Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Microsoft Office 2010 Standard - de uitgebreide kantoorsoftware als koopversie De MS Office-Edition 2010 Standard behoort tot de populairste Office-versies van Microsoft, waarvan het uitgebreide portfolio van programma's en functies...
€ 13,90 *
MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2010 Professional Plus - de uitgebreide suite voor zakelijke professionals als koopversie Met de MS Office-Editie 2010 Professional Plus zakelijke professionals hebben alle Microsoft-programma's in één pakket, want het...
€ 17,90 *

MS Office 2010 Standard

Zelfs de Standard van de Office 2010 versie biedt meer programma's in vergelijking met Office 2010 Home en Student of Home and Business: het omvat ook Outlook of Publisher, die beide onmisbaar zijn voor het communiceren en publiceren van gedrukte en online media. Dit breidt de mogelijkheden verder uit dan puur privégebruik en maakt professioneel werk op elk gebied mogelijk. Bovendien is de interface van het bureaublad herzien en gemoderniseerd, waardoor deze nog intuïtiever te gebruiken is.

MS Office 2010 Standard bevat deze individuele programma's:

  • Word 2010 voor tekstverwerking
  • Excel 2010 voor de berekening van spreadsheets
  • PowerPoint 2010 voor presentaties
  • Vooruitzichten 2010 voor het beheer van e-mail, agenda's en contactpersonen
  • OneNote 2010 voor het maken en gebruiken van notities
  • Uitgeverij 2010 voor Desktop Publishing

Word 2010 - het veelzijdige tekstverwerkingsprogramma

Word is een klassiek onderdeel van elke Office. De veelzijdige tekstverwerkingssoftware bevat een breed scala aan functies en sjablonen die intuïtief kunnen worden gebruikt om van elke tekst een professioneel en aantrekkelijk document te maken - voor elk doel: van zakelijke correspondentie in het bedrijf, tot presentaties en scripties op school en universiteit, tot flyers en boeken die vervolgens drukklaar kunnen worden gepubliceerd.

Excel 2010 - voor uitgebreide spreadsheets

Excel is de krachtige basis voor het uitvoeren van complexe wiskundige, economische en statistische berekeningen en analyses. De spreadsheetsoftware biedt hiervoor een breed scala aan functies, waar zelfs de meest veeleisende gebruikers blij mee zullen zijn. Daarnaast bevat het programma ook een brede selectie van diagramtypen voor een duidelijke presentatie van de analyseresultaten.

PowerPoint 2010 - voor de overtuigende vormgeving van presentaties

PowerPoint biedt alles wat nodig is voor de visualisatie van diverse informatie. Veel sjablonen van presentatie slides en elementen maken het eenvoudig om professionele presentaties te ontwerpen om de inhoud van de lezingen op een duidelijke en levendige manier te presenteren en zo de aandacht van het publiek te trekken. PowerPoint kan worden gebruikt om presentaties te maken, niet alleen in bedrijven, maar ook in onderzoek, op school en op de universiteit.

Outlook 2010 - beheer van e-mails, contacten, afspraken en meer

Outlook vormt de onmisbare basis voor moderne communicatie in bedrijven: Dit omvat niet alleen de professionele organisatie van het e-mailverkeer, maar ook de centrale administratie en de coördinatie van afspraken en zakelijke contacten - wat een van de typische taken van het moderne dagelijkse kantoorleven is.

OneNote 2010 - het digitale notitieboekje

OneNote geeft gebruikers de grootste flexibiliteit in het verzamelen van tekst, afbeeldingen, digitaal handschrift, audio en video op één centrale locatie. Krachtige zoekfuncties helpen om de daar opgeslagen informatie snel te vinden en zo effectief samen te werken met andere gebruikers.

Uitgeverij 2010 - voor professionele desktop publishing

Met Publisher hebben gebruikers van Office 2010 Standard een veelzijdige DTP-software tot hun beschikking om op professionele wijze allerlei reclamemateriaal e.d. te maken, zowel online als offline. Hiervoor biedt de software een breed scala aan ontwerpmogelijkheden, niet alleen voor bedrijven maar ook voor particuliere gebruikers, waaronder beeldbewerking - voor printbare flyers en brieven etc. en online nieuwsbrieven.

MS Office 2010 Professional Plus

Naast de individuele programma's die al zijn opgenomen in MS Office 2010 Standard, biedt de Professional Plus Edition ook

  • Toegang 2010 voor het creëren van databases
  • InfoPath 2010 voor het maken en beheren van formulieren

Access 2010 - databasetoepassingen voor professionals en beginners

Microsoft Access is een krachtig en tegelijkertijd eenvoudig te begrijpen programma, waarmee complexe databases en applicaties in een paar stappen volgens individuele eisen kunnen worden aangemaakt en beheerd, om ze beschikbaar te maken voor andere gebruikers in het bedrijf, maar ook voor klanten. Het databasemanagementsysteem biedt verschillende hulpmiddelen om zelfs grote hoeveelheden gegevens op een zinvolle manier te structureren en te beheren.

InfoPath 2010 - Creëer krachtige vormen

InfoPath is een veelzijdige tool die gebruik maakt van op maat gemaakte formulieren om bedrijfsprocessen te versnellen waarbij informatie wordt verzameld en georganiseerd. Naast zakelijke gebruikers in bedrijven profiteren ook IT-afdelingen en ontwikkelaars van de krachtige functies die InfoPath biedt, bijvoorbeeld voor het maken van formulieren voor tijdregistratie, enquêtes of zelfs verzekeringen. De krachtige XML-bewerkingsmodule in combinatie met de geïntegreerde standaardbesturingen maakt het mogelijk om veel processen te automatiseren wanneer deze zijn aangesloten op SharePoint Server 2010.

Systeemvereisten voor MS Office 2010 Standard / Professional Plus

De Office 2010 edities zijn nu in twee versies te downloaden - in tegenstelling tot de vorige versie: 32-bits en 64-bits. Standaard wordt de 32-bits versie geïnstalleerd tijdens het downloaden, waardoor compatibiliteitsproblemen met de 64-bits versie op oudere computers of besturingssystemen worden vermeden. De 64-bits versie is vooral geschikt voor de verwerking van Excel- of MS-projectbestanden met een grootte via 2 GB, omdat deze meer geheugen biedt dan 4 GB. De nieuwe lint-interface vereist ook een grotere harde schijfruimte in vergelijking met de oudere versie. Anders gelden de volgende minimumeisen:

  • Besturingssystemen: min. Windows 7 tot max. Windows 10, of min. Windows Server 2003
  • Processor: min. 500 MHz - 1 GHz wordt aanbevolen om Microsoft Outlook te gebruiken
  • Werkgeheugen: min. 256 MB RAM - min. 512 MB wordt aanbevolen voor het gebruik van Outlook-diensten.
  • Harde schijf: min. 3,5 GB voor Office 2010 Professional Plus
  • Beeldresolutie: min. 1.024 x 576, min. grafische kaart met DirectX9c-versnelling

Koop MS Office 2010 Editions Standard en Professional Plus goedkoop bij Wiresoft

In de Wiresoft Software Shop vindt u de Standard en Professional Plus van de Office 2010 versie als single user licenties - deze zijn normaal gesproken alleen beschikbaar als  volumelicenties voor bedrijven.

Uw voordelen bij de aankoop van Office 2010 software met Wiresoft:

  • Met deze edities krijgt u toegang tot extra Office die niet zijn opgenomen in de gebruikelijke vrij beschikbare edities.
  • De single user programma-licenties die voor beide Office 2010 edities worden aangeboden zijn puur aankoopversies, die u niet verplichten tot een software-abonnement, zoals steeds vaker wordt aangeboden voor nieuwere versies, maar die meestal updates met kosten met zich meebrengen.

Om deze redenen is het kopen van software van Wiresoft twee keer de moeite waard, vooral als u niet wilt overstappen naar een nieuwer besturingssysteem. Zo profiteren vooral particuliere gebruikers, maar ook zelfstandigen en kmo's van alle voordelen van de MS Office 2010-edities die in de softwarewinkel beschikbaar zijn en besparen ze ook geld, omdat ze die tegen een bijzonder gunstige prijs ontvangen. Hoe doe je dit?

Koop Microsoft Office 2010 als gebruikte software

Wiresoft biedt de MS Office Versie 2010 in de genoemde edities aan, evenals andere versies als gebruikte software. Dit betekent: als zogenaamde Gebruikte Software komen ze van een vorige gebruiker - meestal een groter bedrijf - zodat ze bij Wiresoft aanzienlijk goedkoper zijn dan een licentie van dezelfde software - als die überhaupt nog bij een andere dealer verkrijgbaar is.

Dergelijke gebruikte software hoeft niet noodzakelijkerwijs geïnstalleerd of gebruikt te zijn. Bijna elke softwarelicentie die Wiresoft aanbiedt - hier vooral die voor MS Office 2010 - komt van een volumelicentie, die altijd is ontworpen voor een groter aantal werkstations of gebruikers en die door bedrijven in bepaalde vaste schalen is aangeschaft. Deze bedrijven hebben het recht om dergelijke volumelicenties of delen daarvan, die niet nodig zijn, aan Wiresoft te verkopen. Deze zijn daarbij verdeeld in individuele licenties.

Dit heeft geen invloed op of beperkt de algemene functionaliteit, maar het stelt wel bepaalde edities zoals Standard en Professional Pro beschikbaar voor aankoop door onze klanten.

Het splitsen en doorverkopen van volumelicenties van MS Office 2010 en andere Microsoft-programma's is legaal en is ook uitdrukkelijk bevestigd in de rechtbank.

Beveiliging bij aankoop van software met Wiresoft

Om de Office op uw PC te activeren is een volumelicentiesleutel - ook wel bekend als een Multi-Activation Key (MAK) - nodig. Deze sleutel geldt precies voor het aantal PC's dat per volumelicentie is gedefinieerd. Met Wiresoft bent u er altijd zeker van dat u een volledig bruikbaar softwareproduct ontvangt dat functioneel en voor onbepaalde tijd op uw computer draait!

Naast deze Office 2010 edities vindt u in de Wiresoft software shop ook nieuwere versies en andere Microsoft software te koop. Als u vragen heeft over Office 2010 Standard en Professional Plus of een ander MS-programma, gebruik dan ons deskundig advies per e-mail, telefoon en in de chat.