Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2019 Professional Plus - voor alle behoeften van zakelijke professionals De huidige Office Suite in de versie 2019 biedt professionele gebruikers (naast Home & Business, Professional en Standard) een ongekend niveau van...
€ 118,90 *
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Microsoft Office 2019 Standard - de editie voor professionele gebruikers Microsoft Office 2019 is de nieuwste versie van de beproefde productiviteitssoftware voor het maken en ontwerpen van teksten en berekeningen, inclusief de...
€ 109,90 *

Office 2019: de bewezen suite voor productief werken

In de categorie Office 2019 presenteren we de bewezen en betrouwbare Microsoft Office suite, die een uitstekende oplossing blijft bieden voor kantoortoepassingen. In dit artikel geven we je een uitgebreid overzicht van Office 2019 en leggen we uit wat de voordelen zijn van deze bewezen suite voor je productiviteit en efficiëntie.

Wat biedt Office 2019?

Bewezen toepassingen op hun best

Office 2019 bevat de vertrouwde toepassingen zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook, geoptimaliseerd in hun nieuwste versie zodat je soepel en efficiënt kunt werken.

Geen afhankelijkheid van de cloud

Een van de belangrijkste verschillen met de nieuwere Office abonnementen is dat Office 2019 geen permanente internetverbinding nodig heeft. Dit betekent dat je je documenten en gegevens lokaal kunt opslaan zonder afhankelijk te zijn van de cloud.

Waarom kiezen voor Office 2019?

Eenmalige aanschaf, permanent gebruik

In tegenstelling tot Office abonnementen is Office 2019 een eenmalige aankoop. Je betaalt één keer en kunt de suite permanent gebruiken, zonder maandelijkse abonnementskosten.

Maximale controle over gegevensbescherming

Met Office 2019 behoud je de volledige controle over je gegevens en richtlijnen voor gegevensbescherming, omdat je niet afhankelijk bent van cloudopslag.

Geen constante updates en wijzigingen

Office 2019 biedt stabiliteit en consistente gebruikersinterfaces zonder constante updates en wijzigingen die je uit je workflow halen.

Conclusie

Office 2019 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een bewezen en betrouwbaar kantoorpakket zonder zich te hoeven vastleggen op terugkerende abonnementskosten. Met vertrouwde toepassingen, maximale controle over gegevensbescherming en een stabiele werkomgeving is Office 2019 een eersteklas oplossing voor wie zijn productiviteit een boost wil geven.

Of je nu student, professional of bedrijfseigenaar bent, Office 2019 geeft je de tools die je nodig hebt om efficiënt te werken en professionele documenten, presentaties en spreadsheets te maken. Investeer in Office 2019 en ervaar de bewezen prestaties en betrouwbaarheid van dit kantoorpakket van wereldklasse. Met Office 2019 kun je je werk efficiënt doen terwijl je de volledige controle over je gegevens behoudt. Het is een kosteneffectieve en stabiele oplossing voor wie op zoek is naar een bewezen Office-suite zonder abonnementskosten. Verhoog je productiviteit en investeer in Office 2019 om te profiteren van de vertrouwde toepassingen en talloze voordelen van deze bewezen kantoorsoftware.

Categorieën