Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10002
 • 79P-00123
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 21,90 * € 22,90 * (4,37% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Omvang van de levering Download + licentie
Medium Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
Systeem  Windows (32bit)
Terminalserver Compatibel


MS Office 2007 - en dus ook de editie 2007 Professional Plus   - vormt een mijlpaal in de geschiedenis van Office pakketten: Vergeleken met oudere versies en voorgangers biedt het Plus qua functionaliteit en efficiëntie, wat het samen met de meegeleverde programma's tot een onmisbaar hulpmiddel voor bedrijven maakt, maar het ook voor particuliere gebruikers en zelfstandigen gemakkelijker maakt om alle dagelijkse kantoor- en administratieve taken efficiënt uit te voeren: met Word 2007 voor het maken van teksten in de meest uiteenlopende formaten, Excel 2007 voor complexe berekeningen, Outlook 2007 voor uitgebreide communicatie en taakplanning en PowerPoint 2007 voor het ontwerpen van heldere rapporten en presentaties. Plus Daarnaast biedt de Office editie 2007 Professional Plus een breed scala aan verdere programma's: met Publisher 2007 voor allerlei mogelijkheden in publicaties in gedrukte media, maar ook voor online, met Access 2007 voor allerlei databasetoepassingen en tenslotte ook met InfoPath 2007 om formulieren te maken voor praktische gegevensverzameling en -analyse. Kopers van de Professional Plus editie profiteren dus van een geavanceerde Office versie die professioneel werken en uitgebreide communicatie mogelijk maakt.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2007 Professional Plus - alle toepassingen voor Business professionals in één pakket als één licentie

MS Office 2007 - en dus ook de 2007 Professional Plus editie - vormt een mijlpaal in de geschiedenis van Office pakketten: Vergeleken met oudere versies en voorgangers biedt het Plus aan functionaliteit en efficiëntie, wat het met de meegeleverde programma's tot een onmisbaar hulpmiddel voor bedrijven maakt, maar het ook voor particuliere gebruikers en zelfstandigen gemakkelijker maakt om alle dagelijkse kantoor- en administratieve taken efficiënt uit te voeren: met Word 2007 voor het maken van teksten in de meest uiteenlopende formaten, Excel 2007 voor complexe berekeningen, Outlook 2007 voor uitgebreide communicatie en taakplanning en PowerPoint 2007 voor het ontwerpen van levendige rapporten en presentaties. Plus Daarnaast biedt de Office editie 2007 Professional Plus een breed scala aan verdere programma's: met Publisher 2007 voor allerlei mogelijkheden in publicaties in gedrukte media, maar ook voor online, met Access 2007 voor allerlei databasetoepassingen en tenslotte ook met InfoPath 2007 om formulieren te maken voor praktische gegevensverzameling en -analyse. Kopers van de Professional Plus editie profiteren dus van een geavanceerde Office versie die professioneel werken en uitgebreide communicatie mogelijk maakt.

Wat is er nieuw in MS Office 2007 Professional Plus

De Professional Plus Edition biedt onder andere de volgende nieuwe functies in de verschillende programma's:

 • Nieuw lint: De vernieuwde gebruikersinterface maakt snellere en intuïtieve navigatie mogelijk.
 • Door de gebruiker gedefinieerde instellingsopties met ontwerpen en lay-outs verhogen de productiviteit.
 • De nieuwe Live Preview toont sjablonen en ontwerpen op basis van gegevens in real time in het documentvenster.
 • Ondersteuning voor het XML-bestandsformaat biedt meer veiligheid en vermindert de omvang van documenten, waardoor ze sneller kunnen worden geladen.
 • Outlook biedt nu een functie voor het zoeken in e-mails, evenals het abonneren op RSS-feeds en een spamfilter.
 • Access biedt kant-en-klare Standard formaten die bewerkt kunnen worden.
 • Geautomatiseerde formules in Excel versnellen berekeningen.

De nieuwe lintinterface - de lintbalk

Al deze klassieke Microsoft toepassingen in Professional Plus 2007 worden gepresenteerd in een volledig vernieuwd uiterlijk: de vroegere menustructuur van de Office voorgangers is in de afzonderlijke Office 2007 programma's vervangen door een overzichtelijke multifunctionele balk - ook wel lint genoemd. Voor elk Office programma biedt het lint nu opdrachten gegroepeerd in afzonderlijke groepen, die verder worden aangevuld met lijst- en dialoogvensters. Deze zijn dan meestal beschikbaar als tabbladen, die verder zijn onderverdeeld naar context. Zo worden alle commando's of functies die nodig zijn om een bepaalde actie uit te voeren gegroepeerd en zijn ze onmiddellijk beschikbaar op een overzichtelijke plaats, bijvoorbeeld voor het opmaken van een Word document volgens eigen specificaties of voor het invoegen en bewerken van een afbeelding in een document.

Verder biedt het lint ook de mogelijkheid om in de respectieve menu's door de gebruiker gedefinieerde instellingen te maken en ze zo aan de eigen behoeften aan te passen, zodat veelgebruikte functies direct beschikbaar zijn, wat ook een Plus verhoging van de werkefficiëntie betekent.

De nieuwe Live Preview

Bovendien, Office 2007 Professional Plus en de andere uitgaven omvatten de

zogenaamde Live Preview: Afhankelijk van het geopende programma toont deze functie sjablonen en ontwerpen, maar ook opmaakfuncties in een documentvenster in een real-time preview.

Het nieuwe bestandsformaat Open XML

Met OpenXML biedt de versie Office 2007 ook een nieuw op XML gebaseerd Standard bestandsformaat in de Professional Plus Edition, dat een hele reeks voordelen biedt die belangrijk zijn in de moderne Business wereld: XML-ondersteuning vermindert bijvoorbeeld de grootte van bestanden, wat enerzijds ruimte bespaart op de PC en anderzijds de laadtijd van documenten op webpagina's aanzienlijk verkort.

Op webpagina's zorgt XML-ondersteuning ervoor dat de omvang van documenten effectief wordt verminderd en de laadtijden dus aangenaam korter zijn. XML-bestanden bieden ook een betere bescherming tegen gegevensverlies met Data Loss Prevention - DLP.

De nieuwe compatibiliteitsmodus

In Microsoft Office 2007 kunnen documenten gemaakt met oudere versies van de programma's Office(Office 97) weer geopend, bewerkt en opgeslagen worden in de zogenaamde compatibiliteitsmodus, waardoor ze weer beschikbaar zijn voor de oudere Office versies voor Windows en Mac OS en ook bewerkt kunnen worden. Dit wordt onder andere bereikt doordat alle functies die in de oudere programmaversie niet bestaan, hier niet beschikbaar zijn, zodat er geen compatibiliteitsproblemen zijn.

De Microsoft Office Professional Plus editie 2007 op Wiresoft

Voor veel kopers heeft de aanschaf van een 2007 Professional Plus editie van MS Office aan de ene kant het grote voordeel dat het nog ondersteund wordt door oudere Microsoft besturingssystemen vanaf versie Windows XP SP3, die nog gebruikt worden op oudere hardware, zodat deze brede compatibiliteit zeker een aankoopbeslissende factor is. Anderzijds is deze editie in de conventionele handel alleen verkrijgbaar als volumelicentie, terwijl klanten op Wiresoft ook Professional Plus 2007 als losse licentie in de vorm van gebruikte software kunnen kopen.

Naast Office 2007 Professional Plus zijn ook andere edities van deze versie en nieuwere Office pakketten te koop in de Wiresoft software shop. Het volgende overzicht geeft een inleiding tot de afzonderlijke programma's in Professional Plus 2007, inclusief de nieuwe functies van Office 2007 Professional Plus .

MS Office 2007 Professional Plus - alle Business tools gecombineerd in één suite

Naast de beproefde Office klassiekers Word, Excel, PowerPoint en Outlook bevat de editie Professional Plus 2007 niet alleen het DTP-programma Microsoft Publisher 2007, maar ook de databasetoepassing Access 2007 en het hulpmiddel voor het maken van formulieren InfoPath 2007. Juist deze extra meegeleverde toepassingen zijn vrijwel onmisbaar voor commerciële of zakelijke toepassingen.

Overzicht van alle programma's in de MS Office Editie 2007 Professional Plus :

 • Word 2007
 • Excel 2007
 • PowerPoint 2007
 • Outlook 2007
 • Publisher 2007
 • Access 2007
 • InfoPath 2007

Word 2007

MicrosoftWord 2007 biedt veel verbeteringen en enkele nieuwe functies en mogelijkheden: er zijn veel standaardsjablonen beschikbaar om onmiddellijk tekstdocumenten te maken voor zowel zakelijke als privédoeleinden, die professioneel zijn voorgeformatteerd en ook verder kunnen worden aangepast. Nieuwe effecten zoals transparantie en 3D zijn ook beschikbaar om teksten aantrekkelijker te maken. In Word kunnen ook macro's worden gemaakt om bepaalde tekstbewerkingsstappen efficiënter af te handelen. Een groot kenmerk van Plus is de centrale administratie van versies en wijzigingen en commentaar.

Excel 2007

Het krachtige spreadsheetprogramma biedt nu uitgebreide functies voor het maken van formules en het visualiseren van gegevens, waaronder draaitabellen en de mogelijkheid om in een paar stappen professionele, beschrijvende diagrammen te maken. Vertrouwelijke gegevens blijven beschermd, zelfs wanneer je met anderen communiceert via de verbinding met Microsoft SharePoint Services .

PowerPoint 2007

Met de slide master biedt PowerPoint 2007 een effectief hulpmiddel om alle sjablonen te beheren, zodat alle ermee gemaakte presentaties er consistent uitzien en ook om tijd te besparen. Veel nieuwe tekst- en typografische effecten en opmaakgereedschappen zijn beschikbaar voor ontwerp, waarvan de meeste met één klik direct kunnen worden toegepast.

De geïntegreerde documentinspecteur verwijdert betrouwbaar opmerkingen, verborgen tekst of persoonlijke informatie voordat een presentatie wordt gepubliceerd of gedeeld, en de digitale handtekening zorgt er ook voor dat de inhoud niet meer kan worden gewijzigd. Dankzij het nieuw beschikbare Office Open XML formaat .pptx kunnen presentaties die ermee gemaakt zijn ook als HTML webpagina's worden gepubliceerd.

Outlook 2007

De beproefde communicatiesoftware biedt effectieve functies voor het beheer van het dagelijkse e-mailverkeer, waaronder een directe zoekfunctie om e-mails inclusief bijlagen te doorzoeken op specifieke termen of trefwoorden, en om gegevens en informatie specifiek vrij te geven voor individuele gebruikers en doeleinden, en een spamfilter. Het samenstellen van berichten, inclusief opmaak, is ook intuïtiever en dus gemakkelijker geworden. De geïntegreerde taakbalk met kalender biedt veel mogelijkheden voor het coördineren van afspraken en projecten. De inhoud kan bijvoorbeeld met kleuren worden gecodeerd en gemarkeerd naar individuele personen of belang.

InfoPath 2007

InfoPath 2007 wordt gebruikt voor het maken, beheren en uitwisselen van formulieren voor het verzamelen van diverse gegevens. Omdat ze gebaseerd zijn op XML, kunnen ze ook via Office SharePoint Server 2007 met de geïntegreerde "Forms Services" op het web beschikbaar worden gesteld en dus zonder de InfoPath software worden ingevuld.

Scenario's waarin InfoPath 2007 wordt gebruikt zijn onder meer het bijhouden van voorraden, projectstatusrapporten, onkostendeclaraties en verzekeringspolissen. InfoPath 2007 is ook ontworpen om te integreren met Outlook 2007, zodat gebruikers InfoPath-formulieren ook kunnen openen en bewerken vanuit Outlook 2007.

Publisher 2007

Dit krachtige DTP-programma is ontworpen om direct en gemakkelijk hoogwaardige publicaties te maken voor uiteenlopende doeleinden, van flyers en gepersonaliseerde formulierbrieven tot grote brochures. De sjablonen in Publisher 2007 omvatten niet alleen drukwerk, maar ook formaten voor het versturen van e-mail nieuwsbrieven en het ontwerpen van websites. Door de uitgebreide compatibiliteit met de andere Office programma's kunnen ook teksten, afbeeldingen en tabellen enz. van Word, Excel, Access, Outlook en PowerPoint gebruikt worden.

Access 2007

Het beproefde databankprogramma wordt gebruikt om gegevens uit verschillende bronnen centraal te verzamelen en te structureren om ze intern binnen het bedrijf of extern voor klanten beschikbaar te maken voor verdere verwerking. Door de verschillende sjablonen kunnen de verzamelde gegevens beter worden geanalyseerd en gebruikt, en ook in begrijpelijke vorm worden gepresenteerd als zinvolle rapporten.

Via de Windows SharePoint Services gebruikers van Access 2007 heeft de mogelijkheid de opgenomen gegevens op elk moment te bewerken, verwijderde informatie te herstellen en individuele toegangsrechten in te stellen.

Systeemvereisten voor MS Office 2007 Professional Plus

De Office Edition 2007 Professional Plus is compatibel met veel oudere Windows besturingssystemen, maar wordt niet langer ondersteund door Windows 10. De nieuwe lintinterface die met de Office versie 2007 werd geïntroduceerd, vereist echter meer geheugen op de harde schijf dan eerdere versies. In het algemeen gelden de volgende minimumeisen voor de goede uitvoering van alle aanvragen:

 • Besturingssystemen: van Microsoft Windows XP Service Pack 3 tot Windows 8.1 of Microsoft Windows Server 2003 of hoger
 • Processor: min. 500 MHz - om alle Outlook functies te kunnen gebruiken is 1 GHz aanbevolen
 • RAM: min. 256 MB RAM - 512 MB aanbevolen voor goed gebruik van de Outlook-Services functies
 • Harde schijf: min. 2 GB
 • Beeldresolutie: min. 1.024 x 768

Koop de MS Office 2007 Professional Plus op Wiresoft als laaggeprijsde enkele licentie

De 2007 Professional Plus editie van Microsoft behoort tot de Office edities, die in de conventionele handel alleen als volumelicenties voor bedrijven worden aangeboden en daar dus niet als individuele licenties verkrijgbaar zijn. In de Wiresoft software shop kun je de Office 2007 Professional Plus Edition ook als single-user licentie kopen zonder abonnementsverplichtingen aan te gaan; bij aankoop in de Wiresoft shop maak je dus alleen de eenmalige kosten voor de volledige versie van deze Office Edition, die hetzelfde scala aan functionaliteiten biedt als de bijbehorende volumelicentie.

De onderliggende volumelicentie komt meestal van een groter bedrijf en is gekocht van Wiresoft. Bij aankoop van volumelicenties heeft het bedrijf ook het recht om overtollige softwarelicenties of de gehele volumelicentie door te verkopen - ongeacht of individuele licenties daarin of de gehele volumelicentie zijn gebruikt of niet. Door de verkoop wordt de volumelicentie ontbonden en omgezet in individuele licenties, die dan als gebruikte software worden aangemerkt. Deze splitsing of aanduiding heeft geen invloed op de algemene functionaliteit van de aangeboden Office 2007 Professional Plus Edition of de daarin opgenomen programma's. Wiresoft biedt deze afzonderlijke licenties vervolgens tegen een bijzonder lage prijs aan als koopversie.

Je software-aankoop bij Wiresoft is niet alleen voordelig, maar ook veilig: Je kunt de software Office 2007 Professional Plus na succesvolle afronding van het aankoopproces en de onmiddellijke download op je PC installeren en activeren met de bijgeleverde volumelicentiesleutel, die alleen geldig en functioneel is voor je persoonlijke enkele licentie. Dit komt omdat Wiresoft alleen Office 2007 Professional Plus software of andere Office edities of versies verkoopt die identiek zijn aan de originele Microsoft producten; bedrijven waarvan deze eerdere volumelicenties afkomstig zijn, zijn uitsluitend in Europa gevestigd, zodat de aankoop van deze Office 2007 Professional Plus editie als gebruikte software geen enkel juridisch risico inhoudt, omdat de handel in gebruikte software wettelijk is toegestaan, wat ook meermaals door rechterlijke uitspraken is bevestigd.

De aankoop van gebruikte software in de Wiresoft Shop is voor jou als klant een gunstige gelegenheid om anders niet beschikbare edities aan te schaffen Office-Anders niet beschikbare edities zoals Professional Plus 2007. Tot onze klantenkring behoren dus KMO's, maar ook zelfstandigen en particulieren die profiteren van ons voordelige aanbod van Microsoft programma's.

In de Wiresoft software shop vind je niet alleen de MS Office-Editie 2007 Professional Plus maar ook andere edities van deze versie en nieuwere edities en andere Microsoft programma's als voordelige koopversie om te downloaden. Voor vragen over Professional Plus of enige andere Microsoft Office software, maak dan gewoon gebruik van ons deskundig advies per e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën