Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10003
 • 76J-02647
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 26,90 * € 28,90 * (6,92% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit)
Terminal server Compatibel


Microsoft Office 2007 Enterprise  is beschikbaar sinds juni 2007 en maakt productief werken mogelijk op pc's, mobiele telefoons en webbrowsers. Je kunt Microsoft Office 2007 hier kopen in de vorm van een softwarelicentie tegen een gunstige prijs als volumelicentie. Omdat de licentie afkomstig is van een volumelicentie, kunnen we je de download van de software tegen een bijzonder gunstige prijs aanbieden. Je ontvangt de volledige versie als licentie voor één gebruiker, inclusief het recht op secundair gebruik. Je computer moet aan bepaalde eisen voldoen, zodat je de programma's zonder problemen kunt gebruiken. Het downloadproces vereist een 500 MHz processor, 256 MB RAM en 2 GB vrije ruimte op de harde schijf. Om de software te installeren heb je het besturingssysteem Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista of Microsoft Windows XP SP3 nodig.

Als je nog vragen hebt over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE"

U kunt Microsoft Office 2007 Enterprise bij ons kopen tegen een lage prijs - als download volledige versie ESD!

Hier is wat informatie over Microsoft Office 2007 Enterprise als een onlineMLK download in het Duits en vele andere talen:

Productinformatie: Microsoft Office 2007 Enterprise is sinds juni 2007 beschikbaar en maakt consequent productief werken op pc's, mobiele telefoons en webbrowsers mogelijk. U kunt hier Microsoft Office 2007 kopen in de vorm van een softwarelicentie als volumelicentie. De volgende toepassingen zijn in dit softwarepakket opgenomen:

Aangezien de licentie gebaseerd is op een volumelicentie, kunnen wij u de download van de software aanbieden tegen een bijzonder gunstige prijs. U ontvangt de volledige versie als een single-user licentie inclusief het recht van tweede gebruik. Het softwarepakket bevat de volgende programma's:

 • Microsoft Word 2007
 • Microsoft Excel 2007
 • Microsoft PowerPoint 2007
 • Microsoft Access 2007
 • Microsoft Publisher 2007
 • Microsoft Outlook 2007

Aanbevolen vereisten voor het gebruik van Microsoft Office 2007 Enterprise.

Uw computer moet aan bepaalde eisen voldoen om de programma's zonder problemen te kunnen gebruiken. Het downloadproces vereist een 500 MHz processor, 256 MB RAM en 2 GB vrije ruimte op de harde schijf. Om de software te installeren heeft u het Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista of Microsoft Windows XP SP3 besturingssysteem nodig.
Wij beantwoorden graag al uw vragen over het downloaden van Microsoft Office 2007 Enterprise voordat u koopt. Neem gewoon contact op met een medewerker via de telefoon of via ons contactformulier. Ook als u de software office oplossing van Microsoft Office wilt aanschaffen, maar niet zeker weet hoe de installatie werkt, helpen wij u graag.

Installatie op de volgende besturingssystemen:

Microsoft Office 2007 Enterprise is compatibel met Windows XP (SP3, 32-bit), Windows Server 2003 SP2 (32-bit), Windows Vista (SP1, 32-bit/64-bit), Windows Server 2008 (SP1, 32-bit/64-bit), Windows 7 (SP1, 32-bit/64-bit) en Windows 8 (SP1, 32-bit/64-bit), Windows 8.1 (SP1, 32-bit/64-bit), Windows 10 (SP1, 32-bit/64-bit). U kunt de software installeren als u minstens 3,5 gigabyte (GB) aan ruimte op de harde schijf hebt. De optimale functionaliteit van de software en eventuele speciale eisen zijn afhankelijk van uw besturingssysteem en systeemconfiguraties.

Waarom zou u een Microsoft Office Enterprise 2007-licentie kopen?

Doe je werk op de best mogelijke manier, waar je ook bent. Gebruik de veelzijdige software op het werk of thuis. Het maakt niet uit of u een computer, een telefoon of een webbrowser gebruikt. Van informatieve updates voor Excel, PowerPoint en Word tot een duidelijk beeld van uw e-mail via Outlook, Office 2007 Enterprise houdt u productief. Gebruik Word om indruk te maken met aantrekkelijke tekst, Excel om uitgebreide berekeningen te maken of PowerPoint om indruk te maken met aantrekkelijke presentaties. Wanneer u Microsoft Office 2007 Enterprise koopt, ontdekt u de mogelijkheden die u verwacht.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën