Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD
SQL Server 2012 Standard Onze bijzondere sterke punten liggen op het gebied van business intelligence en bedrijfskritische applicaties, evenals de integratie van een cloud volgens uw wensen en behoeften. Virtualisatie beschrijft een...
€ 260,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE
Microsoft SQL Server 2012 Enterprise SQL Server 2012 is een belangrijke productrelease met veel nieuwe functies: Betrouwbaarheid voor bedrijfskritische toepassingen met een hogere beschikbaarheid, razendsnelle query's en geavanceerde...
€ 3.695,90 *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE
Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence Koop een server: Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence Om uw bedrijfsprocessen voortdurend in de gaten te houden en te kunnen optimaliseren, heeft u een goed...
€ 2.618,90 *

Microsoft SQL Server 2012: De basis van gegevensbeheer

Inleiding: SQL Server 2012 in één oogopslag

Microsoft SQL Server 2012 is een uitgebreid dataplatform en een krachtig relationeel databasemanagementsysteem dat geschikt is voor een breed scala aan datamanagement- en analysetaken. Met de introductie zijn belangrijke functies geïntroduceerd die de prestaties, beschikbaarheid en uitbreidbaarheid van bedrijfsgegevens aanzienlijk hebben verbeterd.

Belangrijkste kenmerken van SQL Server 2012

SQL Server 2012 wordt gekenmerkt door zijn AlwaysOn Availability Groups, verbeterde prestaties, Reporting Services en Integration Services. Daarnaast biedt het diepe integratie met het Microsoft cloudplatform Azure, waardoor hybride omgevingen worden ondersteund.

Prestaties en beheer

Verbeterde prestaties

De prestaties van SQL Server 2012 zijn aanzienlijk verbeterd door de introductie van functies zoals columnstore indexen, die queries versnellen, en de optimalisatie van de Query Planner.

Beheerfuncties

SQL Server Management Studio (SSMS) en andere beheertools zijn in SQL Server 2012 verbeterd om databasebeheer eenvoudiger en efficiënter te maken.

Beschikbaarheid en herstel

AlwaysOn beschikbaarheidsgroepen

Een van de belangrijkste vernieuwingen van SQL Server 2012 was de introductie van AlwaysOn Availability Groups, die een hogere beschikbaarheid en mogelijkheden voor disaster recovery bieden dan eerdere versies.

Verbeterde back-upopties

Dankzij nieuwe en verbeterde back-upopties kunnen organisaties ervoor zorgen dat hun gegevens beschermd zijn, zelfs in het geval van een storing.

Ontwikkeling van bedrijfsinformatie

Rapportage en analyse

SQL Server 2012 verbeterde Reporting Services om uitgebreidere en gebruiksvriendelijkere rapporten te maken. Power View en PowerPivot werden geïntroduceerd om self-service BI te versterken.

Gegevensopslag

De mogelijkheden voor datawarehousing zijn versterkt met verbeterde ETL-mogelijkheden (extract, transform en load) en integratie met andere Microsoft-producten.

Cloud gereedheid

Azure compatibiliteit

Naadloze integratie met Azure stelt organisaties in staat databaseoplossingen uit te breiden in de cloud en te profiteren van de voordelen van cloud-schaling.

Conclusie: De impact van SQL Server 2012

Microsoft SQL Server 2012 blijft een belangrijk onderdeel van veel bedrijfsomgevingen. Het biedt een solide basis voor toepassingen die betrouwbaar gegevensbeheer en -analyse vereisen. Hoewel er nieuwere versies beschikbaar zijn, blijft SQL Server 2012 een bewezen keuze voor organisaties die op zoek zijn naar een volwassen technologie met een uitgebreide functieset.

Categorieën