Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10005
 • 79P-03549
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 36,90 * € 39,90 * (7,52% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit/64bit)
Terminal server Compatibel


Met de MS Office Edition 2010 Professional Plus hebben zakelijke professionals alle Microsoft-programma's gebundeld in één pakket, want het portfolio bevat alle programma's en functies die ze nodig hebben om op alle gebieden van het bedrijfsleven te kunnen werken: te beginnen met het maken van teksten voor verschillende geadresseerden met Word 2010 en de analyse van complexe gegevens in Excel 2010, communicatie met medewerkers en zakenpartners en taakplanning met Outlook 2010, inclusief het maken van presentaties en rapporten met PowerPoint 2010 en het maken van notities en delen van ideeën met OneNote 2010, tot veelzijdige publicaties van gedrukte en online media met Publisher 2010 - plus: Access 2010 voor uitgebreide databasetoepassingen en InfoPath 2010 voor het maken van formulieren voor elk toepassingsdoel - allemaal gecombineerd in Office 2010 Professional Plus, waarvan de bureaubladinterface er ook moderner uitziet en de programma's nog intuïtiever te gebruiken zijn.

Voor verdere vragen over het product kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2010 Professional Plus - de uitgebreide suite voor zakelijke professionals als koopversie

Met de MS Office-Editie 2010 Professional Plus zakelijke professionals hebben alle Microsoft-programma's in één pakket, want het portfolio bevat alle programma's en functies die ze nodig hebben om op alle gebieden van het bedrijfsleven te kunnen werken: van het opstellen van teksten voor verschillende geadresseerden met Word 2010 en de analyse van complexe gegevens in Excel 2010, via de communicatie met medewerkers en zakelijke partners en de planning van taken met Outlook 2010, inclusief het ontwerpen van presentaties en rapporten met PowerPoint 2010 en het noteren en delen van ideeën met OneNote 2010, tot veelzijdige publicaties van gedrukte en online media met Publisher 2010 - plus: Access 2010 voor uitgebreide databasetoepassingen en InfoPath 2010 voor het maken van formulieren voor elk toepassingsdoel - allemaal gecombineerd in Office 2010 Professional Plus, waarvan de desktopinterface ook een gemoderniseerde look en feel heeft, met programma's die nog intuïtiever te gebruiken zijn.

De Office Edition 2010 Professional Plus is nu regelmatig alleen beschikbaar als volumelicentie, zoals alleen wordt gebruikt door grotere bedrijven met veel werkstations. Wiresoft biedt de editie als gebruikte software echter ook aan als een enkele licentie, zodat afzonderlijke gebruikers ook Professional Plus 2010 kunnen kopen en alle inbegrepen programma's kunnen gebruiken.

De aanschaf van een 2010-editie van MS Office heeft voor veel kopers het grote voordeel dat deze nog steeds wordt ondersteund door het nog steeds veelgebruikte Microsoft-besturingssysteem Windows 7, zodat deze compatibiliteit nogal een doorslaggevende factor is bij de aanschaf. In de Wiresoft Onlineshop ontvangt u naast de aankoopversie van Office 2010 Professional Plus ook andere edities van deze versie alsook verdere Office- pakketten. Het volgende overzicht bevat een presentatie van de afzonderlijke programma's met hun innovaties van Office 2010 Professional Plus.

MS Office 2010 Professional Plus - Business know-how verenigd in één suite

Naast de beproefde Office programma's Word, Excel, PowerPoint en Outlook, bevat Professional Plus 2016 niet alleen het digitale notitieblok OneNote en het DTP-programma Microsoft Publisher, maar ook Access 2010 en InfoPath. Vooral deze laatste toepassingen zijn onmisbaar voor commerciële toepassingen.

Overzicht van alle programma's van de MS Office Edition 2010 Professional Plus:

 • Word 2010
 • Excel 2010
 • PowerPoint 2010
 • Outlook 2010
 • OneNote 2010
 • Publisher 2010
 • Access 2010
 • InfoPath 2010

Word 2010

De klassieke software voor tekstverwerking heeft, naast de vele beproefde kenmerken en functies in de 2010-versie, weer enkele nieuwe te bieden om documenten en brieven op te maken in opmaak voor bijna elke toepassing:

 • Het nieuwe XML-bestandsformaat maakt Word-documenten niet alleen compacter, maar ook veiliger en compatibeler.
 • De afzonderlijke functiegebieden zijn overzichtelijk gerangschikt als tabbladen in het nieuw vormgegeven lint. Deze kunnen worden aangepast aan uw eigen behoeften: uitbreiden, verkleinen en zelfs verbergen.
 • De nieuwe Backstage-weergave bevat informatie over een geopend document.
 • De sjablonen die in Word zijn opgenomen, kunnen met een paar klikken worden aangepast en opgeslagen als een nieuw, gepersonaliseerd standaardsjabloon.
 • Voor gebruikers die liever met sneltoetsen werken in plaats van met de muis, zijn de gebruikelijke Word-functies ook via deze weg toegankelijk.
 • Onder het menupunt "Documentcontrole" kunnen de verschillende opties voor de spellingcontrole worden aangepast.
 • Documenten kunnen door de auteur alleen worden vrijgegeven aan andere gebruikers voor gezamenlijke bewerking, hun wijzigingen en opmerkingen worden weergegeven in het document en kunnen worden aanvaard of verworpen door te klikken.
 • De functie voor het samenvoegen van e-mails, inclusief wizard, vergemakkelijkt het maken van samenvoegbrieven of mailings. Adressen kunnen ook worden geïmporteerd uit Outlook als gegevensbron.

Excel 2010

De klassieke berekeningssoftware biedt alles voor het analyseren en filteren van gegevens uit bijzonder grote tabellen - en in deze versie ook nieuwe functies en hulpmiddelen:

 • Excel 2010 ondersteunt nu de formaten: .xls, .xlsx, .xlsm, .xlsb, .xltx, .xlt, .xltm, .xml, .xlam, .xla alsmede .xlw.
 • De instellingen en functies die vroeger over talrijke submenu's verspreid waren, zijn nu duidelijk gegroepeerd in het nieuwe lint.
 • Met de zogenaamde sparklines kunnen grafieken in een enkele Excel cel worden ingevoegd.
 • De dataschijven bieden knoppen om grote hoeveelheden gegevens te filteren in zowel normale als draaitabellen, en geven ook de huidige filterstatus aan.
 • Eerdere versies van gegevensbladen kunnen worden hergebruikt met versieherstel.
 • Het Backstage tabblad bevat informatie over een geopende werkmap, inclusief permissies en shares, evenals vorige versies.

PowerPoint 2010

PowerPoint kan worden gebruikt voor het maken van informatieve presentaties voor vrijwel elke doelgroep. De toepassing ondersteunt gebruikers met praktische functies en sjablonen, zonder veel ervaring kan professioneel worden ontworpen dia's met tekst, afbeeldingen, foto's en video's. Nieuw in PowerPoint 2010:

 • PowerPoint ondersteunt het XML-formaat, dat niet alleen compacter is, maar ook betrouwbaarder en veiliger, en het maakt gebruik van ZIP-compressietechnologie.
 • Alle elementen van een presentatiedia zijn nu rechtstreeks in het document geïntegreerd, wat een veel vloeiender en vertragingsvrije weergave mogelijk maakt.
 • De in het programma geïntegreerde SmartArt-afbeeldingen hebben dynamische effecten voor een gevarieerder ontwerp.
 • Video's en muziek kunnen ook worden geïntegreerd, en er zijn verschillende afspeelopties beschikbaar.

Outlook 2010

De populaire e-mailclient vult ook in de Office versie 2010 de functies voor het verzenden van e-mails en voor het beheer van contacten, afspraken en projecten aan met extra functies voor uitgebreide communicatie op elk gebied:

 • Berichten kunnen worden voorzien van een e-mailhandtekening, naast klassieke teksten, afbeeldingen of logo's - inclusief de weergave van de handgeschreven handtekening - en ook het Electronic Business Card kan worden geïntegreerd.
 • E-mails kunnen worden gesorteerd op basis van conversaties, dit kunnen onderwerpen of thema's zijn, waardoor een beter overzicht in de inbox ontstaat. Sorteren kan ook worden gebruikt om berichten te wissen.
 • De zoekfunctie overtuigt met verbeterde filteropties, die ook categorieën omvatten.
 • QuickSteps vatten typische, vaak gebruikte routinetaken samen, zodat ook typische processen kunnen worden geautomatiseerd.

OneNote 2010

OneNote is het elektronische notitieboek - maar biedt een beter overzicht in vergelijking met de kleine notitieboekjes en boeken. Via de cloud kunnen de daarin opgeslagen notities ook worden gebruikt voor samenwerking met collega's en zijn ze dus overal en altijd beschikbaar. OneNote overtuigt ook met deze nieuwe functies:

 • Wanneer u een nieuw notitieboek aanmaakt, bevat het automatisch al de tabbladen "Algemeen" en "Onopgehaalde notities", evenals "Zakelijk", "Meest gebruikt" en "Nieuws".
 • De aangemaakte notitieboeken kunnen naar wens in verdere secties worden verdeeld en kunnen ook te allen tijde weer worden gewijzigd.
 • Er kunnen ook blanco pagina's worden aangemaakt, die later desgewenst een andere naam kunnen krijgen of kunnen worden onderverdeeld.

Publisher 2010

De desktoppublishing-software is ontworpen om publicaties van hoge kwaliteit te maken die zowel drukklaar zijn als professioneel voor onlinegebruik.

 • Hiervoor is een groot aantal sjablonen beschikbaar: van visitekaartjes en uitnodigingen tot zakelijke mailings - ook online als e-mail nieuwsbrieven - en van flyers tot uitgebreide catalogi.
 • Alle meegeleverde sjablonen kunnen worden aangepast en opgeslagen voor hergebruik.
 • Naast lokaal beschikbare afbeeldingen kunnen ook clip art-bestanden op Office.com en afbeeldingsbestanden van het internet rechtstreeks worden ingevoegd.
 • Verschillende effecten zoals schaduw en licht en 3D zijn beschikbaar voor de grafische bewerking van zowel teksten als grafieken.

Access 2010

Microsoft Access is een uitgebreide database-oplossing voor zowel professionals als beginners om grote hoeveelheden gegevens optimaal te structureren en beschikbaar te maken voor diverse toepassingen. Het krachtige programma biedt een breed scala aan gereedschappen, modulaire componenten en sjablonen om databases voor individuele toepassingen onmiddellijk te ontwerpen:

 • Nieuwe opmaakfuncties ondersteunen het maken van professionele formulieren.
 • Het maken, bewerken en beheren van voorwaardelijke opmaakregels vindt plaats in een centrale weergave.
 • De nieuwe Backstage view kan worden gebruikt om de database centraal te controleren op Internet compatibiliteit, tabelrelaties te definiëren en tal van andere functies uit te voeren.
 • IntelliSense ondersteunt de vereenvoudigde expressiegenerator bij het maken van formules en expressies, waardoor fouten worden verminderd.
 • De nieuwe macro-ontwerper maakt de toepassing van complexere logica nog intuïtiever, zodat databasetoepassingen op elk moment kunnen worden uitgebreid.
 • Gegevens kunnen worden geïmporteerd uit een groot aantal externe bronnen, waaronder Microsoft Excel, SQL Server en Outlook, alsmede andere Access-databases.
 • Gebruikers van Microsoft SharePoint Server 2010 kunnen databases ook online beschikbaar maken op het internet met de functie Access Services. Zelfs gebruikers zonder Access client kunnen webformulieren en rapporten in de browser openen.

InfoPath 2010

InfoPath is een veelzijdig bedrijfshulpmiddel voor het maken van aangepaste formulieren die het verzamelen en organiseren van informatie versnellen en standaardiseren. Bedrijven, IT-afdelingen en ontwikkelaars kunnen de ingebouwde standaardcomponenten en flexibele besturingselementen gebruiken om formulieren te ontwerpen voor zakelijke toepassingen, tijdregistratie, enquêtes en nog veel meer, en deze beschikbaar maken op een gemeenschappelijke locatie.

 • InfoPath omvat InfoPath Designer 2010 voor het ontwerpen van kant-en-klare formulieren met voorgedefinieerde elementen, kant-en-klare regels en meer, InfoPath Filler 2010 voor sneller invullen en InfoPath Forms Services voor implementatie op een website.
 • Naast lokaal gebruik kunnen InfoPath-formulieren zo worden ontworpen dat ze browsercompatibel zijn om via SharePoint met andere databases of webdiensten te werken.
 • Door de verbinding met SharePoint Server 2010 kunnen formulieren ook interageren met externe gegevens, bv. om workflows automatisch te sturen en webpagina's te verfraaien.

Systeemvereisten voor MS Office 2010 Professional Plus

Office 2010 Professional Plus is als download beschikbaar in twee versies: 32-bit en 64-bit. Afhankelijk van het momenteel gebruikte besturingssysteem wordt een van de twee versies aanbevolen. Standaard wordt de 32-bit versie PC geïnstalleerd om compatibiliteitsproblemen van de 64-bit versie met oudere computers of besturingssystemen te voorkomen. De 64-bit versie heeft 4 GB geheugen, wat voordelig is bij het werken met Excel-bestanden van ten minste 2 GB groot. De nieuwe lint-interface vergt ook meer ruimte op de harde schijf in vergelijking met de vorige versie. In het algemeen gelden de volgende minimumeisen:

 • Besturingssystemen: Windows 7 tot max. Windows 10, of min. Windows Server 2003
 • Processor: min. 500 MHz - om alle functies van Outlook te kunnen gebruiken, wordt 1 GHz aanbevolen
 • Geheugen: min. 256 MB RAM - voor gebruik van de Outlook-diensten wordt 512 MB aanbevolen
 • Harde schijf: min. 3,5 GB
 • Beeldresolutie: min. 1.024 x 576, min. grafische kaart met DirectX9c-versnelling

Koop MS Office 2010 Professional Plus goedkoop bij Wiresoft in de online shop

Zoals reeds vermeld, is de 2010 Professional Plus Edition van Microsoft niet in de conventionele handel verkrijgbaar als eenmalige licentie, het wordt of werd alleen aangeboden als een volumelicentie voor bedrijven. In de Wiresoft online shop kunt u de Office 2010 Professional Plus software kopen als een licentie voor één gebruiker, en zonder verdere abonnementsverplichtingen; bij aankoop bij Wiresoft maakt u dus slechts één keer kosten bij de aankoop van de volledige versie van het programma, die dezelfde reikwijdte aan programma's biedt als de originele Office volumelicentie.

De reden: de beschikbare licentie voor één gebruiker van Office 2010 Professional Plus Edition maakte eerder deel uit van een volumelicentie die door een bedrijf werd gebruikt. Bij de aankoop van een volumelicentie omvat dit het recht om overtollige softwarelicenties of de volledige volumelicentie door te verkopen - ongeacht of de volledige volumelicentie of delen ervan werden gebruikt. Bij verkoop wordt deze opgesplitst en omgezet in individuele licenties en vervolgens aangeduid als gebruikte software. De splitsing heeft geen invloed op de functionaliteit van de Office 2010 Professional Plus Edition of de reikwijdte van de inbegrepen programma's.

Koop software altijd veilig bij Wiresoft: MS Office 2010 Professional Plus is niet alleen beschikbaar in de Wiresoft Shop tegen een bijzonder lage prijs - uw aankoop is ook handig via de onmiddellijke download en tegelijkertijd veilig: omdat Wiresoft alleen dergelijke versies van Office Professional Plus of van andere Office edities of versies verkoopt die identiek zijn aan de respectieve originele Microsoft producten; bovendien zijn deze afkomstig van legale bronnen van bedrijven die in Europa gevestigd zijn. U kunt de Office 2010 Professional Plus software op uw PC installeren onmiddellijk na het succesvol afronden van het aankoopproces en het downloaden - het wordt geactiveerd met de meegeleverde volumelicentiesleutel, die geldig is voor uw enkele licentie.

De aankoop van deze Office 2010 Professional Plus Edition als gebruikte software in de Wiresoft Software Shop houdt voor u geen enkel juridisch risico in, omdat de handel met gebruikte software wettelijk toegelaten is, wat ook door talrijke arresten bevestigd werd.

Gebruikte software kopen bij Wiresoft is een betaalbare manier voor klanten om gebruik te maken van Office edities zoals Professional Plus 2010. Onze klanten zijn dus zowel zelfstandigen als particulieren en KMO's, die allen voordeel halen uit ons aanbod van voordelige software!

In de Wiresoft Software-Shop vindt u naast de Office-Edition 2010 Professional Plus ook andere versies en andere Microsoft-programma's als voordelige koopversie om te downloaden. Als u vragen hebt over deze of andere Microsoft Office software, kunt u gebruik maken van ons deskundig advies via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS"
9 mei 2019

Super!

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën