Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD

Staat als directe download ter beschikking

 • SW10013
 • 3YF-00096
 • Permanent gyldig
 • Alle sprog
 • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 29,90 * € 31,90 * (6,27% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versie Volledige versie
Apparaten 1x
Leveringsomvang Download + licentie
Middel Download
Runtime Onbeperkt
Talen Alle talen
Levertijd  Enkele minuten
MacOS  Yosemite, Mavericks, Mountain Lion


Microsoft Office 2011 is ook op veel Mac-computers een onmisbaar onderdeel van het dagelijks werk. Met de release van deze editie voor Mac-gebruikers ligt de nadruk daarom niet alleen op een betere compatibiliteit van macOS met Windows voor praktische samenwerking, maar ook op algemene gebruiksvriendelijkheid en de toevoeging van functies die het online gebruik van de Office-programma's vergemakkelijken. Mac-gebruikers kunnen nu profiteren van alle voordelen die de klassieke Office-programma's Word, Excel en PowerPoint bieden: voor het maken van professionele documenten in formaten die zowel zakelijk als privé veel worden gebruikt, voor het snel opmaken en analyseren van omvangrijke gegevens en voor het weergeven en delen van informatieve presentaties, ook op het web.

Neem voor verdere vragen over het product contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"

Microsoft Office voor Mac 2011 Standard - gebruiksvriendelijker dan voorheen

Microsoft Office is ook een onmisbaar onderdeel voor het dagelijkse werk op veel Mac-computers. Met de release van deze editie voor Mac-gebruikers ligt de nadruk dus niet alleen op een betere compatibiliteit van macOS met Windows voor praktische samenwerking, maar ook op algemene gebruiksvriendelijkheid en de toevoeging van functies die het gemakkelijker maken om de programma's Office online te gebruiken.

Mac-gebruikers kunnen nu profiteren van alle voordelen die de klassieke Office programma's Word, Excel en PowerPoint bieden: om professionele documenten te maken in zowel professionele als particuliere veelgebruikte formaten, om snel uitgebreide gegevens te formatteren en te analyseren, en om informatieve presentaties weer te geven en te delen, zelfs op het web.

Een gloednieuwe toevoeging aan Office voor Mac is Outlook, dat met zijn vele praktische hulpmiddelen voor het organiseren van e-mailverkeer en contacten en het coördineren van afspraken aanzienlijke voordelen biedt ten opzichte van het eerder meegeleverde Entourage.

Microsoft Office 2011 voor Mac in de editie Standard is beschikbaar in de Wiresoft Software Shop als een laaggeprijsde enkele licentie voor aankoop met onmiddellijke download. Hieronder vindt u een overzicht van alle voordelen die Office 2011 voor Mac zijn gebruikers biedt.

Algemene vernieuwingen van Office voor Mac 2011 Standard

Visueel heeft deze Office versie voor Mac een nieuwe look in vergelijking met de vorige versie door het overnemen van de Windows typische ribbon look, meer details hieronder. Daarnaast zijn er een aantal optimalisaties en voordelen die het werken met Office voor Mac 2011 nog efficiënter en praktischer maken:

Lintweergave nu ook in Office voor Mac

De typische lintbalk, bekend bij Windows gebruikers, is nu ook beschikbaar op de Mac met deze Office versie. Typische functies zijn thematisch gesorteerd in afzonderlijke balken of linten en zijn toegankelijk via verschillende tabbladen. Afhankelijk van de huidige activiteit in een programmadocument krijgt de gebruiker een thematisch passende selectie van gereedschappen en functies voor bewerking te zien, bijvoorbeeld voor het opmaken van Word-teksten of het bewerken van afbeeldingen in een PowerPoint-presentatie.

Het voordeel van de lintoptiek is dat geschikte functies nu direct toegankelijk zijn en de gebruiker ze niet langer in verschillende submenu's hoeft te zoeken.

Bovendien kunnen de linten ook worden aangepast.

Wie echter nog steeds de vertrouwde gebruikersinterface van de vorige versie wil gebruiken, kan ook de lintweergave verbergen en de gewenste functies benaderen via het klassieke menu, dat nog steeds beschikbaar is.

Geïntegreerde fotobewerkingsfuncties in Word, Excel en PowerPoint

Het bewerken van afbeeldingen en grafieken in Word, Excel en PowerPoint is aanzienlijk vereenvoudigd door nieuwe functies en ook anderszins verbeterd. Om een afbeelding in een document in te voegen, volstaat het nu de afbeelding van het bureaublad of uit een map naar de relevante plaats te slepen. De grootte kan dan nauwkeurig worden aangepast of het formaat kan worden bijgesneden. Extra functies zijn beschikbaar om kleurtinten en verzadiging aan te passen of om diverse effecten en filters toe te voegen. Het is ook mogelijk de mate van transparantie aan te passen. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om een foto als achtergrondillustratie over de hele pagina te gebruiken.

In de loop daarvan is ook de creatie van graphics verbeterd. Daartoe bevatten de zogenaamde SmartArts een aantal grafische elementen waarmee bijvoorbeeld hiërarchiediagrammen of processtromen in Excel kunnen worden gevisualiseerd volgens uw eigen behoeften.

Uitgebreide sjablooncatalogus

Microsoft heeft ook zijn portfolio met sjablonen voor Word, Excel en PowerPoint aanzienlijk uitgebreid in de Mac-versie 2011. Het kiezen van een geschikt sjabloon wordt vergemakkelijkt door het feit dat de eerste pagina van elk sjabloon wordt weergegeven in het formaatoverzicht. Zodra u met de muis over een bepaald sjabloon beweegt, worden alle andere pagina's na elkaar weergegeven.

Visual Basic weer beschikbaar met Office 2011 voor Mac

In Office 2011 keert de ondersteuning voor Visual Basic, de krachtige scripttaal, terug voor de Mac. Hierdoor kunnen op XML gebaseerde documentformaten worden gemaakt met behoud van de VBA-macrocode. VBA op de Mac biedt met name de mogelijkheid voor Office programma's als Excel, Word, Access enz. om repetitieve taken op een geautomatiseerde manier uit te voeren door ze op de juiste manier te programmeren via macro's.

MS Web Apps gebruiken op de Mac

In het Office pakket voor Mac heeft Microsoft de verschillende programma's gekoppeld aan de Web Apps. Word-, Excel- en PowerPoint-documenten kunnen dus online in de browser worden bewerkt, ongeacht de lokaal geïnstalleerde Office-versie of het respectieve besturingssysteem. Voorwaarde is een gratis registratie bij de Windows-Live diensten.

Verbeterde samenwerking bij documenten

Wanneer meerdere gebruikers in Word en PowerPoint aan hetzelfde document werken, vergrendelt het programma de alinea's waar een bepaalde gebruiker op dat moment aan werkt voor andere medewerkers. Dit voorkomt dat er meerdere versies van hetzelfde document worden gemaakt. Tegelijkertijd kunnen gebruikers altijd zien wie op dat moment welke wijzigingen aanbrengt.

Microsoft Messenger

Microsoft Messenger is ook geïntegreerd in Office voor Mac 2011. Hierdoor kunnen gebruikers rechtstreeks met collega's communiceren zonder gebruik te hoeven maken van de externe chatfuncties. De Messenger biedt ook een herziene audio- en videotransmissie.

Optimalisaties van de afzonderlijke Office-toepassingen voor Mac 2011

Naast deze algemene toevoegingen en verbeteringen aan het Office-pakket voor Mac 2011, hebben de standaardtoepassingen ook een aantal nieuwe functies te bieden:

Nieuwe hulpmiddelen in Word 2011

Naast nieuwe sjablonen maken een aantal nieuw geïntegreerde weergaveopties het werken met Word nog praktischer:

 • "Publishing Layout" is uitsluitend bedoeld voor de opmaak van een Word-document, waarbij het formaat en de positie van tekst en grafische elementen kunnen worden gewijzigd zonder dat de tekst zelf kan worden bewerkt. Dit voorkomt onbedoelde wijzigingen in de tekst.
 • De "Notepad"-weergave wordt gebruikt voor het direct noteren van trefwoorden, terwijl ook gesproken notities kunnen worden geïntegreerd.
 • In de modus "Volledig scherm" kunt u zich beter concentreren op de inhoud van het document door alle bewerkingsfuncties te verbergen.
 • Wanneer de muisaanwijzer naar de bovenkant van het scherm wordt verplaatst, toont het programma kort een werkbalk met de belangrijkste opmaakfuncties.

Verbeteringen in Excel 2011 voor Mac

Excel voor Mac 2011 bevat nu functies die voorheen alleen beschikbaar waren in de versie Windows. Dit maakt ook een betere uitwisseling van gegevens tussen beide besturingssystemen mogelijk. Deze nieuwe functies verdienen een speciale vermelding:

 • Pivot tabellen zijn nu eenvoudiger te maken in Excel voor Mac dan voorheen.
 • Sparklines - kleine woordgrafiekjes - maken tabellen duidelijker, ze kunnen als kleine diagrammen direct in een enkel veld worden geplaatst, bijvoorbeeld om daar snel het resultaat van een berekening te visualiseren.
 • Geneste functies kunnen worden gemaakt met de formule generator door gebruik te maken van de if-functie. Hiermee zijn maximaal zeven geneste if-voorwaarden mogelijk.

PowerPoint 2011 voor Mac

PowerPoint presentaties kunnen nog praktischer worden ontworpen en gerealiseerd met de Mac versie 2011. De volgende functies zijn nieuw geïntegreerd:

 • Met de "Broadcast"-functie kunnen presentaties live via het internet worden gehouden. Deelnemers ontvangen een weblink en kunnen de presentatie op elk apparaat volgen nadat ze zijn ingelogd. Zoals gebruikelijk heeft de presentator controle over het verloop van de presentatie.
 • In de "Presentator"-weergave ziet de presentator op zijn scherm niet alleen de huidige dia, maar ook een voorvertoning van de volgende dia, inclusief zijn aantekeningen en de tijd.
 • 3D-diaovergangen helpen om de presentatie bij te houden door elke laag afzonderlijk weer te geven. Verborgen of overlappende items kunnen gemakkelijk met de muis worden herschikt.

Outlook beschikbaar in Office Mac 2011

De nieuwe versie Office voor Mac bevat nu ook Outlook, dat eindelijk het vorige Entourage-programma vervangt. Outlook wordt gebruikt voor het uitgebreide beheer en de organisatie van

E-mails en afspraken en biedt dezelfde uitgebreide functies als de Windows-versie. Bij het overschakelen van Windows naar de Mac kunnen alle gegevens zonder problemen worden geïmporteerd. Outlook 2011 biedt onder meer de volgende functionaliteiten

 • Betere duidelijkheid voor langere e-mailcorrespondentie: Meerdere e-mails van verschillende deelnemers over een specifiek onderwerp kunnen ook in verschillende mappen worden weergegeven in de vorm van threads als samenhangende conversaties. Dit betekent dat u altijd een overzicht hebt van alle belangrijke bijdragen en deelnemers.
 • PST-bestanden (Personal Store) voor e-mails, taken, notities en agenda-items kunnen van de pc naar de Mac worden geïmporteerd als een gebruiker wil overstappen op macOS.
 • Voor het organiseren van afspraken kan de agenda preview handig direct in Outlook worden weergegeven.

macOS hardwarevereisten voor Office voor Mac 2011 Standard

Let er bij de installatie van Office voor Mac 2011 op dat MS Office voor Mac 2011 niet langer wordt ondersteund door het besturingssysteem macOS Catalina 10.15 en hoger! Ook is het Office pakket voor Mac alleen beschikbaar in 32-bit modus.

 • Processor: Intel-processor
 • Besturingssysteem: ten minste Mac OS X 10.5.8 of hoger
 • Let op: Office voor Mac 2011 Standard is niet compatibel met Catalina en hoger!
 • Geheugen: ten minste 1 GB RAM
 • Harde schijf: 2,5 GB in HFS+ formaat (ook: Mac OS Extended of HFS Plus)
 • Schermresolutie: ten minste 1.280 x 800

MS Office 2011 voor Mac Standard kopen goedkoop in Wiresoft online shop

Wiresoft biedt Standard-editie van Office 2011 voor Mac aan als download - met deze ingebouwde toepassingen:

 • Word 2011 voor Mac - voor tekstverwerking
 • Excel 2011 voor Mac - voor spreadsheets
 • PowerPoint 2011 voor Mac - voor het maken van presentaties
 • Outlook 2011 voor Mac - voor communicatie en organisatie

Wanneer u de Standard editie van Office 2011 voor Mac koopt, profiteert u van deze voordelen bij Wiresoft, bovenop onze lage prijs voor Gebruikte Software:

 • MS Office 2011 voor Mac Standard software is beschikbaar voor onmiddellijke download als een Medialess Licence Kit, die u op uw naam kunt registreren.
 • Dit is een laaggeprijsde licentie voor één gebruiker, die afkomstig is van een volumelicentie. De software is in het Duits.
 • Indien de bijgeleverde licentie gebruikt werd door een eerste koper, werd deze bij de verkoop aan Wiresoft weer verwijderd, zodat deze weer 100% vrij en bruikbaar is.
 • Alle afzonderlijke licenties voor Office voor Mac die afkomstig zijn van volumelicenties zijn grondig getest door Wiresoft om ervoor te zorgen dat ze volledig bruikbaar zijn.
 • Wiresoft biedt als serieuze software dealer geen enkelvoudige licenties aan die slechts voor een beperkte periode geldig zijn, of die testversies zijn met beperkte functies, of dergelijke Office licenties die ontgrendeld worden via een licentiesleutel die door derden gebruikt kan worden.
 • Bij elke software-aankoop bij Wiresoft kunt u er zeker van zijn dat u altijd een origineel Microsoft-softwareproduct koopt, in overeenstemming met de wettelijk geldende voorschriften in de EU, zodat noch u noch Wiresoft zich in een juridisch grijs gebied bevinden.

Als u vragen hebt over de aankoop van Microsoft Office 2011 voor Mac Standard of andere Microsoft-softwareproducten die in de Wiresoft-winkel verkrijgbaar zijn, kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of chat.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OFFICE MAC 2011 STANDARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën