Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT WORD 2010 MICROSOFT WORD 2010
Microsoft Word 2010 Downloaden Koop nu Microsoft Word 2010! (tekstverwerking) Word 2010 wordt geleverd met tal van gemakskenmerken: Relevante informatie zoals lettertype, grootte en opmaak wordt nu automatisch weergegeven, waardoor de...
€ 17,90 *
MICROSOFT WORD 2021 MICROSOFT WORD 2021
Microsoft Word 2021 - het veelzijdige tekstverwerkingsprogramma Word 2021 is de nieuwste versie van Microsofts tekstverwerkingssoftware die wereldwijd wordt gebruikt. Met zijn geïntegreerde tools en intuïtieve bediening gaat het...
€ 85,90 *
MICROSOFT WORD 2019 MICROSOFT WORD 2019
Microsoft Word 2019 - het veelzijdige tekstverwerkingsprogramma Word 2019 is de laatste versie van de wereldwijd gebruikte tekstverwerkingssoftware van Microsoft. Met zijn geïntegreerde tools en intuïtieve bediening gaat het uitgebreid...
€ 51,90 *
MICROSOFT WORD 2013 MICROSOFT WORD 2013
MS Word 2013 - veelzijdige mogelijkheden voor eenvoudige tekstverwerking, ook als zelfstandig programma Met Microsoft Word 2013 hebben gebruikers de beschikking over een uitgebreid herziene versie van de klassieke...
€ 21,90 *
MICROSOFT WORD 2016 MICROSOFT WORD 2016
Microsoft Word 2016 voor professionele tekstverwerking Word 2016 is een cloud-geoptimaliseerde versie van de beproefde klassieke tekstverwerkingssoftware van Microsoft. Het brede scala aan functies, in combinatie met de hoge mate van...
€ 42,90 *

Microsoft Word: Efficiënte tekstverwerking voor productiviteit

Leer hoe Microsoft Word je kan helpen bij het maken, bewerken en delen van professionele documenten. Dit artikel geeft een overzicht van de nieuwste functies en mogelijkheden van Microsoft Word om je tekstverwerkingstaken te optimaliseren.

Gebruikersinterface en navigatie

De gebruikersinterface van Microsoft Word is intuïtief ontworpen en biedt een duidelijke structuur voor eenvoudige navigatie. Ontdek de werkbalken en menu's voor opmaak, het organiseren van alinea's en het invoegen van multimedia-elementen.

Documenten maken en opmaken

Met Microsoft Word kun je moeiteloos documenten maken en opmaken. Gebruik de vele opmaakopties om tekst te ontwerpen, tabellen te maken en afbeeldingen in te voegen. Met de intuïtieve drag-and-drop functie kun je eenvoudig elementen op je pagina's rangschikken.

Samenwerking en cloudintegratie

Optimaliseer de samenwerking met Microsoft Word door naadloze integratie met de Microsoft 365 Cloud. Deel documenten in realtime en werk tegelijkertijd aan projecten met collega's. Cloud synchronisatie zorgt ervoor dat je altijd de laatste versie van je bestanden gebruikt.

Efficiënte tekstbewerking

Microsoft Word biedt talloze functies voor efficiënte tekstbewerking. Gebruik de intelligente autocomplete en spellingscontrole om foutloze teksten te maken. Snelle toegang via sneltoetsen maakt het gemakkelijker om bij de belangrijkste functies te komen.

Integratie van media en afbeeldingen

Geef je documenten meer visuele verfijning door media en afbeeldingen te integreren. Met Microsoft Word kun je eenvoudig afbeeldingen, diagrammen en vormen invoegen. Pas ze aan om je informatie op een aantrekkelijke manier te presenteren.

Sjablonen en ontwerpen

Versnel het creatieproces met de uitgebreide reeks sjablonen en ontwerpen van Microsoft Word. Kies uit een groot aantal opmaakmodellen om je documenten een professionele uitstraling te geven. Pas sjablonen aan volgens jouw behoeften.

Beveiliging en gegevensbescherming

Microsoft Word hecht veel belang aan beveiliging en gegevensbescherming. Gebruik coderingsopties om vertrouwelijke informatie te beschermen. Dankzij regelmatige beveiligingsupdates zijn je documenten beschermd tegen mogelijke bedreigingen.

Updates en ondersteuning

Houd Microsoft Word altijd up-to-date door te controleren op updates. Regelmatige updates verbeteren de prestaties en brengen nieuwe functies. Als je vragen of problemen hebt, staat de Microsoft Helpdesk tot je beschikking.

Over het algemeen biedt Microsoft Word een uitgebreide tekstverwerkingsoplossing waarbij gebruiksgemak, samenwerking en beveiliging voorop staan. Met moderne functies en een duidelijke interface is het de ideale toepassing om efficiënt en professioneel met teksten te werken.

Categorieën