Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2014 STANDARD
SQL Server 2014 Standard Microsoft SQL Server 2014 is een belangrijke productrelease met veel nieuwe functies: Betrouwbaarheid voor bedrijfskritische toepassingen met een hogere beschikbaarheid, razendsnelle query's en geavanceerde...
€ 322,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2014 ENTERPRISE
SQL Server 2014 Enterprise Microsoft SQL Server 2014 biedt een cloud-enabled informatieplatform dat organisaties helpt baanbrekende inzichten te ontsluiten in de hele organisatie en snel oplossingen te bouwen en gegevens lokaal en in een...
€ 4.297,90 *

Microsoft SQL Server 2014: Efficiëntie en innovatie voor gegevensbeheer

Overzicht van SQL Server 2014

Microsoft SQL Server 2014 markeert een belangrijke mijlpaal in de evolutie van Microsofts databasetechnologieën. Ontworpen om grote hoeveelheden gegevens efficiënt te beheren en bedrijfskritische toepassingen te ondersteunen, biedt SQL Server 2014 krachtige functies waarmee organisaties hun database-infrastructuur kunnen optimaliseren en hun gegevensanalyse kunnen verbeteren.

Belangrijkste functies en voordelen

SQL Server 2014 introduceert baanbrekende functies gericht op prestaties, beschikbaarheid en business intelligence. Deze omvatten in-memory technologie, verbeterde cloud integratie en verbeterde beveiligingsfuncties.

Prestaties en schaalbaarheid

In-memory OLTP-engine

De in-memory OLTP engine, een van de opmerkelijke nieuwe functies van SQL Server 2014, maakt het mogelijk om transactiesnelheden te verhogen door tijdrovende schijf-I/O operaties te verminderen. Dit is vooral gunstig voor hoogfrequente transactiesystemen.

Hulpbron gouverneur

De Resource Governor in SQL Server 2014 biedt verbeterde controle over CPU en I/O gebruik. Hierdoor kunnen serverbronnen beter worden beheerd, vooral in omgevingen met meerdere gebruikers.

Hoge beschikbaarheid en herstel

AlwaysOn beschikbaarheidsgroepen

De AlwaysOn technologieverbeteringen in SQL Server 2014 bieden verbeterde opties voor failover clusterinstanties, waardoor een hogere beschikbaarheid en mogelijkheden voor disaster recovery worden gegarandeerd.

Back-up oplossingen

Met de nieuwe en verbeterde back-upoplossingen, waaronder vereenvoudigde cloudback-ups naar Azure, kunnen organisaties nog betrouwbaarder een back-up maken van hun gegevens.

Bedrijfsinformatie en analyses

Verbeterde BI-tools

SQL Server 2014 integreert krachtige business intelligence tools die uitgebreide analyses en rapportages mogelijk maken om waardevolle inzichten te bieden in bedrijfsgegevens.

Gegevensopslag

Verbeterde data warehousing mogelijkheden in SQL Server 2014 verbeteren de snelheid en schaalbaarheid van database queries, wat belangrijk is voor grote en complexe datasets.

Cloud integratie

Windows Azure integratie

SQL Server 2014 heeft de integratie met Windows Azure versterkt, waardoor een naadloze hybride oplossing voor gegevensbeheer in de cloud mogelijk is. Dit maakt het eenvoudiger voor organisaties om databaseresources te schalen en hun on-premise databases uit te breiden naar de cloud.

Samenvatting: Belang van SQL Server 2014

SQL Server 2014 blijft een belangrijk onderdeel voor veel organisaties die een robuust, betrouwbaar en krachtig dataplatform nodig hebben. Met zijn geavanceerde gegevensverwerking en analysemogelijkheden biedt het een solide basis voor bedrijfskritische toepassingen. Hoewel er nu nieuwere versies beschikbaar zijn, blijft SQL Server 2014 ondersteuning en stabiliteit bieden voor bestaande infrastructuren die behoefte hebben aan bewezen technologie.

Categorieën