Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE R2
Microsoft SQL Server 2008 Enterprise R2 Koop Microsoft SQL Server 2008 Enterprise R2 voor Windows Gebruikt u het Windows besturingssysteem in uw bedrijf en wilt u SQL Server kopen? Dan vindt u hier een goedkope variant. Met uitgebreide...
€ 1.992,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP R2
Microsoft SQL Server 2008 Workgroup R2 Windows SQL Server 2008 Workgroup R2 kopen Om in een bedrijf efficiënt te kunnen werken, moet er een goed databankbeheersysteem beschikbaar zijn waarmee zowel administratieve als rapporteringstaken...
€ 462,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD R2 MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD R2
Microsoft SQL Server 2008 Standard R2 Koop SQL Server 2008 Standard R2 voor Windows Koop Microsoft's Windows SQL Server 2008 Standard R2 voor uw bedrijf en breng een nieuwe structuur aan in uw werk. Het databasemanagementsysteem...
€ 230,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2008 ENTERPRISE
Microsoft SQL Server 2008 Enterprise KoopWindows Server: Microsoft SQL Server 2012 Enterprise U bent op zoek naar een goed database management systeem voor uw bedrijf en werkt met het Windows besturingssysteem? Koop SQL Server 2012...
€ 1.992,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP MICROSOFT SQL SERVER 2008 WORKGROUP
Microsoft SQL Server 2008 Workgroup KoopWindows SQL Server: Versie 2008 Workgroup Bent u op zoek naar een betrouwbaar en veilig beheer- en rapportageplatform voor uw bedrijf? Koop Microsoft SQL Server voor Windows in de Workgroup-versie...
€ 462,90 *
MICROSOFT SQL SERVER FOR SMALL AND BUSINESS 2008 MICROSOFT SQL SERVER FOR SMALL AND BUSINESS 2008
Microsoft SQL Server voor Small and Business 2008 Voor Windows: Koop SQL Server voor Small and Business 2008 Heeft u een klein bedrijf en gebruikt u het Windows besturingssysteem? Koop SQL Server for Small Business 2008 en maak uw...
€ 230,90 *

SQL Server 2008 R2 - nog meer Business Intelligence voor uw bedrijf

In vergelijking met zijn voorganger brengt de SQL versie 2008 R2 vooral verbeteringen aan in BI-functies om SharePoint 2010 en Office 2010 in het bijzonder nog beter te ondersteunen. Het belangrijkste doel is nog steeds het aanbieden van uitgebreide self-service BI-oplossingen in bedrijven om te voldoen aan de steeds complexer wordende eisen op het gebied van data-analyse en -levering. SQL Server 2008 R2 biedt ook een verbeterde connectiviteit tussen SQL Azure Server en de individuele BI-tools. Het zeer schaalbare BI-platform van SQL Server 2008 R2 bevat de volgende diensten, waaronder nieuwe functies en verbeterde functionaliteit:

 • Analysediensten (SSAS)
 • Integratiediensten (SSIS)
 • Verslaggevingsdiensten (SSRS)
 • Stamgegevensdiensten (MDS)
 • Data Mining en Data Warehousing
 • Servicemakelaar
 • StreamInsight
 • Verslaggever V3.0

Lees hieronder meer over elke Business Intelligence-functie voor SQL Server 2008 R2

SSAS voor SQL Server 2008 R2

De Analyseservices vormen de basis voor alle rapporten en OLAP-analyses en voor de datamining. SSAS biedt een geïntegreerd, uniform beeld van alle bedrijfsgegevens. Aangevuld met Online Analytical Processing (OLAP) kunnen de gegevens vanuit verschillende aspecten - zoals hiërarchieën, dimensies, en drill-downs of drill-ups - worden geanalyseerd en als een kubus worden weergegeven.

PowerPivot voor Excel 2010 is ook beschikbaar als add-in voor SSAS in combinatie met de Office 2010. Hierdoor kunnen zelfs grote hoeveelheden gegevens uit het datawarehouse worden geïmporteerd en geanalyseerd. PowerPivot bevat diverse optimalisaties en functionele verbeteringen, zoals de ondersteunde veldzoeker op naam en naamsets. Ook relaties tussen ongelinkte tafels in een draaitafel kunnen worden herkend. Deze PowerPivot analyses en rapporten kunnen via de SharePoint Document Libraries beschikbaar worden gesteld aan andere medewerkers en kunnen continu worden geüpdatet.

Integratiediensten (SSIS)

De SQL Server Integration Services (SSIS) die bekend zijn van eerdere SQL Server-versies zijn ook beschikbaar in de SQL 2008 R2-release. Zij vormen de drie hoekstenen voor alle Business Intelligence-toepassingen in bedrijven: Integratie, analyse en rapportage van gegevens. Ze vormen ook de basis voor alle ETL (Extract, Transform and Load) processen en bieden een breed repertoire aan functionaliteiten voor datawarehouses.

Verslaggevingsdiensten (SSRS)

De praktische SQL Server Reporting Services bieden enkele interessante functies speciaal voor tekstvelden: Ze kunnen 270 graden worden geroteerd, pagina-onderbrekingen binnen tablix gegevensgebieden en -groepen, enz. breiden de lay-outopties uit bij het maken van rapporten.

Stamgegevensdiensten (MDS)

Master Data Services is een nieuwe functie in SQL Server 2008 R2. Ze stellen u nu in staat om gegevens centraal te beheren en tegelijkertijd beschikbaar te stellen voor verschillende toepassingen. Dit omvat ook het beheer en de bescherming van product-, klant- en rekeninggegevens tijdens transacties.

Data Mining en Data Warehousing

Op het gebied van datawarehouse maakt de verbeterde performance in SQL Server 2008 een snellere integratie van gegevens in het datawarehouse mogelijk. Dit omvat ook een geoptimaliseerde administratie en prestaties, met name van grote, gescheiden tafels.

servicemakelaar

Service Broker stelt ontwikkelaars in staat om native asynchrone messaging mogelijkheden te implementeren in SQL Server. Dit maakt het mogelijk om de werklast te verdelen over verschillende databases zonder ingewikkelde programmering. In SQL Server 2008 R2 bevat Service Broker verbeterde afrekeningsmogelijkheden voor het verwerken van onverwerkbare berichten in een wachtrij, wat ook de communicatie tussen verschillende databases ondersteunt.

StreamInsight voor SQL Server 2008 R2

Met StreamInsight is de SQL Server 2008 R2 versie ook voorzien van CEP (Complex-Event-Processing) technologie. StreamInsight maakt de continue monitoring, verwerking en controle van datastromen in real time mogelijk. Deze technologie wordt met name gebruikt in de elektronische handel voor de verwerking van creditcardgegevens, logistiek en netwerkbewaking.

Verslaggever V3.0

Report Builder V3.0 is ook een nieuwe functie van SQL Server 2008 R2. Door gebruik te maken van caching kunnen rapporten en grafieken sneller worden weergegeven. Bepaalde delen van de rapporten kunnen als webcontent via SharePoint worden gepubliceerd. Bovendien maken nieuwe gegevenstypes in geoinformatiesystemen duidelijke weergaven mogelijk met behulp van geografische kaarten.

Beheerdersfuncties in Microsoft SQL Server 2008 R2

Beheerders zullen ook de vele wizards, repositories en functies in SQL Server 2008 R2 waarderen die het gemakkelijk en eenvoudig maken om te beheren, te voldoen aan de zakelijke eisen en te voldoen aan service level agreements (SLA's). SQL 2008 R2 bevat ook verbeterde ondersteuning voor PowerShell 2.x.

De SQL Server Management Studio biedt ook effectieve functies voor het beheer van SQL Server 2008 R. De geïntegreerde objectverkenner verzamelt relevante informatie van alle geregistreerde servers en het nieuwe dashboard maakt een duidelijke presentatie van diverse server- en databaseparameters mogelijk.

Het Microsoft-licentiemodel voor SQL Server 2008 / R2-versies

Het licenseren van de SQL Server 2008 en de 2008 R2 versie biedt twee opties, afhankelijk van de editie.

De volgende softwarelicentiemodellen zijn beschikbaar:

 • Per Processor - Gebaseerd op het aantal fysieke en virtuele processoren dat wordt gebruikt in de omgeving van het besturingssysteem waarin de instances van deze serversoftware draaien.
 • Server/Client Access Licentie (CAL) - op basis van het aantal instances dat de serversoftware draait PLUS het aantal apparaten en gebruikers dat toegang heeft tot de instances en functies van de serversoftware.

Licenties voor SQL Server 2008 en SQL Server 2008 R2

Voor de SQL Server 2008 versie staat Microsoft 1 virtuele instantie van de database toe per (virtuele) CPU in de Workgroup en Standard en SBS edities die beschikbaar zijn bij Wiresoft. Voor de Enterprise-Editie is virtualisatie niet beperkt, op voorwaarde dat u het juiste aantal licenties voor alle processoren aanschaft.

In SQL versie 2008 R2 heeft de Enterprise-Editie een limiet van 4 virtuele servers.

Overzicht van de edities van Microsoft SQL Server 2008 die beschikbaar zijn bij Wiresoft

Bij Wiresoft vindt u software licenties voor zowel SQL Server 2008 als voor SQL Server 2008 R2. Deze uitgave verschilt, zoals reeds vermeld, in sommige functies van de versie van 2008. Wij bieden de volgende edities van deze twee SQL-versies aan voor aankoop:

 • SQL Server 2008 Enterprise R2
 • SQL Server 2008 Standard R2
 • SQL Server 2008 Werkgroep R2
 • SQL Server 2008 Enterprise
 • SQL Server 2008 Standard
 • SQL Server 2008 Werkgroep
 • SQL Server voor kleine bedrijven 2008 (SBS)

Licentie voor Microsoft SQL Server 2008-versies met Wiresoft

Bij Wiresoft vindt u originele serverlicenties van de versies en edities van Microsoft SQL Server 2008 Enterprise Standard, Enterprise, Workgroup en Small Business tegen een bijzonder gunstige eindprijs. U profiteert van de speciale voorwaarden die Wiresoft u niet alleen voor deze maar ook voor andere softwarelicenties toekent: Alle Microsoft-producten die bij ons verkrijgbaar zijn, zijn ongebruikte individuele licenties van Europese bedrijven, die absoluut legaal van hen zijn verworven: Volgens een uitspraak van het Europese Hof van Justitie is de aankoop en wederverkoop van softwareproducten, serverlicenties of CAL's, absoluut legaal. Daarom zijn onze licentieproducten allemaal 100% bruikbaar, omdat ze door ons grondig zijn gecontroleerd op hun echtheid. Veel klanten vertrouwen regelmatig op de voordelen van het gunstige licentieaanbod van Wiresoft. Heeft u vragen over uw individuele licentie met een Microsoft SQL Server 2008 Edition? Dan bent u welkom om contact met ons op te nemen.