Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD
Microsoft SQL Server 2017 Standaard De SQL Server 2017 Standard-editie van Microsoft biedt alle krachtige database-, rapportage- en analysefuncties die kleine en middelgrote bedrijven verwachten van een relationeel...
€ 407,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Standaard 2-Kern Met de meegeleverde database-, rapportage- en analysefuncties biedt de SQL Server 2017 Standard-editie met name kleine en middelgrote bedrijven een krachtige versie van Microsofts bewezen...
€ 1.660,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core De SQL Server 2017 Enterprise Edition biedt grotere organisaties een krachtige nieuwere versie van Microsofts bewezen relationele dataplatform dat alle cruciale database-, rapportage- en...
€ 6.711,90 *

Microsoft SQL Server 2017: Veelzijdige oplossing voor gegevensbeheer

Inleiding: Innovatie ontmoet het beproefde

Met de introductie van Microsoft SQL Server 2017 zet Microsoft nieuwe standaarden op het gebied van gegevensbeheerplatforms. Als uitgebreide en toekomstgerichte oplossing voor gegevensbeheer biedt SQL Server 2017 zowel baanbrekende innovaties als beproefde technologieën.

Flexibiliteit door cross-platform ondersteuning

Misschien wel de meest opvallende vooruitgang in SQL Server 2017 is de introductie van cross-platform compatibiliteit. Voor het eerst is het mogelijk om SQL Server te draaien op Windows, Linux en in Docker-containers. Dankzij deze flexibiliteit kunnen organisaties SQL Server integreren in hun bestaande infrastructuur, ongeacht de besturingssysteemomgeving van hun voorkeur.

Kenmerken van SQL Server 2017

Verbeterde prestaties

Adaptieve queryverwerking

Adaptieve queryverwerking zorgt ervoor dat SQL Server 2017 query's intelligenter afhandelt en uitvoerplannen dynamisch optimaliseert. Dit kan de prestaties en doorvoer van databasequery's aanzienlijk verbeteren.

Beveiligingsfuncties op het hoogste niveau

Geavanceerde bescherming tegen bedreigingen

SQL Server 2017 biedt geavanceerde beschermingsmechanismen om bescherming te bieden tegen toenemende cyberbeveiligingsbedreigingen. Advanced Threat Protection helpt om gevaarlijke activiteiten in een vroeg stadium te herkennen en erop te reageren om datalekken te voorkomen.

Bedrijfsinformatie en analyses

Integratie en intelligentie

Grafische databasemogelijkheden

Dankzij ondersteuning voor grafische databasemogelijkheden kan SQL Server 2017 effectief werken met complexe relatiegegevens, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan voor business intelligence-toepassingen.

Native integratie van R en Python

Door R en Python direct in de database te integreren, kunnen analisten en datawetenschappers machine learning en complexe statistische analyses uitvoeren zonder gegevens te exporteren.

Visualisatie en rapportage

Dankzij de verbeterde BI-mogelijkheden, met name door integratie met tools zoals Power BI, kunnen gebruikers indrukwekkende visualisaties en bruikbare rapporten direct vanuit hun gegevens genereren.

Samenvatting: Waarom SQL Server 2017?

SQL Server 2017 is niet alleen een database; het is een uitgebreid platform voor gegevensbeheer en analytische toepassingen. Met ondersteuning voor Windows, Linux en Docker-containers, gekoppeld aan de nieuwste ontwikkelingen in databasetechnologie, biedt SQL Server 2017 een schaalbare, veilige en toekomstbestendige oplossing voor organisaties van elke omvang. Met continue updates en een actieve ontwikkelaarsgemeenschap blijft SQL Server 2017 een centraal onderdeel van de strategische datamanagementplannen van organisaties wereldwijd.

Categorieën