Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard In een bedrijf moeten de communicatiekanalen flexibel, duidelijk, transparant en kostenefficiënt zijn. Windows Exchange Server 2013 kan u helpen dit te bereiken en u helpen een heel nieuw niveau...
€ 97,90 *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise In vergelijking met zijn voorganger beschikt het product over talrijke nieuwe diensten, functies en technologieën die bedoeld zijn om bedrijven te ondersteunen bij het ontwerpen van hun...
€ 608,90 *

Edities en licenties van Microsoft Exchange Server 2013

De Microsoft Exchange Server 2013-versie biedt zowel eenvoudige bewezen en veilige als nieuwe functies voor het verzenden van e-mails en het beheren van mailboxen, taken en agenda's in een organisatie voor alle beschikbare edities.

Microsoft Exchange Server 2013 is gelicenseerd volgens het gebruikelijke client/server-model. Dit betekent dat voor één server en alle klanten die er toegang toe hebben een licentie nodig is. De hier beschikbare functies worden ook bepaald door het type toegangslicenties dat nodig is om het te gebruiken  - deze zijn ook beschikbaar bij Wiresoft. De Serverlicentie voor Exchange 2013 is beschikbaar in twee edities, deze verschillen vooral in het aantal ondersteunde mailboxen:

 • De Standard Edition is klaar om te voldoen aan de mailbox eisen van kleine en middelgrote bedrijven die niet meer dan 5 mailbox databases nodig hebben.
 • De Enterprise Edition is speciaal ontworpen voor grotere bedrijven die meer dan 5 mailbox databases nodig hebben, het ondersteunt (met de Exchange Server 2013 RTM Cumulative Update) zelfs tot 100 mailboxen.

Belangrijke nieuwe functies in Exchange Server 2013

Microsoft Exchange Server 2013 biedt een uitgebreide set nieuwe functies en diensten in vergelijking met eerdere versies van Exchange die gebruikers helpen om effectiever te communiceren en samen te werken. Bovendien helpen ze de efficiëntie te verhogen en de bedrijfskosten in bedrijven te verlagen. De Exchange Server-functies kunnen zowel lokaal als in de cloud worden aangeboden. Outlook Web App biedt ook een geoptimaliseerde gebruikersinterface die touchscreens ondersteunt, waardoor het gebruik van Exchange 2013 wordt uitgebreid naar mobiele apparaten. De volgende kenmerken zijn de belangrijkste vernieuwingen van de serverversie 2013:

Exchange Admin Center (EAC)

Exchange 2013 biedt ook een aantal optimalisaties voor beheerders. Zo zijn bijvoorbeeld de Exchange Management Console (EMC) en het Exchange Control Panel (ECP), de twee eerdere interfaces voor het beheer van de Exchange Server, gecombineerd in het nieuwe web-based Exchange Admin Center (EAC). Dit is ook geoptimaliseerd voor lokale, online en hybride implementaties. Met webgebaseerd beheer kunnen beheerders de toegang van gebruikers tot het internet, intranet en Exchange Management Console aanpassen met toegangsregels voor klanten.

Intelligente zoekfunctie

De Intelligent Search tool in Microsoft Exchange Server 2013 verbetert niet alleen de kwaliteit van de zoekresultaten, maar ook de samenwerking en communicatie tussen teams en individuen: Gebruikers kunnen nu eenvoudig informatie uit meerdere bronnen opvragen en samenvatten.

Integratie met SharePoint en Lync

Microsoft Exchange Server 2013 Standard biedt een verbeterde integratie met Microsoft Lync 2013 en Microsoft SharePoint 2013 via de functie Compliance eDiscovery en de website-mailboxen, die samen belangrijke functies bieden die samenwerking met de website-mailboxen omvatten.

Ondersteuning van de nalevingseisen

Met eDiscovery op locatie wordt het voor bedrijven gemakkelijker om te voldoen aan de compliance-eisen en de naleving van het beleid te handhaven. In Exchange 2013 zullen verbeterde zoek- en indexeringsmogelijkheden het veel gemakkelijker maken om kritische gegevens te vinden. Data Loss Prevention (DLP) voorkomt ook dat gebruikers vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen sturen.

Vereenvoudigd e-mailvervoer

In Exchange Server 2013 zijn de drie services Front-End Transport Service (FET), Hub Transport Service (HT) en Mailbox Transport Service (MT) nu verantwoordelijk voor het verzenden van e-mails. Het zijn onderdelen van de rol van de brievenbusserver. De functies van de vorige Hub Transport Server rol worden nu door deze diensten uitgevoerd. De functies die worden uitgevoerd door de Unified Messaging server rol in de vorige Exchange 2010 versie worden hier geleverd door de Unified Messaging service.

Verschillen tussen de Exchange Server 2013 Standard en Enterprise edities

Zoals hierboven vermeld, is het belangrijkste verschil tussen de Microsoft Exchange Server 2013 Standard en de Enterprise Edition het aantal databases dat deze kan beheren. Dit betekent dat ze gericht zijn op bedrijven van verschillende grootte en dus verschillende behoeften hebben bij het schalen van Exchange Server-diensten. De Standard is beperkt tot vijf databases per server, terwijl de Enterprise Editie tot 50 databases per server kan beheren.

Daarnaast biedt Microsoft bij de aanschaf van Exchange Server 2013 Enterprise Edition een aantal extra functies of een uitgebreidere reeks functies ten opzichte van de Standard voor professionele gebruikers. Deze omvatten:

Journal Report Decryption - Journal Report Decryption

Exchange Server 2013 biedt gebruikers dus de mogelijkheid om hun berichten te beschermen via Information Rights Management (IRM) in Microsoft Outlook en de Office Outlook Web App. Niet alleen kunnen bepaalde beveiligingsregels worden gecreëerd, bijvoorbeeld om automatisch IRM-bescherming toe te voegen aan berichten voordat ze worden verzonden. Journal report decryption biedt ook de mogelijkheid om een onversleutelde kopie van een IRM-beschermd bericht samen met het originele IRM-beschermd bericht op te slaan in de journal reports.

Preventie van gegevensverlies - DLP

Het voorkomen van gegevensverlies is een belangrijk aspect van het berichtensysteem van een bedrijf, vooral wanneer bedrijfskritische communicatie gepaard gaat met het verzenden van e-mails die vertrouwelijke gegevens bevatten. De functies voor het voorkomen van gegevensverlies in Exchange Server vereenvoudigen het beheer en, nog belangrijker, de naleving van het beleid voor vertrouwelijke gegevens zonder de productiviteit van de gebruiker te beïnvloeden. DLP voorkomt niet alleen gegevensverlies binnen een organisatie, maar voorkomt ook dat medewerkers per ongeluk of opzettelijk gevoelige gegevens naar onbevoegden sturen.

ActiveSync Mobiel Beheer

Terwijl de ActiveSync Mobile Access functie ook is opgenomen in de Standard Exchange Server 2013 om gebruikers in staat te stellen een of meer mobiele apparaten te synchroniseren met hun Exchange mailbox en toegang te krijgen tot hun agenda's, contactpersonen en taken, biedt de Enterprise Editie van Exchange Server 2013 de ActiveSync Mobile Management functie met geavanceerde policies om alle diensten individueel te beheren.

Voicemail met Unified Messaging (UM)

Via unified messaging kunnen gebruikers niet alleen voicemail gebruiken, maar ook andere voicemaildiensten zoals Outlook Voice Access. Om spraak- of chatberichten, audio- en videoconferenties en ook uitgebreide aanwezigheidsinformatie in een geïntegreerde communicatieomgeving te combineren, kan de UM hiervoor de Microsoft Lync Server gebruiken. Gebruikers kunnen elke telefoon gebruiken om berichten te beluisteren via hun e-mail inbox of Outlook Voice Access.

Nalevingsarchief

In verband met compliance-richtlijnen is een bedrijf of organisatie verplicht om alle relevante elektronisch opgeslagen informatie, inclusief e-mails, te bewaren voor eventuele juridische geschillen. De compliance-archivering in Exchange Server ondersteunt hen bij het controleren van de corresponderende berichtenverkeergegevens van een organisatie in die zin dat de eerdere opslag van PST (Personal Store) bestanden in Outlook wordt vervangen door archivering in het compliance-archief. De inhoudsanalyse in Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise maakt het nog efficiënter om vertrouwelijke gegevens te beschermen en te bewaken volgens de eisen.

Systeemvereisten voor Microsoft Exchange Server 2013

De volgende minimale vereisten zijn nodig om Microsoft Exchange Server 2013 te installeren of volledig te gebruiken in de Standard of Enterprise versie:

 • Ondersteunde besturingssystemen: Windows Server 2012 of R2 Standard of Datacenter en Windows Server 2008 R2 Standard of Enterprise met SP1 en R2 Datacenter RTM
 • Bewerker: Intel 64 of AMD64
 • Geheugen Mailbox: minimaal 8 GB
 • Werkgeheugen Cliënt toegang tot ten minste 4 GB
 • Randtransport: minstens 4 GB
 • Harde schijf: minimaal 30 GB, plus 500 MB extra ruimte voor elk UM-voicepack en 200 MB ruimte op de systeemschijf.
 • Station: DVD-ROM
 • Schermresolutie: minimaal 1.024 x 768 pixels
 • Coëxistentiescenario's ondersteund door Exchange 2013 met eerdere versies:

            Uitwisseling 2013: inclusief CU2

            Uitwisseling 2010: incl. SP3

            Uitwisseling 2007: incl. Update Roll-Up 10 voor SP3

            Exchange 2003 en eerdere versies: niet ondersteund

           

            Er kunnen ook andere eisen zijn.

Versies van Windows Exchange Server 2013 - goedkoop verkrijgbaar bij Wiresoft

Wiresoft biedt de Microsoft Exchange Server versie 2013 in de twee edities Standard en Enterprise aan tegen een bijzonder redelijke prijs. Met de aanschaf van de Standard of Exchange 2013 wordt al uitstekend voldaan aan alle mailbox eisen van kleine tot middelgrote bedrijven en organisaties. Bij de aanschaf van de Enterprise-editie profiteren grotere bedrijven en instellingen niet alleen van de schaalbaarheid van het krachtige mailboxbeheer, maar ook van het volledige scala aan functies van deze Exchange Server 2013-versie.

Licenties voor Windows Exchange Server 2013

Wanneer u een Enterprise- of Standard Edition of Exchange Server 2013 van Wiresoft koopt, kiest u voor een origineel Microsoft-softwareproduct, dat afkomstig is van een Europees bedrijf en dat legaal bij ons is verkocht of gekocht. Dit zijn altijd ongebruikte licenties die door Wiresoft zijn gecontroleerd op absolute authenticiteit en volledige functionaliteit. U als klant profiteert van het onovertroffen prijsvoordeel dat wij u bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie en als u vragen heeft over uw softwarelicentie behoeften: