Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2013 Standard In een bedrijf moeten de communicatiekanalen flexibel, duidelijk, transparant en kostenefficiënt zijn. Windows Exchange Server 2013 kan u helpen dit te bereiken en u helpen een heel nieuw niveau...
€ 199,90 *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise In vergelijking met zijn voorganger beschikt het product over talrijke nieuwe diensten, functies en technologieën die bedoeld zijn om bedrijven te ondersteunen bij het ontwerpen van hun...
€ 1.233,90 *

Microsoft Exchange Server 2013: de basis van moderne bedrijfscommunicatie

Inleiding tot Exchange Server 2013

Microsoft Exchange Server 2013 vertegenwoordigt een belangrijke ontwikkeling in de geschiedenis van de Exchange productlijn. Met een grotere focus op gebruiksvriendelijkheid, beveiliging en mobiliteit biedt Exchange 2013 een solide platform voor communicatie en samenwerking in organisaties.

Innovaties in Exchange Server 2013

Deze release introduceerde verschillende belangrijke innovaties, waaronder een verbeterde architectuur die zowel front-end als back-end functionaliteit integreert, een vereenvoudigde gebruikerservaring en verbeterde functies voor naadloze integratie met de Microsoft Office productfamilie.

Belangrijkste kenmerken van Exchange Server 2013

Verbeterde gebruikersinterface

Exchange Server 2013 heeft een vernieuwde Outlook Web App (OWA) die een rijkere, schonere en snellere gebruikerservaring biedt op verschillende apparaten en browsers.

Geoptimaliseerd voor aanraakschermen

OWA is geoptimaliseerd voor touchscreens, waardoor de gebruikerservaring op tablets en smartphones aanzienlijk is verbeterd en mobiele toegang tot e-mail, agenda en contactpersonen eenvoudiger is geworden.

Verbeterde beveiligingsfuncties

Exchange Server 2013 heeft de bescherming van gevoelige gegevens versterkt met ingebouwde beveiligingsmechanismen die zowel beschermen tegen externe bedreigingen als de interne gegevenscontrole verbeteren.

Preventie van gegevensverlies (DLP)

Met de introductie van DLP-functies kunnen organisaties gevoelige informatie beter bewaken en controleren om te voorkomen dat deze per ongeluk of opzettelijk uitlekt.

Vereenvoudigd beheer

Het Exchange Admin Center (EAC), een webgebaseerde beheerconsole, vereenvoudigde het beheer van Exchange Server 2013 door beheerders een gecentraliseerde interface te bieden.

Gestandaardiseerde berichtenarchitectuur

De architectuur van Exchange 2013 is gestroomlijnd om de complexiteit te verminderen en de betrouwbaarheid en prestaties te verbeteren, vooral op het gebied van hoge beschikbaarheid en disaster recovery.

De rol van Exchange Server 2013 in het huidige IT-landschap

Operationele betrouwbaarheid op lange termijn

Ondanks zijn leeftijd wordt Exchange Server 2013 nog steeds gebruikt in veel organisaties die waarde hechten aan stabiliteit en bewezen technologieën.

Op weg naar modernisering

Exchange Server 2013 dient als een solide basis voor organisaties die op zoek zijn naar een bewezen on-premise oplossing of die een geleidelijke overgang naar de cloud plannen.

Microsoft Exchange Server 2013 blijft een vertrouwd platform dat organisaties helpt hun communicatie-uitdagingen te overwinnen. Deze categorietekst is ontworpen om je te helpen het belang en de functies van Exchange Server 2013 te begrijpen en hoe deze nog steeds relevant kunnen zijn in de snelle IT-omgeving van vandaag.

Categorieën