Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT SQL SERVER 2014 DEVICE CAL

MICROSOFT SQL SERVER 2014 DEVICE CAL

€ 124,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10058
 • 359-06096
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Device CAL's voor Microsoft SQL Server 2014 kopen als gebruikte software Om gebruik te kunnen...meer
Productinformatie "MICROSOFT SQL SERVER 2014 DEVICE CAL"

Device CAL's voor Microsoft SQL Server 2014 kopen als gebruikte software

Om gebruik te kunnen maken van de standaardversie van Microsoft SQL Server 2014 - die ook bij Wiresoft verkrijgbaar is - is naast de SQL Server-licentie een extra client-toegangslicentie nodig voor een eindapparaat waarmee de SQL Server moet worden benaderd: de SQL Server 2014 Device CAL. Een computer (PC, laptop, tablet) die hiermee geregistreerd is, krijgt de overeenkomstige toegangsrechten om gebruik te kunnen maken van alle serverdiensten en kan dan afwisselend door verschillende werknemers worden gebruikt.

Microsoft licentiebeheer biedt deze mogelijkheid om SQL Server 2014 plus toegangslicenties te licenseren in de vorm van een Device CAL, met name in de Standard Edition. Alleen het eindapparaat dat via deze weg is geregistreerd, heeft dan toegang tot de SQL Server-functies.

Device CAL's voor SQL Server 2014 vindt u bij Wiresoft voor een redelijke prijs als gebruikte software. Deze gebruikte toegangslicenties verschillen qua gebruiksmogelijkheden niet van de CAL's die vroeger in het Microsoft-volumelicentieprogramma werden aangeboden - zij zijn daar ook niet langer beschikbaar voor deze SQL Server-versie. Gebruikte Device CAL's kunnen bij Wiresoft worden gekocht vanaf een enkele client-toegangslicentie, die flexibele en op behoeften gebaseerde licenties mogelijk maakt voor de eindapparaten die toegang moeten krijgen tot de SQL Server 2014-services. Deze SQL Server 2014 Device CAL kan ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot de functies van de vorige versie SQL Server 2012.

Gebruikte apparaat CAL's voor SQL Server 2014

Met de Device CAL's voor de SQL Server 2014-versie, de opvolger van SQL Server 2012, die Wiresoft als gebruikte software aanbiedt, zijn gegevens die via een eindtoestel met Windows-ondersteuning worden gebruikt, ook beschikbaar in de cloud, enzovoort - meer over de belangrijkste functies hieronder.

Kort overzicht van de functionaliteiten van SQL Server 2014 die beschikbaar zijn met een Device CAL in de Standard editie

Microsoft SQL Server 2014 is een uitgebreide databaseoplossing en de opvolger van SQL Server 2012. Het speelt in op de steeds belangrijker wordende trend naar clouddiensten met nog sterkere prestaties. Daartoe is de werking in missiekritische omgevingen geoptimaliseerd met zowel nieuwe als uitgebreide functies voor in-memory en cloud business intelligence, en is een nog hogere schaalbaarheid inclusief de ondersteuning van diverse hybride cloudscenario's geboden. SQL Server 2014 biedt een nog sterkere koppeling met het Azure Cloud Platform met Azure Virtual Machine voor back-up en disaster recovery.

In de standaardeditie van SQL Server 2014 voor kleine en middelgrote bedrijven en met lagere virtualisatie-eisen zijn alle belangrijke gegevensbeheertools en business intelligence-functies beschikbaar voor het uitvoeren van bedrijfskritische toepassingen, terwijl tegelijkertijd de behoefte aan IT-resources wordt geminimaliseerd en de efficiëntie wordt gemaximaliseerd.

Bovendien profiteren gebruikers van nieuwe beveiligingsfuncties en query-mogelijkheden om robuuste toepassingen voor een cloudgebaseerd informatieplatform te ontwikkelen en in te zetten. Afhankelijk van de editie zijn zowel de in-memory OLTP functionaliteit als Column Store Index en StreamInsight beschikbaar, evenals de nieuwe SQL Server Data Tools for Business Intelligence (SSDT).

Apparaat CAL's voor SQL Server 2014 kunnen ook worden gebruikt voor SQL Server Versie 2012

Voor gebruikers die willen overstappen van de oudere SQL Server versie 2012 naar SQL Server 2014, biedt de Device CAL SQL 2014 ook de mogelijkheid om toegang te krijgen tot deze eerdere versie.

Microsoft licentiebeheer met client-toegangslicenties voor SQL Server 2014

Met de release van SQL Server 2014 biedt het Microsoft-licentiemodel voor de Standard Edition, naast core-based licenties van de server, de alternatieve licentieoptie van een serverlicentie plus aanvullende Device CAL's, waarbij een variabel aantal licenties voor clienttoegang moet worden aangeschaft, afhankelijk van de grootte van het bedrijf. Deze variant van toegangslicenties met aanvullende Device CAL's is vaak het goedkopere alternatief voor kleine en middelgrote bedrijven met een kleinere server.

Welke CAL types zijn beschikbaar voor SQL Server 2014 Edition Standard?

Er zijn twee CAL-types beschikbaar voor client-toegangslicenties voor SQL Server 2014:

 • Device CAL voor SQL Server 2014 - voor een enkel eindapparaat (bijv. pc, laptop, tablet)
 • Gebruikers CAL voor SQL Server 2014 - voor één gebruiker

Alleen met een van de twee CAL types is het mogelijk om de functies van SQL Server 2014 te gebruiken, de pure SQL Server licentie is niet voldoende. Deze CAL's bevatten geen andere software dan de toegangsrechten voor de client/server-omgeving van SQL Server 2014.

Wat zijn de verschillen tussen Device CAL's en User CAL's voor SQL Server 2014?

Device CAL's voor SQL Server 2014 verschillen alleen van de corresponderende User CAL's in de vorm waarin de toegangsautorisatie voor de SQL Server wordt verleend: Een Device CAL voorziet een specifiek eindapparaat dat geschikt is voor Windows van toegangsrechten voor de SQL Server en de via deze server beschikbare diensten en gegevens, terwijl in het geval van de User CAL een individuele gebruiker deze rechten krijgt; het eindapparaat kan dan door elke gemachtigde gebruiker worden gebruikt en bijvoorbeeld afwisselend in ploegendienst worden gebruikt.

Als het eindapparaat met licentie geen vaste pc in een bedrijf is, maar een mobiele laptop of tablet, kunnen de SQL Server-diensten ook zelfstandig lokaal worden gebruikt, bijvoorbeeld onderweg of in het thuiskantoor. In tegenstelling tot de Device CAL, biedt de User CAL andere mogelijkheden in een werksituatie waarin de meerderheid van de gebruikers afwisselend en regelmatig verschillende eindtoestellen gebruiken voor dit doel.

Gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2014 Edition Standard met het voordeel van beschikbaarheid - tegen een gunstige prijs

Vooral kleinere bedrijven en organisaties gebruiken niet de nieuwste SQL Server-versie, bijvoorbeeld uit kostenoverwegingen, maar hebben soms extra client-toegangslicenties nodig - hier hebben gebruikte Device CAL's niet alleen een economisch voordeel, maar zijn ze vaak de enige oplossing om eindapparaten uit te rusten met een geschikte toegangslicentie voor SQL Server 2014, omdat deze versie meestal niet meer wordt aangeboden door Microsoft en resellers. Dan is hier gebruikte software van Wiresoft de oplossing om de bestaande behoefte aan oudere toegangslicenties voor eindapparaten aan te vullen.

In het volgende overzicht worden alle voordelen en speciale kenmerken van de gebruikte Device CALs nog eens op een rijtje gezet.

Voor Device CALs voor SQL Server 2014 ook rekening houden met versie compatibiliteit

De Device CAL voor SQL Server 2014 geeft niet alleen toegang tot SQL Server 2014, maar ook tot de oudere SQL Server versie 2012 (downgrade). Deze omvatten echter geen toegang tot de daaropvolgende hogere SQL Server versie 2016.

Bij de aanschaf van Device CAL's voor SQL Server 2014 Standard Edition moet daarom ook aandacht worden besteed aan de compatibiliteit tussen de SQL Server-licentie die op locatie wordt gebruikt en de licenties voor clienttoegang die daarvoor nodig zijn.

Waar moet nog meer op worden gelet bij het gebruik van gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2014?

De volgende licentiebepalingen van Microsoft zijn ook van toepassing op gebruikte oudere Device CAL's, zoals de toegangslicentie voor SQL Server 2014: Zodra een specifiek eindapparaat is geregistreerd met een Device CAL voor SQL Server 2014, kan de licentie voor clienttoegang niet meer worden overgedragen naar een andere computer. Het is in principe ook uitgesloten om het CAL type te veranderen en om de Device CAL als een User CAL te gebruiken om een specifieke gebruiker te registreren.

Deze bepalingen in het licentiebeheer van Microsoft dienen ook om ongeoorloofde toegang tot de SQL Server 2014 door derden te voorkomen, zodat de gegevens van een onderneming en haar communicatie beter kunnen worden beschermd.

De beslissing voor gebruikte apparaat CAL's voor Microsoft SQL Server 2014

Beide soorten gebruikte licenties voor clienttoegang voor SQL Server 2014 bieden flexibele gebruiksmogelijkheden voor de betreffende SQL Server in een bedrijf. Om het meest geschikte CAL type voor uw bedrijf te bepalen, is het belangrijk om niet alleen het aantal eindapparaten te kennen die via deze CAL gelicenseerd worden, maar ook het aantal werknemers die toegang moeten krijgen tot de SQL Server.

Device CAL's bieden het grotere voordeel als verschillende gebruikers regelmatig en afwisselend gebruikmaken van het gelicentieerde eindapparaat - zelfs lokaal onafhankelijk - om toegang te krijgen tot de SQL Server 2014-services, omdat ze geen behoefte hebben aan één computer die ze uitsluitend alleen gebruiken. In de beschreven situatie heeft een licentie met gebruikte Device CAL's niet alleen meer voordelen in het gebruik, maar is ook kosteneffectiever omdat hier minder client-toegangslicenties hoeven te worden aangeschaft. Het Wiresoft team zal u graag adviseren over de aankoop van CALs.

Wat zijn Wiresoft gebruikte Device CALs voor Microsoft SQL Server 2014?

Gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2014 verschillen niet van overeenkomstige nieuwe licenties door nadelen of beperkingen - omdat software niet kan slijten. In vergelijking met nieuwe software hebben zij de volgende voordelen:

Oorsprong van gebruikte apparaat CAL's voor SQL Server 2014 bij Wiresoft

De gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2014 die bij Wiresoft worden aangeboden zijn originele licenties en zijn afkomstig van een Device Volume Licence, zoals gedefinieerd in het Microsoft licentieprogramma, die eerder door een bedrijf is aangeschaft en vervolgens aan Wiresoft is verkocht. Bij de aankoop worden volumelicenties meestal ontbonden in enkele licenties, de resulterende Single Device CAL's worden aangeboden als gebruikte software en kunnen als een nieuwe licentie worden gebruikt voor de registratie van een eindapparaat. De gebruikelijke licentieschalen van Microsoft zijn niet langer van toepassing.

Gebruikte software met koper beveiliging - ook voor Device CALs voor SQL Server 2014

Of het nu gaat om Device CAL's voor SQL Server 2014 of om User CAL's of andere CAL-types - bij de aankoop van gebruikte software van Wiresoft hebben klanten dezelfde voordelen als bij nieuwe licenties: met koperszekerheid door onmiddellijke download na voltooide aankoop en onmiddellijke licentieactivering door middel van een meegeleverde geldige volumelicentiesleutel.

Is de aankoop en ook het gebruik van gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2014 legaal?

Zowel bij de aankoop als bij het gebruik van gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2014 op een eindapparaat, kunnen Wiresoft-klanten erop vertrouwen dat ze daarbij geen wetten overtreden: Gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2014, evenals andere client-toegangslicenties die in de Wiresoft Shop worden aangeboden, zijn afkomstig uit de licentie-inventarissen van bedrijven. Daarom berust zowel de handel in gebruikte software als het feitelijke gebruik ervan op geldige jurisprudentie, die beide toestaat; dit is reeds door verschillende rechterlijke uitspraken bevestigd. Bovendien heeft gebruikte software van Wiresoft ook controlezekerheid dankzij het volledige bewijs van alle kopers!

Alle voordelen van gebruikte Device CAL's voor SQL Server 2014 op een rijtje

Device CAL's van Wiresoft zijn niet alleen beschikbaar voor de gebruikte SQL Server 2014-versie, maar ook voor client-toegangslicenties voor nieuwere versies van serverprogramma's; het aanbod gebruikte software van Wiresoft is ook beschikbaar voor andere serversoftware van Microsoft en de bijbehorende client-toegangslicenties.

Met Wiresoft heeft u het voordeel dat u uw oudere softwarevoorraad tegen een gunstige prijs kunt aanvullen met gebruikte CAL's. Compatibiliteitsproblemen die kunnen ontstaan bij het parallel gebruiken van verschillende softwareversies worden zo vermeden, net als de kosten voor de aanschaf van nieuwe hardware.

U koopt alleen het exacte aantal toegangslicenties dat overeenkomt met uw werkelijke licentievereisten voor het gebruik van de SQL 2014 Server-services.

In de Wiresoft Software Shop voor gebruikte software vindt u Device CAL's voor SQL Server 2014 Edition Standard, evenals de bijbehorende User CAL's en andere SQL Server-edities. Het aanbod gebruikte software van Wiresoft omvat ook vele andere Microsoft softwareprogramma's - met alle voordelen die in dit verband zijn genoemd. Als u vragen hebt over licenties met Device CALs voor SQL Server 2014 of een ander Microsoft-product, neem dan gerust contact met ons op via chat, e-mail of telefoon.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SQL SERVER 2014 DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken