Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Er zijn geen resultaten gevonden voor deze filter!
MICROSOFT ACCESS 2010 MICROSOFT ACCESS 2010
Microsoft Access 2010 Downloaden Microsoft Access 2010 (database management systeem) Microsoft Access 2010 is een uitgebreid databaseprogramma waarmee u gegevens kunt verzamelen en beheren en deze vervolgens offline of online kunt...
€ 17,90 *
MICROSOFT ACCESS 2013 MICROSOFT ACCESS 2013
MS Access 2013 als standalone programma Microsoft Access 2013 is de zoveelste versie van het krachtige databasemanagementsysteem van Microsoft om gegevens in een gestructureerde vorm vast te leggen en beschikbaar te maken voor diverse...
€ 21,90 *
MICROSOFT ACCESS 2021 MICROSOFT ACCESS 2021
MS Access 2021 stand-alone programma Microsoft Access 2021 is een krachtig systeem voor databasemanagement waarmee complexe databases kunnen worden opgezet en beheerd volgens individuele behoeften. Niet alleen Excel-, XML- en...
€ 85,90 *
MICROSOFT ACCESS 2016 MICROSOFT ACCESS 2016
MS Access 2016 als enkelvoudig programma in de aankoopversie Microsoft Access 2016 is een nieuwere versie van het krachtige databasemanagementsysteem van Microsoft, waarmee databases individueel kunnen worden aangemaakt en gebruikt...
€ 42,90 *
MICROSOFT ACCESS 2019 MICROSOFT ACCESS 2019
MS Access 2019 Enkelvoudig programma Microsoft Access 2019 is een krachtig database management systeem waarmee complexe databases kunnen worden gecreëerd en beheerd volgens individuele eisen. Niet alleen Excel-, XML- en dBASE-bestanden...
€ 51,90 *

Microsoft Access: Databasebeheer voor efficiënte werkprocessen

Leer hoe Microsoft Access je helpt bij het maken en beheren van databases en het genereren van zinvolle rapporten. Dit artikel geeft een overzicht van de nieuwste functies en mogelijkheden van Microsoft Access om je gegevens efficiënt te organiseren en te analyseren.

Gebruikersinterface en databaseontwerp

De gebruikersinterface van Microsoft Access is gebruiksvriendelijk en biedt gemakkelijk toegang tot de belangrijkste functies. Leer in een handomdraai hoe je databases ontwerpt, tabellen aanmaakt en relaties legt tussen verschillende gegevenssets.

Formulieren en rapporten

Met Microsoft Access kun je gegevens intuïtief invoeren en bewerken met behulp van formulieren. Maak aantrekkelijke rapporten om je gegevens te visualiseren. De gebruiksvriendelijke interface maakt het gemakkelijk om formulieren en rapporten te maken, zelfs voor beginners.

Query's en gegevensanalyse

Ontdek hoe je query's in Microsoft Access kunt gebruiken om naar specifieke gegevens te zoeken en complexe analyses uit te voeren. Gebruik de krachtige queryfuncties om relevante informatie uit je databases te halen.

Integratie van externe gegevensbronnen

Microsoft Access maakt de integratie van externe gegevensbronnen mogelijk, zodat je informatie uit verschillende bronnen kunt samenvoegen in een centrale database. Deze functie opent nieuwe mogelijkheden voor uitgebreide analyses en rapportages.

Samenwerking en cloudintegratie

Optimaliseer de samenwerking in databases door naadloze integratie met de Microsoft 365 Cloud. Deel databases met collega's en maak gezamenlijke bewerking in realtime mogelijk. Dankzij cloudsynchronisatie werk je altijd met de meest actuele gegevens.

Beveiliging en gegevensbescherming

Microsoft Access hecht veel belang aan beveiliging en gegevensbescherming. Bescherm je gegevens met verschillende beveiligingsmechanismen, waaronder autorisaties en versleutelingsopties, om de vertrouwelijkheid van je informatie te waarborgen.

Updates en ondersteuning

Houd Microsoft Access up-to-date met regelmatige updates. De voortdurende verbeteringen brengen niet alleen nieuwe functies, maar ook beveiligingsupdates. Als je vragen of problemen hebt, is de Microsoft Helpdesk beschikbaar om je snel en efficiënt te helpen.

Over het algemeen biedt Microsoft Access een uitgebreide oplossing voor databasebeheer. Met een gebruiksvriendelijke interface, krachtige functies en naadloze integratie is het de ideale toepassing voor het efficiënt organiseren, analyseren en gebruiken van gegevens.

Categorieën