .vssm, .vssx, .vstm, en .vstx lezen en opslaan.
 • Nieuwe opmaakopties: Last but not least bevat Microsoft Visio Standard 2013 niet alleen veel nieuwe vormen en kleuren en ontwerpen, maar ook effecten zoals kleurverlopen, schaduwen en 3D. Bovendien laat de software onmiddellijk zien of een project dat ermee is gevisualiseerd, kan worden uitgevoerd door vormen en kleuren toe te wijzen die de verwijzingen tussen bepaalde elementen markeren.

Hardwarevereisten voor Microsoft Visio 2013 Standard

Microsoft Visio 2013 Standard is beschikbaar als 32-bits en 64-bits versie - dienovereenkomstig zijn verschillende geheugenvereisten van toepassing.

Belangrijke opmerking: De Visio 2013 versie is niet compatibel met Microsoft Office 2016!

 • Besturingssystemen: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32-bit resp. 64-bit
 • Serverbesturingssystemen: Windows Server 2003 R2 of Windows Server 2008 - alleen 64-bit
 • Processor: x64-bit of x86-bit met ten minste 1 GHz en SSE2
 • RAM: ten minste 1 GB (32-bit) of 2 GB (64-bit)
 • Harde schijf: ten minste 3 GB
 • Laat zien: Grafische kaart met ondersteuning voor DirectX10, resolutie min. 1.024 x 576 pixels

Koop MS Visio 2013 Standard Edition als goedkope tweedehands software bij Wiresoft

Standard De Standard Edition van MS Visio 2013 wordt in de online shop van Wiresoft in de vorm van een single-user licentie tegen een lage prijs als gebruikte software aangeboden, waardoor de prijs beduidend lager ligt dan het overeenkomstige nieuwe product - terwijl hier in de reguliere handel bijna uitsluitend de laatste softwareversie wordt aangeboden. Naast de aanzienlijk lagere aankoopprijs biedt de bij Wiresoft verkrijgbare aankoopversie van Visio een economisch voordeel door de onbeperkte bruikbaarheid voor onbeperkte tijd, omdat het geen abonnementsversie is die contractuele verplichtingen met betalende updates bevat.

De basis van de aangeboden licentie voor één gebruiker van Visio 2013 Standard Edition is een volumelicentie van dit Microsoft-programma, die oorspronkelijk is aangeschaft en mogelijk ook geactiveerd door een bedrijf. Bij de wettelijk toegestane wederverkoop of overname door Wiresoft, werd deze volumelicentie opgesplitst en omgezet in individuele licenties; de resulterende individuele licenties zullen in de toekomst als gebruikte software worden aangeduid.

Noch de opsplitsing in individuele licenties, noch de nieuwe aanduiding van Visio 2013 als "gebruikte software" houdt echter beperkingen in met betrekking tot de omvang van de functies of de gebruiksduur - enerzijds omdat software in het algemeen niet kan verslijten, en anderzijds omdat dit proces geen geldige bepalingen schendt.

Software kopen bij Wiresoft is daarom altijd een veilige zaak, want alle aangeboden gebruikte softwarelicenties, zoals de Standard Edition van Microsoft Visio 2013, zijn afkomstig van bedrijven die in Europa gevestigd zijn, zodat de onderliggende zakelijke transacties vallen onder de wetgeving die in de EU van kracht is en waarin duidelijk staat dat de wederverkoop van gebruikte software bij wet is toegestaan. Dit wordt ook duidelijk bevestigd door diverse rechterlijke uitspraken, zodat een aansprakelijkheidsrisico voor u als koper ook op betrouwbare wijze is uitgesloten. Bovendien is de software die u bij Wiresoft hebt gekocht, ook audit-proof dankzij het volledige bewijs van de vorige kopers of verkopers.

Software kopen bij Wiresoft biedt u dus alleen maar voordelen! Wanneer u een gebruikte softwarelicentie van MS Visio 2013 Standard of een ander programma koopt, profiteert u niet alleen van een prijsvoordeel in vergelijking met nieuwe producten, maar ook van koperszekerheid door de onmiddellijke download en onmiddellijke activering van de licentie met de volumelicentiesleutel die exclusief geldig is voor uw gekochte product nadat het betalingsproces is voltooid. Bovendien geeft het aanbod van gebruikte software van Wiresoft u de kans om exclusieve Microsoft programma-edities zelf en zonder beperkingen te gebruiken.

In de Wiresoft Shop voor gebruikte Microsoft-software vindt u daarom naast MS Visio Standard 2013 niet alleen andere versies of edities van dit programma, maar ook vele andere Microsoft-toepassingen die compatibel zijn met deze programmaversie, bijv. Windows besturingssystemen en Windows serverbesturingssystemen. Als u vragen hebt over MS Visio Standard 2013 of andere Microsoft-software die in de Wiresoft Shop verkrijgbaar is, kunt u gewoon gebruikmaken van ons competent en vriendelijk advies - via chat, telefoon of e-mail.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën