Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER STANDARD 2010 MICROSOFT EXCHANGE SERVER STANDARD 2010
Microsoft Exchange Server 2010 Standard In een bedrijf moeten de communicatiekanalen flexibel, duidelijk, transparant en kostenefficiënt zijn. Windows Exchange Server 2010 kan u helpen dit te bereiken en u helpen een heel nieuw niveau...
€ 156,90 *

Microsoft Exchange Server 2010: een solide basis voor bedrijfscommunicatie

Inleiding tot Exchange Server 2010

Microsoft Exchange Server 2010 was een keerpunt in de ontwikkeling van zakelijke berichtenoplossingen en introduceerde talloze verbeteringen op het gebied van efficiëntie, beheerbaarheid en gebruikerservaring. Als robuust en volwassen platform ondersteunt Exchange 2010 nog steeds vele organisaties wereldwijd.

Wat is er nieuw met Exchange Server 2010?

Met de introductie van Exchange Server 2010 kwamen belangrijke functies zoals Database Availability Groups (DAG's) voor verbeterde hoge beschikbaarheid en herstelmogelijkheden, evenals nieuwe compliance- en archiveringsfuncties die van groot voordeel zijn voor organisaties in gereguleerde sectoren.

Belangrijkste kenmerken van Exchange Server 2010

Verbeterde gebruikerservaring

Exchange Server 2010 bracht een geoptimaliseerde versie van Outlook Web App (OWA) die een rijkere webbrowserervaring bood, met voor het eerst premium functies voor Internet Explorer, Firefox en Safari.

Verbeterde samenwerking

Door de integratie van SharePoint en Office Web Apps verbeterde Exchange 2010 de mogelijkheid voor gebruikers om samen te werken, documenten te delen en te bewerken binnen OWA.

Verbeterde beveiliging en compliance

Exchange Server 2010 versterkte de beveiliging en compliance functies met de mogelijkheid om data loss prevention policies te implementeren en eenvoudigere e-discovery opties.

Rolgebaseerde toegangscontrole (RBAC)

Met RBAC konden beheerders nauwkeurige toegangscontroles instellen, wat resulteerde in een betere interne beveiliging en het minimaliseren van fouten.

Verbeterde beschikbaarheid en disaster recovery

De introductie van database beschikbaarheidsgroepen bood een eenvoudige oplossing om databases hoog beschikbaar te houden en downtime te minimaliseren in het geval van een serverstoring.

Vereenvoudigde back-up en herstel

Dankzij de nieuwe architectuur konden veel back-up- en herstelprocessen worden vereenvoudigd of zelfs geëlimineerd, wat zowel het beheer vereenvoudigde als de totale eigendomskosten verlaagde.

Duurzaamheid van Exchange Server 2010

Continue ondersteuning

Hoewel er nieuwere versies van Exchange Server beschikbaar zijn, wordt Exchange 2010 nog steeds gewaardeerd en gebruikt in veel organisaties vanwege de stabiliteit en betrouwbaarheid.

Platform voor de toekomst

Voor organisaties die op zoek zijn naar een gefaseerde migratie of een hybride aanpak met clouddiensten, kan Exchange Server 2010 dienen als een stabiel startpunt.

Microsoft Exchange Server 2010 heeft zichzelf bewezen als een betrouwbare en functionele communicatieoplossing die vandaag de dag nog steeds voldoet aan de eisen van veel bedrijven. Deze categorietekst geeft je een uitgebreid inzicht in de functies, voordelen en blijvende relevantie van Exchange Server 2010 in het huidige technologielandschap.

Categorieën