Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Microsoft Office 2021 Standard - de onmisbare bedrijfssoftware voor bedrijven en zelfstandigen De nieuwste versie van de Microsoft Office suite 2021 Standard Edition biedt professionele gebruikers in bedrijven en zelfstandigen een nog...
€ 184,90 *
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2021 Professional Plus - onmisbaar voor zakelijke professionals De nieuwste versie van de veelzijdige Microsoft Office-suite , die wereldwijd wordt gebruikt, biedt professionele gebruikers in bedrijven en zelfstandigen...
€ 199,90 *

Microsoft Office 2021 - de nieuwste Office-software voor professionele en privégebruikers

Met Office 2021 is de allernieuwste versie van het beproefde softwarepakket van Microsoft beschikbaar in verschillende edities voor professionele en privégebruikers. Met name Office 2021 Standard en Office 2021 Professional Plus bieden opnieuw een aanzienlijke uitbreiding van functies en afzonderlijke programma's en uitgebreide functies en daarmee een bijzonder brede basis voor het beheersen van de typische bedrijfstaken in moderne bedrijven: zowel bij het maken en bewerken van teksten en berekeningen met uitgebreide samenwerking aan documenten als bij de veilige uitwisseling van gegevens door uitgebreide veiligheidsnormen, inclusief uitgebreide communicatie met medewerkers en zakenpartners. Deze Office 2021-suites tillen ook de samenwerking in de cloud - bijvoorbeeld in het thuiskantoor - naar een hoger niveau, voor een nog hogere standaard in termen van functionaliteit en efficiëntie.

De nieuwe versies Office 2021 Standard en Office 2021 Professional Plus bevatten opnieuw talrijke optimalisaties en aanvullingen in de beproefde Office-programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook en in de extra toepassingen die afhankelijk van de editie beschikbaar zijn, met name voor het gezamenlijk bewerken van documenten in real time en voor het veilig uitwisselen van gegevens en informatie in teamverband, en beschikken daarvoor met de functie Data Loss Prevention over een bijzonder hoge veiligheidsstandaard.

MS Office 2021 wordt aangevuld met het digitale notitieblok OneNote en Microsoft Teams, dat Skype vervangt. De Office-programma's kunnen ook worden gebruikt als Office Web Apps. Vooral in de Professional Plus-editie kunnen gebruikers de nieuwe MS Access ook gebruiken voor diverse gegevensanalyses,

De Microsoft Office 2021 edities Standard en Professional Pro zijn na de officiële release als gebruikte software te vinden in de Wiresoft Software Shop - u profiteert van de lagere prijs in vergelijking met het respectieve nieuwe product - neem gewoon contact op met ons team en kom te weten wanneer deze Office-edities voor u beschikbaar zullen zijn.

In het volgende overzicht worden de reeds bekende functionaliteiten van Office 2021 Standard en Professional Plus gepresenteerd, alsmede verdere vernieuwingen van deze versie waarvan u gebruik kunt maken.

Office 2021 - Klassieke Office-toepassingen - nog krachtiger in MS Office versie 2021

Zowel in de Standard als in de Professional Plus Editions vormen de klassieke afzonderlijke toepassingen Word, Excel, PowerPoint en Outlook opnieuw de ruggengraat van het nieuwe MS Office 2021: ze worden aangevuld met het digitale notitieblok OneNote, MS Publisher en de communicatietool Microsoft Teams. MS Access 2021 is ook exclusief inbegrepen in de Professional Plus editie.

In het volgende overzicht worden deze Office-programma's kort voorgesteld, met inbegrip van hun bijzondere kenmerken. Voor de laatste details over de extra functies die beschikbaar zijn in de MS Office 2021 Standard en Professional Plus Editions, kunt u contact opnemen met een lid van het Wiresoft-team.

 • Microsoft Word 2021 is een van de belangrijkste programma's van alle Office-edities voor het maken van allerlei tekstdocumenten voor zowel professionele als privé-doeleinden. In de huidige versie ondersteunt het tekstcreatieprogramma correspondentie nog uitgebreider - niet alleen met zijn vele opmaakmogelijkheden en de integratie van beeld- en rekenelementen, maar ook door diverse geoptimaliseerde functies die deze taken steeds gemakkelijker maken. Daartoe behoren het in Word geïntegreerde vertaalhulpmiddel, een dicteerfunctie en spellingcorrectie inclusief grammaticacorrectie. Bovendien kunnen gebruikers teksten laten voorlezen terwijl ze schrijven, en is de spraakinvoerfunctie verder verbeterd. Met de Word Editor kunnen woord- en spellingsuggesties direct met een klik worden overgenomen. De verbeterde tekenherkenning van tekst die met een digitale pen is geschreven, versnelt ook de tekstinvoer. Er zijn ook verbeteringen in de integratie van afbeeldingen en grafieken, zoals de integratie van het Apple HEIC-afbeeldingsformaat zonder voorafgaande conversie, meer complexe SVG-afbeeldingen kunnen in een Word-document worden geïntegreerd en ook worden geschaald en bewerkt zonder dat meer geheugen nodig is.
 • Microsoft Excel 2021 biedt ook in de nieuwe Office-versie een groot aantal krachtige functies en filters - daartoe behoren dynamische arrays en de geoptimaliseerde XVERWEIS-functie, waarmee gegevens uitvoerig kunnen worden geanalyseerd en verder verwerkt. Zo kunnen bijvoorbeeld ook tijdasfilters worden gebruikt en zijn diverse functies speciaal geoptimaliseerd voor financiële berekeningen; bovendien biedt Excel opnieuw een brede compatibiliteit met het CSV-bestandsformaat (Comma Separated Values).
 • Net als de vorige versie bevatMicrosoft PowerPoint 2021 weer een breed scala aan ontwerpopties voor informatieve presentaties en uitgebreide rapporten. Naast verbazingwekkende effecten zoals het morphen van afbeeldingen en grafieken voor dynamische overgangen, kunnen ze ook vrij worden geschaald in PowerPoint 2021 of geanimeerd met de zoomfunctie. Alle animaties kunnen ook worden uitgevoerd met een digitale pen. Bovendien biedt de Office-toepassing een luidsprekerweergave van PowerPoint-documenten in de opties voor delen en met het communicatiehulpmiddel Microsoft Forms kunnen sprekers een enquête starten onder de deelnemers aan de presentatie.
 • Microsoft Outlook 2021 biedt uitgebreide hulpmiddelen voor communicatie, niet alleen met medewerkers en zakenpartners die zich lokaal binnen handbereik bevinden, maar ook voor de wereldwijde uitwisseling van berichten en gegevens. Onder meer het automatisch rekening houden met verschillende tijdzones of het tijdsverschil vergemakkelijkt de planning van gezamenlijke afspraken voor vergaderingen. Outlook 2021 ondersteunt ook een onbeperkt aantal e-mailaccounts per gebruiker, wat het beheer vergemakkelijkt wanneer meerdere accounts worden gebruikt. Bovendien is een nieuwe dicteerwerkbalk  beschikbaar in Outlook 2021, inclusief uitgebreide spraakopdrachten en automatische interpunctie bij het opstellen van e-mails.

Naast deze beproefde Office-toepassingen kunnen gebruikers van de Office 2021 Standard of Professional Plus Edition ook gebruik maken van de volgende programma's:

 • Publisher 2021 is het veelzijdige hulpmiddel voor het ontwerpen van allerlei soorten presentaties en publicaties, die ook kunnen worden afgedrukt; de huidige versie biedt ook verbeterde penherkenning en functies voor professionele grafische bewerking.
 • OneNote 2021 is het praktische digitale notitieblok om spontaan ideeën en schetsen vast te leggen. Het kan worden verbonden met andere Office-programma's om ze onmiddellijk uit te voeren.
 • Microsoft Teams vervangt Skype. Hiermee kunnen bijvoorbeeld berichten in Outlook rechtstreeks worden gedeeld met andere collega's en partners.

Exclusief in de Professional Plus-editie van MS Office 2021 hebben gebruikers ook Access 2021 tot hun beschikking:

 • Access 2021 biedt onder meer de geoptimaliseerde terbeschikkingstelling van diverse databanktoepassingen: deze kunnen rechtstreeks in de browser worden uitgevoerd, wat opslagruimte bespaart en dus de efficiëntie verhoogt. De in Access 2021 opgeslagen gegevens kunnen bijvoorbeeld ook beveiligd beschikbaar worden gesteld in een Microsoft SQL-database.

Office 2021 - Uitgebreide beveiligingsfuncties in Office 2021 Standard & Professional Plus kopen

De beveiliging van documenten en gegevens staat opnieuw centraal in de MS Office 2021-versie, temeer daar de samenwerking van veel medewerkers aan projecten in de cloud nieuwe uitdagingen met zich meebrengt voor de bescherming tegen verlies en openbaarmaking van informatie.

Daartoe zal de functie Group Policy Object (GPO) waarschijnlijk weer beschikbaar zijn in Office 2021 voor het beheer van groepsbeleid, dat wordt beveiligd met ADMX-bestanden (zogenaamde ADMinistrative XML Template Files). Dit kan ook worden gebruikt om de beveiligingsinstellingen van macro's in externe documenten te controleren. Office 2021 Standard & Professional Plus kan waarschijnlijk ook worden gebruikt op een terminal of remote desktop server; voor meer details kunt u contact opnemen met een Wiresoft-vertegenwoordiger.

Een van de uitstekende beveiligingsfuncties van MS Office versie 2021 is de beproefde Data Loss Prevention (DLP) - voor de uitgebreide bescherming van vertrouwelijke informatie of gegevens tegen gerichte of onbedoelde openbaarmaking door een werknemer. Dit is bijzonder nuttig voor de bescherming van gevoelige gegevens zoals persoonsgegevens in organisaties of bedrijven. DLP voldoet dus ook aan de eisen van de DSVGO. Alle gegevensbewegingen worden gecontroleerd met de dynamische, op inhoud gebaseerde controle en de overdracht ervan via e-mail of andere internettoepassingen wordt geblokkeerd als er een risico van gegevensverlies bestaat.

Met behulp van gegevensverliespreventie kunnen beheerders gedifferentieerde richtlijnen opstellen voor de toegang tot gegevens die als gevoelig zijn gedefinieerd, waarmee deze gedeeltelijk of volledig kan worden beperkt, en kunnen gebruikers worden geïnformeerd over potentiële risico's van gegevensverlies.

In MS Office 2021 Standard en Professional Plus kunnen deze regels ook voor de afzonderlijke programma's worden gedefinieerd: Welke informatie in een document kan worden opgenomen of gedeeld, enz.

Bij het gebruik van clouddiensten zoals Microsoft OneDrive gaan gegevens dus niet verloren, zelfs niet bij een serverstoring of defecte functies van een eindapparaat; gebruikers kunnen ze zelfstandig lokaal openen en bewerken.

Office 2021 - Veel algemene voordelen van Microsoft Office 2021

Naast deze speciale functies in de afzonderlijke Office-toepassingen overtuigt MS Office 2021 Buy in de Standard- en Professional Plus-edities ook met talrijke praktische functionaliteiten van algemene aard, die bijvoorbeeld mobiel werken en intuïtief teamwork ondersteunen - om de efficiëntie bij het maken van documenten, spreadsheets of presentaties te verhogen en ook de communicatie tussen medewerkers te vergemakkelijken.

Zo hebben gebruikers ook onderweg met een smartphone of tablet met Windows toegang tot veel Office-functies - hier vergemakkelijken de in Office 2021 beschikbare webapps de toegang; de overzichtelijke indeling van de afzonderlijke functies en elementen maakt het gemakkelijk om documenten onderweg te bewerken; bestanden kunnen ook worden geopend en in de cloud mee worden gedeeld.

De nieuwe desktopinterface van MS Office 2021 maakt indruk met een nog duidelijkere presentatie en ordening van alle elementen; veel toepassingen kunnen ook in de donkere modus worden uitgevoerd, wat vooral het oogvriendelijk werken ondersteunt. Het herziene uitklapmenu maakt het gemakkelijker om te zoeken naar e-mails en documenten - hiervoor kan met één klik tussen een mailbox en een open map worden gewisseld. Het geschiedenismenu in de desktop client biedt ook de mogelijkheid om terug te keren naar de laatst bezochte plaatsen. Telefoonnummers kunnen ook worden gemaskeerd om meer privacy en anonimiteit te creëren.

Ook alle programma's in MS Office 2021 buy ondersteunen de toegankelijkheid nog meer, bijvoorbeeld door de toepassing van internationale normen en door praktische suggesties om documenten begrijpelijker te maken, waaronder ook audio-notities. Een grote selectie van geluiden ondersteunt ook akoestisch het werken met MS Office 2021.

Office 2021 - Koop Microsoft Office 2021 Standard en Professional Plus bij Wiresoft als gebruikte software winkel

De twee nieuwe Microsoft Office 2021 edities Standard en Professional Plus zullen binnenkort - na de officiële release - bij Wiresoft verkrijgbaar zijn als gebruikte software.

U profiteert van de volgende voordelen

 • Originele Microsoft-software met een geldige licentiesleutel - in plaats van proefversies voor beperkt gebruik of met een beperkte tijdsduur.
 • De vermelding "gebruikte software" houdt geen beperkingen in van de functionaliteit van de software.
 • Gebruikte software is door Wiresoft getest op volledige bruikbaarheid voordat deze wordt doorverkocht.
 • De handel in en het gebruik van door Microsoft gebruikte software is legaal omdat het bij wet is toegestaan.
 • Wanneer u een gebruikte licentie van Wiresoft koopt, krijgt u altijd een legaal en origineel Microsoft-product.

Als u vragen hebt over Microsoft Office 2021 Edition Standard of Professional Plus, kunt u contact met ons opnemen via chat, telefoon of e-mail.