TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS

MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS

€ 17,37 * € 28,95 * (40% gespaard)

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10002
 • 79P-00123

Voordelen

- Snelle levering
- Geautoriseerd origineel product
- Verzending binnen 24 uur
- Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Office 2007 Professional Plus - alle applicaties voor zakelijke professionals in één... meer
Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2007 Professional Plus - alle applicaties voor zakelijke professionals in één pakket als één licentie

MS Office 2007 - en dus ook de editie 2007 Professional Plus - is een mijlpaal in de geschiedenis van de Office: In vergelijking met oudere versies en voorgangers biedt het een pluspunt in functionaliteit en efficiëntie dat het een onmisbaar hulpmiddel is voor bedrijven met de programma's die het bevat, maar het maakt het ook gemakkelijker voor particuliere gebruikers en zelfstandigen om alle dagelijkse kantoor- en administratieve taken efficiënt af te handelen: met Word 2007 voor het maken van teksten in de meest uiteenlopende formaten, Excel 2007 voor complexe berekeningen, Outlook 2007 voor uitgebreide communicatie en taakplanning en PowerPoint 2007 voor het ontwerpen van duidelijke rapporten en presentaties. Met name de Office 2007 Professional Plus biedt hiervoor een groot aantal aanvullende programma's: met Publisher 2007 voor een breed scala aan mogelijkheden voor publicaties van gedrukte media, maar ook voor online, met Access 2007 voor een groot aantal databasetoepassingen en tenslotte ook met InfoPath 2007 voor het maken van formulieren voor de praktische verzameling en evaluatie van gegevens. Kopers van de Professional Plus Edition profiteren dus van een volwassen Office die professioneel werken en uitgebreide communicatie mogelijk maakt.

Wat is er nieuw in MS Office 2007 Professional Plus?

De Professional Plus Edition biedt onder andere de volgende nieuwe functies in de verschillende programma's:

 • Nieuw lint: De bijgewerkte gebruikersinterface maakt een snellere en meer intuïtieve navigatie mogelijk.
 • Door de gebruiker gedefinieerde instelmogelijkheden met ontwerpen en lay-outs verhogen de productiviteit.
 • De nieuwe Live Preview toont sjablonen en ontwerpen op basis van gegevens in real-time in het documentvenster.
 • De ondersteuning van het XML-bestandsformaat zorgt voor meer veiligheid, verkleint de documentgrootte en maakt daardoor ook snellere laadtijden mogelijk.
 • Outlook biedt nu een functie voor het zoeken binnen e-mails, evenals het abonnement op RSS-feeds en een spamfilter.
 • Access biedt kant-en-klare Standard die kunnen worden bewerkt.
 • Geautomatiseerde formules in Excel versnellen de berekeningen.

De nieuwe lintinterface - de lintinterface

Al deze klassieke Microsoft-toepassingen die in Professional Plus 2007 zijn opgenomen, hebben een volledig nieuwe look en feel: de vorige menustructuur van de Office is in de afzonderlijke Office 's van 2007 vervangen door een duidelijk gerangschikt lint. Het lint biedt nu opdrachten die zijn gegroepeerd in individuele groepen voor elk Office, die verder worden aangevuld met lijsten en dialoogvensters. Deze zijn dan algemeen beschikbaar als tabbladen, die verder zijn onderverdeeld naar context. Zo worden alle commando's of functies die nodig zijn voor het uitvoeren van een bepaalde actie samengevat en zijn ze onmiddellijk beschikbaar op één plaats, bijvoorbeeld voor het opmaken van een Word-document volgens uw eigen specificaties of voor het invoegen en bewerken van een afbeelding in een document.

Bovendien biedt de Ribbon ook de mogelijkheid om door de gebruiker gedefinieerde instellingen in de respectievelijke menu's te maken en zo aan te passen aan uw eigen behoeften, zodat veelgebruikte functies direct beschikbaar zijn, wat ook een pluspunt is voor de efficiëntie van het werk.

De nieuwe Live Preview

Daarnaast biedt Office 2007 Professional Plus en de andere edities de

zogenaamde live-preview: Afhankelijk van het geopende programma toont deze functie sjablonen en ontwerpen in een realtime preview, maar ook opmaakfuncties in een documentvenster.

De nieuwe bestandsindeling Open XML

Met Open XML biedt de 2007 Office 2007-versie in de Professional Plus Edition ook een nieuwe op XML gebaseerde Standard die een hele reeks voordelen biedt die belangrijk zijn in de moderne zakenwereld: XML-ondersteuning vermindert bijvoorbeeld de grootte van bestanden, wat ruimte bespaart op de PC en de tijd die nodig is om documenten op webpagina's te laden aanzienlijk verkort.

Op webpagina's zorgt XML-ondersteuning ervoor dat de omvang van documenten effectief wordt gereduceerd en dat de laadtijd aangenaam wordt verkort. XML-bestanden bieden ook een betere bescherming tegen gegevensverlies met Data Loss Prevention - DLP.

De nieuwe compatibiliteitsmodus

In Microsoft Office 2007 kunnen documenten die met oudere versies van Office(Office 97) zijn gemaakt, worden geopend, bewerkt en opnieuw worden opgeslagen in de zogenaamde compatibiliteitsmodus, waardoor ze weer beschikbaar en bewerkbaar zijn voor de oudere Office voor Windows en Mac OS. Dit wordt onder andere bereikt door het feit dat alle functies die niet beschikbaar zijn in de oudere programmaversie hier niet beschikbaar zijn, zodat er geen compatibiliteitsproblemen zijn.

De Microsoft Office Professional Plus 2007 editie bij Wiresoft

Voor veel kopers heeft de aanschaf van een 2007 Professional Plus Edition van MS Office het grote voordeel dat het nog steeds wordt ondersteund door oudere Microsoft-besturingssystemen vanaf versie Windows XP SP3, die nog steeds wordt gebruikt op oudere hardware, zodat deze brede compatibiliteit zeker een doorslaggevende factor is in de aankoopbeslissing. Anderzijds is deze editie alleen verkrijgbaar in conventionele winkels als volumelicentie. Bij Wiresoft kunnen klanten echter ook Professional Plus 2007 als één enkele licentie in de vorm van gebruikte software aanschaffen.

In de Wiresoft software shop kunt u Office 2007 Professional Plus als gekochte versie kopen, evenals andere edities van deze versie en nieuwere Office. Het volgende overzicht geeft een inleiding op de afzonderlijke programma's die deel uitmaken van Professional Plus 2007, met inbegrip van de nieuwe kenmerken van Office 2007 Professional Plus.

MS Office 2007 Professional Plus - alle zakelijke tools in één suite

Naast de beproefde Office Word, Excel, PowerPoint en Outlook bevat de Professional Plus 2007 editie niet alleen het DTP-programma Microsoft Publisher 2007, maar ook de databasetoepassing Access 2007 en de formuliercreatietool InfoPath 2007.

Overzicht van alle programma's die zijn opgenomen in de MS Office Editie 2007 Professional Plus:

 • Word 2007
 • Excel 2007
 • PowerPoint 2007
 • Outlook 2007
 • Publisher 2007
 • Access 2007
 • InfoPath 2007

Word 2007

Naast vele verbeteringen biedt Microsoft Word 2007 ook een aantal nieuwe functies en mogelijkheden: veel standaard sjablonen zijn beschikbaar om direct tekstdocumenten te maken voor zowel zakelijke als privédoeleinden, die professioneel zijn voorgeformatteerd en verder kunnen worden aangepast. Daarnaast zijn er nieuwe effecten zoals transparantie en 3D beschikbaar om teksten aantrekkelijker te maken. Macro's kunnen ook in Word worden gemaakt om bepaalde tekstbewerkingsstappen efficiënter af te handelen. Een groot pluspunt is de centrale administratie van de versies of wijzigingen en het commentaar.

Excel 2007

Dit krachtige spreadsheetprogramma biedt nu geavanceerde functies voor het maken van formules en het visualiseren van gegevens, inclusief draaitabellen en de mogelijkheid om in slechts enkele stappen professionele, gemakkelijk leesbare grafieken te maken. Door de verbinding met Microsoft SharePoint Services blijven vertrouwelijke gegevens beschermd, zelfs als er met anderen wordt gecommuniceerd.

PowerPoint 2007

De Slide Master in PowerPoint 2007 is een effectieve tool voor het beheer van alle sjablonen om te zorgen voor een consistente uitstraling van alle presentaties die ermee worden gemaakt en om tijd te besparen. Voor het ontwerp zijn veel nieuwe tekst- en typografische effecten en opmaakhulpmiddelen beschikbaar, die meestal met één muisklik direct kunnen worden toegepast.

De geïntegreerde Document Inspector verwijdert op betrouwbare wijze commentaar, verborgen tekst of persoonlijke informatie voordat een presentatie wordt gepubliceerd of verspreid, en de digitale handtekening zorgt er ook voor dat de inhoud niet kan worden gewijzigd. Met het nieuw beschikbare Office Open XML-formaat .pptx kunnen presentaties die ermee zijn gemaakt ook als HTML-webpagina's worden gepubliceerd.

Outlook 2007

De beproefde communicatiesoftware biedt effectieve functies voor het beheer van het dagelijkse e-mailverkeer, waaronder direct zoeken, het doorzoeken van e-mails, inclusief bijlagen voor specifieke termen of trefwoorden, het vrijgeven van gegevens en informatie specifiek voor individuele gebruikers en doeleinden, en een spamfilter. Ook het schrijven van berichten inclusief opmaak is intuïtiever en daardoor makkelijker geworden. De geïntegreerde taakbalk met kalender biedt vele mogelijkheden om afspraken en projecten te coördineren. De inhoud kan worden benadrukt in kleur en gemarkeerd op basis van bijvoorbeeld individuele personen of belangrijkheid.

InfoPath 2007

InfoPath 2007 creëert, beheert en wisselt formulieren uit voor het vastleggen van verschillende soorten gegevens. Omdat ze gebaseerd zijn op XML, kunnen ze ook via Office SharePoint Server 2007 op het web beschikbaar worden gesteld met de geïntegreerde "Forms Services" en kunnen ze dus zonder de InfoPath software worden ingevuld.

Scenario's waarbij InfoPath 2007 wordt gebruikt zijn onder andere inventarisatie, projectstatusrapporten, onkostenrapporten en verzekeringscontracten. InfoPath 2007 is ook ontworpen voor integratie met Outlook 2007, zodat gebruikers InfoPath-formulieren uit Outlook 2007 kunnen openen en bewerken.

Publisher 2007

Het krachtige DTP-programma is ontworpen om direct en eenvoudig hoogwaardige publicaties te maken voor uiteenlopende doeleinden: van flyers en gepersonaliseerde serieletters tot uitgebreide brochures. De sjablonen die in Publisher 2007 zijn opgenomen, omvatten niet alleen drukwerk, maar ook formaten voor het verzenden van e-mailnieuwsbrieven en het ontwerpen van websites. Dankzij de uitgebreide compatibiliteit met andere Office kunnen ook teksten, afbeeldingen en tabellen enz. uit Word, Excel, Access, Outlook en PowerPoint worden gebruikt.

Access 2007

Het beproefde databaseprogramma wordt gebruikt om gegevens uit verschillende bronnen centraal te verzamelen en te structureren om ze intern binnen het bedrijf zelf of extern beschikbaar te stellen aan klanten voor verdere verwerking. Dankzij de verschillende format-sjablonen kan de verzamelde informatie beter worden geanalyseerd en gebruikt en ook in een begrijpelijke vorm worden gepresenteerd als zinvolle rapporten.

Met Windows SharePoint Services kunnen gebruikers van Access 2007 op elk gewenst moment de vastgelegde gegevens bewerken, verwijderde informatie herstellen en individuele toegangsrechten instellen.

Systeemvereisten voor MS Office 2007 Professional Plus

Office Edition 2007 Professional Plus is compatibel met veel oudere Windows, maar wordt niet langer ondersteund door Windows 10. De nieuwe lint-interface die met de 2007 Office is geïntroduceerd, vereist echter meer ruimte op de harde schijf dan de vorige versies. In het algemeen gelden de volgende minimumeisen voor de goede uitvoering van alle aanvragen:

 • Besturingssystemen: Microsoft Windows XP Service Pack 3 of hoger tot Windows 8.1 of Microsoft Windows Server 2003 of hoger
 • Processor: min. 500 MHz - om alle Outlook-functies te gebruiken, wordt 1 GHz aanbevolen.
 • Werkgeheugen: min. 256 MB RAM - 512 MB worden aanbevolen voor het juiste gebruik van Outlook-diensten.
 • Harde schijf: min. 2 GB
 • Beeldresolutie: min. 1.024 x 768

Koop de MS Office 2007 Professional Plus van Wiresoft als een enkele licentie.

De 2007 Professional Plus Edition van Microsoft is een van de Office die alleen in de traditionele winkels worden aangeboden als volumelicenties voor bedrijven en daar dus niet verkrijgbaar zijn als individuele licenties. In de Wiresoft Software Shop kunt u de 2007 Professional Plus Edition als één gebruikerslicentie aanschaffen zonder abonnementsverplichtingen. Bij aankoop in de Wiresoft Shop betaalt u alleen de eenmalige kosten voor de volledige versie van deze Office, die dezelfde functies biedt als de corresponderende volumelicentie.

De onderliggende volumelicentie komt meestal van een groter bedrijf en werd gekocht van Wiresoft. Bij de aankoop van volumelicenties heeft het bedrijf ook het recht om overtollige softwarelicenties of zelfs de volledige volumelicentie door te verkopen - ongeacht of de individuele licenties die erin zijn opgenomen of de volledige volumelicentie is gebruikt of niet. Door de verkoop wordt de volumelicentie ontbonden en omgezet in individuele licenties, die vervolgens worden aangeduid als gebruikte software of gebruikte software. Deze scheiding of aanduiding heeft geen invloed op de algemene functionaliteit van de Office 2007 Professional Plus Edition die wordt aangeboden of op de programma's die worden meegeleverd. Wiresoft biedt deze enkelvoudige licenties vervolgens tegen een bijzonder redelijke prijs aan als gekochte versie.

Uw softwareaankoop bij Wiresoft is niet alleen goedkoop, maar ook veilig: na het succesvol afronden van het aankoopproces en de onmiddellijke download kunt u de Office 2007 Professional Plus software op uw PC installeren en activeren met de bijbehorende meegeleverde volumelicentiesleutel, die alleen geldig en functioneel is voor uw persoonlijke enkele licentie. Dit komt omdat Wiresoft alleen Office 2007 Professional Plus software of andere Office of versies verkoopt die identiek zijn aan originele Microsoft producten; bedrijven waarvan deze eerdere volumelicenties afkomstig zijn bevinden zich uitsluitend in Europa, zodat de aankoop van deze Office 2007 Professional Plus Edition als gebruikte software geen enkel juridisch risico met zich meebrengt, omdat de handel met gebruikte software bij wet is toegestaan, wat door rechterlijke uitspraken meerdere malen is bevestigd.

De aankoop van gebruikte software in de Wiresoft Shop is een gunstige mogelijkheid voor u als klant, anders niet beschikbaar. Office-uitgaven zoals Professional Plus 2007. Onze klantenkring bestaat dus uit KMO's, maar ook uit zelfstandigen en particulieren die profiteren van ons goedkope aanbod aan Microsoft-programma's.

In de Wiresoft Software Shop kunt u de MS Office 2007 Professional Plus en andere edities van deze versie, nieuwere edities en andere Microsoft-programma's downloaden als een laaggeprijsde aankoopversie. Voor vragen over Professional Plus of enige andere Microsoft Office, gewoon gebruik maken van ons deskundig advies per e-mail, telefoon of chat.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren... meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.
Voer de tekenreeks in het onderstaande tekstveld in.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD
€ 11,97 * € 19,95 *
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
€ 25,77 * € 42,95 *
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
€ 152,97 * € 254,95 *
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
€ 98,97 * € 164,95 *
MICROSOFT WORD 2013 MICROSOFT WORD 2013
€ 17,37 * € 28,95 *
MICROSOFT WORD 2010 MICROSOFT WORD 2010
€ 14,37 * € 23,95 *
MICROSOFT ACCESS 2010 MICROSOFT ACCESS 2010
€ 14,37 * € 23,95 *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
€ 431,97 * € 719,95 *
Laatst bekeken