Chat with us, powered by LiveChat
WETTELIJK
Zakelijke klanten
telephone
Hulp bij het opzetten
+31 20 3690647
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 STANDAARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 STANDAARD

Klaar voor onmiddellijke verzending, leveringstermijn 24u

  • SW10567
  • VS6-STD-C
  • Permanent gyldig
  • Alle sprog
  • EU
P Je krijgt Bonuspunten
SOFTWARE DOWNLOAD + LICENTIE
€ 861,90 *

incl. BTW.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Met elke aankoop bij Wiresoft steunt u de Kinderschutzbund.


Bent u een zakelijke klant of hebt u juridische vragen?

Ik ben hier voor jou.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Productinformatie "VMWARE vSPHERE 6 STANDAARD"

Ben je op zoek naar een krachtig, betrouwbaar en kosteneffectief virtualisatieplatform? Dan is VMware vSphere 6 Standard precies wat je nodig hebt. Deze software heeft alles wat je nodig hebt om je bedrijf op te starten in de Cloud. Met VMware vSphere 6 Standard kun je eenvoudig je toepassingen op minder servers consolideren, het stroomverbruik en de koelingskosten verlagen, de beschikbaarheid en veerkracht verbeteren, en nog veel meer. Bovendien is VMware vSphere 6 Standard gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners, met zijn intuïtieve interface en uitgebreide functieset. Dus waarom wachten? Ga vandaag nog aan de slag met VMware vSphere 6 Standaard!

VMware vSphere 6 Standard is een toonaangevend virtualisatieplatform dat krachtige mogelijkheden biedt voor bedrijven van elke omvang. Met vSphere 6 Standard kun je je applicaties consolideren op minder servers en onmiddellijk geld besparen. En met functies als fouttolerantie en hoge beschikbaarheid kun je je bedrijf soepel laten draaien, zelfs bij een serverstoring. VMware vSphere 6 Standard is de perfecte keuze voor bedrijven die het maximale uit hun virtuele infrastructuur willen halen.

VMware vSphere 6 Standard is een toonaangevend virtualisatieplatform dat uitgebreide reken-, opslag-, netwerk- en beveiligingsmogelijkheden biedt in één appliance. Met VMware vSphere 6 Standard kun je je applicaties op minder servers consolideren en kapitaal- en bedrijfskosten verlagen. Je kunt ook de beschikbaarheid en wendbaarheid van applicaties verbeteren en je gegevens beschermen met geavanceerde beveiligingsfuncties.

 
Doorverwijzende links naar "VMWARE vSPHERE 6 STANDAARD"
Klantbeoordelingen voor "VMWARE vSPHERE 6 STANDAARD"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle gepubliceerd.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de privacy policy.