Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT OUTLOOK 2013

MICROSOFT OUTLOOK 2013

€ 29,95 *

incl. BTW.

Staat als directe download ter beschikking


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10038
 • 543-06057
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
Microsoft Outlook 2013 - de beproefde Office voor uitgebreide communicatie op kantoor en in het...meer
Productinformatie "MICROSOFT OUTLOOK 2013"

Microsoft Outlook 2013 - de beproefde Office voor uitgebreide communicatie op kantoor en in het dagelijks leven - als een stand-alone programma

De dagelijkse administratie van e-mails, privé- en zakelijke contacten, evenals de organisatie van belangrijke afspraken en taken - met Outlook 2013, het beproefde Microsoft Office, kunnen al deze taken, die typisch zijn voor het moderne bedrijfsleven, efficiënt worden beheerd.

De intuïtieve en bijzonder gebruiksvriendelijke desktopweergave van Outlook 2013 biedt alle voorwaarden voor een productieve werkervaring, die wordt aangevuld met een veelvoud aan praktische functies en die zowel professionals als onervaren gebruikers optimaal ondersteunt bij het snel en eenvoudig uitvoeren van alle taken. Zo kunnen bijvoorbeeld virtuele mappen worden ingesteld om naar specifieke inhoud te zoeken en niet alleen om het e-mailverkeer te filteren.

In tegenstelling tot de vorige versie biedtOutlook 2013 een veel duidelijkere gebruikersinterface. Bijzonder opvallend: De navigatiebalk voor e-mails, contactpersonen en kalenders is verplaatst naar de onderkant van het venster, waardoor er meer ruimte overblijft voor andere inhoud. Toch zijn alle typische functies voor het afhandelen van e-mailverkeer, evenals taken, contactpersonen en agenda-items daar nog steeds direct beschikbaar.

Dankzij de optimalisatie van de touch-functies in Outlook 2013 kan de software nu ook gemakkelijk worden gebruikt op verschillende eindapparaten zoals tablets en smartphones.

 

Outlook 2013 is regelmatig een vast onderdeel van de MS Office en is daarom niet individueel (of alleen als abonnement) beschikbaar. Door het Wiresoft-aanbod om Outlook 2013 als één programma aan te schaffen, hebben ook gebruikers die geen Office 2013-versie hebben geïnstalleerd de mogelijkheid om deze communicatiesoftware op hun PC te gebruiken.

De versie Outlook 2013 biedt het voordeel dat dit programma ook onder oudere Microsoft-besturingssystemen vanaf Windows 7 draait. Dit is een groot voordeel, vooral voor gebruikers die niet over het huidige besturingssysteem beschikken of daarnaar willen overschakelen.

In de Wiresoft online shop vindt u de 2013 versie van MS Outlook en de nieuwste en andere versies van de software tegen een redelijke prijs voor aankoop als single user licentie, evenals de andere Office. Een overzicht van de belangrijkste functies en functies in Outlook 2013 vindt u hieronder.

 

Inleiding tot de belangrijkste functies in Outlook 2013

De moderne dagelijkse gang van zaken omvat een veelvoud aan taken die samen een uitgebreide, succesvolle communicatie met zakenpartners vormen: Dit omvat niet alleen het verzenden en archiveren van e-mails, maar ook het organiseren en coördineren van taken, projecten en contacten. Outlook 2013 bundelt al deze functies, die elk voor dit doel nodig zijn.

 

De toegangsbalk is het commandocentrum van de Outlook-interface, deze bevindt zich aan de onderrand. Hier kunnen gebruikers met één muisklik schakelen tussen alle belangrijke functies van Outlook: van e-mails naar agenda, mensen of taken. De toegangsbalk wordt aangevuld met de standaard tabbladen, die afhankelijk van het taakgebied een passende selectie van hulpmiddelen en opties bieden om de taak uit te voeren. De volgorde en selectie, evenals het aantal knoppen (pictogrammen) van de toegangsbalk kunnen naar wens worden aangepast en dus geïndividualiseerd.

 

De berichtenlijst bevat ook een aantal commando's voor veelgebruikte acties: Met één klik kunnen berichten worden gemarkeerd als belangrijk, gelezen, ongelezen of verwijderd.

 

Daarnaast maken bijvoorbeeld de volgende functies en tools het gebruik van Outlook 2013 eenvoudiger:

 • E-mailberichten kunnen worden voorzien van een digitale handtekening, die dan automatisch aan het einde van elke e-mail verschijnt. Hiervoor zijn vele mogelijkheden: naast de conventionele tekst met het adres van de afzender en een portret van de afzender, kan de Electronic Business Card van de afzender, een bedrijfslogo of zelfs een afbeelding van de handgeschreven handtekening worden weergegeven.
 • Herinneringen worden weergegeven als pop-upvensters, zodat een belangrijke afspraak nooit over het hoofd wordt gezien. Niet alleen agenda-items, maar ook contactpersonen en e-mailberichten kunnen in Outlook als herinnering worden ingesteld.
 • Het beheer van taken of to-do-lijsten in Outlook 2013 maakt het mogelijk om verschillende lijsten te combineren, als herinnering weer te geven en de status ervan bij te houden.
 • De mailboxen van de website maken een gecentraliseerd beheer van e-mails en projecten mogelijk: Door Outlook, Exchange en SharePoint met elkaar te verbinden, krijgen alle leden van een team toegang tot agenda's, taken en projectmappen, die  dus overal kan beheren.
 • Het zoeken naar specifieke items zoals contactpersonen, taken en andere inhoud is nu zeer eenvoudig in Outlook 2013 door het instellen van een virtuele zoekmap: Wanneer een zoekopdracht wordt gestart, worden alle e-mails of items gezocht op basis van een specifiek criterium en de gefilterde zoekresultaten worden vervolgens collectief weergegeven in deze virtuele map. Zo is het nu ook mogelijk om alleen nog maar te zoeken naar alle ongelezen e-mails in alle mappen van een Outlook-mailbox.

 

De volgende intelligente functies maken ook veel veelvoorkomende taken eenvoudiger door duidelijke displays en automatische functies:

 

 • Sneller overzicht van het e-mailverkeer: De inbox kan zo worden ingesteld dat de eerste drie regels tekst van een inkomende e-mail worden weergegeven in plaats van alleen de eerste paar woorden. Hierdoor hoeven de ontvangers niet elke e-mail te openen om zich op de hoogte te stellen van de inhoud ervan, maar krijgen ze al een kort inzicht.
 • Het beantwoorden van een e-mail gaat nog sneller met een ingesloten commentaar. Met één klik kan het antwoord direct in het leesgedeelte worden ingevoerd. Via Lync is het ook mogelijk om direct in real time te chatten met de afzender.
 • In het hectische tempo van het dagelijkse kantoorleven gebeurt het al snel dat u de ontvanger een PDF of een andere bijlage wilt sturen - dat is de eigenlijke reden voor het bericht, maar u vergeet het te integreren in de e-mail. Met een pop-up waarschuwing herinnert Outlook u eraan dat zo'n bijlage in de tekst wordt vermeld, maar per ongeluk niet wordt bijgevoegd.
 • De functie "Personenkaart" (ook: "Personen") die al in de Windows Phone is geïntegreerd, is nu ook beschikbaar in Outlook 2013. Het verzamelt automatisch alle elementen die verband houden met een bepaald contact, zoals e-mailadres en telefoonnummers, maar ook informatie over het betreffende bedrijf en berichten op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter, en stelt deze op een duidelijke en beknopte manier samen. De People Card kan in Outlook worden gebruikt om afspraken te coördineren, e-mails te versturen of een persoon direct te bellen.
 • De kalenderweergave bevat nu ook een lokale weersvoorspelling, als de weersomstandigheden een rol spelen bij het plannen van bepaalde afspraken, bijvoorbeeld voor outdoo-evenementen.
 • Outlook 2013 bevat al ondersteuning voor Exchange ActiveSync, dus een speciale connector add-in is niet langer nodig om verbinding te maken met outlook.com (hotmail.com). Het is ook mogelijk om content in Outlook op het bureaublad te synchroniseren met die in outlook.com.
 • De nieuwe MeetingNotes-functie biedt ook de mogelijkheid om direct een notitie te maken in OneNote vanuit een afspraak in de Outlook-kalender. Deze notitie zal automatisch de datum, de tijd en het aantal deelnemers bevatten - precies zoals gespecificeerd in de Outlook-kalenderinvoer.
 • Bij gebruik van Outlook voor iOS of Outlook voor Android worden concepten van e-mails ook automatisch gesynchroniseerd met het mobiele apparaat, zodat deze berichten ook onderweg beschikbaar zijn.

 

Systeemvereisten voor Microsoft Outlook 2013

Het Office Outlook 2013 wordt door Microsoft als download aangeboden in 32-bits en 64-bits versies. De 32-bits versie van Outlook 2013 wordt aangeboden door de Windows-Windows 7, Windows 8 en Windows 8.1 besturingssystemen worden ondersteund.

De 64-bits versie van Outlook 2013 wordt ondersteund door Windows Server 2008 R2 en Windows Server 2012 naast de bovengenoemde besturingssystemen.

Afhankelijk van de bitversie gelden er extra hardwarevereisten voor het geheugen en de schijfruimte. Bij de installatie moeten de volgende minimumeisen in acht worden genomen:

 • Besturingssystemen: minimaal Windows 7, Windows 8; Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012
 • Processor: 1 GHz of sneller - x86 of x64-bit processor
 • Geheugen (RAM): ten minste 1 GB (32-bits); 2 GB (64-bits)
 • Harde schijf: minstens 3 GB
 • Scherm: Minimale resolutie 1.024 x 576 pixels
 • DirectX10 capabele grafische kaart
 • Multi-touch functionaliteit is geoptimaliseerd voor Windows 8

 

Koop Microsoft Outlook 2013 van Wiresoft goedkoop individueel

MS Outlook 2013 is een typisch onderdeel van de gebruikelijke MS Office 2013 en is daarom niet afzonderlijk verkrijgbaar in de gebruikelijke handel, maar alleen samen met een Office of als een betaalde abonnementsversie. In de Wiresoft online shop kan het programma Outlook 2013 ook apart worden aangeschaft - als gekochte versie, zonder enige verplichting om een abonnement met frequente software-updates te nemen; bij aankoop via Wiresoft worden op  alleen de eenmalige kosten in rekening gebracht. Hier koopt u de gebruikelijke volledige versie van het programma, met hetzelfde scala aan functies als de softwarecomponent in Office 2013, met als enige verschil dat deze Outlook 2013 een enkele licentie is die uitsluitend door uzelf wordt gebruikt.

 

Veilige software aankoop met Wiresoft: De aankoop van Outlook 2013 of een ander Office is goedkoop, handig en veilig met Wiresoft: Omdat deze Outlook 2013 software een enkele gebruikerslicentie is die deel uitmaakte van een grotere volumelicentie, die meestal alleen door grotere bedrijven wordt aangeschaft en gebruikt. Elk bedrijf verwerft het recht om overtollige softwarelicenties te verkopen bij aankoop - bijvoorbeeld aan Wiresoft. Het maakt niet uit of deze wel of niet gebruikt zijn, of dat ze vervangen zijn door een nieuwere programmaversie of niet meer ondersteund worden door een algemene aanpassing van de hardware of een update van het besturingssysteem. Door de verkoop werd de volumelicentie ontbonden en omgezet in enkelvoudige licenties - deze worden dan gebruikte software of gebruikte software genoemd. De splitsing heeft echter geen effect op hun functionaliteit en software is niet onderhevig aan slijtage. Wiresoft verkoopt daarom alleen volledige programmaversies van Outlook 2013 en andere versies of Microsoft-programma's die identiek zijn aan de originele versies die beschikbaar zijn van Microsoft en ook afkomstig zijn van legale bronnen.

Bij de aankoop van Outlook 2013 als gebruikte software bij Wiresoft neemt u dus geen enkel juridisch risico, aangezien de handel met gebruikte software uitdrukkelijk is toegestaan door de wet.

Deze Outlook 2013-software kan door u direct na afloop van het aankoopproces en het downloaden naar uw PC worden geïnstalleerd en kan met de meegeleverde volumelicentiesleutel - Multi-Activation-Key (MAK) - worden geactiveerd en direct worden gebruikt, zonder enige tijds- of andere beperkingen.

 

De aanschaf van software voor Microsoft-programma's via Wiresoft is voor onze klanten een economisch voordelige oplossing om deze meestal dure of individueel normaal gesproken niet beschikbare programma's zelf te kunnen gebruiken. Niet alleen freelancers en particuliere gebruikers, maar ook kleine en middelgrote bedrijven profiteren van ons laaggeprijsde softwareaanbod, omdat ze niet alleen alle voordelen krijgen die Outlook 2013 te bieden heeft, maar ook geld besparen bij de aanschaf!

De Wiresoft-softwareshop biedt zowel de huidige als de oudere versies van Outlook 2013 en vele andere Office aan als aankoopversie, naast andere Microsoft-programma's. Als u vragen heeft over MS Outlook 2013 of een ander Microsoft-programma, gebruik dan ons deskundig advies per e-mail, telefoon of chat.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken