Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 7 STANDAARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 7 STANDAARD

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10544
  • VS7-STD-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 791,90 *

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSPHERE 7 STANDAARD"

VMware vSphere 7 Standard is een toonaangevend virtualisatieplatform dat uitgebreide beveiliging en ondersteuning biedt voor je applicaties. Met vSphere 7 kun je elke werklast in een gevirtualiseerde omgeving draaien, de efficiëntie verhogen door vereenvoudigd beheer en de kosten verlagen met ingebouwd noodherstel.

VMware vSphere 7 Standard is een krachtig virtualisatieplatform dat je bedrijf kan helpen kosten te besparen en de efficiëntie te verhogen. Hieronder staan enkele van de belangrijkste voordelen van VMware vSphere 7 Standard:

1. Meer efficiëntie - VMware vSphere 7 Standard helpt je om je Server te consolideren en meerdere toepassingen op een enkele Server te draaien, wat kan leiden tot meer efficiëntie en kostenbesparingen.

2. Verbeterde beschikbaarheid - VMware vSphere 7 Standard helpt je hoge beschikbaarheid voor je applicaties te bereiken met functies als live migratie, fouttolerantie en Distributed Resource Scheduler (DRS).

3. Verbeterde beveiliging - VMware vSphere 7 Standard biedt beveiligingsfuncties zoals rolgebaseerde toegangscontrole, Intrusion Detection/Prevention System (IDS/IPS) en virtuele firewalls om je gegevens te beschermen.

VMware vSphere 7 Standard is een toonaangevend servervirtualisatieplatform dat uitgebreide functies en mogelijkheden biedt voor datacenters van elke omvang. Met VMware vSphere 7 Standard kun je je toepassingen consolideren op minder servers, waardoor je bespaart op hardware, stroom, koeling en beheerkosten. En met ingebouwde fouttolerantie en bescherming tegen calamiteiten kun je er zeker van zijn dat je bedrijf altijd veilig draait.

 
Doorverwijzende links naar "VMWARE vSPHERE 7 STANDAARD"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSPHERE 7 STANDAARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.