Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
SharePoint Server 2016 goedkoop kopen De constante behoefte aan nieuwe technologische vooruitgang en economische groei betekent dat bedrijven elke dag aandringen op nieuwe softwareoplossingen. Dit zorgt ervoor dat ze de concurrentie...
€ 3.640,90 *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019
Microsoft Sharepoint Server 2019 - Nieuwe functies Deze gids richt zich op de kracht van Teams, SharePoint en OneDrive, waaronder documentopslag, samenwerking, delen en gesprekken. Je hoeft niet slechts één hulpmiddel te gebruiken om de...
€ 4.213,90 *

Microsoft SharePoint Server: Een platform voor samenwerking en beheer

Inleiding tot SharePoint Server

Microsoft SharePoint Server is een krachtig platform voor samenwerking en documentbeheer dat bedrijven helpt bij het organiseren, delen en samenwerken aan informatie. Met een verscheidenheid aan functies voor contentbeheer, zoeken, bedrijfsinformatie en meer, stelt SharePoint Server teams in staat om efficiënter en effectiever samen te werken.

Wat is SharePoint Server?

SharePoint Server is een servergebaseerd product dat organisaties een uniform platform biedt om informatieportalen, intranetsites en documentopslagplaatsen te maken. Het ondersteunt samenwerkingsprocessen en vergemakkelijkt het beheer van en de toegang tot belangrijke bedrijfsgegevens.

Kernfuncties van SharePoint Server

Samenwerken en delen

SharePoint Server biedt uitgebreide functies om teamwerk te ondersteunen, waaronder het delen van documenten, agenda's en takenlijsten. Teams kunnen gelijktijdig aan documenten werken, wijzigingen in realtime zien en belangrijke informatie veilig delen.

Beheer en opslag van documenten

Met de krachtige functies voor documentbeheer kunnen gebruikers documenten opslaan, organiseren en terugvinden. Versiebeheer, toegangscontrole en workflowintegratie zijn slechts enkele van de tools die SharePoint biedt voor efficiënt documentbeheer.

Aanpassing en integratie

Flexibel ontwerp

SharePoint Server sharePoint is in hoge mate aanpasbaar, waardoor bedrijven hun portalen en sites kunnen aanpassen aan hun specifieke eisen. Het ondersteunt ook een verscheidenheid aan webonderdelen en add-ons die de functionaliteit uitbreiden.

Integratie met Microsoft-producten

Als onderdeel van de Microsoft-productfamilie integreert SharePoint Server naadloos met andere Microsoft-toepassingen, zoals Office 365, waardoor de productiviteit en efficiëntie verder toenemen.

Beveiliging en compliance

Robuuste beveiligingsfuncties

SharePoint Server biedt een sterke beveiligingsinfrastructuur, inclusief ondersteuning voor geavanceerde verificatiemethoden en toestemmingsniveaus om ervoor te zorgen dat alleen bevoegde gebruikers toegang hebben tot gevoelige informatie.

Naleving van compliancenormen

SharePoint helpt organisaties te voldoen aan wettelijke vereisten door uitgebreide auditopties en beleidsregels voor documentbeheer te bieden.

Conclusie: De toekomst met SharePoint Server

SharePoint Server sharePoint blijft een belangrijke pijler in de IT-infrastructuur van veel organisaties. Met regelmatige updates en een grote ontwikkelaarsgemeenschap die voortdurend nieuwe oplossingen en verbeteringen biedt, blijft SharePoint een centraal punt voor het organiseren van bedrijfscontent en het bevorderen van samenwerking. Het is een schaalbare en flexibele oplossing die meegroeit en zich aanpast aan de veranderende behoeften van bedrijfsomgevingen.

Categorieën