Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Microsoft Office Mac 2019 Standard - de beproefde software voor zakelijke gebruikers Office 2019 voor macO's is de nieuwste versie van de beproefde Microsoft-software voor productief werken - met de krachtige, veelzijdige programma's...
€ 89,90 *

Office 2019 voor Mac: de betrouwbare kantoorsoftware voor Apple gebruikers

In de categorie Office 2019 voor Mac presenteren we de nieuwste versie van Microsofts beproefde kantoorsoftware, die speciaal is ontwikkeld voor Mac-besturingssystemen. Dit artikel geeft een uitgebreid overzicht van Office 2019 voor Mac en laat je zien waarom deze suite een uitstekende keuze is voor Mac-gebruikers die krachtige kantoortoepassingen nodig hebben.

Wat biedt Office 2019 voor Mac?

Vertrouwde programma's in topvorm

Office 2019 voor Mac bevat vertrouwde programma's zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook op hun best. Deze programma's zijn speciaal geoptimaliseerd voor het Mac-platform en bieden een naadloze gebruikerservaring.

Geen abonnement nodig

Een van de belangrijkste kenmerken van Office 2019 voor Mac is dat je geen maandelijkse abonnementskosten hoeft te betalen. Je schaft de software eenmalig aan en gebruikt hem permanent.

Verbeterde prestaties en stabiliteit

Office 2019 voor Mac biedt verbeterde prestaties en stabiliteit. De programma's lopen soepel en bieden een consistente werkomgeving.

Waarom kiezen voor Office 2019 voor Mac?

Naadloze integratie in de Mac-omgeving

Office 2019 voor Mac past naadloos in de Mac-omgeving en maakt gebruik van Mac-specifieke functies. De gebruikersinterface is intuïtief en gebruiksvriendelijk

Maximale controle over gegevensbescherming

Met Office 2019 voor Mac behoud je de volledige controle over je gegevens omdat je niet afhankelijk bent van cloudopslag. Je bestanden blijven veilig op je Mac.

Voortdurende ondersteuning en updates

Microsoft biedt doorlopende ondersteuning en updates voor Office 2019 voor Mac om ervoor te zorgen dat de software soepel draait en veilig blijft.

Conclusie

Office 2019 voor Mac is de ideale kantoorsoftwareoplossing voor Mac-gebruikers die krachtige en vertrouwde programma's nodig hebben. Met verbeterde prestaties, stabiliteit en naadloze integratie in de Mac-omgeving biedt Office 2019 voor Mac een eersteklas oplossing voor wie zijn productiviteit een boost wil geven.

Of je nu student, professional of creatief bent, met Office 2019 voor Mac kun je efficiënt documenten, presentaties en spreadsheets maken op je Mac-computer. Investeer in Office 2019 voor Mac om te profiteren van de vele voordelen van deze betrouwbare en gebruiksvriendelijke kantoorsoftware. Behoud de volledige controle over je gegevens en krijg toegang tot vertrouwde programma's om je workflows te optimaliseren en efficiënter te werken.

Categorieën