Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
Microsoft Office 2016 Standard - voor de moderne organisatie van kantoor en bedrijf De Office 2016 Standard is ontworpen om alle typische taken van het moderne bedrijfsleven aan te kunnen - en nog veel meer: veel praktische, intuïtief...
€ 91,90 *
MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2016 PROFESSIONAL PLUS
MS Office 2016 Professional Plus - de beslissende meer voor het bedrijfsleven MS Office 2016 Professional Plus is de meest uitgebreide editie van de Microsoft Office-Versie 2016, het bevat alle programma's die nodig zijn in een bedrijf,...
€ 102,90 *

Office 2016: de betrouwbare kantoorsoftware voor productief werken

In de categorie Office 2016 presenteren we de beproefde kantoorsoftware van Microsoft die vandaag de dag nog steeds een uitstekende oplossing biedt voor al je werkvereisten. In dit artikel geven we je een uitgebreid overzicht van Office 2016 en leggen we uit wat de voordelen van deze bewezen suite zijn voor je productiviteit en efficiëntie.

Wat biedt Office 2016?

Bewezen toepassingen op hun best

Office 2016 bevat de vertrouwde toepassingen zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook, die in hun nieuwste versie zijn geoptimaliseerd zodat je soepel en efficiënt kunt werken.

Lokale opslag en onafhankelijkheid van de cloud

In tegenstelling tot de nieuwere Office-abonnementen heb je voor Office 2016 geen permanente internetverbinding nodig. Je kunt je documenten en gegevens lokaal opslaan en bent niet afhankelijk van de cloud.

Waarom kiezen voor Office 2016?

Eenmalige aanschaf, permanent gebruik

In tegenstelling tot Office-abonnementen is Office 2016 een eenmalige aankoop. Je betaalt één keer en kunt de suite permanent gebruiken, zonder maandelijkse abonnementskosten.

Gegevensbescherming en controle

Met Office 2016 behoud je de volledige controle over je gegevens en richtlijnen voor gegevensbescherming, omdat je niet afhankelijk bent van cloudopslag.

Stabiliteit en betrouwbaarheid

Office 2016 biedt stabiliteit en een consistente gebruikersinterface zonder constante updates en wijzigingen die je workflow onderbreken.

Conclusie

Office 2016 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar bewezen en betrouwbare kantoorsoftware zonder zich te hoeven vastleggen op terugkerende abonnementskosten. Met vertrouwde toepassingen, maximale controle over gegevensbescherming en een stabiele werkomgeving is Office 2016 een eersteklas oplossing voor wie zijn productiviteit wil verhogen.

Of je nu student, professional of bedrijfseigenaar bent, Office 2016 geeft je de tools die je nodig hebt om efficiënt te werken en professionele documenten, presentaties en spreadsheets te maken. Investeer in Office 2016 en ervaar de bewezen prestaties en betrouwbaarheid van dit kantoorpakket van wereldklasse.

Met Office 2016 kun je je werk efficiënt doen terwijl je de volledige controle over je gegevens behoudt. Het is een kosteneffectieve en stabiele oplossing voor wie op zoek is naar bewezen kantoorsoftware zonder abonnementskosten. Verhoog je productiviteit en investeer in Office 2016 om te profiteren van de vertrouwde toepassingen en talloze voordelen van deze bewezen kantoorsoftware.

Categorieën