Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - Nieuwe functies Deze gids richt zich op de kracht van Teams, SharePoint en OneDrive, waaronder documentopslag, samenwerking, delen en gesprekken. Je hoeft niet slechts één hulpmiddel te gebruiken om de...
€ 4.213,90 *

Microsoft SharePoint Server 2019: Platform voor modern teamwerk

Overzicht van SharePoint Server 2019

Microsoft SharePoint Server 2019 is een geavanceerde oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar een robuust en geïntegreerd platform voor samenwerking en informatiebeheer. Als opvolger van eerdere versies bouwt SharePoint Server 2019 voort op een solide basis en biedt het nieuwe functies die moderne manieren van werken ondersteunen en de gebruikerservaring verbeteren.

Innovaties in SharePoint Server 2019

SharePoint Server 2019 brengt verbeteringen in de gebruikerservaring, vooral in de integratie met moderne diensten zoals Office 365 en de SharePoint Online versie. Het biedt een modernere en intuïtievere interface en een verbeterde mobiele ervaring, waardoor gebruikers overal toegang hebben tot content en kunnen samenwerken.

Belangrijkste kenmerken van SharePoint Server 2019

Verbeterd teamwerk

Met de nadruk op teamwerk maakt SharePoint Server 2019 het eenvoudiger om documenten en informatie binnen teams te delen. Het ondersteunt samenwerking in realtime en maakt het coördineren van projecten en taken eenvoudiger en effectiever.

Mobiele ervaring en gebruikersinterface

De mobiele ervaring is aanzienlijk verbeterd, met betere ondersteuning voor mobiele apparaten en een responsief ontwerp. Gebruikers hebben nu onderweg toegang tot documenten en kunnen communiceren, wat de flexibiliteit en reactiesnelheid van teams vergroot.

Aanpassing en beheer

Geavanceerde aanpassingsopties

SharePoint Server 2019 stelt beheerders in staat om het platform diepgaand te configureren en aan te passen aan de specifieke behoeften van hun organisatie. Ontwikkelaars kunnen krachtige oplossingen creëren op basis van het platform.

Vereenvoudigd beheer

Het beheer van het platform is vereenvoudigd, waardoor IT-teams efficiënter kunnen werken en tijd kunnen besparen. Verbeteringen aan het beheercentrum en de beheertools geven meer controle en maken het eenvoudiger om gebruikersrechten en beveiligingsinstellingen te beheren.

Beveiliging en compliance

Verbeterde beveiligingsfuncties

SharePoint Server 2019 versterkt de beveiligingsmaatregelen met verbeterde verificatiemethoden, sterkere encryptie en betere manieren om de compliance te bewaken en te garanderen.

Ondersteuning voor compliancenormen

Organisaties kunnen er zeker van zijn dat ze voldoen aan de wettelijke normen met SharePoint Server 2019 dankzij de verbeterde controlemogelijkheden en compliance tools.

Samenvatting: De toegevoegde waarde van SharePoint Server 2019

SharePoint Server 2019 biedt een reeks verbeteringen die het een aantrekkelijke keuze maken voor organisaties die op zoek zijn naar een modern en krachtig platform voor samenwerking en informatiebeheer. Met zijn verbeterde gebruikerservaring, mobiele beschikbaarheid en sterke beveiligingsfuncties is SharePoint Server 2019 een cruciale bouwsteen voor de digitale transformatie van organisaties.

Categorieën