Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD
Microsoft SQL Server 2016 Standaard SQL Server 2016 Standard biedt bedrijven een betrouwbaar, schaalbaar, hybride databaseplatform voor het maken van intelligente, bedrijfskritische toepassingen, omdat deze editie alle benodigde functies...
€ 326,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2016 Standaard 2-Kern De SQL Server 2016 Standard 2-Core editie biedt ondernemingen een betrouwbaar schaalbaar en hybride relationeel databaseplatform voor het bouwen van intelligente applicaties voor desktop, server...
€ 1.527,90 *

Microsoft SQL Server 2016: Krachtig dataplatform voor bedrijven

Inleiding tot SQL Server 2016

Met de release van Microsoft SQL Server 2016 zijn nieuwe standaarden gezet op het gebied van enterprise data management systemen. Deze release combineert geavanceerde analyses, robuuste prestatieoptimalisatie en ongekende beveiligingsfuncties om een betrouwbaar dataplatform te bieden voor bedrijfskritische toepassingen.

Wat is er nieuw in SQL Server 2016?

SQL Server 2016 introduceert innovatieve functies waarvan organisaties van elke omvang zullen profiteren. Deze omvatten verbeterde in-memory technologieën, verbeterde beveiligingsmaatregelen zoals Always Encrypted en nauwere integratie van geavanceerde analysetools.

Belangrijkste kenmerken van SQL Server 2016

Prestaties en beschikbaarheid

In-memory OLTP

SQL Server 2016 breidt de in-memory OLTP-mogelijkheden uit die een revolutie teweegbrengen in de verwerkingssnelheid van transactionele databasebewerkingen door verwerking in het hoofdgeheugen mogelijk te maken.

AlwaysOn hoge beschikbaarheid

Verbeteringen in de AlwaysOn-functie bieden verbeterde oplossingen voor hoge beschikbaarheid en disaster recovery om ervoor te zorgen dat kritieke applicaties en gegevens altijd beschikbaar zijn.

Doorbraak in beveiliging

Altijd versleuteld

Met Always Encrypted biedt SQL Server 2016 een baanbrekende beveiligingstechnologie die gevoelige gegevens zowel in rust als tijdens het transport versleutelt zonder de noodzaak om applicatiecodes te wijzigen.

Rij-niveau beveiliging

Row-Level Security maakt het mogelijk om toegangsrechten te definiëren voor individuele gegevensrecords, waardoor een fijnmazige controle van de zichtbaarheid van gegevens binnen de database wordt gerealiseerd.

Geavanceerde analyses

Geïntegreerde R-diensten

Door R te integreren, een taal en omgeving voor statistische berekeningen en grafieken, kunnen uitgebreide analyses direct op het dataplatform worden uitgevoerd zonder dat gegevens verplaatst hoeven te worden.

PolyBase

PolyBase maakt het eenvoudig om relationele en niet-relationele gegevens te beheren en te bevragen met T-SQL, wat vereenvoudigde gegevensverwerking in Hadoop of Azure Blob Storage betekent.

Samenvatting: Waarom kiezen voor SQL Server 2016?

Microsoft SQL Server 2016 is een uitgebreid dataplatform dat hoge prestaties, geavanceerde beveiliging en diepe analytische mogelijkheden biedt. Met zijn hulp kunnen organisaties sneller datagestuurde beslissingen nemen en tegelijkertijd de beveiliging en integriteit van hun informatie waarborgen. Als bewezen oplossing die voortdurend wordt bijgewerkt, blijft SQL Server 2016 een betrouwbare keuze voor veel organisaties, zelfs na het uitbrengen van nieuwere versies.

Met zijn vermogen om grote hoeveelheden gegevens efficiënt te beheren en complexe data-analysetaken te ondersteunen, vormt SQL Server 2016 de ruggengraat van veel IT-systemen wereldwijd. Voor organisaties die op zoek zijn naar een bewezen, veilige en krachtige oplossing voor gegevensbeheer, blijft SQL Server 2016 een sterke optie.

Categorieën