Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021 MICROSOFT OUTLOOK MAC 2021
Microsoft Outlook voor Mac 2021 als zelfstandig programma - voor het beheer van e-mails, contactpersonen en afspraken Outlook voor Mac 2021 is de nieuwste versie van het Microsoft-programma voor Apple computers voor de professionele...
€ 85,90 *
MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016 MICROSOFT OUTLOOK MAC 2016
Microsoft Outlook voor Mac 2016 - de beproefde Office voor gebruik met macOS - als een stand-alone programma Microsoft Outlook voor Mac 2016 is nog steeds een veelgebruikte versie van het beproefde Office, dat kan worden gebruikt om niet...
€ 50,90 *
MICROSOFT VOORUITZICHTEN MAC 2019 MICROSOFT VOORUITZICHTEN MAC 2019
Microsoft Outlook voor Mac 2019 standalone programma - voor het beheer van e-mail, contactpersonen en afspraken Outlook voor Mac 2019 is de nieuwste versie van het Microsoft-programma voor Apple computers voor de professionele centrale...
€ 63,90 *

Microsoft Outlook voor Mac: Efficiënt e-mailbeheer en meer

Ontdek hoe Microsoft Outlook voor Mac je helpt om e-mails te organiseren, afspraken te beheren en taken efficiënt af te ronden. Dit artikel geeft je een uitgebreid inzicht in de nieuwste functies en mogelijkheden van Microsoft Outlook voor Mac om je communicatie en productiviteit te optimaliseren.

Intuïtieve gebruikersinterface en e-mailbeheer

De gebruikersinterface van Microsoft Outlook voor Mac is intuïtief ontworpen en stelt je in staat om je e-mails moeiteloos te beheren. Gebruik de duidelijke mapstructuren om je berichten efficiënt te organiseren. Dankzij de zoekfunctie vind je snel en eenvoudig de e-mails die je nodig hebt.

Agenda en planning

Houd je afspraken bij met de geïntegreerde agenda in Microsoft Outlook voor Mac. Maak afspraken, stel herinneringen in en organiseer vergaderingen moeiteloos. De mogelijkheid om agenda's te delen en goed te keuren maakt het makkelijker om afspraken met collega's te coördineren.

Taakbeheer en notities

Optimaliseer je productiviteit met de taakbeheerfunctie van Microsoft Outlook voor Mac. Maak takenlijsten, stel prioriteiten en houd aankomende taken bij. Met de notitiefunctie kun je belangrijke informatie direct in Outlook noteren.

Eenvoudige e-mailcommunicatie

Microsoft Outlook voor Mac biedt talloze functies om e-mailcommunicatie eenvoudiger te maken. De integratie van chatberichten maakt snelle coördinatie mogelijk, terwijl de functie "Negeren" onnodige e-mailwarboel vermindert. Gebruik ook intelligente auto-aanvulling voor het efficiënt adresseren van berichten.

Integratie van cloudservices

Dankzij de integratie met Microsoft 365 clouddiensten heb je vanaf verschillende apparaten toegang tot je e-mails, agenda's en taken. Synchroniseer je gegevens automatisch en blijf altijd up-to-date - ongeacht waar je werkt.

Beveiliging en gegevensbescherming

Microsoft Outlook voor Mac hecht veel waarde aan beveiliging en gegevensbescherming. Gebruik versleutelingsopties om gevoelige informatie te beschermen en profiteer van de nieuwste beveiligingsupdates om je e-mailaccount te beschermen tegen bedreigingen.

Updates en hulp bij problemen

Houd Microsoft Outlook voor Mac up-to-date met regelmatige updates. Als je vragen of problemen hebt, is de Microsoft Helpdesk beschikbaar voor deskundige ondersteuning.

Over het algemeen biedt Microsoft Outlook voor Mac een uitgebreide oplossing voor e-mailcommunicatie en afsprakenbeheer. Met een gebruiksvriendelijke interface, talloze functies en naadloze integratie is het de ideale keuze voor Mac-gebruikers die hun werkstromen efficiënt willen organiseren.

Categorieën