Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT PUBLISHER 2010 MICROSOFT PUBLISHER 2010
Microsoft Publisher 2010 Downloaden Microsoft Publisher 2010 (DTP/lay-out programma) Met Publisher 2010 kunt u uw boodschap eenvoudig en met een grote verscheidenheid aan publicatietypen overbrengen, waardoor u tijd en geld bespaart. Of...
€ 17,90 *
MICROSOFT PUBLISHER 2021 MICROSOFT PUBLISHER 2021
Microsoft Publisher 2021 - het stand-alone programma in de koopversie Publisher 2021 is het veelzijdige, krachtige programma van Microsoft voor professionele desktop publishing. Niet alleen bedrijven, maar ook particuliere gebruikers,...
€ 85,90 *
MICROSOFT PUBLISHER 2013 MICROSOFT PUBLISHER 2013
Publisher 2013 - het Microsoft DTP stand-alone programma als aankoopversie Publisher 2013 is een oudere versie van Microsoft's veelzijdige DTP-programma voor het professioneel ontwerpen van interessant uitziende publicaties voor elk...
€ 21,90 *
MICROSOFT PUBLISHER 2016 MICROSOFT PUBLISHER 2016
Publisher 2016 voor DTP - het Microsoft single programma als aankoopversie Publisher 2016 is een populaire versie van het veelzijdige DTP-programma van Microsoft voor het ontwerpen van publicaties voor elke sector: het biedt alle...
€ 44,90 *
MICROSOFT PUBLISHER 2019 MICROSOFT PUBLISHER 2019
Microsoft Publisher 2019 - het enige programma in de aankoopversie Publisher 2019 is het veelzijdige, krachtige programma van Microsoft voor professionele desktop publishing. Niet alleen bedrijven, maar ook particuliere gebruikers, zoals...
€ 51,90 *

Microsoft Publisher: creatief ontwerp gemakkelijk gemaakt

Ontdek hoe Microsoft Publisher u kan helpen bij het maken van aantrekkelijk drukwerk en digitale publicaties. Dit artikel geeft een overzicht van de nieuwste functies en mogelijkheden van Microsoft Publisher om u te helpen uw creatieve projecten efficiënt te realiseren.

Gebruikersinterface en ontwerpopties

De gebruikersinterface van Microsoft Publisher is intuïtief ontworpen om u een soepele ontwerpomgeving te bieden. Ontdek een schat aan ontwerpopties om brochures, flyers, nieuwsbrieven en meer aan te passen. Gebruik de werkbalken en menu's voor eenvoudige navigatie.

Sjablonen en lay-outs

Versnel het ontwerpproces met de uitgebreide reeks sjablonen en lay-outs van Microsoft Publisher. Kies uit een groot aantal ontwerpen om professionele en aantrekkelijke publicaties te maken. Pas de sjablonen aan uw behoeften aan en geef uw projecten een persoonlijk tintje.

Afbeeldingen

Voeg visuele verfijning toe aan uw publicaties door eenvoudig grafische elementen en afbeeldingen te integreren. Microsoft Publisher maakt het eenvoudig om afbeeldingen, vormen en diagrammen in te voegen. Gebruik de functies voor het bewerken van afbeeldingen om uw afbeeldingen direct in de toepassing aan te passen.

Tekstontwerp en typografie

Ontwerp uw tekst om indruk te maken met de opties voor tekstontwerp van Microsoft Publisher. Experimenteer met verschillende lettertypes, groottes en kleuren om de perfecte typografie voor uw projecten te vinden. De plaatsing en uitlijning van tekst kan eenvoudig worden aangepast.

Afdrukvoorbereiding en export

Microsoft Publisher maakt het gemakkelijk om uw projecten voor te bereiden op afdrukken. Controleer de afdrukinstellingen direct in de toepassing en exporteer uw bestanden in verschillende formaten. De afdrukvoorbeeldfuncties helpen je ervoor te zorgen dat je publicaties op de best mogelijke manier worden afgedrukt.

Digitale publicaties en online publiceren

Ontdek de mogelijkheden van digitaal publiceren met Microsoft Publisher. Maak interactieve PDF's of publiceer uw projecten direct online. Met de functies voor online delen kunt u uw creaties delen met een groter publiek.

Samenwerking en cloudintegratie

Optimaliseer de samenwerking bij projecten met de naadloze integratie van Microsoft Publisher met de Microsoft 365 Cloud. Deel je ontwerpen in realtime en maak gezamenlijke bewerkingen mogelijk. Dankzij cloudsynchronisatie werkt u altijd met de nieuwste versies van uw publicaties.

Updates en ondersteuning

Houd Microsoft Publisher up-to-date door regelmatig te controleren op updates. De voortdurende verbeteringen brengen niet alleen nieuwe functies, maar ook beveiligingsupdates. Als je vragen of problemen hebt, is de Microsoft Help Desk beschikbaar om je deskundige ondersteuning te bieden.

Over het algemeen biedt Microsoft Publisher een uitgebreide oplossing voor het creatief ontwerpen van drukwerk en digitale publicaties. Met een gebruiksvriendelijke interface, talloze ontwerpopties en naadloze integratie is het de ideale toepassing voor creatieve projecten.

Categorieën