Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10606
  • HZ8-STC-10
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 1.146,90 * € 1.274,90 * (10,04% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"

VMware Horizon 8 Standard: De toekomst van virtuele desktopinfrastructuur (VDI)

Met VMware Horizon 8 Standard betreedt u een nieuw tijdperk van Virtual Desktop Infrastructure (VDI) dat een revolutie teweeg zal brengen in de IT van uw bedrijf. Deze krachtige oplossing biedt een uitgebreid platform voor het leveren, beheren en beveiligen van virtuele desktops en applicaties, zodat uw medewerkers overal en op elk apparaat productief kunnen werken.

Naadloze gebruikerservaring

VMware Horizon 8 Standard biedt een naadloze en consistente gebruikerservaring op verschillende apparaten. Dankzij de geavanceerde desktopvirtualisatietechnologie hebben gebruikers overal toegang tot hun desktops en applicaties zonder in te leveren op prestaties of beveiliging. Of het nu gaat om een Windows, Mac, iOS of Android client, VMware Horizon 8 Standard biedt een soepele en intuïtieve gebruikerservaring.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Een van de opvallende kenmerken van VMware Horizon 8 Standard is de uitzonderlijke schaalbaarheid en flexibiliteit. Of je nu een kleine afdeling of een grote organisatie bent, VMware Horizon 8 Standard past zich aan je individuele eisen aan. Dankzij de mogelijkheid om desktops en applicaties snel en eenvoudig te schalen, kun je je virtuele desktopinfrastructuur eenvoudig aanpassen aan de veranderende behoeften van je organisatie.

Gecentraliseerd beheer en beveiliging

VMware Horizon 8 Standard biedt een gecentraliseerde beheerinterface waarmee beheerders hun virtuele desktopinfrastructuur efficiënt kunnen beheren en controleren. Van het provisionen van nieuwe desktops en applicaties tot het monitoren van prestaties en beveiliging, VMware Horizon 8 Standard biedt alle tools die je nodig hebt om je omgeving optimaal te laten draaien. Daarnaast biedt VMware Horizon 8 Standard de beste beveiligingsfuncties in zijn klasse die je gegevens en applicaties beschermen tegen bedreigingen en zorgen voor naleving van de regelgeving.

Kostenefficiëntie en ROI

Door je desktopinfrastructuur te consolideren op VMware Horizon 8 Standard kun je aanzienlijke kostenbesparingen realiseren en tegelijkertijd het rendement van je IT-investeringen maximaliseren. Door de hardware- en bedrijfskosten te verlagen, het beheer te vereenvoudigen en de productiviteit van medewerkers te verhogen, kun je de totale eigendomskosten verlagen en tegelijkertijd de prestaties en efficiëntie van je IT-infrastructuur verbeteren.

Conclusie

VMware Horizon 8 Standard is de ideale oplossing voor organisaties die op zoek zijn naar een krachtige en flexibele Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Met zijn uitstekende functies en toonaangevende technologie is VMware Horizon 8 Standard de toekomst van desktopvirtualisatie en brengt het je bedrijf naar een nieuw tijdperk van productiviteit en efficiëntie.

Ontdek vandaag nog hoe VMware Horizon 8 Standard uw bedrijf kan transformeren.

Doorverwijzende links naar "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën