Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10014
 • 3YF-00090
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 69,90 * € 76,90 * (9,1% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Het uitgebreide Microsoft softwarepakket Office 2016 is ook beschikbaar voor de Mac. De Standard editie bevat de bewezen programma's Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. In de Mac-versie biedt MS Office 2016 een grondige herziening van de vorige onderdelen, met een geoptimaliseerde aanpassing aan OS X, terwijl de typische gebruikersinterface bekend van Windows met zijn typische lay-out behouden blijft. Gebruikers kunnen zoals gewoonlijk teksten schrijven, berekeningen maken, presentaties ontwerpen, e-mails beheren en notities verwerken, zonder de vertrouwde functies van het Mac-systeem te hoeven missen. De sneltoetsen die bekend zijn van de Windows versie zijn ook overgenomen in Microsoft Office 2016 voor Mac , wat een bijzondere opluchting is voor gebruikers die wisselen tussen de twee besturingssystemen.

Als je nog vragen hebt over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"

Microsoft Office 2016 voor Mac - de efficiënte kantoor- en bedrijfssoftware

Het uitgebreide Microsoft-softwarepakket Office 2016 is ook beschikbaar voor de Mac. De Standard bevat de beproefde programma's Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote. In de Mac-versie biedt MS Office 2016 een grondige herziening van de vorige componenten, met een geoptimaliseerde aanpassing aan OS X, met behoud van de typische Windows met zijn typische lay-out. Gebruikers kunnen teksten schrijven, berekeningen maken, presentaties ontwerpen, e-mails beheren en notities verwerken zoals gewoonlijk, zonder dat ze de vertrouwde functies van het Mac-systeem hoeven te missen. Microsoft Office 2016 voor Mac bevat ook de toetscombinaties die bekend zijn van de Windows, waardoor gebruikers gemakkelijker kunnen switchen tussen de twee besturingssystemen.

Met name Office 2016 Mac optimaliseert de cross-platform compatibiliteit tussen documenten die in Windows zijn gemaakt en documenten die in OS X zijn gemaakt, door een grotere consistentie van de presentatie te bieden. Dit is vooral gunstig voor de samenwerking en het delen van documenten, niet alleen tussen Windows en Mac-gebruikers, maar ook in de cloud - waar Office de voorkeur geeft aan de Microsoft Cloud OneDrive.

De Mac-versie van MS Office 2016 Standard verschilt echter op enkele punten van de Windows: de Microsoft Publisher en Microsoft Access-programma's zijn niet opgenomen in Office voor Mac 2016; ook de twee nieuwe functies "Intelligent Search" - "Insights" - en "What do you want to do? - "Vertel het me" - en de nieuwe grafiektypes toegevoegd in Word, Excel en PowerPoint.

Office 2016 voor Mac 2016 bevat echter ook veel nuttige verbeteringen en spannende nieuwe functies om u te helpen de klus te klaren.

Microsoft Office 2016 voor Mac is beschikbaar in de Wiresoft Software Shop als een laaggeprijsde enkelvoudige licentie voor de Edition Standard. Hieronder vindt u een overzicht van alle voordelen die Office 2016 voor Mac biedt bij aankoop.

Nieuwe functies in elke toepassing in Office 2016 voor Mac

Veel nieuwe functies in Office 2016 voor de Mac zijn ook beschikbaar in de drie afzonderlijke programma's Excel, Word en PowerPoint, ter ondersteuning van het werken met meerdere toepassingen op documenten.

Vereenvoudigde vrijgave van documenten

Om documenten nog gemakkelijker te kunnen delen, klikt u gewoon op de knop "Delen" in de menubalk. Lees- en bewerkingsrechten kunnen ook individueel worden toegewezen.

Verbeterde versiehistorie van documenten

Bij het werken aan een document met meerdere collega's is het belangrijk dat de oudere versies van het document beschikbaar blijven. Met de functie "Versiegeschiedenis" kunt u niet alleen deze versies direct bekijken, maar ook de bijbehorende toestanden herstellen om ze te kunnen blijven gebruiken.

OneDrive integratie ook voor Mac

De integratie van OneDrive met Office 2016 voor Mac betekent dat Mac-gebruikers nu vanaf elk apparaat toegang hebben tot een Office dat is opgeslagen op OneDrive, ongeacht de locatie. Hierdoor is het niet meer nodig om ze lokaal op te slaan op een PC of soortgelijke of USB-stick zoals voorheen.

Bescherming tegen gegevensverlies (DLP)

OneDrive maakt de DLP-functie in Office 2016 voor de Mac ook beschikbaar voor Word-, Excel- en PowerPoint-documenten. In het bijzonder kunnen beheerders DLP gebruiken om centraal beleid te maken en te beheren dat beleidslijnen en kennisgevingen voor gegevensbeveiliging vaststelt bij het maken en delen van documenten met andere gebruikers, en deze weer te geven wanneer de app een potentieel risico detecteert.

Individuele functies in Office 2016 voor Mac-programma's

Naast deze nieuwe functies die beschikbaar zijn in Word, Excel en PowerPoint, bevat Office 2016 voor de Mac een aantal nieuwe functies en verbeteringen voor de andere afzonderlijke programma's die beschikbaar zijn in de Standard:

Nieuwe Word-functies in Office 2016 voor Mac

De volgende functies maken het gemakkelijker voor meerdere gebruikers om samen te werken aan een Word-document:

 • Real-time invoer: Als meerdere gebruikers aan hetzelfde Word-document werken, kan de real-time invoer laten zien waar elke individuele gebruiker op dat moment wijzigingen aan het aanbrengen is, zodat deze direct kunnen worden gevolgd en gecontroleerd.
 • Commentaarfunctie: Met de verbeterde commentaarfunctie is de tekstbewerking in Word 2016 nu veel duidelijker en efficiënter, omdat een Word-document nu alle opmerkingen van de verschillende deelnemers bevat; bovendien kunnen ze ook direct worden beantwoord, zodat het niet meer nodig is om er een e-mail over te schrijven.
 • Opslaan in de bijgevoegde map: Een Word-document kan nu optisch aan de betreffende map worden toegevoegd, zodat elke gebruiker via een spronglijst (jumplist) nog sneller en eenvoudiger toegang heeft tot deze map en de documenten die erin staan.
 • PDF in Word: Om de inhoud van een PDF naar Word over te brengen is het niet meer nodig om de PDF te kopiëren en te plakken - wat een pijnlijke taak kan zijn - in Word for Office 2016 voor Mac: het enige wat u hoeft te doen is de PDF direct in Word te openen om niet alleen de tekst maar ook alle grafische elementen over te brengen. Deze zijn nu vrij te bewerken in Word. Als het Word-document opnieuw beschikbaar moet worden gesteld als PDF, kan het ook weer in dit formaat worden opgeslagen.

Nieuwe Excel-functies in Office 2016 voor Mac

Excel 2016 voor Mac bevat de volgende verbeteringen aan bestaande functies en nieuwe tools:

 • PROGNOSE.ETS: Met de PROGNOSE.ETS-functie kunnen tijdreeksen geëxtrapoleerd worden naar gegevens door middel van exponentiële afvlakking met het ETS-algoritme (Exponential Smoothing) dat onder de gebruikers wordt ingesteld. De functie wordt gebruikt om alternatieve kortetermijnvoorspellingen te genereren, die ook beschikbaar kunnen worden gesteld als een voorspellingsformulier.
 • LET-functie: Met LET is het nu mogelijk om individuele bereiken binnen een formule te benoemen; dit verbetert niet alleen de rekenkracht maar ook de leesbaarheid en combineerbaarheid in Excel.
 • Bekijk filter: Vooral bij het samenwerken aan een Excel-document is het vaak belangrijk om alleen bepaalde weergaven te kunnen weergeven - bijvoorbeeld uw eigen, om een beter overzicht te krijgen. Met de filterweergave kunt u nu de sorteringen en filters van andere gebruikers verbergen.

Nieuwe Outlook-functies in Office 2016 voor Mac

Mac-gebruikers die het leuk vinden om Outlook te gebruiken voor het organiseren van e-mail en afspraken zullen de volgende nieuwe functies waarderen, die niet alleen de dagelijkse stroom aan e-mail sorteren, maar het ook makkelijker maken om inhoud en documenten te vinden.

 • Overzicht voor bestandsbijlagen: Als er een e-mail met een bestandsbijlage moet worden verzonden, geeft Outlook 2016 voor Mac alle recentelijk gebruikte documenten duidelijk in een lijst weer.
 • Documenten delen: Mac-gebruikers van OneDrive kunnen eenvoudig documenten delen met anderen, inclusief individuele configuratie van de rechten voor het delen van documenten voor het lezen en bewerken, enz.
 • Clutterfunctie: Deze tool is een belangrijke hulp om grote hoeveelheden e-mails te sorteren en zo het kaf van het koren te scheiden: Het sorteert automatisch onbelangrijke e-mails in een aparte map en stuurt een dagelijks overzicht van de daar opgeslagen e-mails via Outlook, zodat ze niet over het hoofd worden gezien.
 • Vereenvoudigd zoeken: Om bij het zoeken naar inhoud de huidige map of mailbox te wijzigen, gebruikt u gewoon de keuzelijst "Nieuw zoekgebied" om de zoekopdracht te wijzigen.

Nieuwe PowerPoint-functies in Office 2016 voor Mac

De nieuwe Outlook-functies in Office Standard voor Mac bevatten handige manieren om het tijdmanagement tijdens een presentatie te verbeteren en de inhoud te markeren:

 • Timetracking: Maak een einde aan de stress van presentaties met een strak tijdschema: Time-tracking verbetert het tijdmanagement en helpt om een bepaalde presentatieperiode efficiënt te gebruiken, omdat het de beschikbare tijd tijdens de presentatie laat zien; de gebruiker kan dus op elk moment reageren en zijn presentatie aanpassen.
 • Meer beknopte aantekeningen via het penseelgereedschap: In plaats van een laseraanwijzer of zelfs een stok te gebruiken tijdens een presentatie om bepaalde elementen of sequenties aan te duiden, kunnen gebruikers nu de geïntegreerde penseeltool gebruiken om de aandacht van het publiek te trekken door belangrijke elementen in kleur te accentueren. Dit gebeurt alleen in de presentatiemodus, dus het originele PowerPoint-bestand blijft ongewijzigd.
 • Share-functie: De Share-functie in PowerPoint is verbeterd, zodat presentaties nu nog gemakkelijker en sneller kunnen worden gepubliceerd via sociale media.

Nieuwe OneNote functies in Office 2016 voor Mac

OneNote - het notitieboekje van Office, maakt het noteren, bewerken en delen van belangrijke ideeën met anderen nog gemakkelijker:

 • Deel notebooks: Alle relevante informatie over een project, zoals foto's, tekeningen, video's, etc. kunnen centraal worden verzameld en gesynchroniseerd met anderen in de nieuwe OneNote, waardoor de samenwerking in het project wordt verbeterd.
 • Video invoegen: Video's van Vimeo en YouTube kunnen nu eenvoudig worden geïntegreerd in een pagina met OneNote.
 • Maak aantekeningen direct op een webpagina: Mac-gebruikers die de Microsoft Browser Edge gebruiken, kunnen eenvoudig aantekeningen of markeringen op een webpagina schrijven en deze vervolgens delen met OneNote.

Systeemvereisten voor Office 2016 voor Mac Standard

Office 2016 voor Mac is alleen beschikbaar in de 64-bits versie. Ook is de retailversie van Office 2016 voor Mac niet beschikbaar voor iOS op iPhones.

 • Processor: Intel-processor
 • Besturingssysteem: Mac OS, ten minste versie 10.10 (Yosemite) tot en met versie Mac OS 10.12.6 (Sierra)
 • Werkgeheugen: minstens 4 GB RAM
 • Harde schijf: 6 GB in HFS+ formaat (ook: Mac OS Extended of HFS Plus)
 • Weergave: minstens 1.280 x 800

Koop MS Office 2016 voor Mac tegen een redelijke prijs in de online shop van Wiresoft.

Wiresoft biedt de Standard Office 2016 voor de Mac met de ingebouwde programma's:

 • Woord 2016
 • Excel 2016
 • PowerPoint 2016
 • Outlook 2016
 • OneNote 2016

Wanneer u de Standard of Office 2016 voor Mac koopt, biedt Wiresoft u naast onze lage prijs voor gebruikte software de volgende extra voordelen:

 • Met de aankoop van elke Microsoft Office 2016 voor Mac Standard, biedt Wiresoft u een softwareproduct aan dat u uitsluitend zelf gebruikt.
 • Elke licentie van een Office die door een eerste koper wordt gebruikt, werd bij de verkoop aan Wiresoft verwijderd, zodat deze weer 100% gratis en bruikbaar is.
 • De individuele Office voor Mac-licenties van de volumelicenties zijn door Wiresoft grondig getest om er zeker van te zijn dat ze goed gebruikt kunnen worden.
 • Wiresoft biedt als serieuze softwaredealer geen testversies aan in haar online shop die slechts voor een beperkte periode geldig zijn of beperkte functies hebben.
 • Wanneer u via Wiresoft koopt, kunt u er altijd zeker van zijn dat u een origineel Microsoft-softwareproduct koopt dat voldoet aan de wettelijke voorschriften, zodat u zich nooit in een juridisch grijs gebied bevindt.

Als u vragen hebt over de aankoop van Microsoft Office 2016 voor Mac Standard of andere beschikbare Microsoft-softwareproducten, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE MAC 2016 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën