Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2016 Standaard 2-Kern De SQL Server 2016 Standard 2-Core editie biedt ondernemingen een betrouwbaar schaalbaar en hybride relationeel databaseplatform voor het bouwen van intelligente applicaties voor desktop, server...
€ 1.696,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD
Microsoft SQL Server 2016 Standaard SQL Server 2016 Standard biedt bedrijven een betrouwbaar, schaalbaar, hybride databaseplatform voor het maken van intelligente, bedrijfskritische toepassingen, omdat deze editie alle benodigde functies...
€ 361,90 *

De belangrijkste voordelen en kenmerken van Microsoft SQL Server versie 2016 in het kort

 • De integratie van Stretch Databases biedt geavanceerde cloud-ondersteuning door het verbinden van on-premise omgevingen en de cloud, en de mogelijkheid om OLTP-data op te slaan in Microsoft Azure.
 • De nieuwe Always Encrypted-technologie ondersteunt de bescherming van bedrijfsgegevens - lokaal en in de cloud.
 • In-memory OLTP verbetert de prestaties van de gegevensvastlegging door query's meer dan 100 keer sneller te maken en transacties tot 30 keer sneller te verwerken.
 • Conventionele OLAP (Online Analytical Processing) oplossingen worden ondersteund
 • De programmeertaal R voor statistische analyses met Advanced Analytics kan worden gebruikt
 • Hogere beveiliging door functies als Always Encrypted, Dynamic Data Masking en Row-Level Security (RLS)
 • Maximaliseer de SQL Server prestaties met T-SQL (Transact-SQL)
 • PolyBase vereenvoudigt de verwerking van relationele en niet-relationele gegevens in Transact-SQL-query's.
 • Business Intelligence is beschikbaar op alle mobiele apparaten, inclusief Android en iOS smartphones, om rapporten te publiceren in Excel 2016 voor een intuïtief begrip door middel van rijke visualisaties.
 • Geavanceerde Business Intelligence met SQL Server Reporting Services (SSRS)
 • Hybride scenario's zijn beschikbaar in Microsoft Azure voor back-up, inclusief hoge beschikbaarheid en herstel van lokale databases, inclusief opslag van actieve secundaire replica's in Always On beschikbaarheidsgroepen met alleen-lezen toegang.

Overzicht van voordelen en diensten met Microsoft SQL Server 2016

Microsoft SQL Server 2016 is een andere versie van het intelligente, betrouwbare dataplatform dat productief teamwerk ondersteunt. Met de SQL Server 2016 Standard kunt u verschillende bedrijfskritische applicaties omzetten in intelligente toepassingen. De 2016 Standard Edition biedt een geoptimaliseerde beschikbaarheid en een hogere schaalbaarheid voor maximaal 24 kernen. Daarnaast maakt de open source R-Integratie uitgebreide analysemogelijkheden mogelijk.

Windows SQL Server 2016 biedt dus een uitgebreide business intelligence database voor gegevensbeheer en -analyse. Alle werknemers in het bedrijf die ofwel een toegangslicentie voor de klant hebben, ofwel recht hebben op toegang op zich in het geval van een 2-core licentie, kunnen een breed scala aan typische bedrijfstoepassingen uitvoeren.

Beheerders zullen efficiënt databasebeheer waarderen omdat SQL Server 2016 minimale IT-middelen vereist. Voor dit doel ondersteunt de serverversie een scala aan ontwikkelingstools, die zowel voor lokaal gebruik als voor cloud-gebaseerd gebruik bedoeld zijn. De volgende nieuwe kenmerken en functies van de SQL Server 2016-versie zijn in het bijzonder het vermelden waard:

SQL Server 2016 biedt nog hogere prestaties

De 2016 versie van de Microsoft SQL Server software heeft de prestaties geoptimaliseerd, met inbegrip van vele flexibele applicatie-opties, naast vele andere functies. Dit wordt ook gegarandeerd door de geïntegreerde in-memory-functies, die een aanzienlijke prestatieverhoging bieden voor alle werklasten - en wel met een snelheid die vergelijkbaar is met die van in-memory OLTP. Andere kenmerken zijn

Functies die ook de prestaties van SQL Server 2016 verbeteren, zoals In-Memory Column Store en Query Store, evenals Temporal Tables, de ingebouwde ondersteuning voor historisering en gelijktijdige levering van tabelgegevens.

R-diensten voor Microsoft SQL Server

Door de nieuwe SQL Server R Services te integreren, maakt Microsoft de statistiekentaal R ook bruikbaar voor de SQL Server 2016. Gebruikers die een client toegangslicentie hebben, kunnen nu R-scripts direct op de SQL Server uitvoeren in plaats van eerst alle gegevens voor een analyse uit de SQL-database te exporteren en deze vervolgens in R te importeren. R Services bespaart niet alleen kostbare tijd, maar zorgt ook voor meer veiligheid doordat het niet meer nodig is om gevoelige gegevens over te dragen.

Stamgegevensdiensten voor een efficiënt beheer van stamgegevens

De tool Master Data Services (MDS) maakt in SQL Server 2016 een efficiënt beheer van de stamgegevens van een bedrijf of organisatie mogelijk. Met MDS kunnen gegevens niet alleen in de vorm van modellen worden georganiseerd, maar kunnen ook regels voor het bijwerken worden gedefinieerd, inclusief de toestemming van personen om deze gegevens bij te werken. De masterdataset kan ook in Excel worden vrijgegeven voor specifieke personen.

Rapportagediensten (SSRS) voor het verstrekken van rapporten

De SSRS - SQL Server Reporting Services - ondersteunt de creatie en het beheer van mobiele en gepagineerde rapporten met verschillende tools en diensten. Analysis Services levert analytische gegevens uit rapportages en business services-rapporten en kan ook worden gebruikt voor klanttoepassingen of business intelligence-tools van andere aanbieders. De Reporting Services-functies stellen een gebruiker in staat om rapporten te genereren uit verschillende gegevensbronnen, inclusief publicatie in verschillende formaten. Medewerkers kunnen deze uitlezen via een browser in het webportaal, per e-mail of op een mobiel apparaat.

Hoger veiligheidsniveau

Ook op het gebied van veiligheid heeft de Microsoft SQL Server versie 2016 een aantal belangrijke verbeteringen te bieden:

Met Always Encrypted worden bijzonder gevoelige gegevens, zoals creditcard- of ID-nummers, beschermd en gecodeerd en opgeslagen in een Azure SQL- of SQL Server-database. Altijd gecodeerd kan een onderscheid worden gemaakt tussen gebruikers die bevoegd zijn om deze gegevens te bekijken en gebruikers die alleen bevoegd zijn om de gegevens te beheren, maar er geen toegang toe hebben.

Met Row-Level Security (RLS) kunt u daarentegen nauwkeurige toegangsbeperkingen voor afzonderlijke gegevensrijen invoeren. RLS regelt dus dat een bepaalde werknemer alleen toegang heeft tot precies die gegevensrijen waarvoor hij of zij toestemming heeft.

Dynamic Data Masking (DDM) vereenvoudigt de veiligheidscodering in applicaties; DDM voorkomt dat onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot vertrouwelijke gegevens door deze te maskeren.

SQL Server 2016 Standard beschikbaar bij Wiresoft

Wiresoft biedt de SQL Server 2016 Edition Standard voordelig aan in de twee varianten 2-core licentie en Server/CAL's. Hierbij wordt rekening gehouden met de verschillende behoeften van bedrijven en instellingen met betrekking tot de schaalbaarheid van SQL-diensten op basis van serverprestaties.

Microsoft-licentiemodel voor SQL Server 2016

Met SQL Server Versie 2016 wijzigt Microsoft ook de zogenaamde licentie-metriek: het berekent het aantal licenties dat nodig is voor een server waarmee de SQL-software wordt gebruikt. Hoewel het bij eerdere Microsoft Server-versies niet uitmaakt dat er veel cores in één processor zitten, is dit aantal nu de basis voor het bepalen van de licentie-eis - afhankelijk van de betreffende server-editie. Bij het verlenen van kernlicenties wordt rekening gehouden met de toenemende prestaties van processoren als gevolg van het steeds groter wordende aantal geïnstalleerde kernen, waardoor een steeds grotere werklast kan worden afgehandeld.

Voor de SQL Server Versie 2016 biedt Microsoft een licentie per server/CAL aan voor de Standard die beschikbaar is bij Wiresoft, naast de extra 2-core licentie. Zo hebben kleinere bedrijven ook de mogelijkheid om te profiteren van de prestatie- en virtualisatiemogelijkheden van de SQL Server 2016 Standard als hun serverprestaties het mogelijk maken om licenties te verlenen met de goedkopere alternatieve Server & CAL's.

Of het licenseren van de Standard Edition van SQL Server 2016 via cores voor een bedrijf kosteneffectiever is dan het licenseren via servers plus CAL's hangt af van de respectievelijke inzet in een bedrijf en is bijvoorbeeld afhankelijk van het aantal medewerkers en de mate van virtualisatie van de diensten. Het omgekeerde is ook mogelijk, waarbij Server/CAL-licenties de meest kosteneffectieve optie zijn. Een machine met maximaal 2 processoren met elk 8 cores kan met de SQL 2016 Server/CAL versie economischer worden gelicentieerd, mits de daadwerkelijke vraag naar clouddiensten e.d. lager is.

Licentie voor SQL Server 2016 per Server/CAL

De Microsoft-licentie per Server/CAL is samengesteld uit deze componenten:

Voor elke server waarop de SQL Server Edition 2016 Standard wordt gedraaid is een aparte serverlicentie nodig. Om medewerkers in staat te stellen alle serverdiensten en -functies te gebruiken, moet de serverlicentie worden aangevuld met extra client-toegangslicenties - CAL's. Een aparte toegangslicentie - als gebruiker of apparaat CAL - is vereist voor elke gebruiker of elk eindapparaat.

Licentie voor SQL Server 2016 per 2-core

Bij het licenseren van SQL Server 2016 op basis van de processorkernen definieert Microsoft de telmethode aan de hand van de volgende criteria: Eén kernlicentie is voor twee kernen, in tegenstelling tot de vorige berekening die een licentie per processor schatte.

Zo wordt de totale licentiebehoefte voor SQL Server 2016 nu berekend op basis van het aantal cores per processor.

Er zij echter op gewezen dat Microsoft de volgende regel heeft ingevoerd: Voor elke server zijn minimaal 16 kernlicenties nodig, d.w.z. 8 2-licentiepakketten. De reden hiervoor is dat Microsoft dit over het algemeen als het laagste aantal kernen heeft ingesteld. Dit betekent dat motoren met een daadwerkelijk lager aantal kernen nog steeds niet tegen een lagere prijs kunnen worden gelicentieerd. In tegenstelling tot de licentie met het Server/CAL-pakket zijn er echter geen extra CAL's nodig.

Koop licenties voor Microsoft SQL Server 2016 van Wiresoft tegen een lage prijs

Afhankelijk van het feit of u licenties voor Microsoft SQL Server 2016 met 2-core of Server/CAL producten wilt aanschaffen, biedt Wiresoft u beide licentiepakketten als originele Microsoft licenties aan - en dat tegen een bijzonder gunstige prijs. Want wij bieden u een prijsvoordeel door de verkoop van ongebruikte softwarelicenties, die door Europese bedrijven absoluut legaal door ons zijn aangeschaft. Volgens de rechtsgeldige uitspraak van het Europese Hof van Justitie mogen softwareproducten zoals serverlicenties doorverkocht worden. U kunt er dus zeker van zijn dat u een volledig operationeel licentiepakket van Wiresoft koopt, alle licenties zijn vooraf grondig door ons gecontroleerd. Veel enthousiaste klanten maken al gebruik van ons licentieaanbod. Als u vragen heeft over uw licentie voor Microsoft SQL Server 2016, neem dan contact met ons op.