Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10586
  • DG7GMGF0F4LS
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 49,90 * € 54,90 * (9,11% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Hoeveelheid 1x
Systeem  SharePoint Server
CAL Standard User CAL
Omvang van de levering Recht van gebruik
Duur Onbeperkt
Talen Alle talen


Als je een Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL   koopt, kun je (een andere) medewerker eenvoudig toegang geven tot bedrijfsdocumenten en overal samenwerken aan projecten. Op kantoor, in het veld of in het thuiskantoor - met SharePoint kan relevante informatie veilig en eenvoudig worden uitgewisseld. De samenwerkingssoftware biedt verschillende manieren om in teamverband te werken. Bij ons kun je onder andere SharePoint 2019 originele toegangslicenties krijgen . In tegenstelling tot de Device CAL is de User CAL gericht op een specifieke persoon. Deze persoon heeft met al zijn apparaten toegang tot de SharePoint server van het bedrijf. Zo is een Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL bijzonder geschikt voor werknemers die afwisselend op de bedrijfspc, op een notebook en op een mobiele telefoon werken. 

Als je nog vragen hebt over het product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Productinformatie "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL

Het kopen van een Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL betekent dat je (een andere) werknemer in staat stelt om gemakkelijk toegang te krijgen tot bedrijfsdocumenten en overal samen te werken aan projecten. Op kantoor, in het veld of in het thuiskantoor - met SharePoint kan relevante informatie veilig en gemakkelijk worden uitgewisseld. De samenwerkingssoftware biedt verschillende manieren om in een team te werken. Bij ons kun je onder andere SharePoint 2019 originele toegangslicenties krijgen. In tegenstelling tot de Device CAL is de User CAL gericht op een specifieke persoon. Deze persoon heeft met al zijn apparaten toegang tot de SharePoint server van het bedrijf. Zo is een Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL bijzonder geschikt voor werknemers die afwisselend op de bedrijfspc, op een notebook en op een mobiele telefoon werken. 

SharePoint 2019 Standard CAL het juiste rijbewijs voor iedereen

De fabrikant van SharePoint Server 2019 heeft een licentiesysteem ontwikkeld waarbij combinaties mogelijk zijn. In elk geval heeft een bedrijf een of meer serverlicenties nodig. Deze zijn bij ons verkrijgbaar, evenals de extra bruikbare Enterprise licenties. Om werknemers daadwerkelijk toegang te geven tot de SharePoint server zijn CAL's nodig. Deze term staat voor Client Access Licence. Een CAL kan gericht zijn op een gebruiker (zoals bij dit product) of op een apparaat ("Device CAL"). In deze aanbieding koopt men een gebruikerslicentie voor de Standard versie van SharePoint 2019. Als de gebruiker ook wil genieten van de Enterprise functies, heeft hij een extra Enterprise CAL nodig. Je kunt Device en User CALs combineren in een bedrijf of afdeling. Je kunt dus overwegen voor wie het specifiek zinvol is om een Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL te kopen en wie beter af is met een Device licentie. 

Belangrijkste kenmerken van SharePoint Server 2019 Standard 

In principe is het doel van SharePoint om informatie en digitale werkmiddelen gemakkelijk beschikbaar te maken voor de medewerkers die bevoegd zijn ze te gebruiken. Bovendien wordt teamwerk sterk vereenvoudigd - groepen kunnen samen aan projecten werken, waarbij het programma onder andere de documentatie verzorgt. Als communicatiesoftware biedt SharePoint bijvoorbeeld de infrastructuur voor bedrijfspagina's op internet en intranet. Het programma wordt ook beschouwd als eenvoudig te begrijpen software voor enterprise content management (ECM). Een belangrijk kenmerk in het dagelijks werk is het gedifferentieerd zoeken. Het toont onder andere previews van de resultaten en laat je zoeken op personen of onderwerpen. 

Een groot aantal verbeteringen en vereenvoudigingen

Gebruikers van een Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL kunnen profiteren van de vernieuwingen van de 2019 versie van SharePoint. Het scala aan functies is onder andere uitgebreid met Flow voor OneDrive en de opmaak van lijsten. Voor eenvoudigere informatieverwerking kunnen nieuwe inzendingen nu per e-mail of via meldingen in Microsoft Teams worden aangekondigd. Bovendien zijn moderne webonderdelen met dynamische inhoud, zoals Twitter feeds, nu eenvoudig te integreren. Belangrijk is ook de vernieuwde gebruikersinterface, waarmee gebruikers veel elementen sneller kunnen vinden. In de zoekfunctie is bijvoorbeeld de indexering verbeterd - nu worden onder andere ook lettertypen en objecten op afbeeldingen meegenomen. 

Doordachte details in SharePoint 2019

Er zijn natuurlijk ook andere vernieuwingen waarvoor het de moeite waard kan zijn om een Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL te kopen. De veiligheid kan bijvoorbeeld worden vergroot doordat bedrijven hun gegevens desgewenst in regionale datacentra onderbrengen. Wat betreft de gegevensverwerking zijn er verschillende kleine verbeteringen. In de 2019 versie is het nu bijvoorbeeld mogelijk om tegelijkertijd te werken aan Excel documenten en er is een document preview voor meer dan 270 bestandstypen. Wie Microsoft Teams gebruikt zal een diepere integratie merken en abonnees op Office365 kunnen gebruik maken van de functies voor delen in alle Office-onderdelen.

Een Microsoft SharePoint Server 2019 gebruikerslicentie is een goede keuze wanneer een nieuwe medewerker bij een team komt of een afdeling opnieuw wordt opgebouwd. Overigens kan een SharePoint 2019 CAL ook gebruikt worden voor toegang tot een SharePoint 2016 server.

Doorverwijzende links naar "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën