Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10603
  • WS17-PLAY-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 110,90 * € 123,90 * (10,49% gespaard)

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"

Ontdek de wereld van virtualisatie met VMware Workstation Player 17 voor Windows

Een inleiding tot VMware Workstation Player 17

Welkom in de wereld van virtuele machines! VMware Workstation Player 17 voor Windows opent de deur naar een veelheid aan mogelijkheden voor ontwikkelaars, IT-professionals en beginners. Met deze krachtige software kun je virtuele machines instellen en uitvoeren op je Windows pc, allemaal met een intuïtieve gebruikersinterface.

Flexibiliteit en compatibiliteit

Met VMware Workstation Player 17 kun je virtuele machines maken, uitvoeren en delen, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde pro. Dankzij het brede scala aan ondersteunde besturingssystemen, waaronder Windows, Linux en meer, heb je de flexibiliteit om de omgeving te kiezen die het beste bij je behoeften past. Of je nu applicaties wilt testen, nieuwe software wilt ontwikkelen of complexe netwerken wilt simuleren, VMware Workstation Player 17 biedt de juiste tools voor je projecten.

Krachtige functies voor productiviteit en beveiliging

Werk efficiënter met functies zoals snapshots, waarmee je de toestand van je virtuele machine op een bepaald moment kunt vastleggen en herstellen wanneer dat nodig is. Daarnaast biedt VMware Workstation Player 17 een veilige sandbox-omgeving waarin je nieuwe software kunt testen of verdachte bestanden geïsoleerd kunt uitvoeren zonder je hostbesturingssysteem in gevaar te brengen. Met de mogelijkheid om virtuele machines te isoleren en netwerkverbindingen te beheren, kun je je gegevens en privacy beschermen terwijl je je werk doet.

Naadloze integratie en gebruiksgemak

Dankzij de naadloze integratie van VMware Workstation Player 17 in je werkomgeving kun je eenvoudig virtuele machines maken, beheren en delen. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve bediening kun je snel aan de slag en het volledige potentieel van virtualisatie benutten zonder ingewikkelde configuraties uit te hoeven voeren. Dankzij de ondersteuning voor beeldschermen met hoge resolutie en multi-monitoropstellingen kun je je virtuele machines eenvoudig beheren en naadloos schakelen tussen verschillende systemen.

Ervaar de toekomst van IT met VMware Workstation Player 17 voor Windows en ontdek een nieuwe dimensie van flexibiliteit, productiviteit en beveiliging. Verhoog je efficiëntie, minimaliseer risico's en ervaar de grenzeloze mogelijkheden van virtualisatie - allemaal met software die speciaal is ontworpen voor jouw behoeften. Ga vandaag nog aan de slag en dompel jezelf onder in een wereld van innovatie en mogelijkheden!

Doorverwijzende links naar "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.

Categorieën