Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT ACCESS 2013

MICROSOFT ACCESS 2013

€ 29,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10031
 • 077-06126
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
MS Access 2013 als individueel programma Microsoft Access 2013 is een verdere versie van...meer
Productinformatie "MICROSOFT ACCESS 2013"

MS Access 2013 als individueel programma

Microsoft Access 2013 is een verdere versie van het krachtige Microsoft database management systeem voor het verzamelen van gegevens in een gestructureerde vorm en het beschikbaar stellen ervan voor verschillende soorten verder gebruik. Access 2013 biedt geschikte interfaces die niet alleen het importeren van Excel- en PDF-bestanden mogelijk maken, maar ook van vele soorten SQL-databases. Intuïtief bruikbare tools stellen zelfs onervaren gebruikers in staat om snel aan de slag te gaan met de software en verschillende soorten databasetoepassingen te creëren volgens hun individuele behoeften - met name voor enterprise goods management, data management en projectmanagement, maar ook voor privédoeleinden. Access 2013 is daarom bij uitstek geschikt voor kleine tot middelgrote databases met maximaal 10 gebruikers.

 

Access biedt gebruikers tal van geïntegreerde sjablonen en lay-outs waarmee ze snel en eenvoudig typische toepassingen kunnen maken op basis van de bekende bureaubladinterface van Office 2013. De software biedt ook uitgebreide rapportagefuncties voor professionele evaluatie van de status-quo en andere rapporten.

Via Office 365 of een SharePoint-verbinding biedt Access 2013 ook alle voorwaarden voor een vereenvoudigde samenwerking in teamverband. Gebruikers die al gebruik maken van Windows 8 als hun besturingssysteem kunnen ook profiteren van de geoptimaliseerde touch-functionaliteit en de software in zijn volle omvang gebruiken op de bijbehorende eindapparaten.

 

De belangrijkste nieuwe functie van Access 2013 is echter de Access Web App! Eenmaal aangemaakt kan dit type database via SharePoint worden gepubliceerd, zodat alle medewerkers met toegangsrechten er in realtime toegang toe hebben en ermee kunnen werken.

 

Access 2013 is meestal alleen beschikbaar als integraal onderdeel van de MS Office Professional en Professional Plus (of als abonnement). Door de aankoop van de enkele versie van Access 2013 van Wiresoft kunnen niet alleen de gebruikers van andere Office 2013-edities, maar ook gebruikers die geen Office hebben geïnstalleerd, deze software op hun PC gebruiken. Access 2013 biedt ook het voordeel dat het programma nog steeds wordt ondersteund door oudere Microsoft-besturingssystemen vanaf Windows 7 - dit betekent dat gebruikers die niet willen overstappen op het huidige besturingssysteem kunnen profiteren van het programma.

In de Wiresoft online shop kunt u de 2013-versie van MS Access en andere versies van de software, waaronder de allernieuwste versie als single-user licentie, tegen een redelijke prijs kopen - evenals de andere Office. Het volgende overzicht geeft u een idee van de belangrijkste functies en mogelijkheden van Access 2013.

 

Configureren en bewerken van databasetoepassingen in Access 2013 individueel

Door de Microsoft Jet Engine als databanksysteem te integreren, biedt Access alle tools van een geïntegreerde ontwikkelomgeving. Dankzij de grafische gebruikersinterface is het systeem bij uitstek geschikt voor het maken van typische databasetoepassingen. Access 2013 biedt gebruikers veel visuele programmeerobjecten die al gericht zijn op databasetoegang, waardoor het mogelijk is om efficiënt en snel geschikte applicaties te maken zonder dat ze uitgebreide programmeervaardigheden hoeven te hebben.

 

Als Relational Database Management System (RDBMS) biedt Access 2013 het doorslaggevende voordeel ten opzichte van vergelijkbare databasesystemen dat de via het systeem vastgelegde gegevens flexibel kunnen worden gebruikt, zodat gebruikers deze op elk moment kunnen bijwerken en dus ook kunnen wijzigen, aanvullen of zelfs verwijderen. Dit transactiegerichte ontwerp maakt MS Access 2013 ideaal voor het beheer van bedrijfsrelevante gegevens en de ondersteuning van operationele systemen in bedrijven; typische taken zijn niet alleen het vastleggen en ter beschikking stellen van projecten en takenlijsten, maar ook contactendatabases en, in het bijzonder in winkelsystemen, het bijhouden en beheren van voorraden.

 

Access 2013 ondersteunt de database query taal SQL-92. Access gebruikt zowel het oudere .mdb als het nieuwere .accdb formaat (afkorting voor Microsoft Access Database) als Standard, dat ook door programma's buiten Microsoft geopend kan worden. Bij het koppelen aan een externe gegevensbron kunnen ook andere Access-versies en niet-Access-formaten worden gebruikt.

 

Met Access 2013 kunnen verschillende vormen en objecttypes van databases worden gecreëerd of gebruikt - onder andere

 • Formulieren voor gestructureerde gegevensinvoer
 • Specificaties voor in- en uitvoer
 • Tabellen voor de opslag van gegevens
 • Vragen voor de verdere verwerking van de geregistreerde gegevens
 • Rapporten voor de output van geregistreerde gegevens
 • Macro's voor de automatisering van bepaalde processen
 • Visuele basismodules voor de vereenvoudiging van bepaalde processen
 • Koppelingen tussen tabellen met inbegrip van de definitie van de integriteitsvoorwaarden

De formulieren die in Access 2013 individueel kunnen worden aangemaakt, zijn een uiterst praktische functie voor het invoeren en beheren van gegevens, niet alleen handmatig maar ook automatisch via interfaces. Individuele gegevensrecords kunnen op een gestructureerde en overzichtelijke manier in de formulierweergave worden weergegeven, wat de invoer en het onderhoud veel gemakkelijker maakt. Voor het maken van deze Access AutoForms zijn er verschillende zogenaamde formulierlay-out tools beschikbaar, die aan de hand van de vereisten kunnen worden aangemaakt.

 

Apps maken met Access 2013

De belangrijkste innovatie die Access 2013 echter te bieden heeft, zijn de Apps! Met de geïntegreerde tools kunnen gebruikers verschillende applicaties creëren, zelfs zonder programmeervaardigheden. Hiervoor moeten ze eerst het juiste gegevenstype selecteren, zodat Access hiervoor automatisch een complete databasestructuur creëert, die al een gebruiksvriendelijke interface heeft. Naast de typische basisfuncties bevat de app al verschillende Standard voor het toevoegen of bewerken van gegevens en voor het navigeren.

Bedieningselementen kunnen naar behoefte worden geplaatst of verplaatst naar een specifieke positie zonder dat er extra wijzigingen in de lay-out moeten worden aangebracht. Deze functie is intuïtief, dus gebruikers hoeven alleen maar te klikken en het betreffende element naar de gewenste positie te slepen, en andere bedieningselementen die er zijn worden automatisch opzij geschoven om de juiste ruimte te creëren.

 

Door verbinding te maken met Microsoft SharePoint als een SharePoint-applicatie, kunnen Access Web-applicaties online beschikbaar worden gesteld via een webbrowser en zo worden gedeeld met andere gebruikers. Dit betekent dat databases die in Access zijn aangemaakt niet alleen lokaal op de PC kunnen worden gebruikt, maar ook onafhankelijk van de locatie via een beschikbare internetverbinding.

De andere voordelen van het aanbieden van Access apps via SharePoint zijn enerzijds de mogelijkheid om informatie over het gebruik van de app zelf te verkrijgen en anderzijds om de gegenereerde informatie te traceren.

De verbinding van Access 2013 met de Microsoft SQL Server en de Azure SQL-database biedt ook een grotere betrouwbaarheid en veiligheid, evenals de schaalbaarheid van de gegevens - zowel wanneer deze in de cloud worden aangeboden als wanneer ze lokaal worden gebruikt.

 

Systeemvereisten voor Microsoft Access 2013

Het Office Program Access 2013 wordt door Microsoft aangeboden in de volgende versies: 32-bit en 64-bit. De 32-bits versie van Access 2013 wordt ondersteund op de Windows Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1.

De 64-bits versie van Access 2013 wordt ook ondersteund op Windows Server 2008 R2 en Windows Server 2012, naast deze Windows die worden ondersteund door de 32-bits versie. Afhankelijk van de versie variëren andere hardwarevereisten voor het geheugen en de harde schijfruimte. De volgende minimumeisen zijn daarom van toepassing:

 • Besturingssystemen: Windows 7, Windows 8; Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012
 • Het gebruik van de Multi-Touch-functionaliteit is geoptimaliseerd voor Windows 8
 • Processor: 1 GHz of sneller - x86 of x64-bit processor
 • Geheugen (RAM): ten minste 1 GB (32-bits); 2 GB (64-bits)
 • Harde schijf: minstens 3 GB
 • Scherm: Minimale resolutie 1.024 x 576 pixels en DirectX10-compatibele grafische kaart

 

Microsoft Toegang 2013 bij Wiresoft goedkope single kopen

MS Access 2013 is een klassiek, vast onderdeel van de MS Office Professional en Professional Pro en is daarom niet apart verkrijgbaar als gekochte versie, maar alleen met een van deze Office of als betaald abonnement. In de Wiresoft online shop kunt u het Access 2013 programma ook apart kopen - zonder de andere abonnementsoptie met verplichte updates, indien van toepassing; d.w.z. dat u voor deze aankoop slechts eenmalig kosten maakt. Dit is een volledige versie van het programma, dat dezelfde functies heeft als de Office 2013-softwarecomponent, met het enige verschil dat het een enkele licentie van Access 2013 is, die uitsluitend door u wordt gebruikt.

 

Veilige softwareaankoop met Wiresoft: De aankoop van Access 2013 is niet alleen bijzonder goedkoop met Wiresoft, maar ook veilig: Deze aangeboden Access 2013 single user-licentie komt oorspronkelijk van een grotere volumelicentie, die anders alleen in een groter bedrijf wordt gebruikt. Deze bedrijven zijn wettelijk gerechtigd om onnodige softwarelicenties te verkopen, bijvoorbeeld aan Wiresoft - ofwel omdat ze niet nodig zijn en overtollig zijn, ofwel omdat deze programmaversie is vervangen door een nieuwere versie of niet meer wordt ondersteund door een verandering in de hardware of het besturingssysteem. Daarbij worden deze uit de volumelicentie verwijderd en omgezet in individuele licenties en vervolgens aangeduid als gebruikte software of gebruikte software. Hun algemene functionaliteit wordt hierdoor echter niet beïnvloed, omdat de software zelf niet kan slijten. Wiresoft verkoopt ook alleen volledige versies van Access en andere Microsoft-programma's die identiek zijn aan de originele Microsoft-versies en afkomstig zijn van veilige en legale bronnen.

Bij de aankoop van gebruikte software met Wiresoft neemt u geen enkel juridisch risico, want zowel de verkoop als de aankoop van gebruikte software is wettelijk gewaarborgd.

De door u aangeschafte Access 2013 software kan direct na aankoop en download op uw PC worden geïnstalleerd en kan met een geldige volumelicentiesleutel - ook wel Multi-Activation-Key (MAK) genoemd - worden geactiveerd en zonder beperkingen worden gebruikt.

 

Het kopen van software met Wiresoft is een bijzonder economische oplossing om gebruik te kunnen maken van anders dure of individueel niet beschikbare programma's. Niet alleen freelancers en KMO's, maar ook particuliere gebruikers profiteren hiervan. Zo krijgen ze alle voordelen die Access 2013 te bieden heeft tegen een redelijke prijs en besparen ze bovendien geld!

In de Wiresoft Software Shop vindt u nieuwere en oudere versies van Access 2013 en vele andere Office en andere Microsoft-programma's als aankoopversie. Als u vragen heeft over MS Access 2013 of een ander Microsoft-programma, gebruik dan ons advies per e-mail, telefoon of chat.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT ACCESS 2013"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken