Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10004
 • 021-09707
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 29,90 * € 31,90 * (6,27% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


De MS Office editie 2010 Standard  is een van de populairste Office-versies van Microsoft. Het uitgebreide portfolio van programma's en functies bevat alles wat gebruikers nodig hebben om professioneel te werken, zowel privé als vooral professioneel - op alle gebieden: van het maken van tekstdocumenten in verschillende formaten met Word 2010 en de analyse van uitgebreide tabelgegevens in Excel 2010, tot veelzijdige communicatie en planning met Outlook 2010 en het ontwerpen van informatieve presentaties met PowerPoint 2010, tot het spontaan vastleggen en delen van ideeën met OneNote 2010 en hun creatief verfijnde publicatie met Publisher 2010 - alles gebundeld in de MS Office 2010 Standard editie.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"

Microsoft Office 2010 Standard - de uitgebreide kantoorsoftware als koopversie

De MS Office-Edition 2010 Standard behoort tot de populairste Office-versies van Microsoft, waarvan het uitgebreide portfolio van programma's en functies alles bevat wat gebruikers privé, maar vooral ook zakelijk nodig hebben om professioneel te kunnen werken - op alle gebieden: van het maken van tekstdocumenten in verschillende formaten met Word 2010 en het analyseren van uitgebreide tabelgegevens in Excel 2010, tot veelzijdige communicatie en planning met Outlook 2010 en het ontwerpen van informatieve presentaties met PowerPoint 2010, tot het spontaan vastleggen en delen van ideeën met OneNote 2010 en hun creatief verfijnde publicatie met Publisher 2010 - dit alles is gebundeld in de MS Office 2010 Standard editie.

De Microsoft Office 2010 Standard Edition wordt in de reguliere handel alleen aangeboden als volumelicentie, omdat deze wordt gebruikt door grotere bedrijven met veel werkstations. Wiresoft biedt de editie echter ook aan als een enkele licentie, zodat privé-gebruikers en zelfstandigen alsook KMO's ook alle programma's van het Office-Editie Standard 2010 kan worden gekocht en gebruikt.

De aankoop van een 2010 Office-Edition heeft ook het voordeel dat hij nog steeds wordt ondersteund door het Microsoft-besturingssysteem Windows 7 - dat nog steeds door veel kopers wordt gebruikt en daarom een doorslaggevend kenmerk is voor de aankoop. In de Wiresoft Onlineshop kunt u de 2010 editie Office Standard kopen, alsook andere edities en andere Office versies. Het volgende overzicht bevat een gedetailleerde presentatie van alle afzonderlijke programma's die zijn opgenomen in Office 2010 Standard.

MS Office 2010 Standard

Naast de beproefde Standard programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook, omvat de Office suite Standard 2016 bevat het praktische digitale notitieblok OneNote en Microsoft Publisher, waarmee voor vrijwel elk doel drukklare publicaties kunnen worden gemaakt. Deze toepassingen breiden de mogelijkheden voor professioneel gebruik uit en maken zo een uitgebreide professionele arbeid op elk gebied mogelijk. De desktopinterface is ook gemoderniseerd en is nu nog intuïtiever te gebruiken.

Overzicht van de afzonderlijke programma's in MS Office 2010 Standard:

 • Word 2010
 • Excel 2010
 • PowerPoint 2010
 • Outlook 2010
 • OneNote 2010
 • Publisher 2010

Word 2010

De onovertroffen tekstverwerkingssoftware uit het huis van Microsoft biedt ook in de versie 2010 weer een groot aantal mogelijkheden en functies om documenten en brieven voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden te maken, om teksten afhankelijk van de eisen professioneel op te maken en om afbeeldingen, grafieken enz. in te voegen.

 • Het XML-bestandsformaat maakt Word-documenten niet alleen compacter, maar ook veiliger en compatibel met andere systemen.
 • Met menu's in tabbladstijl, gerangschikt op functie, hebt u gemakkelijk toegang tot opdrachten en opmaakopties. Het nieuw ontworpen lint toont nog meer functies dan voorheen. Lint en tabbladen kunnen ook worden aangepast aan uw eigen behoeften en bijvoorbeeld alle onnodige functies kunnen zelfs worden verborgen.
 • De Backstage-weergave toont achtergrondinformatie over een momenteel geopend document.
 • Standaardsjablonen kunnen met een paar muisklikken worden aangepast aan individuele behoeften: dit omvat lettertype of lettergrootte, alineagrootte en regelafstand. Alle wijzigingen kunnen ook worden opgeslagen als een nieuw gepersonaliseerd standaardsjabloon.
 • De meeste Word-functies zijn ook toegankelijk via sneltoetsen, wat een snelheidsvoordeel biedt voor tekstwerk, vooral voor professionele gebruikers.
 • Spellingcontrole: Onder het menu-item "Documentcontrole" kunnen de verschillende autocorrectie-opties worden aangepast of gedeactiveerd.
 • In Word 2010 kunt u niet alleen documenten delen met anderen, u kunt ook de wijzigingen van anderen volgen en opmerkingen toevoegen. Deze kunnen dan worden aanvaard of verworpen door er op te klikken.
 • Bijzonder praktisch is de samenvoegfunctie met de drie elementen "Hoofddocument" - dat de identieke tekst voor alle samenvoegingen bevat - alsmede "Mail Merge Fields" voor gepersonaliseerde gegevens en "Data Source", waarmee alle adresgegevens - b.v. uit Outlook - kunnen worden beheerd. De "Mail Merge Wizard" ondersteunt gebruikers met stap-voor-stap instructies.

Excel 2010

De krachtige berekeningssoftware bevat een grote verzameling formules waarmee snel berekeningen kunnen worden uitgevoerd - een onmisbaar voordeel voor het analyseren en beheren van gegevens uit bijzonder grote tabellen. Excel 2010 bevat veel nieuwe functies en hulpmiddelen waarmee u gegevens nog sneller kunt filteren, minigrafieken in een cel kunt maken, een webinterface kunt gebruiken, en nog veel meer:

 • Het nieuwe lint van Excel 2010 consolideert netjes veel van de instellingen en functies die voorheen verspreid waren over talrijke submenu's.
 • Met Sparklines kunnen hele grafieken in een enkele cel worden geïntegreerd als visuele samenvatting, wat meer duidelijkheid biedt.
 • Data slices filteren grote hoeveelheden gegevens in draaitabellen zonder dat u eerst een lijst moet openen om elk filter te bekijken
 • Versieherstel ondersteunt het hergebruik van per ongeluk gesloten datasheets met nieuwe sjablonen en grafiekhelpers.
 • Backstage weergave toont alle belangrijke functies in een uitgebreide statusbalk.
 • Samenwerken aan spreadsheets is ook mogelijk via een Web App of een gratis add-on.
 • Excel 2010 ondersteunt de volgende formaten: .xls, .xlsx, .xlsm, .xlsb, .xltx, .xlt, .xltm, .xml, .xlam, .xla alsmede .xlw.

PowerPoint 2010

PowerPoint is de allrounder voor het maken van informatieve presentaties, zowel privé als, vooral, in het bedrijfsleven. Het programma Office biedt een breed scala aan functies en Standard sjablonen waarmee snel professioneel ontworpen dia's kunnen worden gemaakt, zelfs zonder uitgebreide ervaring. Met een paar muisklikken kunnen afbeeldingen, foto's en video's worden geïntegreerd, waardoor elke presentatie een eigen karakter krijgt. Wat is er nieuw in PowerPoint 2010:

 • Het nieuwe XML-formaat voor presentaties is niet alleen compacter, maar ook betrouwbaarder en vereist minder opslagruimte.
 • Alle elementen van een dia worden in PowerPoint 2010 rechtstreeks in het document ingesloten - voor een vlotte en vertragingsvrije weergave.
 • SmartArt graphics bieden dynamische effecten zoals vloeiende overgangen om de betrokkenheid van het publiek te vergroten.
 • De integratie van video's en muziek zorgt voor nog meer afwisseling door een multimedia-ervaring. Het functiemenu maakt verschillende opties mogelijk tijdens het afspelen, waaronder eindeloos afspelen.
 • Met de nieuwe vormgereedschappen kan een verscheidenheid aan objecten voor informatieve graphics vrij worden ontworpen.

Outlook 2010

Deze wereldwijd meest populaire e-mail client overtuigt opnieuw in de Office Versie 2010, 's werelds populairste e-mailclient, maakt opnieuw indruk met zijn veelzijdige functies, die niet alleen het verzenden van e-mails omvatten, maar ook het beheren van contacten, afspraken, taken en notities. Het multitalent van Microsoft biedt een uitgebreide verzameling functies die voldoen aan alle eisen voor communicatie op het werk, maar ook in het privéleven.

 • Een e-mailhandtekening toevoegen aan berichten: De ontwerpmogelijkheden voor handtekeningen voor e-mailberichten omvatten niet alleen tekst, maar bijvoorbeeld ook een persoonlijke foto of logo, het elektronische visitekaartje en zelfs een beeldbestand van de handgeschreven handtekening.
 • Met de weergave "Conversaties" kunnen e-mails worden gegroepeerd of gesorteerd op onderwerp/onderwerp, waardoor een beter overzicht in de mailbox ontstaat. Het verwijderingsproces kan ook op het hele gesprek worden toegepast.
 • Met QuickSteps kunnen typische, vaak gebruikte routinetaken worden gegroepeerd om processen te automatiseren.
 • De handige zoekfuncties bieden verbeterde filteropties - ook per categorie - die ook kunnen worden opgeslagen voor hergebruik.

OneNote 2010

OneNote is het elektronische alternatief voor uitgebreide notitieverzamelingen - maar het programma biedt een veel beter overzicht en is ook ontworpen voor samenwerking met collega's via de cloud. Belangrijke documenten worden centraal opgeslagen en zijn altijd beschikbaar, bv. voor het voorbereiden van presentaties, het maken van aantekeningen en internetonderzoek. Het programma voor het maken van aantekeningen is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, met onder meer de volgende functies:

 • OneNote maakt automatisch een persoonlijk notitieboek aan dat reeds de tabbladen "Algemeen" en "Onopgeloste aantekeningen" bevat, evenals de vooraf ingestelde pagina's: "Zakelijk", "Meest gebruikt", en "Nieuws".
 • Alle notitieblokken kunnen worden gepersonaliseerd en onderverdeeld in verdere secties, die dan verschijnen als tabbladen onder de respectieve werkbalk. Ook deze kunnen te allen tijde weer worden gewijzigd.
 • Naast het maken van blanco pagina's is er ook de mogelijkheid om gestandaardiseerde paginasjablonen te gebruiken, b.v. "Business", en deze later onder te verdelen in verdere secties indien nodig.

Publisher 2010

De software voor desktoppublishing is specifiek opgenomen in MS Office 2010 Standard en is ontworpen om op een professionele en drukklare manier publicaties van hoge kwaliteit te maken voor een breed scala van gebieden.

 • Naast eenvoudige documenten zoals visitekaartjes en wenskaarten, kan het ook worden gebruikt voor het maken van flyers, catalogi voor drukwerk en informatieve e-mail nieuwsbrieven.
 • Hiervoor is een grote keuze aan sjablonen beschikbaar, die het typische uiterlijk van publicaties zeer dicht benaderen en vervolgens individueel verder kunnen worden aangepast.
 • Afbeeldingen kunnen worden ingevoegd vanaf de computer, rechtstreeks van het internet of als ClipArt via Office.com.
 • Een reeks effecten zoals schaduw, licht en 3D zijn beschikbaar om beelden verder te manipuleren. Veel effecten kunnen ook voor tekst worden gebruikt.

Systeemvereisten voor MS Office 2010 Standard

De Office 2010 Standard De editie kan in twee versies worden gedownload: 32-bit en 64-bit. Standaard wordt de 32-bit versie op een PC geïnstalleerd, zodat compatibiliteitsproblemen met de 64-bit versie op oudere computers of besturingssystemen worden vermeden. Met 4 GB geheugen biedt de 64-bits versie voordelen, vooral bij het bewerken van Excel-bestanden die groter zijn dan 2 GB. De nieuwe lint-interface vergt ook meer ruimte op de harde schijf in vergelijking met de vorige versie. Anders gelden de volgende minimumeisen:

 • Besturingssystemen: Windows 7 tot max. Windows 10, of min. Windows Server 2003
 • Processor: min. 500 MHz - 1 GHz wordt aanbevolen om alle functies van Microsoft Outlook te kunnen gebruiken
 • Geheugen: min. 256 MB RAM - 512 MB aanbevolen om alle Outlook-diensten te gebruiken
 • Harde schijf: min. 3,5 GB
 • Beeldresolutie: min. 1.024 x 576, min. grafische kaart met DirectX9c-versnelling

Koop MS Office 2010 Standard goedkoop bij Wiresoft in de online shop

Deze Office 2010 Standard Edition is niet beschikbaar in de conventionele handel, omdat het anders alleen wordt aangeboden als een volumelicentie voor bedrijven. In de Wiresoft onlineshop is de software Office 2010 Standard ook verkrijgbaar als licentie voor één gebruiker, als aankoop en zonder verdere abonnementsverplichtingen; voor u zijn er dus slechts eenmalige kosten bij aankoop via Wiresoft, en u verwerft een volledige versie van het programma, die dezelfde omvang van programma's heeft als ze in de overeenkomstige Office volumelicentie zijn opgenomen.

Koop software veilig bij Wiresoft: MS Office 2010 Standard is bij Wiresoft niet alleen beschikbaar tegen een bijzonder lage prijs, de aankoop is ook handig via instant download en bovendien veilig: deze single-user licentie van Office 2010 Standard maakte deel uit van een grotere volumelicentie, zoals Microsoft die alleen aan grotere bedrijven aanbiedt. De aankoop van een volumelicentie omvat het recht om overtollige softwarelicenties of de volledige volumelicentie door te verkopen - ongeacht of individuele of alle licenties niet werden gebruikt. Bij de verkoop wordt de volumelicentie opgesplitst en omgezet in individuele licenties - waarbij deze worden aangeduid als gebruikte software. Deze splitsing heeft geen invloed op de functionaliteit of de reikwijdte van de opgenomen programma's.

Software kopen bij Wiresoft is een betaalbare manier voor onze klanten om Office edities aan te schaffen, zoals MS Standard 2010. Daarom profiteren niet alleen zelfstandigen en KMO's, maar ook particuliere gebruikers van ons laaggeprijsde softwareaanbod!

Wiresoft verkoopt alleen volledige versies van MS Office Standard of andere Microsoft Office versies en programma's die identiek zijn aan de originele Microsoft producten; ze komen uitsluitend van legale bronnen.

De aankoop van Office 2010 Standard als gebruikte software in de Wiresoft Software-Shop houdt voor u geen enkel juridisch risico in, omdat de handel met gebruikte software wettelijk toegelaten is, wat door talrijke vonnissen bevestigd werd.

Deze Office 2010 Standard software kan onmiddellijk na het aankoopproces en het voltooien van de download op uw PC worden geïnstalleerd en kan met de meegeleverde volumelicentiesleutel - (MAK) - worden geactiveerd en volledig worden gebruikt.

In de Wiresoft Software-Shop vindt u naast de Office 2010 Standard Edition ook andere Office-Editions of versies en andere Microsoft programma's als koopversie. Als u vragen hebt over Office 2010 Standard of andere Microsoft Office software, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën