Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD
Hier is wat informatie over Microsoft Office 2007 Standard als online MLK download in het Duits en vele andere talen: Productinformatie: Microsoft Office 2007 Standard is beschikbaar sinds juni 2007 en maakt voortdurend productief werken...
€ 14,90 *
MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE
U kunt Microsoft Office 2007 Enterprise bij ons kopen tegen een lage prijs - als download volledige versie ESD! Hier is wat informatie over Microsoft Office 2007 Enterprise als een onlineMLK download in het Duits en vele andere talen:...
€ 27,90 *
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2007 Professional Plus - alle toepassingen voor Business professionals in één pakket als één licentie MS Office 2007 - en dus ook de 2007 Professional Plus editie - vormt een mijlpaal in de geschiedenis van Office...
€ 21,90 *

Welke programma's zijn inbegrepen?

Afhankelijk van welke softwareversie u kiest, zijn er verschillen in de meegeleverde programma's. We leggen uit welke toepassingen beschikbaar zijn en welke taken ze uitvoeren.

Microsoft Word

Word is veruit het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld. Het is inbegrepen in het Office voor zowel Windows als Mac. Het programma is niet alleen geschikt voor privégebruik, maar ook voor zakelijk gebruik.

Simpel gezegd: Microsoft Word heeft alle benodigde functies om een geschreven werk klaar te maken voor publicatie. Naast tekstopmaak kan Word ook gebruikt worden om documenten grafisch te bewerken. Het programma ondersteunt ook administratieve bedrijfsprocessen zoals het aanmaken van formulierbrieven.

Microsoft Excel

Microsoft Excel is het meest gebruikte spreadsheetprogramma. U kunt niet alleen tabellen maken, maar u kunt ook uitgebreide berekeningen uitvoeren met formules en functies. De resultaten kunnen worden geëvalueerd en grafisch worden weergegeven in diagrammen met behulp van sorteer-, groeps- en filterfuncties en draaitabellen.

Voor een beter overzicht heeft Excel verschillende werkmappen met verschillende tabbladen. U kunt 65.000 tabbladen per werkboek aanmaken

Microsoft PowerPoint

PowerPoint is een Microsoft-programma waarmee u presentaties kunt maken. Net als Word en Excel is het beschikbaar voor Windows en Mac.

Microsoft PowerPoint wordt beschouwd als een paginagericht programma, omdat voor elke dia uitgebreide ontwerpmogelijkheden beschikbaar zijn. De ontwerpmogelijkheden zijn zeer veelzijdig. Of u teksten, grafieken, tabellen en diagrammen of multimedia-inhoud zoals films en geluiden wilt invoegen is geheel aan u. Er zijn tal van effecten beschikbaar voor de dia-overgang.

Microsoft Toegang

MS Office Access is, net als de andere applicaties, beschikbaar als individuele kantoortoepassing of als onderdeel van het Office. De software is alleen beschikbaar voor Windows en is met name geschikt voor bedrijven. Met Access kunt u voornamelijk databasetoepassingen maken en beheren. Deze kunnen zowel als apps voor de PC als applicaties voor de browser worden gegenereerd. Daarna kunnen de databases toegankelijk worden gemaakt voor de respectievelijke collega's.

Microsoft Uitgeverij

Microsoft Publisher is een desktop publishing software. Het wordt gebruikt voor het maken van gedrukte publicaties, e-mailkoppen en productpresentaties. U kunt ook wenskaarten en uitnodigingen maken. Het programma verschilt van MS Word in die zin dat in dit geval de focus ligt op het bewerken van de lay-out.

De applicatie is gericht op kleinere bedrijven en particuliere klanten. Omdat er al ontwerpsjablonen zijn opgenomen, kan de inhoud snel worden bewerkt en gepubliceerd.

Microsoft Outlook

Het MS-productassortiment wordt aangevuld met de e-mailservice Outlook. Daar kunt u e-mails ontvangen en beheren zodra u uw e-mailadres hebt ingesteld.

Naast de e-mailfunctie is er ook een geïntegreerde kalender waarin u direct vanuit een e-mail naar de betreffende datum kunt vergaderen. Op deze manier vermijdt u fouten bij het overbrengen van de datum en tijd. U kunt op elk moment toegang krijgen tot gearchiveerde e-mails en afspraken - ook zonder internet.

Microsoft Office 2007: Marktintroductie en ontwikkeling

 • De aankondiging van een nieuwe Office onder de codenaam "Office 12" werd in 2005 gedaan.
 • Ter gelegenheid van de WinHEC (Windows Hardware Engineering Conference) Bill Gates presenteerde Beta 2 op 23 mei 2006. Het bètaprogramma van Microsoft werd beschikbaar gesteld om te testen. Van eind mei tot eind oktober 2006 is de versie 3,5 miljoen keer gedownload. Alleen al in Duitsland waren er 500.000 downloads.
 • Op 14 september 2006 werd een technische opfrissing van Beta 2 gepresenteerd, met enkele wijzigingen in de gebruikersinterface. Daarnaast zijn bugs van de Beta 2 versie gerepareerd.
 • De bètafase eindigde op 30 oktober 2006 en de versie is sindsdien niet meer beschikbaar om te downloaden. Slechts enkele dagen later wordt de ontwikkeling afgerond met de Release to Manufacturing. De Office voor individuele gebruikers werd op 30 januari 2007 uitgebracht, gelijktijdig met het Windows Vista besturingssysteem. Bedrijven konden in november 2006 zowel Office 2007 als Windows Vista aanschaffen.
 • De opvolger Office 2010 kwam in het gelijknamige jaar op de markt.
 • Op 10 oktober 2017 heeft Microsoft de technische ondersteuning voor Office 2007 stopgezet.

Deze innovaties wachten op u

 • Voor het eerst heeftOffice 2007 niet de menustructuur en de gebruikelijke werkbalken die tot dan toe bekend waren. De menustructuur is in deze versie vervangen door een lint. Het voordeel hiervan is dat de commando's worden gegroepeerd in groepen, die op hun beurt worden gegroepeerd in tabbladen. Op deze manier krijgt het programma meer duidelijkheid, zodat u de gewenste functies sneller kunt selecteren.
 • De Standard van een Office worden uitgebreid met diverse hoofdlijnen die contextafhankelijk beschikbaar zijn. Er zijn twee soorten: Programmatabbladen die alleen kunnen worden geselecteerd in een bepaalde weergavemodus en context-tabbladen die beschikbaar zijn, bijvoorbeeld bij het werken met grafieken, tabellen en diagrammen.
 • Een ander nieuw kenmerk van Office 2007 is Live Previews. Deze tonen opmaakfuncties, sjablonen en thema's in een realtime preview in het documentvenster.
 • Met deze versie introduceert Microsoft een nieuwe Standard (Open XML). Eerdere modellen van MS Office kunnen het formaat openen en bewerken met behulp van een gratis converter.
 • De compatibiliteitsmodus maakt het mogelijk om in oude bestandsformaten op te slaan. Dit maakt de documenten ook met oudere Office voor Windows en Mac leesbaar.
 • Microsoft Office 2007 introduceert ook een nieuw exportformaat (XPS), vergelijkbaar met PDF.

Welke Office is geschikt voor welke gebruiker?

Wiresoft® biedt u de Office in drie verschillende versies aan Wij laten u zien welke beschikbaar zijn en welke het beste past bij uw geplande toepassing.

Professional Plus

Deze versie is met name geschikt voor zakelijke klanten. Professional Plus maakt uw dagelijkse kantoorwerk gemakkelijker. Dankzij een verscheidenheid aan eenvoudige en intuïtieve programma's kunt u de processen van uw bedrijf eenvoudig in kaart brengen en zorgen voor meer efficiëntie. De allround software office oplossing is als download beschikbaar voor zakelijke klanten en is uitgerust met alle applicaties uit het bekende Microsoft productassortiment.

Deze programma's zijn beschikbaar voor gebruik:

 • Microsoft Word 2007
 • Microsoft Excel 2007
 • Microsoft PowerPoint 2007
 • Microsoft Access 2007
 • Microsoft Uitgeverij 2007
 • Microsoft Outlook 2007

Onderneming

Of u nu op het werk of thuis bent, de Enterprise-versie van Office 2007 helpt u de klus te klaren, waar u ook bent. Het maakt niet uit of u een computer, een telefoon of de webbrowser gebruikt. Dezelfde programma's zijn beschikbaar als in Professional Plus. Met Wiresoft® krijgt u de volledige versie als een single-user licentie met een tweede gebruiksrecht.

Standard

Office is vooral gericht op thuisgebruikers en kleine bedrijven die behoefte hebben aan een selectie van productiviteitstools. De Standard is Office met basisprogramma's waarmee u snel en eenvoudig taken kunt uitvoeren. Of u nu documenten wilt organiseren, spreadsheets of presentaties wilt maken, of e-mail, agenda's en contactpersonen wilt beheren, u kunt het allemaal doen.

Deze programma's zijn inbegrepen:

 • Microsoft Word 2007
 • Microsoft Excel 2007
 • Microsoft PowerPoint 2007
 • Microsoft Outlook 2007

Hoe installeer ik Office 2007 op Windows 10?

Hoewel er geen mainstream ondersteuning meer beschikbaar is voor 2007 Office, kunt u het nog steeds installeren en gebruiken op Windows 10. We laten je stap voor stap zien hoe je het beste verder kunt gaan:

Microsoft Office 2007 installeren

 1. Plaats de CD in het station. Als de setup-assistent niet automatisch start, ga dan naar het cd-station en kies "SETUP.EXE".
 2. Er volgt een query van de productcode. Voer de productcode in. De productsleutel bevindt zich meestal op een sticker op de CD-hoes.
 3. Lees de Microsoft Software Licentievoorwaarden en accepteer ze. Klik nu op "Volgende".
 4. Volg de aanwijzingen. Na de installatie van 2007 Office kunt u het venster sluiten.

Activeer Microsoft Office 2007

Om ervoor te zorgen dat alle Office zonder problemen blijven werken, moet u Office nog steeds activeren.

 1. Klik op de Microsoft Office-knop. Klik vervolgens op "Opties" en "Microsoft Office inschakelen".

Je moet nog steeds weten

Microsoft Office 2007 is niet langer beschikbaar met beveiligingsupdates, ondersteuningsopties van welke aard dan ook, of prestatie- en compatibiliteitsupdates. Microsoft heeft deze diensten in oktober 2017 stopgezet. Het gebruik van alle Office is nog steeds mogelijk. Er kunnen echter wel beveiligingslekken ontstaan. Ontdek daarom ook nieuwere softwarepakketten zoals " en "Voor eigenaren van Apple producten is er ook Of het nu gaat om particuliere gebruikers, studenten of bedrijven - voor elke toepassing is er de juiste editie.

Bestel MS Office van Wiresoft® - snel en eenvoudig

Bestel gewoon Office 2007 in de Wiresoft® online shop! Bij ons profiteert u niet alleen van betaalbare prijzen, maar ook van eersteklas functionerende producten. U vraagt zich af waarom softwarelicenties zo goedkoop zijn in vergelijking met andere aanbieders? Deze vraag kan gemakkelijk worden beantwoord. Wij verwerven gebruikte licenties bij overnames, fusies of faillissementen en bieden deze tegen een gereduceerde prijs aan. Het recyclingprincipe van gebruikte software is de moeite waard voor zowel de verkopende als de kopende bedrijven. Het grote voordeel voor u: alle toepassingen van Microsoft Office 2007 kunnen zonder beperkingen worden gebruikt!

Aangezien de levering van de goederen uitsluitend digitaal gebeurt, worden er geen verdere kosten gemaakt. Na maximaal 24 uur staat het MS Office-pakket tot uw beschikking. Betaal gemakkelijk met een betaalmethode naar keuze. Wij bieden vooruitbetaling, PayPal, creditcard, directe overschrijving en aankoop op rekening.