Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Microsoft Office Mac 2019 Standard - de beproefde software voor zakelijke gebruikers Office 2019 voor macO's is de nieuwste versie van de beproefde Microsoft-software voor productief werken - met de krachtige, veelzijdige programma's...
€ 43,90 *

Inleiding tot Microsoft Office 2019 voor Mac

In de dynamische bedrijfswereld van vandaag hebben organisaties betrouwbare softwareoplossingen nodig die de efficiëntie verhogen en samenwerking bevorderen. Microsoft Office 2019 voor Mac, in de versie met volumelicentie, staat aan de basis van deze revolutie door een krachtig pakket tools te bieden dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne bedrijven. Deze categorietekst biedt een diepgaande blik op de verschillende aspecten van deze indrukwekkende software.

Productbeschrijving en specificaties

Microsoft Office 2019 voor Mac is een essentiële tool voor bedrijven van elke omvang. De suite bevat vertrouwde programma's zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, nu met verbeterde functies en verbeterde gebruikersinterfaces. De verbeterde bewerkingsfuncties in Word maken het gemakkelijker om professionele documenten te maken, terwijl de geavanceerde functies voor gegevensanalyse in Excel gebruikers helpen om complexe gegevens effectief te beheren. PowerPoint daarentegen tilt presentaties naar een hoger niveau met innovatieve ontwerptools en overgangseffecten. Outlook vereenvoudigt het beheer van e-mails en afspraken met intelligente automatiseringsfuncties.

Volumelicenties: een flexibel en voordelig model

Met het volumelicentiemodel van Microsoft Office 2019 voor Mac kunnen organisaties de software in bulk aanschaffen en beheren, wat een flexibele en kosteneffectieve oplossing biedt. Dit model maakt gecentraliseerd beheer mogelijk en biedt schaalbaarheid doordat bedrijven naar behoefte licenties kunnen toevoegen of verwijderen.

Nieuwe en verbeterde functies

De Office 2019 Suite voor Mac onderscheidt zich met een schat aan nieuwe en verbeterde functies die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het moderne bedrijfsleven.

Gemoderniseerde gebruikersinterface

De gebruikersinterface is opnieuw ontworpen om een meer intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden. Nieuwe ontwerpelementen en verbeterde navigatiefuncties bevorderen efficiënter werken. De herziene menustructuur biedt snelle toegang tot belangrijke functies, terwijl nieuwe sjablonen het gemakkelijker maken om documenten en presentaties te maken.

Verbeterde functies in de afzonderlijke toepassingen

Elke toepassing in de suite heeft een groot aantal nieuwe en verbeterde functies. Excel biedt nu geavanceerde tools voor gegevensanalyse, PowerPoint biedt verbeterde ontwerptools en overgangseffecten, en Outlook heeft slimme organisatietools geïntegreerd die het makkelijker maken om e-mails en afspraken te beheren.

Integratie en compatibiliteit

Microsoft Office 2019 voor Mac heeft een hoog niveau van integratie en compatibiliteit waardoor het een van de beste opties is voor moderne bedrijven.

Vloeiende integratie met clouddiensten

Een van de opvallende functies van Office 2019 is de soepele integratie met verschillende clouddiensten. Dit maakt het makkelijker om documenten op te slaan, te delen en in realtime samen te werken. Gebruikers kunnen nu overal gemakkelijk bij hun documenten, terwijl de veiligheid en integriteit van hun gegevens gewaarborgd blijft.

Compatibiliteit met oudere en nieuwere versies

Office 2019 voor Mac heeft een indrukwekkende achterwaartse compatibiliteit, waardoor gebruikers naadloos kunnen werken met documenten uit eerdere versies. Tegelijkertijd is het compatibel met de nieuwste technologieën en innovaties op de markt, waardoor het een toekomstbestendige investering is voor bedrijven.

Beveiliging en gegevensbescherming

In de hedendaagse bedrijfsomgeving is beveiliging een kritieke factor. Office 2019 biedt een robuuste beveiligingsarchitectuur die bedrijven beschermt tegen de vele bedreigingen van de digitale wereld.

Geavanceerde beveiligingsfuncties

De suite wordt geleverd met een groot aantal beveiligingsfuncties die erop gericht zijn om je gegevens te beschermen tegen verschillende bedreigingen. Dit omvat geavanceerde functies voor gegevensbescherming die de controle over gevoelige informatie verbeteren en voldoen aan compliance-eisen.

Betrouwbare gegevensbescherming

Office 2019 legt sterk de nadruk op gegevensbescherming, met tools en opties die bedrijven helpen de privacy van hun informatie te handhaven. Ingebouwde privacyfuncties bieden robuuste bescherming tegen datalekken en andere beveiligingsrisico's die op de loer liggen in de digitale wereld.

Klantenservice en ondersteuning

Microsoft biedt niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar ook uitzonderlijke klantenservice en ondersteuning om ervoor te zorgen dat klanten het maximale uit hun investering halen.

Uitgebreide klantenservice

Microsoft biedt een uitgebreide klantenservice die erop gericht is klanten bij elke stap te ondersteunen. Van installatie tot het oplossen van problemen, het ondersteuningsteam van Microsoft staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je Office 2019-suite haalt.

Voortdurende updates en verbeteringen

Microsoft staat bekend om zijn regelmatige updates en verbeteringen die ervoor zorgen dat de software altijd up-to-date is. Dit omvat beveiligingsupdates die je gegevens beschermen, maar ook nieuwe functies en tools die de productiviteit verhogen.

Gebruikerservaring en personalisatie

In de snelle zakenwereld van vandaag is personalisatie een belangrijk element om de productiviteit te verhogen. Microsoft Office 2019 voor Mac gaat een stap verder door unieke gebruikerservaringen te bieden die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke gebruiker.

Aangepaste sjablonen en thema's

Microsoft Office 2019 biedt een breed scala aan aanpasbare sjablonen en thema's om gebruikers te helpen hun werk te personaliseren. Of je nu een zakelijk rapport, presentatie of marketingbrochure maakt, de software biedt talloze opties voor personalisatie om aan je specifieke behoeften te voldoen.

Aanpasbare gebruikersinterface

Een van de indrukwekkende functies van de suite is de mogelijkheid om de gebruikersinterface naar wens aan te passen. Dit zorgt voor een efficiëntere en productievere werkomgeving, omdat gebruikers eenvoudig toegang hebben tot de tools en functies die ze het meest gebruiken.

Samenwerking en teambuilding

In de moderne zakenwereld is samenwerking de sleutel tot succes. Office 2019 is ontworpen om teamwerk en samenwerking aan te moedigen om de efficiëntie en productiviteit te verhogen.

Samenwerking in realtime

Microsoft Office 2019 tilt samenwerking naar een nieuw niveau met functies die real-time samenwerking stimuleren. Teamleden kunnen nu tegelijkertijd aan documenten werken, waardoor de workflow sterk verbetert en het minder tijd kost om projecten af te ronden.

Tools voor effectieve communicatie

De suite biedt ook een verscheidenheid aan communicatietools die samenwerking bevorderen. Van geïntegreerde chatfuncties tot geavanceerde tools voor e-mailbeheer, Office 2019 heeft alles wat je nodig hebt om de communicatie binnen je team te verbeteren.

Conclusie

Concluderend is Microsoft Office 2019 voor Mac een robuuste, veelzijdige en toekomstbestendige softwareoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van moderne bedrijven.

Een investering in de toekomst

Kiezen voor Office 2019 is een investering in de toekomst van je bedrijf. Met zijn geavanceerde functies, beveiligingsprotocollen en samenwerkingstools is het software die is ontworpen om de uitdagingen van het moderne bedrijfsleven aan te gaan.

Een onmisbare tool voor moderne bedrijven

Over het geheel genomen is Microsoft Office 2019 voor Mac een onmisbare tool voor moderne bedrijven die de productiviteit verhoogt en samenwerking stimuleert, terwijl het tegelijkertijd robuuste bescherming biedt voor je gegevens.