Chat with us, powered by LiveChat
TOEGELATEN ORIGINEEL PRODUCT
VERZENDING BINNEN 24 UUR
ONDERSTEUNING VIA CHAT, E-MAIL EN TELEFOON
GRATIS HOTLINE +31 20 3690647
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE

€ 399,95 *

incl. BTW.

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

 • SW10107
 • 9EM-00118
 • Voordelen

  - Snelle levering
  - Geautoriseerd origineel product
  - Verzending binnen 24 uur
  - Chat, e-mail en telefonische ondersteuning
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE Microsoft Windows is inmiddels zo'n dertig...meer
Productinformatie "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE

Microsoft Windows is inmiddels zo'n dertig jaar het Standard op de computermarkt en wordt niet alleen door particulieren gebruikt, maar ook bij ontwikkeling en onderzoek. Naast de gebruikelijke versie van Microsoft Windows heeft de gebruiker ook de zogenaamde serverversie tot zijn beschikking: Microsoft Windows Server 2016 Standard. In dit artikel wordt precies uitgelegd wat deze software is en waar het gebruikt kan worden.

Wat is de Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core en waar kan de software voor gebruikt worden?

Microsoft Windows Server is een besturingssysteem voor een computer van Microsoft. Het is een zogenaamd serverbesturingssysteem, waarmee de gebruiker een server kan instellen en monitoren. Het besturingssysteem zelf is meestal geïnstalleerd op een computer die als server fungeert en een groot aantal verbindingen met andere computers of apparaten moet configureren. Sinds de versie van 2012 is Microsoft Windows Server ook aangepast aan touchscreens, zodat er geen extra monitor of muis en toetsenbord op de server zelf aangesloten hoeft te worden. Bovendien kan Microsoft Windows Server ook als pure core versie worden geïnstalleerd. Dit betekent dat er geen grafische gebruikersinterface beschikbaar is en dat alle invoer via de terminal moet gebeuren. Dit type installatie is vooral nuttig voor gevorderde gebruikers.
Microsoft Windows Server heeft onder andere ook het Taakbeheer, waarmee u alle processen die op dat moment actief zijn op de server kunt monitoren en controleren.
Dit besturingssysteem is niet alleen geschikt voor het maken van een server voor het hosten van een website, maar ook voor het maken van een cloud in een groter bedrijf of voor het maken van een server die toegankelijk is voor een groep mensen in een groter bedrijf zodat bestanden daar kunnen worden opgeslagen. Hoe krachtiger de server zelf is, hoe meer verzoeken hij kan verwerken en hoe sneller het uploaden en downloaden van bestanden verloopt.

Hoe wordt Microsoft Windows Server op de computer geïnstalleerd?

De installatie kan zowel vanaf een CD als vanaf een USB-stick worden uitgevoerd. Om dit te doen, plaats de CD in de computer, de computer moet onmiddellijk herkennen en de installatie starten. Als dit niet het geval is, moet de CD in het BIOS voorrang krijgen, zodat de computer niet onmiddellijk van de harde schijf opstart. Een wizard leidt de gebruiker door de installatie, die tot een uur kan duren. Nadat de installatie is voltooid, wordt een reboot uitgevoerd en is Microsoft Windows Server klaar voor gebruik.

Wat zijn de computer eisen voor Microsoft Windows Server 2016 Standard om te werken?

De computer moet een processor hebben met een kloksnelheid van ten minste 1,4 GHz en moet 64-bits bewerkingen ondersteunen. Daarnaast is minimaal 512 MB RAM nodig, waarbij een hogere RAM of een betere processorklok het werk van het systeem aanzienlijk kan versnellen. Ook is er ongeveer 32 GB aan harde schijfruimte nodig, waarbij een SSD ook het werk van Microsoft Windows Server kan versnellen. Voor de verbinding met het netwerk is ook een Ethernet-adapter nodig, die meestal al in de hardware is ingebouwd.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Klantbeoordelingen voor "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Laatst bekeken