Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 voor Mac - de efficiënte kantoor- en bedrijfssoftware Het uitgebreide Microsoft-softwarepakket Office 2016 is ook beschikbaar voor de Mac. De Standard bevat de beproefde programma's Word, Excel, PowerPoint, Outlook...
€ 69,90 *

Office 2016 voor Mac: de beproefde kantoorsoftware voor Apple gebruikers

In de categorie Office 2016 voor Mac presenteren we de beproefde kantoorsoftware van Microsoft die speciaal is ontwikkeld voor Mac-besturingssystemen. Dit artikel geeft je een uitgebreid overzicht van Office 2016 voor Mac en laat je zien waarom deze suite een uitstekende keuze is voor Mac-gebruikers die krachtige en vertrouwde kantoorapplicaties nodig hebben.

Wat biedt Office 2016 voor Mac?

Vertrouwde programma's op hun best

Office 2016 voor Mac bevat vertrouwde programma's zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook op hun best. Deze programma's zijn speciaal geoptimaliseerd voor het Mac-platform en bieden een naadloze gebruikerservaring.

Productiviteit en samenwerking

Met Office 2016 voor Mac kun je efficiënt werken en tegelijkertijd de samenwerking binnen je team verbeteren. De suite biedt tools voor het gezamenlijk bewerken van documenten en real-time samenwerking.

Waarom kiezen voor Office 2016 voor Mac?

Naadloze integratie in de Mac-omgeving

Office 2016 voor Mac integreert naadloos in de Mac-omgeving en maakt gebruik van Mac-specifieke functies. De gebruikersinterface is intuïtief en gebruiksvriendelijk.

Eenmalige aankoop, langdurig gebruik

Een van de belangrijkste kenmerken van Office 2016 voor Mac is dat je geen maandelijkse abonnementskosten hoeft te betalen. Je koopt de software één keer en gebruikt hem permanent.

Maximale controle over gegevensbescherming

Met Office 2016 voor Mac behoud je de volledige controle over je gegevens omdat je niet afhankelijk bent van cloudopslag. Je bestanden blijven veilig op je Mac.

Conclusie

Office 2016 voor Mac is de ideale kantoorsoftwareoplossing voor Mac-gebruikers die krachtige en vertrouwde programma's nodig hebben. Met een verbeterd ontwerp, productiviteitsfuncties en naadloze integratie in de Mac-omgeving biedt Office 2016 voor Mac een eersteklas oplossing voor wie zijn productiviteit wil verhogen.

Of je nu student, professional of creatief bent, met Office 2016 voor Mac kun je efficiënt documenten, presentaties en spreadsheets maken op je Mac-computer. Investeer in Office 2016 voor Mac om te profiteren van de vele voordelen van deze bewezen en gebruiksvriendelijke kantoorsoftware. Behoud de volledige controle over je gegevens en krijg toegang tot vertrouwde programma's om je workflows te optimaliseren en efficiënter te werken.

Categorieën