Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2019 Professional Plus - voor alle behoeften van zakelijke professionals De huidige Office Suite in de versie 2019 biedt professionele gebruikers (naast Home & Business, Professional en Standard) een ongekend niveau van...
€ 57,90 *
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Microsoft Office 2019 Standard - de editie voor professionele gebruikers Microsoft Office 2019 is de nieuwste versie van de beproefde productiviteitssoftware voor het maken en ontwerpen van teksten en berekeningen, inclusief de...
€ 53,90 *

Microsoft Office 2019 voor Windows

In vergelijking met zijn voorganger biedt de nieuwe Office 2019 van Microsoft een aantal nieuwe functies die het werken aan documenten - alleen of in teamverband - nog flexibeler maken. De beproefde OneDrive maakt ongecompliceerd delen van gegevens en documenten in de cloud mogelijk - voor teamoverschrijdende samenwerking op het gebied van documenten.

Microsoft heeft ook nieuwe functies toegevoegd aan beproefde Office zoals Word, Excel en PowerPoint, die uitgebreide opties bieden voor tekstdocumenten, spreadsheets en presentaties: Word bevat de dicteerfunctie Microsoft Dictate en een vertaalhulpmiddel; Excel bevat bijvoorbeeld de analyseoplossing "Publiceren in Power BI" als nieuw menu-item; en nieuwe animaties zoals morph en zoom zijn beschikbaar in PowerPoint.

Daarnaast zijn de achtergrondthema's wit, donkergrijs en zwart ook beschikbaar in deze programma's, hoewel deze laatste kleuren bijzonder gemakkelijk zijn voor de ogen en het werken op het scherm nog meer ontspannen maken.

De nieuwe Office heeft een iets andere uitstraling dan de 2016-versie: de startpagina van de programma's toont nu ook die Office die door gebruikers via de cloud zijn gedeeld. Anders vinden de gebruikers de vertrouwde intuïtieve menunavigatie. Microsoft OneNote is niet meer inbegrepen, maar kan wel gebruikt worden in Windows 10 via de Universal Windows App.

MS Office 2019 ook beschikbaar als offline versie

Naast het softwareabonnement is de nieuwe Microsoft Office ook beschikbaar als offline versie voor installatie. Dit betekent dat gebruikers die liever met Windows werken in een on-premise omgeving het Office 2019 softwarepakket kunnen gebruiken als een permanente oplossing zonder verbinding met de cloud.

Bij Wiresoft de twee Office 2019-edities Standard en Professional Plus beschikbaar in de stand-alone versie. Deze bieden in vergelijking met de andere edities nog uitgebreidere functies en zijn met name geschikt voor zelfstandigen of freelancers en zowel kleinere als grotere bedrijven.  

Office 2019 - Klik om de installatie uit te voeren

In vergelijking met Office 2016 maakt de 2019-versie gebruik van de Click-to-Run-installatietechnologie. C2R biedt maandelijkse beveiligingsupdates en vermindert de netwerkvereisten met zijn technologie voor downloadoptimalisatie.

Alle Office of -applicaties worden automatisch geïnstalleerd. Met de Office deployment tool is het echter mogelijk om alleen individuele applicaties te installeren.

MS Office 2019 ondersteunt alleen PC's met Windows 10, Mac-computers moeten een van de laatste drie huidige MacO's versies hebben geïnstalleerd.

Alle versies van Office 2019 zijn beschikbaar in zowel 32-bit als 64-bit. De 64-bits versie heeft ten minste 4 GB geheugen nodig.

Nieuwe algemene functies in de programma's van Office 2019

Het Office bevat een aantal nieuwe functies voor alle versies die beschikbaar zijn voor verschillende programma's zoals Word, Excel en PowerPoint; daarnaast hebben de afzonderlijke programma's uitgebreide opties voor tekstverwerking, analyse en het ontwerpen van sjablonen, enz. De belangrijkste worden hieronder kort toegelicht.

Office 2019 - Functie van de vertaling

In de huidige versies van Word, Excel en PowerPoint is er nu een vertaalfunctie; in Outlook kan deze later worden geïnstalleerd met de Office AddIn Translator for Outlook. Het biedt het voordeel dat u niet meer via de browser naar een webpagina hoeft te gaan om een tekst of sectie te vertalen, maar dit direct kan doen via het menu met Check > Translate.

Office 2019 - Tekening uit de vrije hand

Met deze tool kunt u schetsen, vormen of zelfs wiskundige voorstellingen maken en invoegen vanuit een tekening uit de vrije hand; dit is zelfs mogelijk zonder aanraakscherm, omdat de applicatie ook met de muis werkt.

Office 2019 - Ondersteuning van foutcorrectie voor toegankelijkheid

De ondersteunende foutcorrectie doet suggesties om een document barrièrevrij te maken, zodat het gemakkelijk kan worden gelezen en bewerkt door mensen met een handicap. Dit is gebaseerd op internationaal bindende normen voor toegankelijkheid.

Office 2019 - Audio-feedback

Audiomeldingen worden, indien ingeschakeld, met een geluid afgespeeld zodra een e-mail wordt verzonden, of wanneer objecten worden verwijderd of inhoud wordt ingevoegd. Er is ook een geluidsbericht wanneer de schermopties worden gewijzigd.

Office 2019 - Verbeterde penondersteuning voor touch-apparaten

Vooral gebruikers die Office 2019 ook gebruiken op een eindapparaat met een aanraakscherm met een pen zullen profiteren van de geoptimaliseerde ondersteuning van deze werkwijze. Daartoe is niet alleen de drukintensiteit verbeterd, maar zijn ook nieuwe kantelingseffecten geïntegreerd. Gebogen lijnen kunnen nu worden getekend met verschillende drukintensiteiten, waarbij de breedte of intensiteit van een lijn kan worden gevarieerd door de pen te kantelen.

Nieuwe functies in elk Office 2019-programma

Daarnaast biedt Office 2019 verschillende nieuwe functies in elk programma, waaronder

Word 2019: Vectoriële pictogrammen invoegen

De huidige versie van Word bevat nu de mogelijkheid om vectorgebaseerde afbeeldingen of pictogrammen in de tekst in te voegen. De Pictogrammen selectie bevat verschillende schaalbare afbeeldingen die met een klik in een Word-document kunnen worden ingevoegd en zonder kwaliteitsverlies kunnen worden vergroot.

Bovendien is het nu mogelijk om de bewerkingsbalken te verbergen en een tekst op volledig scherm weer te geven, wat de concentratie tijdens het lezen ondersteunt.

Excel 2019: Nieuwe functies voor gegevensanalyse en grafiektypen

Naast de nieuwe functies voor gegevensanalyse is Excel uitgebreid met andere soorten grafieken, zoals duidelijke trechterkaarten om verkooppijpleidingen en verkooptrechters te tonen, en 2D-kaarten om geografische gegevens als exacte visualisaties te presenteren.

PowerPoint 2019: Animaties voor 3D-objecten

Office 2019 biedt nu de mogelijkheid om 3D-objecten in te voegen en te bewerken vanaf een online galerij of vanaf het bureaublad in Office. Vooral in PowerPoint zijn functies als morphing en zoomen beschikbaar om ze te animeren, bijvoorbeeld om de weergave te draaien.

Office 2019 - Vooruitzichten 2019: Focus op de essentie

De nieuwe Clutter-functie is een intelligente functie die gebruikers helpt om te gaan met de dagelijkse stroom van e-mails. Clutter identificeert automatisch welke e-mails belangrijk zijn en stuurt ze door naar de inbox. De vertaalfunctie is ook beschikbaar na installatie via de Office Add-In Translator for Outlook.

Office 2019 Editions bij Wiresoft

Office 2019 is verkrijgbaar in in totaal vijf versies - waarvan Office 2019 Standard en Office 2019 Professional Plus worden aangeboden door Wiresoft. Deze twee hebben uitgebreidere functies en programma's dan de Home & Student, Home & Business en Professional versie, waarbij Professional Pro alle functies van de Standaard versie bevat.

Microsoft Office 2019 Standard

De Office 2019 Standard software is met name geschikt voor bedrijven en mensen die dagelijks te maken hebben met complexere processen en taken in het bedrijfsleven.

Hiervoor zijn verdere praktische functies beschikbaar, zoals update control of de Telemetry App, maar ook Group Policy, Terminal Services of RDS en Microsoft Publisher.

Office 2019 - Telemetrie App

De Telemetry App in Windows Office 2019 Standard met het Telemetry Dashboard is een tool in de vorm van een Excel-werkmap. Het is geconfigureerd voor een bedrijfsdatabase en wordt gebruikt om gegevens te verzamelen over het gebruik, de inventaris en de integriteit van Office. Het kan worden gebruikt om de compatibiliteit van bedrijfsspecifieke add-ins te controleren om het gebruik ervan te optimaliseren.

Office 2019 - Remote Desktop Services

Remote Desktop Services (RDS) voor Office Standard biedt programma's als Word, Excel en PowerPoint als Web Apps voor online gebruik. De hoofdgebruiker van een gelicentieerd eindapparaat kan deze programma's gebruiken op een tweede, mobiel apparaat.

Office 2019 - Uitgever voor publicaties

MS Publisher, die alleen beschikbaar is in de Windows versie, is een krachtige tool die niet alleen gebruikt kan worden voor het maken van presentaties, maar ook voor het maken van geprinte materialen op een overtuigende manier. Met behulp van de drag & drop-functie worden afbeeldingen en grafieken direct in het tekengebied van de uitgever geïmporteerd en daar bewerkt.

Microsoft Office 2019 Professional Plus

Met het Professional Plus pakket hebben gebruikers toegang tot alle programmafuncties en diensten die de Office 2019 biedt. Deze omvatten de functies Toegang, Skype voor bedrijven, Bewaring van e-mail, Preventie van gegevensverlies, Site Mailboxes, Archivering, Spreadsheet-tools en Enterprise Voice. Met name noemenswaardig zijn

Office 2019 - Toegang voor veeleisende zakelijke professionals

Access is een krachtige tool in de Professional Plus die gebruikers in staat stelt om niet alleen databases voor flexibele bedrijfsapplicaties aan te maken, maar deze ook uitgebreid te beheren. Voor de ontwikkeling van op maat gemaakte systemen voor het verzamelen en analyseren van gegevens, bijvoorbeeld voor statusrapporten, zijn veelzijdige ontwerptools beschikbaar die intuïtief kunnen worden gebruikt.

Office 2019 - Preventie van gegevensverlies (DLP) om gegevensverlies te voorkomen

Het beveiligen van vertrouwelijke gegevens zoals creditcardnummers of gezondheidsdossiers, die steeds vaker in een cloud worden opgeslagen, is voor veel bedrijven een essentiële taak. Data Loss Prevention in MS Office Professional Plus 2019 biedt bescherming tegen ongeoorloofde toegang of diefstal van gevoelige gegevens, die bijvoorbeeld via Exchange Online, SharePoint Online of OneDrive for Business, maar ook lokaal in Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden beschikbaar zijn. DLP kan daarom worden gebruikt om dergelijke gegevens te identificeren en te controleren en de naleving ervan te waarborgen.

Office 2019 - Enterprise Voice voor uitgebreide communicatie

Deze Skype for Business oplossing biedt uitgebreide functies voor uniforme communicatie. Enterprise Voice kan worden aangesloten op bestaande telefoonsystemen en biedt praktische functies zoals reactiegroepen, het parkeren van gesprekken en het aannemen en beheren van teamgesprekken.

Systeemvereisten voor Office 2019

Om Office 2019 optimaal te kunnen gebruiken op een computer, moet het aan de volgende eisen voldoen: Als processor wordt aanbevolen voor PC: 1,6 GHz, 2-core processor: voor Mac: MacO's (een van de 3 huidige versies) met Intel-processor

Het geheugen voor de PC: 2 GB in de 32bit versie, 4 GB in de 64bit versie: Mac: 4 GB.

Vrije ruimte op de harde schijf voor de PC: 4 GB, voor de Mac: 10 GB. Voor een optimale weergave moet het scherm een resolutie hebben van 1.280 x 768 pixels (PC) of 1.280 x 800 pixels (Mac).

Koop Microsoft Office 2919-edities tegen een redelijke prijs bij Wiresoft

Bij Wiresoft vindt u de MS Office 2019 versies Standard en Professional Plus als offline versie zonder abonnement voor een speciale prijs. Beide producten zijn volledige versies met volledige Microsoft-ondersteuning, en geen OEM-versies. Wiresoft verkoopt alleen originele Microsoft software, dit zijn ongebruikte en dus gratis licenties, die afkomstig zijn van Europese bedrijven en door Wiresoft zijn getest op authenticiteit en functionaliteit. Dit wordt bevestigd door onze vele tevreden klanten, die vertrouwen hebben in de softwareproducten van Wiresoft. Als u vragen heeft over welke Office 2019 versie het beste bij u past, neem dan gerust contact met ons op.