Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL

€ 44,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10053
 • 381-04491
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat CAL Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL...meer
Productinformatie "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL"

Microsoft Exchange Server 2019 Apparaat CAL

Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL maakt het gebruik van e-mailprogramma's in een bedrijfs- of privé-netwerk veel eenvoudiger en efficiënter. Met deze server kunnen medewerkers van een bedrijf hun e-mails op een lokale server opslaan en deze vervolgens vanaf deze server benaderen. Hierdoor is ook synchronisatie van buiten het netwerk mogelijk, waardoor gebruikers ook onderweg toegang hebben tot hun e-mail. In dit artikel wordt precies uitgelegd wat Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL is en waarvoor het gebruikt kan worden.

Wat is Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL precies en waarvoor kan deze software worden gebruikt?

Deze software is een besturingssysteem van de computergigant Microsoft. Dit besturingssysteem is geoptimaliseerd voor het organiseren en monitoren van e-mail in een organisatie of op een groter privé-netwerk. Meestal is een server nodig als hardware voor de installatie, die de inkomende en uitgaande e-mailverbindingen kan bewaken en controleren. De Microsoft Exchange Server zorgt dan voor de corresponderende communicatie tussen de afzonderlijke e-mailaccounts en levert de e-mails veilig af op de respectievelijke eindapparaten. Als Microsoft Exchange Server wordt gebruikt in een bedrijf, is deze server beschikbaar voor elke medewerker en kan elke medewerker deze gebruiken om mails te versturen of te ontvangen. Meestal kunnen beheerders ook de accountgrootte vergroten of verkleinen als er veel e-mails met grote bijlagen worden verstuurd. Het besturingssysteem maakt het dus veel gemakkelijker om e-mails te verwerken en zorgt voor een vlekkeloze en probleemloze communicatie met interne medewerkers en de buitenwereld.

Op hoeveel computers of voor hoeveel gebruikers kan deze software worden geïnstalleerd?

Deze versie is een zogenaamde apparaatversie. Dit betekent dat het Microsoft Exchange Server-besturingssysteem gebonden is aan een computer (aan het MAC-adres van de computer) en slechts op één computer kan worden geïnstalleerd en gebruikt. Het maakt niet uit welke gebruiker op dit moment op de computer is ingelogd. Er is ook de User CAL, waarbij de licentie gebonden is aan één gebruiker - de gebruiker kan inloggen en het systeem op elke computer gebruiken.

Wat is de procedure voor het installeren van Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL?

Bij de installatie van Microsoft Exchange Server 2019 kan Device CAL via een GUI of vanaf de opdrachtregel worden geïnstalleerd. In het algemeen wordt de installatie via de opdrachtregel aanbevolen voor gevorderde gebruikers die speciale instellingen willen maken. Zelfs na de installatie kan het systeem nog steeds vanaf een andere computer worden bestuurd, hetzij via een scherm, hetzij via een SSH-verbinding. De installatie zelf gebeurt met behulp van een CD of USB-stick.

Wat zijn de hardwarevereisten voor Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL-software om te kunnen werken?

De computer moet in de eerste plaats beschikken over hardware die geoptimaliseerd is voor het gebruik van een e-mailserver. Hiervoor is vooral een ethernet- of WLAN-adapter nodig. In de meeste servers zijn deze echter al voorgeïnstalleerd. Bovendien moet de computer zelf een processorklok hebben van minstens 1,4 GHz - hoe hoger de klok, hoe soepeler het systeem later draait en hoe beter en sneller toegang tot de server kan worden gemaakt.
Verder is er 512 MB RAM (hoofdgeheugen) en 32 GB harde schijfruimte nodig. De prestaties van het systeem kunnen verder worden verbeterd met een hoger RAM of een SSD.
Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 DEVICE CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken